-
ΝΗΧ-2526 σε μαύρο Μ/Β Α-CLASS (Πανοραμίσιο)
-
ΧΑΙ 9647 σε Corsa , και μια διωρθωση οι αλβανικες που ειδα δεν ηταν ΑΑ-31-AL αλλα ΑΑ-311-ΑL
Οπως προειπε και ο edmond μοιαζουν αρκετα με ευρωπαικων προδιαγραφων οπως πχ τις Ιταλικες! -
MIT 6040 Renault Clio III
-
HAN-3677 polo χθες βράδυ.
-
TYZ-47
XNI-5777 smart
XNI-5578 strada -
ΚΟΜ 5929 σε Astra προηγουμενης γενιας..
Επισης σημερα στα ΚΤΕΛ ελειπε η πινακιδα απο ενα λεωφορειο.. Αυριο αν περασω παλι απο κει, κατι μου λεει οτι θα δω κατι καινουργιο! -
Ο Πειραιάς σήμερα έδωσε τα πρώτα 17 ΥΝΤ στα επιβατικά.
Στα ΦΙΧ ΥΝΟ-9987. Άντε καμιά 10ριά ημέρες ακόμα και μετά ξεκινά να δίνει από ΥΝΡ-9201. -
ΝΝΑ-785 σε λευκό PIAGGIO BEVERLY στη Νεαπολή
-
Παίδες είμαι 99% σίγουρος ότι είδα χάρτινο ΗΚΥ 91** σε νοικιάρικο αμάξι. Το σόκ ήταν πολύ μεγάλο. Έγινε λάθος εκτύπωση ή κάτι παίζει με τους κλάδους?
-
ΑΗΜ-7267 έτοιμο προς παράδοση, ΙΟΧ-5308.
Ο χρήστης 160th SOAR έγραψε:
Ο Πειραιάς σήμερα έδωσε τα πρώτα 17 ΥΝΤ στα επιβατικά.
Στα ΦΙΧ ΥΝΟ-9987. Άντε καμιά 10ριά ημέρες ακόμα και μετά ξεκινά να δίνει από ΥΝΡ-9201.Έναν 160th SOAR να είχαμε σε κάθε διεύθυνση...
Μάνο οι ρυθμοί από τη μία και τα τελευταία νούμερα που έχουν παρατηρηθεί από την άλλη δε δικαιολογούν την εμφάνιση
νέου κλάδου και μάλιστα με τόσο μεγάλο άλμα. Θα δείξει αλλά μάλλον κάτι λάθος υπάρχει εδώ. -
Δημήτρη πρόεδρε 1000 συγνώμη τωρα είδα το ποστάρισμα σου σχετικά με τη Europcar. Στάνταρ ήταν Micra η παρατήρηση.
Να αναφέρω και ένα ΡΕΜ 5505 Smart, πήγα το πρωί στο Ρέθυμνο αλλά το είδα στο γυρισμό στο... Ηράκλειο.
Είναι σαφές ότι τα Χανιά προσπέρασαν το Ρέθυμνο νομίζω!!!
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΑΗΜ-7267 έτοιμο προς παράδοση, ΙΟΧ-5308.Ο Πειραιάς σήμερα έδωσε τα πρώτα 17 ΥΝΤ στα επιβατικά.
Στα ΦΙΧ ΥΝΟ-9987. Άντε καμιά 10ριά ημέρες ακόμα και μετά ξεκινά να δίνει από ΥΝΡ-9201.Έναν 160th SOAR να είχαμε σε κάθε διεύθυνση...
Μάνο οι ρυθμοί από τη μία και τα τελευταία νούμερα που έχουν παρατηρηθεί από την άλλη δε δικαιολογούν την εμφάνιση
νέου κλάδου και μάλιστα με τόσο μεγάλο άλμα. Θα δείξει αλλά μάλλον κάτι λάθος υπάρχει εδώ.Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα... από το ΥΝΡ 8100 και πάνω δεν έχω δει πινακίδα... τα παίρνουν και τα αφήνουν στα γκαράζ τους? δεν μπορώ να καταλάβω... από μένα ΙΜΥ 2475
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
... από το ΥΝΡ 8100 και πάνω δεν έχω δει πινακίδα... τα παίρνουν και τα αφήνουν στα γκαράζ τους?...Μάλλον τα παίρνουν και τα νοικιάζουν στα νησιά τους.
Μάνο ΟΚ! Τι εννοείς 'τα Χανιά προσπέρασαν το Ρέθυμνο'; Το προσπέρασμα έχει νόημα όταν αναφερόμαστε σε περιοχές που
έχουν δώσει το ίδιο πλήθος συνδυασμών, πχ Κορινθία vs Καβάλα, Δράμα vs Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη vs Χαλκιδική κλπ. Τα
Χανιά βρίσκονται στον ενδέκατο και το Ρέθυμνο στον έκτο συνδυασμό τους, οπότε (και λόγω σχετικών ρυθμών φυσικά)
το προσπέρασμα είναι απολύτως αναμενόμενο. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Παίδες είμαι 99% σίγουρος ότι είδα χάρτινο ΗΚΥ 91** σε νοικιάρικο αμάξι. Το σόκ ήταν πολύ μεγάλο. Έγινε λάθος εκτύπωση ή κάτι παίζει με τους κλάδους?Και γω νομιζω ειχα δει ενα ΗΚΥ-9321 σε ενα clio αλλα ισως ειναι λαθος γιαυτο δεν το ειχα αναφερει..
-
ΥΝΡ -81++ νομίζω ότι έχω δει εδω ρόδο.
-
... από το ΥΝΡ 8100 και πάνω δεν έχω δει πινακίδα... τα παίρνουν και τα αφήνουν στα γκαράζ τους?...
Μάλλον τα παίρνουν και τα νοικιάζουν στα νησιά τους.
Μάνο ΟΚ! Τι εννοείς 'τα Χανιά προσπέρασαν το Ρέθυμνο'; Το προσπέρασμα έχει νόημα όταν αναφερόμαστε σε περιοχές που
έχουν δώσει το ίδιο πλήθος συνδυασμών, πχ Κορινθία vs Καβάλα, Δράμα vs Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη vs Χαλκιδική κλπ. Τα
Χανιά βρίσκονται στον ενδέκατο και το Ρέθυμνο στον έκτο συνδυασμό τους, οπότε (και λόγω σχετικών ρυθμών φυσικά)
το προσπέρασμα είναι απολύτως αναμενόμενο.Δημήτρη εννοώ ότι τα Χανιά δίνουν 56** περίπου πλέον και το Ρέθυμνο 55** ανεξάρτητα απο γράμματα ή συνδιασμό.
-
ΟΚ Μάνο, κατάλαβα τι εννοούσες! Από Λασίθι έχουμε λίγες παρατηρήσεις. Το ΑΝΚ-7888 της Σητείας ήταν λάθος, οπότε
έχε το νου σου και για προχωρημένο ΑΝΚ-78** από εκεί.Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
...είδα ένα ΡΑΙ-8601 σε Audi τζίπ, λέει κάτι?Στις 21/10/10 είχα αναφέρει το ΡΑΙ-8601, ταξινόμηση 30/9/10!
@D1FF: έχεις ξανααναφέρει το ΧΑΙ-9647 στις 31/5! Παρατηρώ πως Χαλκίδα και Κατερίνη πάνε χεράκι-χεράκι και μάλλον
πολύ κοντά θα δώσουν τους νέους τους συνδυασμούς, ΧΑΟ και ΚΝΤ αντίστοιχα, μέσα στον Αύγουστο ή οριακά τέλη Ιουλίου
αν για κάποιο λόγο επιταχυνθούν (ελαφρώς) οι ρυθμοί.Ως τότε περιμένουμε τα εξής:
- ΚΤΖ από Καστοριά άμεσα
- νέο κλάδο επαγγελματικών Ανατολικής Αττικής (ίσως από ΖΧΝ-1401 αν επιβεβαιωθεί ο φίλος www2000) άμεσα
- ΡΑΖ-2*** από Αμύνταιο άμεσα
- νέο κλάδο Αιγίου (ΑΖΖ-2***;...) μέχρι τις 20-25 Ιουνίου το αργότερο
- ΝΙΤ στη δυτική Θεσσαλονίκη μέσα στο τρίτο δεκαήμερο Ιουνίου
- ΙΟΙ στη νότια Αθήνα στα μέσα Ιουλίου
Αργότερα περιμένουμε:
- ΚΡΤ, ΒΟΟ και νέο συνδυασμό στην ανατολική Αθήνα μάλλον ΙΡΒ τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο
- ΑΝΜ στον Άγιο Νικόλαο, πιθανότατα και στη Σητεία ως το τέλος της χρονιάς
- ΚΒΤ και ΥΤΑ το Δεκέμβρη (το ΥΤΑ εφόσον συνεχίσει με τους σημερινούς ρυθμούς η δυτική Αττική)
- ΚΙΗ, ΧΙΖ και ΙΜΧ (Χολαργός) μάλλον το Γενάρη του 2012
- νέους κλάδους σε Μοίρες, Τήνο, Αμαλιάδα, Πάρο, Άνδρο κλπ στα τέλη της χρονιάς ή αρχές της επόμενης
- ΙΟΚ (νότια Αθήνα), ΙΡΕ (ανατολική Αθήνα), ΗΚΧ, ΝΙΥ, ΙΟΑ (Χολαργός), νέο συνδυασμό στην ανατολική Αττική (ΖΧΟ αν
έχει τυπωθεί ως τότε), ΙΜΜ (δυτική Αθήνα), ΙΡΑ (νότια Αθήνα) σίγουρα ως το τέλος του 2012 - ΙΡΖ (ανατολική Αθήνα), ΑΚΜ, ΤΚΤ με πιθανότητα ως το τέλος του 2012
- ΑΖΗ, ΡΡΕ, ΑΤΚ, ΤΡΗ, ΑΙΡ, ΡΜΧ, ΧΝΝ (αν έχει τυπωθεί) στα τέλη του 2012 ή αρχές του 2013
- πρόβλημα έλλειψης σε Αργολίδα (άνοιξη του 2012), Ρόδο, Κοζάνη, Σέρρες, Κορινθία κλπ αν δεν υπάρξει νέα
προμήθεια από τώρα ως το τέλος του 2012.
-
Aρκετά καλές οι προβλέψεις δημήτρη να 'σαι καλά
-
@D1FF: έχεις ξανααναφέρει το ΧΑΙ-9647 στις 31/5! Παρατηρώ πως Χαλκίδα και Κατερίνη πάνε χεράκι-χεράκι και μάλλον
πολύ κοντά θα δώσουν τους νέους τους συνδυασμούς, ΧΑΟ και ΚΝΤ αντίστοιχα, μέσα στον Αύγουστο ή οριακά τέλη Ιουλίου
αν για κάποιο λόγο επιταχυνθούν (ελαφρώς) οι ρυθμοί.Ήμουν λίγο κουρασμένος χθες που έκανα την παρατήρηση και δεν το πήρα χαμπάρι (δικαιολογία )
btw Οι προβλέψειςEDIT : ΧΑΙ 9685 Ibiza και ΒΟΙ 8984 σε εταιρικό Corsa
-
Today its a lucky day!!!!
Από παρατήρηση στην είσοδο της πόλης το:
ΚΝΡ-9662 σε βιολετί M/B SPRINDER και
στη γειτονική σχολή οδηγών επάνω στο γραφείο:
ΝΙΡ-9566
ΝΙΡ-9577
ΝΙΡ-8783 (επαγ/κο) &
ΚΟΜ-5070!!!!!!!!
Μόλις είδα την τελευταία δεν άντεξα και όρμησα μέσα γεμάτος απορία. Μου εξήγησαν ότι είναι επιστροφή(πάει για κόψιμο)διότι έβαλε ΝΙΡ πινακίδες,όσο για τις 2 πρώτες μου είπε ότι τα νούμερα ήταν παραγγελία!!!
Πέρνοντας θάρρος ρώτισα για τα ΝΟΤ και αν υπάρχουν κενά σ αυτές που έχουν δοθεί!!! Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με μηχανολογικό,οι απαντήσεις ήταν οι εξής:
ΝΟΤ-679 τελευταίος αριθμός που είχε δωθεί .Επίσης δώθηκαν τα κρατημένα ΝΟΟ-927 & ΝΟΟ-999,το ΝΟΡ-2 δεν έχει δοθεί!!!
Was a lucky day??? Είδομεν ....
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011