-
Tι να σου πω ρε χρηστο.Εχω αρχισει και ανησυχω!
-
HΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑ.ΠΗΡΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΔΟΣΗ-ΓΥΡΝΑΩ ΤΗ ΜIΖΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ?ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ NAVIGATOR ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΦΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΝΤΟ :happy:Ηρθα πηρα φραγκα τους παω γλυκα της βαζω βενζινη και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ε ρε γλέντιααααα
Σάκη με γειες το κουκλί σου ρε!Σπύρος
(κακώς του απάντησα....αφενός ζηλεύω και έχω σκυλιάσει και αφετέρου θα δει το ποστ μου μετά από καμιά βδομάδα, πιο νωρίς δεν τον βλέπω να γυρνάει σπίτι )
-
Παει τον χασαμε αυτον !!!
Καλοριζικη!!! -
απο τότε που μπήκα στο site θυμάμαι οτι γράφεις για την gt λοιπόν επιτέλους ΗΡΘΕ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
HΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑ.ΠΗΡΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΔΟΣΗ-ΓΥΡΝΑΩ ΤΗ ΜIΖΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ?ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ NAVIGATOR ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΦΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΝΤΟ :happy:Ηρθα πηρα φραγκα τους παω γλυκα της βαζω βενζινη και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχα καλορίζικη καλοτάξιδη και κάνε και κανα review για μας που την περιμένουμε
-
σακη καλοριζικη και καλοταξιδη!!!!!!!!!!!!!!!!! να την προσεχεις την κουκλαρα!!!
-
Megeies, megeies!!!!!
-
ειχα αρχισει να ανυπομονω μαζι σου .
καλοταξιδη!!!!!!! -
Σας ευχαριστω ολους πραγματικα.Οσο για το αυτοκινητο ........Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΡΘΕΙ
Το αυτοκινητο ηρθε νωρις κατα της 8 αλλα οι γραβατωμενοι δεν με πηραν τηλεφωνο να με ειδοποιησουν οποτε λεω μαλλον ουτε σημερα θα ερθει.Επειδη ετυχε να εχω μια δουλεια εκει κοντα ειπα δεν περναω?Τι εχω να χασω.Και καθως πλησιαζα αντικριζω δυο μαυρα κολλαρακια.(Η αλλη ειναι 3.2).Κατευθειαν χειροφρενο,ανεβασμα στο πεζοδρομιο σαν μηχανακι και γρηγορο τρεξιμο προς την Gt.Την αντικρυζω μου κοβονται τα ποδια και μετα αρχιζουν οι πανηγυρισμοι και τα NAI! Αφου την χαζευω για λιγο γρηγορη επιστροφη στο σπιτι εφοδιασμος με χρηματα και επιστροφη στο ΝΑΟ!Του λεω σας εφερα γλυκα και τον ρωτω ποτε θα την κανω βολτα.Στην αρχη μου λεει δεν εχει βενζινη ελα απο βδομαδα Του λεω μην ανυσηχεις θα την φουλαρω by myself.Μου κανει δεν επιτρεπεται να την κυκλοφορησεις χωρις πινακιδες-ασφαλεια.Τα παιρνω στη κρανα και περιμενω στην αντιπροσωπεια 2,5ωρες μεχρι να κλεισει και να φυγουν οι γραβατωμενοι.Μετα αφου βρηκα το κλειδι στο συνεργειο την πηρα κρυφα και εζησα 30 συγκινητικα λεπτα ΑΓΝΗΣ-ΚΑΘΑΡΗΣ-ΕΙΛΙΚΡΗΝΗΣ-ΤΙΜΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.Με εκραξαν τα παιδια στο συνεργεια ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ και ολα ΚΑΛΑ.
Πλεον μου εφυγε ο ερωτας και η αγωνια.Τωρα την ΑΓΑΠΑΩ πραγματικα.Την νιωθω σαν κορη μου, που ποτε δεν πρεπει να της λειψει τιποτα.Με εχει κατακτησει.Τα συναισθηματα μου για αυτην πλησιαζουν επικυνδυνα το πως ενιωθα οταν γνωρισα την κοπελα μου.Δεν αστειευομαι αλλα αγαπω ενα αψυχο αντικειμενο.Μαγκες δεν χορταινω να την χαζευω.Μολις τη φερω σπιτι θα τη παρκαρω εξω απο το γκαραζ θα παρω μια καρεκλα και θα καθομαι να την κοιτω.Πως χαζευουν οι φυσιολατρεις τη φυση?Κατι τετοιο περιπου Παιδια αν συνεχισω ετσι θα καει ο εγκεφαλος μου αλλα μ,αρεσει...ελπιζω ολοι οι alfisti ετσι να ναι και χειροτερα
Ας μιλησουμε για το αυτοκινητο.Για εμενα ενα αρνητικο εχει ΜΟΝΟ το κιβωτιο και τιποτε αλλο.Πες τε με υποκειμενικο αλλα το μονο που χρηζει βελτοιωσης ειναι το κιβωτιο.Κορυφαιο σε αισθηση αλλα πολυ σκληρο και μερικες φορες σκαλωνει.Δεν πειραζει αργοτερα θα στρωσει και τουλαχιστον ειναι γρηγορο.Ας περασουμε στα θετικα πασης φυσεως
1)Το πισω μερος ειναι κατ εμε ειναι οτι πιο ομορφο εχει σχεδιαστει ποτε!
2)Μια συμβουλη στους μελλοντικους gtakides.Επειδη το αυτοκινητο προκαλει κανονικο 360μοιρων κεφαλογυρισμα δεν χρειαζεται σαν τους γερμανους να παιρνουμε το blaze υφακη.Ας τους αφησουμε να το θαυμαζουν χωρις να τους κοιταμε περιφρονητικα οπως οι βαρβαροι.Παντος ηταν η πρωτη φορα που τα γυναικεια βλεμματα που τραβηξα ανεξαρτητου ηλικιας ηταν 50-50 με των αντρων
3)Οτι και να λετε ο κινητηρας ειναι ΑΛΦΑ ΑΛΦΑ γνησιως.Με το που γυριζεις τη μιζα το κλασσικο γουργουρισμα σου υπενθιμιζει τι οδηγας.Στη συνεχεια ο ηχος το λεω και το τονιζω γιατι πολλοι εκφερουν γνωμη χωρις να την εχουν οδηγησει ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιος με τον ΤWIN SPARK αλλα ακουγεται καλυτερα στον κοφτη.Μετα τα 120 ακουγεται σαν turbo.Εγω παντος κολλησα με τον ηχο κυριως ψηλα!Η 1η στο κιβωτιο ειναι αργη.Η δευτερα στο κοφτη κολλαει στο καθισμα.Προσοχη γιατι το αυτοκινητο μαζευει χιλιομετρα χωρις να το καταλαβεις.Ειδηκα 2-3η φτανεις τα 100 πολυ γρηγορα και νομιζεις οτι πας με 70χλ.Σαν κλασσικη αλφα οταν φορτωσει αν και φορτωνει γρηγορα μετα τα 120 ειναι υπερ του δεοντος απολαυστικη.Run forest run....και το γουργουρισμα αγριευει περισσοτερο.Μετα τα 120 σε προκαλει να την ξεσκισεις.Να της πεταξεις τα ματια εξω.Αλλα και σε χαλαρους ρυθμους ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.Αρχοντικο αυτοκινητο,αρχοντικο στριψημο και αρχοντικο πατημα.Αναλογα με τις ορεξεις σου ποτε δεν θα σε προδωσει!
4)Για το τιμονι τι να προτοπω.Δεν ειχα συνηθησει να οδηγω αλφα.Πολυ πολυ γρηγορο και στην αρχη συνιστω αυτοσυγκρατηση αλλα μετα πραγματικα ψαχνεις για στροφες και φυσικα και τα δυο χερια κολλημενα στο τιμονι.Οπως λεει και ενας συναlfista ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ.Κατα τα αλλα βρηκα την υγεια μου.Επιτελους νιωθω να οδηγω και εγω αποφασιζω πως θα το τοποθετησω και ποτε θα στριψω.Ο δρομος ειναι στα χερια σου!
5)Φρενα φρενα φρενα.Ολοι μαζι φωναχτε ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΝΑ.Δεν λεω τιποτε...ενα απο τα highlight του αυτοκινητου!
6)Λοιπον δωστε προσοχη τωρα.Επειδη δεν ηξερα δεν ρωταγα?Το αυτοκινητο σε ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑ!Λεω αλφα εχω για να δουμε πως τα παει στα κρατηματα?Λιγο πριν μπω στην στροφη γκαζωνω στριβω και ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ εντυπωσιαστηκα αφου ουτε που καταλαβα ΠΟΤΕ προλαβε και εστριψε το αυτοκινητο.Πραγματικος σιφουνας και με ψιλοτρομαξε η σιγουρια του στη στροφη.Πολυ γρηγορα την πηρε το μαμημενο.Με αιφνηδιασε,μετα τρομαξα και στο τελος Γελαγα αναφωνοντας.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Βεβαια σε μια αλλη στροφη εκανα την μαλακια μου.Μπηκα χαλαρα και πατησα γκαζι μεσα στη στροφη το αυτοκινητο στραμπουληξε και ενιωσα οτι βγαινω με τα τεσσαρα.Ενιωσα μαι ανεπαισθητη αποσταθεροποιηση.ΕΙΝΑΙ λογικο αυτο?Βεβαια η προσφυση σε εκεινο το σημειο ειναι για τον μπιπ καβαλα.Επισης σε ολη τη διαδρομη ξεχασα να απενεργοποιησω το ASR!Ας μου εξηγησει καποιος τι συνεβη?Υπομονη gtakides.Μολις την δειτε θα ξεχασετε τους τοσους μηνες αναμονης μεμιας.Ειναι γυναικαρα με τα ολα της.Το χαμογελω μου ακομα κρατει και ευχομαι να συνεχιστει για ολα τα χρονια που θα την οδηγω.Το χαμογελω δεν σβηνει ειτε στριβεις με 20χλ ειτε με 120χλ.Forza Italia
-
Το κιβώτιο θέλει αρκετά χιλιόμετρα μέχρι να μαλακώσει. Είναι ίδιο με της 147... Θα σε κάνει μάγκα σε ότι αφορά την άνεση, αλλά είναι αργό αν θέλεις να... τρέξεις γρήγορα. Εξαρτάται τι υποχωρήσεις κάνει κάποιος. Οι της Alfa επέλεξαν απόλαυση και άνεση στις αλλαγές και την οδήγηση, αντί του γρήγορου (απότομου) κιβωτίου.
Θα μαλακώσει συντομα το κιβώτιο μην ανησυχείς.
Καλορίζικη... προσοχή στις στροφές σου είπα, προσοχή στο γκάζι. Μην τα ξαναπώ...
-
Καλορίζικο και καλοπερπατημένο...
-
Ο χρήστης Mythozz έγραψε:
Το κιβώτιο θέλει αρκετά χιλιόμετρα μέχρι να μαλακώσει. Είναι ίδιο με της 147... Θα σε κάνει μάγκα σε ότι αφορά την άνεση, αλλά είναι αργό αν θέλεις να... τρέξεις γρήγορα. Εξαρτάται τι υποχωρήσεις κάνει κάποιος. Οι της Alfa επέλεξαν απόλαυση και άνεση στις αλλαγές και την οδήγηση, αντί του γρήγορου (απότομου) κιβωτίου.Θα μαλακώσει συντομα το κιβώτιο μην ανησυχείς.
Καλορίζικη... προσοχή στις στροφές σου είπα, προσοχή στο γκάζι. Μην τα ξαναπώ...
Eννοεις προσοχη μεχρι να την μαθω?Εδω εσεις οι alfisti μπαινετε με 110 και βαλε στις στροφες.
-
Άντε Σάκη,καλά χιλιόμετρα με την κουκλάρα!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Το κιβώτιο θέλει αρκετά χιλιόμετρα μέχρι να μαλακώσει. Είναι ίδιο με της 147... Θα σε κάνει μάγκα σε ότι αφορά την άνεση, αλλά είναι αργό αν θέλεις να... τρέξεις γρήγορα. Εξαρτάται τι υποχωρήσεις κάνει κάποιος. Οι της Alfa επέλεξαν απόλαυση και άνεση στις αλλαγές και την οδήγηση, αντί του γρήγορου (απότομου) κιβωτίου.
Θα μαλακώσει συντομα το κιβώτιο μην ανησυχείς.
Eννοεις προσοχη μεχρι να την μαθω?Εδω εσεις οι alfisti μπαινετε με 110 και βαλε στις στροφες.
Ακριβώς. Να την μάθεις πρώτα γιατι αν δεν τη σεβαστείς εύκολα θα σε πουλήσει... Να την καταλάβεις που στέκεται, πως μπαίνει τι χειρισμούς θέλει... και μετά μπες και εσύ με 110 στον Α. Ανδρέα...
Το ξαναλέω όμως. Δεν είναι θέμα διαγωνισμού. Εγώ μπαίνω π.χ. εσύ δεν μπαίνεις. Είναι κρίσιμο να μάθεις το όχημά σου πριν το πας στα άκρα. Δεν το ξέρεις στο παραμικρό αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει σε μια λάθος δική σου κίνηση, δεν νιώθεις ακόμα πως μπαίνει το VDC ή το ASR.
Πρόσεχε μικρέ και μην τρελλαίνεσαι. Εχεις καιρό να κάνεις μλκιες όπως όλοι μας...
-
Ρε τι εχασα!!!!
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ ρε Σάκη, καλή οδήγηση.
Τώρα μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους!
Ακόμα και γω ζηλέυω ρε ! Τι γίνεται?Ο χρήστης sakiss έγραψε:
.Ενιωσα μαι ανεπαισθητη αποσταθεροποιηση.ΕΙΝΑΙ λογικο αυτο?Ενα ψιλοανάποδo/ε προλαβαίνεις να κάνεις και με το ASR on.αλλά εσυ εισαι καλό παιδί είπαμε
-
Οποια βλακεια και να εκανα στη στροφη ALFA ειναι δεν επιτρεπεται ουτε στο ελαχιστο να αποσταθεροποιηθει.Ουτε χιλιοστο!!!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Οποια βλακεια και να εκανα στη στροφη ALFA ειναι δεν επιτρεπεται ουτε στο ελαχιστο να αποσταθεροποιηθει.Ουτε χιλιοστο!!!Καλά... με αυτό το μαυλό να οδηγάς και θα μαζέψεις 3 τσουβάλια τσάι...
Πρόσεχε μικρέ... Δεν οδηγάς F1... Το αμάξι είναι πάνω από τον μέσο όρο στα κρατήματα στην κατηγορία του, η κορυφή κατά πολλούς... αλλά δεν είναι Θεός να σώσει κάθε χαζομάρα που θα κάνεις...
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Οποια βλακεια και να εκανα στη στροφη ALFA ειναι δεν επιτρεπεται ουτε στο ελαχιστο να αποσταθεροποιηθει.Ουτε χιλιοστο!!!Αντιθέτως γι' αυτή την αποσταθεροποίηση ζούμε! Αρκεί φυσικά να έρθει στο κατάλληλο σημείο.
-
Mythozz αστειευομουνα chill out!
Αυτο ελυπε να εχω παραπονο απο το αυτοκινητο.Ισα ισα με εκανε μαγκα στη δυσκολη στροφη απλα δεν καταλαβα τι πηγε στραβα στα ευκολα.Το ξαναλεω μπηκα χαλαρα εκοψα αποτομα αλλα ελαχιστα το τιμονι εδωσα πολυ γκαζι και το ενιωσα να ζοριζεται.Το παραδεχομαι βλακεια μου επρεπε απο πριν να αποφασισω να μπω γρηγορα και με σταθερο γκαζι αλλα σιγα σιγα που θα παει θα μαθω.Πλακα εκανα πριν οτι δεν επρεπε να κουνηθει
Alfa Romeo GT