-
κι εδώ
-
'πολύ εύκολα' τι σημαινει; πόσα χρηματα και ποσος χρόνος;
αν κατάλαβα καλά, τεινει να ξεφλουδίζει ετσι και σχιστεί καπου σωστά;
με τα πετραδάκια τι γινεται τότε; μια γρήγορη βολτα να πας, θα τσιμπήσεις ευκολα σημαδάκι...
-
Ο χρήστης art911 έγραψε:
Οι μοναδικές αλλαγές που έχουν δηλαδή τα διαφορετικής χρονολογίας μοντέλα είναι τα Led φωτιστικά? Η Carrera S ας πούμε έγινε αυτομάτως MY2011?
Οι αλλαγές μεταξύ των δυο μοντέλων (2005 με 2010) είναι πάρα πολλές. Εδώ έγινε απλά μεταβολή μόνο στο look.
Για το look ρώτησα κι εγώ. Τις μηχανικές διαφορές τις ξέρω. Σαν look το MY2005 έγινε ολόιδιο με MY2010 μόνο με την προσθήκη των LED?
-
και δυο ακόμα από μια εκδρομή (οκ, άσχετες αλλά μου αρέσουν...)
-
και δυο ακόμα από μια εκδρομή (οκ, άσχετες αλλά μου αρέσουν...)
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
'πολύ εύκολα' τι σημαινει; πόσα χρηματα και ποσος χρόνος;αν κατάλαβα καλά, τεινει να ξεφλουδίζει ετσι και σχιστεί καπου σωστά;
με τα πετραδάκια τι γινεται τότε; μια γρήγορη βολτα να πας, θα τσιμπήσεις ευκολα σημαδάκι...
Δεν ξεφλουδίζει. Είναι πολύ πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές απο τη μεταλλική επιφάνεια.
Πετραδάκια θα μαζέψεις πιο εύκολα χωρίς το φιλμ. Εδω, αν πάθει ζημιά το αλλάζεις πιο φθηνά και πιο εύκολα χωρίς να χρειαστεί να βάψεις κάτι -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Οι μοναδικές αλλαγές που έχουν δηλαδή τα διαφορετικής χρονολογίας μοντέλα είναι τα Led φωτιστικά? Η Carrera S ας πούμε έγινε αυτομάτως MY2011?
Οι αλλαγές μεταξύ των δυο μοντέλων (2005 με 2010) είναι πάρα πολλές. Εδώ έγινε απλά μεταβολή μόνο στο look.
Για το look ρώτησα κι εγώ. Τις μηχανικές διαφορές τις ξέρω. Σαν look το MY2005 έγινε ολόιδιο με MY2010 μόνο με την προσθήκη των LED?
Υπάρχουν πολλές διαφορές πέρα από τα φώτα. Εξαρτάται πόσο 'πιστό' θέλει να το κάνει κανείς
-
Ο χρήστης art911 έγραψε:
και δυο ακόμα από μια εκδρομή (οκ, άσχετες αλλά μου αρέσουν...)Κουβαράς?
-
Παιδιά επειδή είμαι πολύ κοντά στο wrapping...Πείτε μου σας παρακαλώ,πιο θεωρείτε οτι είναι το καλύτερο χρώμα σε 911 997 turbo .1 gen?
Είμαι ανάμεσα σε γυαλιστερό άσπρο,κίτρινο ή κάτι σαν το mexico blue της porsche..
Γνώμες...
-
Όχι κίτρινο, τα υπόλοιπα ναι!
-
Ο χρήστης Timos A. έγραψε:
Παιδιά επειδή είμαι πολύ κοντά στο wrapping...Πείτε μου σας παρακαλώ,πιο θεωρείτε οτι είναι το καλύτερο χρώμα σε 911 997 turbo .1 gen?Είμαι ανάμεσα σε γυαλιστερό άσπρο,κίτρινο ή κάτι σαν το mexical blue της porsche..
Γνώμες...
Απο αυτα που λες το ασπρο. Το μπλε αν ηταν σκουρο θα ηταν για μενα η καλυτερη επιλογη αλλα εφοσον δεν...τοτε white.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Παιδιά επειδή είμαι πολύ κοντά στο wrapping...Πείτε μου σας παρακαλώ,πιο θεωρείτε οτι είναι το καλύτερο χρώμα σε 911 997 turbo .1 gen?
Είμαι ανάμεσα σε γυαλιστερό άσπρο,κίτρινο ή κάτι σαν το mexical blue της porsche..
Γνώμες...
Απο αυτα που λες το ασπρο. Το μπλε αν ηταν σκουρο θα ηταν για μενα η καλυτερη επιλογη αλλα εφοσον δεν...τοτε white.
μπλε σκούρο είναι αυτή τη στιγμή
-
Για μένα παίζει ρόλο το τωρινό χρώμα του αυτοκινήτου σου, εφόσον δεν κάνεις όλες τις λεπτομέρειες. Συνήθως πάει κανείς σε κοντινά χρώματα για να μην έχουν μεγάλη διαφορά τα γυμνά μέρη που θα βλέπει (πχ. κολώνα πόρτας, χώρος κινητήρα, πλαίσιο χώρου αποσκευών κλπ)
-
Nachtblau (μπλε σκούρο) είναι για μένα το ιδεώδες χρώμα! :inlove:
Τα γούστα είναι υποκειμενικά. Δεν έχει νόημα η γνώμη των άλλων. -
http://www.youtube.com/watch?v=gLC0qF5M ... re=related
ενδιαφερον και πολυ ομορφο
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://porscheliveforum.com/- live chat
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
- live chat
Ερωτήσεις:
Παιδιά η Μοτοδυναμική θα κάνει εγκαίνια λόγω της νέας της συνεργασίας με την εταιρεία?Το forum αυτό θα είναι προσβάσιμο από όλους ή θα είναι κλειστό group?
Ευχαριστώ.
Σημ: sv2 ή όποιος άλλος γνωρίζει είναι αλήθεια ότι η αντιπροσωπεία θα πουλάει τη gt2 rs?
-
Έχει και συνδρομή. Τι νόμιζες, πήρες τη Boxster με 18 χιλιάρικα και έγινες κάποιος ξαφνικά? Θα πλερώνεις κύριος. Και θα πλερώνεις το οτιδήποτε. Μασονική στοά και έτσι.
-
Ο χρήστης Timos A. έγραψε:
Παιδιά επειδή είμαι πολύ κοντά στο wrapping...Πείτε μου σας παρακαλώ,πιο θεωρείτε οτι είναι το καλύτερο χρώμα σε 911 997 turbo .1 gen?Είμαι ανάμεσα σε γυαλιστερό άσπρο,κίτρινο ή κάτι σαν το mexico blue της porsche..
Γνώμες...
Το Mexico blue, ειναι κοντινο στο γαλαζιο παστελ που βγαζει η RUF?
Αν ναι, εγω αυτο θα επελεγα... -
Ναι αυτό είναι άλλα πάλι που το είδα μοιάζει να πηγαίνει περισσότερο σε gt3 παρά σε turbo.
Μάλλον θα πάω για το άσπρο αλλά μου φαίνεται και γω δεν ξέρω τι θέλω ..
Porsche Forum