-
Πήγαινε ρίξε μια ματιά και εδώ ήμαστε να βοηθίσουμε
-
Πολλές αϋπνίες έχουν πέσει τελευταία... Μείνατε ξύπνιοι μπας και βγάλει και άλλο διάγγελμα ο πρωθυπουργός μας;
-
Για καινουργιο αμαξι μεχρι τα 12.000€ θα μπορεσεις να βρεις μοναχα μικρουλια με 60-80 αλογα. Θα σου προτεινα να βαλεις σαν οριο τα 13.000 και να κοιταξεις για παραδειγμα τα δυο αυτα:
Renault Twingo GT
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=4846Seat Ibiza 1.2 TSI
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=5692Ισως με προσφορες ή αποσυρσεις κλπ να μπορεσεις μαλιστα να κατεβασεις το κοστος στα μετρα σου.
-
Αν το θες για ταξίδια, εφόσον μιλάμε για Twingo τότε να κοιτάξεις το GT κυρίως λόγω εξοπλισμού και κινητήρα.

Από πάτημα και στήσιμο μην το φοβάσαι καθώς βασίζεται στο πλαίσιο του προηγούμενου Clio (μοντέλο μεγαλύτερης κατηγορίας).Το μόνο αρνητικό ότι είναι αυστηρά 4θέσιο και η έλλειψη πίσω θυρών. Βοηθάει όμως το μεγάλο άνοιγμα των μπροστινών πορτών, τα συρόμενα καθίσματα και η ευρυχωρία του εσωτερικού, ώστε 4 επιβάτες να βολεύονται άνετα.
-
Σας ευχαριστώ όλους πάρα παρα πολύυυυυυυυυυυ!!!!!!!! Πολύ βοηθητικά τα σχόλιά σας!!!!!!θα ξαναδώ και το Twingo και το Ibiza αν και μου φάνηκε λίγο ακριβότερο για τις παροχές του. Και πάλι ευχαριστώ πολύ!!
-
twingo tce gordini,kia picanto 1.2(έρχεται σε 1 μήνα),nissan micra 1.2 acenta,ford fiesta 1.25 trend,seat ibiza sc 1.2 tsi,skoda fabia 1.2 tsi,hyundai i20 1.4.Όλα αυτά είναι μέχρι 13.000 δες ποιο σου αρέσει
-
Για το ibiza έχει στοκ σε πολύ καλές τιμές το 1.4 με 101 άλογα έκδοση special edition με 12290-12690 και πολύ πλούσιο εξοπλισμό
-
Fiesta...
-
Ο χρήστης Αθηνά έγραψε:
δε θέλω να ανέβει πάνω από 12000 γιατί θα δυσκολευτω να το ξεχρεώσω... -
Υπάρχει και ibiza 1.4 101 sport up esp (11890)και fiesta 1.25 trend(11735) που με τις προσφορές έχουν κάτω από 12000 τα τρίθυρα
-
αν και το προπολεμικο 3θ twingo που οδηγω τωρα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη.... βέβαι το είχα πάρει μεταχειρισμενο κι εχω πληρωσει τα διπλα στο σερβις...
Eτσι είναι τα Ρενό....τα πληρώνεις διπλά στα σέρβις Αθηνά!
Eπιμένω....Fiesta....(όχι με το βυσσινί ταμπλώ όμως.........έλεος!!!!!) -
Ο χρήστης prisma έγραψε:
αν και το προπολεμικο 3θ twingo που οδηγω τωρα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη.... βέβαι το είχα πάρει μεταχειρισμενο κι εχω πληρωσει τα διπλα στο σερβις...
Eπιμένω....Fiesta....(όχι με το βυσσινί ταμπλώ όμως.........έλεος!!!!!)Ναι, γιαυτο η αλλαγη λαδιων σε twingo 1ης γενιας σε επισημο δικτυο κοστιζει 37 ευρω..
Σε ποια μαρκα ειναι φτηνοτερα..? -
O Storm είχε αναφέρει πως τον πήραν απ την hyundai και του είπαν προσφορά για αλλαγή λαδιών στα 24ε
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Eπιμένω....Fiesta....(όχι με το βυσσινί ταμπλώ όμως.........έλεος!!!!!)Ναι, γιαυτο η αλλαγη λαδιων σε twingo 1ης γενιας σε επισημο δικτυο κοστιζει 37 ευρω..
Σε ποια μαρκα ειναι φτηνοτερα..?Άσε...άμα είναι να γλυτώνω 10 ευρώ απο τα λάδια και να μου τα τρώει 2πλά και 3πλά απο αλλού, να μου λείπει!!!!!!!
-
Κανενας που να τον πληρωνουν κιολας υπαρχει?
Μου αλλαξαν τα λαδια μου δωσανε και χαρτζιληκι....
Πως κατεληξα εγω με το Φιατ να πληρωνω 100+ € τα λαδια....
Για την φιλη μας τωρα και γω υπερ του Twingo θα ελεγα με τον TCE ομως.Τα αξιζει τα παραπανω λεφτα το σαλιγκαρακι! -
Αν μπορώ να βοηθήσω λίγο την φίλη μας, της λέω πως μπορεί να βρει αυτή την εποχή fiesta (ford) και corsa (opel) σε τιμές ακόμα και κάτω από 12.000 ευρώ, ενώ στην θέση της θα έριχνα μια ματιά στο panda (fiat) και κυρίως στη fabia (skoda)
-
Ο χρήστης MonteCristo έγραψε:
Αν μπορώ να βοηθήσω λίγο την φίλη μας, της λέω πως μπορεί να βρει αυτή την εποχή fiesta (ford) και corsa (opel) σε τιμές ακόμα και κάτω από 12.000 ευρώ, ενώ στην θέση της θα έριχνα μια ματιά στο panda (fiat) και κυρίως στη fabia (skoda)Το corsa είναι χειρότερο αμάξι από το fiesta και δεν έχει και esp.Eπίσης το panta είναι μαμούθ πλέον .Μόνο για νοικιάρικο κάνει.Για το fabia ok.
-
5lt λαδι Motorcraft
SAE 5W-30 Premium Synthetic για focus mk2 στην αντιπροσωπεία ,30 euro. -
Καταρχήν πρέπει να αποφασίσεις για την κατηγορία, θέλεις μίνι (Twingo, Pixo, Panda) ή σούπερ μίνι (Ibiza, Corsa, Fiesta, Fabia); Οι διαφορές μπορεί να μην είναι μεγάλες αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι ασήμαντες. Όσο πιο μεγάλο έχεις χώρους και καλύτερο ταξίδι και ασφάλεια αλλά θα χάνεις λίγο σε πόλη (βάρος=>κατανάλωση, νωθρότητα, μήκος=>μειωμένη ευελιξία και πάρκινγκ).
Και καλό θα ήταν όχι μόνο να τα δεις αλλά και να τα οδηγήσεις. Απαραίτητο θα έλεγα. Θα δεις ότι όσο κι αν νομίζεις ότι δεν υπάρχει διαφορά θα το νιώσεις. Στα χειριστήρια. στην ορατότητα, τη θέση οδήγησης, στην αίσθηση ποιότητας, ευκολία οδήγησης, πρακτικότητα κλπ. Μπορεί κάτι πολύ απλό να σε χαλάσει πχ το κάθισμα να μην σε βολεύει ή να μην ξαναέρχεται στη θέση του καλά ή το γόνατό σου να βρίσκει κάπου κλπ. -
Υπάρχει και το Citroen C3..με στανταρ ESP και τιμές απο 10.000 ευρώ..
Άνετο,ευρύχωρο,ποιοτικό και με καλούς κινητήρες..το έχω απο πέρυσι και είναι κ γ@μώ τ supermini.
Επιλογή αυτοκινήτου