-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@STK
O Λούης πήγε να περάσει από την εξωτερική και ο MS κράτησε τη γραμμή του (ούτε υποψία τιμονιάς). Είναι τραγικό να μιλάει κάποιος για στρίμωγμαΔεν ειπα το αντιθετο
-
Το θέμα είναι το εξής.
Ο χρόνος έχει σταματήσει, άρα δεν παίζει το 2ώρο και μπορούνε να τρέξουν μέχρι να σκοτεινιάσει.
-
Τώρα είπαν στο μπιμπιτσι ότι το πάμε για αγρυπνία του Αγίου Ονούφριου. Όοοοοοοταν τελειώσει η βροχή θα αρχίσει να τρέχει το ρολόι.
Προβλέπω να πέφτει παντόφλα γιατί έχω κανονίσει ποτό για τις 11... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το θέμα είναι το εξής.Ο χρόνος έχει σταματήσει, άρα δεν παίζει το 2ώρο και μπορούνε να τρέξουν μέχρι να σκοτεινιάσει.
σωστός. Υπάρχει όμως χρονικό όριο για το οποίο μπορούμε να έχουμε κόκκινη σημαία; Τί ακριβώς ισχύει;
-
2 ωρες εχω την εντυπωση....
-
Ο αγωνας ξεκινησε 1 τοπικη ωρα, τετοια εποχη στον Καναδα βραδυαζει κατα τις 10, αρα υπολογιστε
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
2 ωρες εχω την εντυπωση....Ρώτησα...ελπίζω να απαντήσει ο Brundle.
-
-
τα βροχινα λέει εκτοπιζουν 60 λίτρα το δευτερολεπτο!
απιστευτο..
-
χαχαχα ο καμεραμαν που τράβαγε τη Rihanna περπατώντας ανάποδα έπεσε και πήρε και πλάνο καθώς πέρασε από πάνω του
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
χαχαχα ο καμεραμαν που τράβαγε τη Rihanna περπατώντας ανάποδα έπεσε και πήρε και πλάνο καθώς πέρασε από πάνω τουτο κρατησες?
-
Μας κουράσανε. Ας το σφυρίξουν να τελειώσει η κοροϊδία!!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
checked:- ο κουμπίς
- ο ημίαιμος
( - πως και δεν έσκασε 'ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ' ? )
Απορία, μπορεί να μου πει κάποιος έναν (1) λόγο να βλέπει κανείς μετάδοση από Alpha με Τάκη?
Προφανώς γιατι δεν υπάρχει ΑΠΟΛΎΤΩΣ καμία εναλλακτική λύση! ΑΠΟΛΥΤΩΣ ομως.
Sent from my iPhone 4
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μας κουράσανε. Ας το σφυρίξουν να τελειώσει η κοροϊδία!!!τι εγινε δεν ειναι κοντα στην κορυφη οι φερραρι και την ειδαμε παναγιες τωρα?
-
Κοντά στην κορυφή είναι οι Ferrari. Απλά έγινε αηδία η κατάσταση...
-
Σταμάτησε η βροχή.
-
Ξεκινούν τους κινητήρες...
-
Τελικά θα αγνοήσουν το 2ωρο;
άντε μπας και δούμε αγώνα...
-
μεχρι να δουμε τον αγωνα να ξεκινα...
εχω βαλει πλυντηριο
εχω σιδερωσει το πουκαμισο για αυριο.
κοιταξα τις μικροβιολογικες απο 10 ατομα.
και τωρα εχω ηδη μαγειρεψει...ωραιος αγωνας θα μου μεινει αξεχαστος....
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
χαχαχα ο καμεραμαν που τράβαγε τη Rihanna περπατώντας ανάποδα έπεσε και πήρε και πλάνο καθώς πέρασε από πάνω του
το κρατησες?
Υ.Γ. το βιντεάκι θα το βρείτε και πιο σύντομο ως 'Rihanna upskirt in F1'
'A camera man falls over on live TV and appears to get an up-skirt shot of Rihanna...'
Grand Prix du Canada 2011