-
Αυτά τα τέρατα είναι συνήθως πιο οικονομικά από τα Ευρωπαϊκά supercars, λόγω χαμηλότερου ρυθμού περιστροφής.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Χθες εθεάθη Infiniti FX50S. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι το κόκκινο Viper SRT10 (με Γερμανικές πινακίδες) που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πλυντήριο αυτοκινήτων στο Μαρούσι. Μόνο 8,4 λίτρα κινητήρας. Η χαρά του βενζινάΕίδα και εγώ ένα infinity FX50S χθες με κατευθυνση προς Χαλκιδική και ελληνικές πινακίδες Θεσσαλονίκης. Απλά εμετικό..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτά τα τέρατα είναι συνήθως πιο οικονομικά από τα Ευρωπαϊκά supercars, λόγω χαμηλότερου ρυθμού περιστροφής.μεχρι να το πατησεις οσο παταει η γατα
-
Μπα, δεν μπορούν να πετύχουν μέγιστες καταναλώσεις αντίστοιχες των Ευρωπαϊκών. 50άρες μόνο σε Ferrari, Lamborghini και ΣΙΑ θα δεις...
-
Μπα, δεν μπορούν να πετύχουν μέγιστες καταναλώσεις αντίστοιχες των Ευρωπαϊκών. 50άρες μόνο σε Ferrari, Lamborghini και ΣΙΑ θα δεις...και ομως (στο αγγλικο κυβερνητικο site με τα consumpions ειναι δευτερο πισω απο την diablo! υποθετοντας οτι ειναι σωστα τα νουμερα παντα)
-
Στον κυκλο πολης,το δινουν 13 mpg
Σκεφτειτε στην πραγματικοτητα τι καιει -
Μπα, δεν μπορούν να πετύχουν μέγιστες καταναλώσεις αντίστοιχες των Ευρωπαϊκών. 50άρες μόνο σε Ferrari, Lamborghini και ΣΙΑ θα δεις...- Ρχ 7
Δία, θα σου πω μόνο μια λέξη ( η μάλλον μισή) ΗΕΜΙ ...
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Μπα, δεν μπορούν να πετύχουν μέγιστες καταναλώσεις αντίστοιχες των Ευρωπαϊκών. 50άρες μόνο σε Ferrari, Lamborghini και ΣΙΑ θα δεις...
- Ρχ 7
Ναι αλλα οι hemi ειναι ΤΑ μηχανηματα κ ας καινε οσο θελουν
Αλλα πινουν κατι λιτρα ανα χιλιομετρο
-
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
- Ρχ 7
Ερασιτεχνισμοί... θυμάμαι σε ένα τεστ την Enzo να πετυχαίνει μέση τεστ... 4 mpg...
599...
-
Μια και μονο ημερα στο Μιλανο εφτανε για να δω:
RR Phantom με πινακιδες μονακο
την νεα 650 απλα αψογη γραμμη
κατι σαν RR Phantom αλλα pimpmyride με 23;-24;-25 ιντσες; δεν ξερω
612 scaglietι
Μaserati grandcabrio 2-3 τεμαχια
Bentley και σενταν και κουπεΘελετε και αλλα; λεφτα υπαρχουν
-
Βασικά με την 6η να πιάνει θεωρητικά τα... 400+ χιλιόμετρα, με χαλαρό cruising στα... 180 είσαι με το Βάιπερ με λιγότερες στροφές στο κινητήρα απ' οτι με ένα καθημερινό αυτοκίνητο στα 120. Οπότε δε μου φαίνεται παράλογο σε τέτοιου είδους μετακίνηση να μη ρουφάει πολύ για σούπερκαρ.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι το κόκκινο Viper SRT10 (με Γερμανικές πινακίδες) που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πλυντήριο αυτοκινήτων στο Μαρούσι. Μόνο 8,4 λίτρα κινητήρας. Η χαρά του βενζινάΤο είδα κι εγώ σε κάποια φάση το μεσημέρι να κατεβαίνει την Κηφισίας. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι ήταν λόγω του διαζώματος στο ύψος της Φραγκοκλησσιάς αλλά ο ήχος του μου έκανε για κάτι αμερικάνικο...
-
Εχετε δει το skyline R34 μπλε χρωματος στο Μπραχαμι κοντα στο στρογγυλο?
-
'Στρογγυλό' ;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
'Στρογγυλό' ;Eιναι το 1ο γυμνασιο-λυκειο στον Αγ.Δημητριο (Μπραχαμι) και ειναι γνωστο και ως στρογγυλο γιατι το κτηριο ειναι στρογγυλο
Παρε και 2 links για περισσοτερες πληροφοριες αν θες
http://www.greektube.org/content/view/85125/2/
http://archive.enet.gr/online/online_te ... d=52569800 -
Φερραρι FF κατω απο το παραθυρο μου μπηκε σε γκαραζ και δεν την προλαβα...
just που την ειδα...Μαζι σαν συνοδευτικο και μια Mazerati GranTurismo...
ασταδιαλα με εχουν κανει και δεν κοιμαμαι τα βραδυα......
-
Τι τραβάς κι εσύ καημένε Πικουλίνο εκεί στην ξενιτιά...
-
Τι τραβάς κι εσύ καημένε Πικουλίνο εκεί στην ξενιτιά...ζω ενα δραμα σου λεω...
εφεραν και μια Performante ειναι κατι φτωχοπαιδα εδω απο κατω..ασε σου λεω τα βλεπεις και τα λυπασαι μεσα στην πικρα...
Παιζει ρολο και η περιοχη ομως...
εδω ειμαι στο περασμα για Imola....ΥΓ τελικα η Μαζερατι ειναι η S... τι ηχος θεε μου...
-
Carspotting [#7]