-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
[...] ακομα και πανω σε ενα παρατημενο αυτοκινητο! [...]
Στο αντίστοιχο τόπικ μπήκε;
Nαι αμε!
Για την ακριβεια ηταν πανω στο συγκεκριμενο
viewtopic.php?f=16&t=22399#p807877Εισαι πολύ καλά διαβασμένος! Τι πήγες και βρήκες!!! Μπράβο!!!!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Καλημέρα!
Να ζητήσω λίγο την εκτίμησή σας;
Ένα Ritmo 60CL '79 με 295χιλ km τί τιμή μπορεί να πιάσει;**Περίπου 6τ.μ. **
(Τέτοια αυτοκίνητα που δεν πιάνουν πολλά χρήματα δεν αξίζει να τα δώσεις... συνήθως έχουν πολλαπλάσια αξία από τιμή και όπως και να το δεις καλύτερα να το κρατήσεις για πάρτη σου)
αν ήταν στο facebook το σχόλιο θα έκανα 1000 like
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Θα σου ελεγα πως εισαι τυχερος που το εχεις και σε αυτη την κατασταση μαλιστα γιατι θα μπορουσες να το κρατησεις ως ιστορικο χωρις να ανακαλυπτεις συνεχως 'αμαρτιες', αλλα τωρα ειδα οτι συμπληρωσες το ποστ σουΑν ειναι για το κοστος κατοχης+ συντηρησης βγαλτου ιστορικες και μην το κινεις, τουλαχιστον θα υπαρχει. Τωρα αν υπαρχει ζητηση και τι χρηματα προσφερονται δεν το γνωριζω....
το να κρατησει ενα αυτοκινητο που μονο προβληματα στην φυλαξη του και πονοκεφάλους θα του φέρει
που μόνο θα τον αγχώσει γιατί δεν μπορεί να το συντηρήσει σωστά (ακόμη και ακίνητο αν είναι) με αποτέλεσμα μετα απο 2-3 χρόνια να εχει ρημάξει... δεν είναι σωστή κίνηση (κατά τη γνώμη μου)αν το αγαπαει το αυτοκινητάκι, ας το δώσει σε κάποιον έστω και 100-200€
το κερδος θα ειναι πως θα το δει να σωζεται... -
Διακρίνω μια μικρή αντίφαση στις δύο τελευταίες δηλώσεις κ.Spitfire
-
Μην το δώσεις! Αν το πονάς το αμαξάκι μην το δώσεις!
Οικονομικά δεν πρόκειται να σωθείς αν το πουλήσεις και σίγουρα δεν θα καταρρεύσεις αν το κρατήσεις.
Εντελώς φιλικά θα σου πρότεινα να το φυλάξεις σε κάποιον χώρο σκεπασμένο (αρκεί να υπάρχει!), είτε πρόκειται για θέση στάθμευσης είτε για την πιλοτή στο σπίτι στο χωριό. Είναι σχετικά εύκολο να μην το αφήσεις να πεθάνει, με μία μπαταρία στην άκρη, λαδάκια, αντιψυκτικό, μια εργαλειοθήκη και μερικά καθαριστικά. Με λίγη καλή θέληση πιστεύω μπορείς...Ίσως και να σου λέω μπούρδες αλλά φοβάμαι πως ύστερα θα ψάχνεις στα εξωτερικά για άλλο Ritmo!
-
Μια και τα εχουμε πει και με πμ απλα θα σου υπενθυμισω αυτο που σου εγραψε ο tsagry και στα εχω [πει και εγω
Οσο για την τιμη λογο ΔΝΤ και οτι το ριτμο δεν αρεσει σε κανεναν 200-300 ευρω θα εισαι πολυ τυχερος αν το δωσεις (βαλτο κανα 500αρικο και βλεπεις)μια και ενα 130 που εχει μεσα το car και ειναι αρκετα καλο το δινει κανα χρονο 2500 και δεν κουνιεται!!!!!!
ΚΡΑΤΑ ΤΟ!!!!!!
-
Οντως το ριτμο δεν πρεπει να αρεσε και σε πολλους,το 128,αν και παλιοτερο,ειναι πολυ πιο συχνο θεαμα.Οποτε μαλλον δεν θα πιασει και πολλα(χρηματα)Συν οτι με 200-300 ευρω μπορει να καταληξει σε καποιον που δεν το εκτιμα οσο πρεπει,και τοτε..
Οποτε αν πρεπει οπωσδηποτε να φυγει,καλο θα ηταν να καταληξει σε καποιο εμπιστο ατομο.
Γιατι οπως λεει και ενας φιλος μου,αν δεν μπορεις να σωσεις ενα αυτοκινητο,τουλαχιστον εξασφαλισε του εναν αξιοπρεπη θανατο..(ασχετο,αλλα με 200 ευρω,ουτε αυτο δεν ειναι σιγουρο) -
Θυμάμαι όταν πρωτοβγήκε το Ρίτμο, θέλοντας να δείξει η Φίατ την ευκολία κατασκευής (άρα και επισκευών) παρουσίασε ένα Ρίτμο και το έκαναν κομμάτια σε ένα τέταρτο νομίζω...στον ίδιο χρόνο το επανασυναρμολόγησαν.
Τι σημαίνει? και γιατί το γράφω?
Μηχανικά μέρη 128. Βρίσκεις ακόμα πάρα πολλά και σε λογικές τιμές.
Ευκολία για τον ερασιτέχνη συλλέκτη. Βγάζεις-βάζεις φτερά, πόρτες, προφυλακτήρες κλπ μόνο με βίδωμα-ξεβίδωμα
Το είχε φίλος τότε και ήταν καταπληκτικό αυτοκίνητο. Εμένα μου άρεσε παρόλη την αμφιλεγόμενη αισθητική του. Μετά βέβαια πήρα το 130...καμμιά σχέση βέβαια...
Θυμάμαι ακόμα ότι στην Ευελπίδων το 1988? περίπου υπήρχε σε μία έκθεση αυτοκινήτων ένα πινακιδωμένο στην βιτρίνα με 0 χλμ το ίδιο χρώμα με το παραπάνω. Τα λεφτά που ζήταγε ήταν πολλά γιατί η άδεια έγραφε την ημ/νία 1ης κυκλοφορίας και δεν το πήρα... -
-
Πώς συμβουλεύετε τον άνθρωπο να πουλήσει το Ρίτμο 200-300 ευρώ όταν ένα δικαίωμα απόσυρσης κάνει (σύμφωνα με το car τουλάχιστον) 400-500? Δεν είναι λογικό να το δώσει για τόσα τουλάχιστον; Ποιός διασφαλίζει ότι αν δοθεί φτηνότερα δεν θα το αποσύρει ο αγοραστής;
-
Το λογικο ειναι να το κρατησει
-
Αν πρέπει να το πουλήσει δεν είναι λογικό να το κρατήσει.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αν πρέπει να το πουλήσει δεν είναι λογικό να το κρατήσει.Ε τοτε ας μου στειλει πμ
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πώς συμβουλεύετε τον άνθρωπο να πουλήσει το Ρίτμο 200-300 ευρώ όταν ένα δικαίωμα απόσυρσης κάνει (σύμφωνα με το car τουλάχιστον) 400-500? Δεν είναι λογικό να το δώσει για τόσα τουλάχιστον; Ποιός διασφαλίζει ότι αν δοθεί φτηνότερα δεν θα το αποσύρει ο αγοραστής;Πολυ σωστα γραφεις αλλα αλλο τι ζητανε και αλλο τι δινει η αγορα
πχ δες εδω
viewtopic.php?f=9&t=48335
η εδω που μου ετυχε εμενα
viewtopic.php?f=5&t=47581Και δες ποσα αυτοκινητα πωλουνται 300ευρω , νομιζεις οτι αυτοι δεν θελουν να το δωσουν για αποσυρση και να παρουν παραπανω
-
Αν δεν ειχα 4 αυτοκινητα (που και αυτα δεν εχω τι να τα κανω) θα εκανα μια προσφορα στο φιλο. Οχι γιατι μ αρεσει αλλα γιατι εχω χρονια να δω τετοιο και μ αρεσουν τα περιεργα! Τωρα...δεν ειμαστε για τετοια...
Και γω σου λεω κρατα το. Με τα λεφτα αυτα ουτε πλυντηριο δεν παιρνεις, δεν αλλαζει τιποτα στη ζωη σου +-300 ευρω. Κλειστο σε καμια αποθηκη σε τακους, μπορει να αξιζει κατι καποτε η να βελτιωθουν τα πραγματα για σενα και να σε παιρνει να το χεις για 'αντικα'.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Αν πρέπει να το πουλήσει δεν είναι λογικό να το κρατήσει.
Ε τοτε ας μου στειλει πμ
Αν σου αρεσει και διαθετεις αυτα τα λεφτα να το παρεις φαινεται πολυ σωστο
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
:offtopicviii: tsargy http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1563414/Μιλάμε με τον Εντυ τηλεφωνικά...Μάλιστα την Πέμπτη θα πάω να δω τα Μορέτι του...αυτό στην φωτογραφία, το κόκκινο που έγινε μπεζ και ένα μοναδικό (στην κυριολεξία) 125 Μορέτι...
Το συγκεκριμένο, του έχει στοιχίσει πολλά λεφτά (και δεν είναι κορόιδο) και απο ότι μου έχει πει, είναι σε κατάσταση εργοστασίου...
Παρόλα αυτά θα βάλω φωτογραφίες... -
Χρονια πολλα σε ολα τα 'σκαθάρια' μιας και σήμερα (22/06) είναι WORLD WIDE DAY OF THE VW BEETLE.
Η ημερομηνία αυτή επιλέχθηκε γιατί στις 22 Ιουνίου 1934 ο Αδόλφος Χίτλερ υπέγραψε συμβόλαιο με τον Φέρντιναντ Πόρσε για την κατασκευή του «σκαραβαίου», που αποδείχθηκε με το πέρασμα των ετών, ένα από τα μπεστ-σέλερ της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.
-
-
Honda S600! Σωθηκαν κάποια?!!!
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]