-
Χτύπησε κανείς; Γιατί οι ρόδες πήγαν πίσω από τον τοίχο...
Πάει η 458...
-
Η 458 ειναι στο γκαραζ για επιδιορθωσεις κλπ.
Δεν βλεπω eurosport τωρα βεβαια γιατι ψιλοβλεπω το FP3 (ουτε αυτο το βλεπω βασικα γιατι διαβαζω αλλα τεσπα ), αλλα δεν εχει αναφερθει να εχει χτυπησει (τουλαχιστον σοβαρα) καποιος ακομα... -
O McNish βγήκε περπατώντας απο το αμάξι μόλις το γύρισαν. Δεν έχω ακούσει να τραυματιστεί κανείς.
-
Billopoulos, ναι μερικές φορές κάνουν double stint στα ελαστικά. Έτσι θυμάμαι.
Μαλακία του McNish πιστεύω. Και μόνο με μόλις 1 ώρα να έχει περάσει.
-
2ο Audi εκτός αγώνα... Πάλι από χτύπημα με Ferrari, πάλι πολύ μεγάλο ατύχημα!
-
Μόλις μπήκα σπίτι και είπα από περιέργεια να ρίξω μια ματιά στον αγώνα να δω τι γίνεται. Ο σπήκερ του Eurosport έχει πάρει αμφεταμίνη;;;;;;
Από τις 4 το απόγευμα δεν έχει σταματήσει... -
ναι και σε μερικες στιγμες τον βλεπεις να μιλαει βαριεστημενα σαν να ειναι ετοιμος να την πεσει εκει
-
Εννοείται ότι οι speakers εναλλάσσονται, δεν είναι οι ίδιοι προς Θεού
-
εγω λεω αυτον που ακουγα απο τις 6 ωρες και μετα μεγαλη βαρεμαρα ο τυπος
-
FTA σε καναν δορυφορο παιζει;
-
An exeis nova to deixnei twra to eurosport 2
-
Ξέρει κανείς που μπορούμε να δούμε τους αγώνες της CIK-FIA στο Wackersdorf? Έχει πολύ action ρε γμτ!
Κανένα λινκ? Κανένας δορυφόρος?
-
Πάντως αυτόν τον τύπο (Haven) κάθε φορά που βάζω τον αγώνα τον ακούω να κελαηδάει κανονικά.
ΥΓ: Το χα ξαναπει την περασμένη Κυριακή. Τι καλά που θα ταν να τον αντέγραφαν λίγο οι Έλληνες συνάδελφοι του...
-
Audi ξανά!!! Πολύ μικρή η διαφορά τελικά! 15.5' μετά από 24 ώρες αγώνα και 354 γύρους;!
Επέστρεψε στην κορυφή της GTE η Corvette Racing! -
Νόμισα ότι είδα ελληνική σημαία αλλά το επιβεβαίωσε και ο σπήκερ.
Cavallino? -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Τρομερο ατυχημα του McNish (οδηγος ενος απο τα Audi R15) μετα απο ακουμπημα με ενα πιο αργο αυτοκινητο...Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση των φωτογράφων και εικονοληπτών εκεί, τα κόπρανα έφτασαν στη κάλτσα...
-
οχι οκ εγω θα θελα στους αλλους αλλα οχι σε εκεινον με τα ασπρα στην αρχη που ηταν ακριβως απο πισω
-
Ο Rockenfeller στo δεύτερο ατύχημα με το Νο1 Audi και άλλη μία 458 ! Αυτή τη φόρα στις 8 ώρες περίπου.
-
http://www.porsche.com/microsite/motors ... ional.aspx
-
http://adac.24h-rennen.de/Streaming.410 ... f6a7d1bb2f
Εδώ έχει εικόνα αλλά γερμανικά. Τώρα ξεκινάει...
Αγώνες πίστας στο εξωτερικό - Διάφορα νέα