-
Συμφωνα με αρθρο απο το Πρωτο Θεμα στο πρατηριο με τις πειραγμενες αντλιες το κολπο ηταν το εξης,υπηρχε ενα λογισμικο σε μια πλακετα που επιανε την συχνοτητα ενος κασετοφωνου-ραδιοφωνου με δυο μεγαλα ηχεια που ηταν μονιμα εξω απο το πρατηριο,αναλογα με το αν ηταν κλειστο η ανοικτο αλλα και αναλογα με τον σταθμο που ηταν συντονισμενο αλλαζε και η ταχυτητα με την οποια ετρεχαν τα λιτρα της αντλιας.
Αυτο θα πει κλεψιμο μετα μουσικης!
-
Επιστημονική φαντασία μου φαίνεται αυτό
Ενα απλό κουμπάκι-ασύρματο τηλεχειριστήριο πολύ καλή αποτελεσματικότερο.
Φαντάζεσαι να φτάσει κανας σεκλετισμένος να βάλει Μάκη στη διαπασών, να φουλάρει και να δείξει €8.88 (τυχαίο ? δε νομίζω) -
Καθολου επιστημονικη φαντασια...
Ετσι ακριβως ειναι το ολο κολπο! Τις περισσοτερες φορες ο διακοπτης ενεργοποιησης ηταν ενσωματωμενος σε καποια συσκευη καθημερινης χρησης (τηλεοραση, ραδιοφωνο, διακοπτης φωτων κλπ) ωστε να μην εγειρει υποψιες οι απενεργοποιηση του σε ενδεχομενο ελεγχο!
Εβλεπες δηλαδη το κρατικο αυτοκινητο της μετρονομιας και απλα εκλεινες την τηλεοραση... Τι πιο αθωο? Αλλα και συναμα αποτελεσματικο! -
βρε λές;...
Αξιότιμοι συνεργάτες,
Σας ενημερώνουμε ότι το Ελληνικό Ινστιτούτο Μετρολογίας (ΕΙΜ) όπως κάθε έτος, έτσι και φέτος διοργανώνει δύο μονοήμερα εξειδικευμένα σεμινάρια στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη στα αντικείμενα:
- ....
- Ογκομέτρηση δεξαμενών στα πλαίσια συστημάτων εισροών – εκροών καυσίμων σε πρατήρια καυσίμων.
Στην ιστοσελίδα του ΕΙΜ http://www.eim.gr περιέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, τα προγράμματα και τα σχετικά έντυπα συμμετοχής στα σεμινάρια.
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Καθολου επιστημονικη φαντασια...
Ετσι ακριβως ειναι το ολο κολπο! Τις περισσοτερες φορες ο διακοπτης ενεργοποιησης ηταν ενσωματωμενος σε καποια συσκευη καθημερινης χρησης (τηλεοραση, ραδιοφωνο, διακοπτης φωτων κλπ) ωστε να μην εγειρει υποψιες οι απενεργοποιηση του σε ενδεχομενο ελεγχο!
Εβλεπες δηλαδη το κρατικο αυτοκινητο της μετρονομιας και απλα εκλεινες την τηλεοραση... Τι πιο αθωο? Αλλα και συναμα αποτελεσματικο!Λέω για τη συσχέτιση με τις συχνότητες κτλ. αλλιώς προφανώς και έχεις δίκιο.
-
Κοιτα ηλεκτρονικος δεν ειμαι αλλα στην ουσια ενα ποτενσιομετρο (σαν αυτο που εχει ενα ραδιοφωνακι για τον συντονισμο των συχνοτητων) ειναι ιδανικο για να ρυθμισει την συχνοτητα στους παλμογραφους των αντλιων... (που ειναι τα οργανα μετρησης του ογκου που πωλειται!)
Το προβλημα ειναι πως θα σου κατσουν οι σταθμοι ομως! Αν ειναι να ακουω Αντζελα η κανα Βασιλη Καρρα για να βγαλω κανα φραγκο παραπανω αστο, γαμα το... -
Δε νομίζω ότι χρειάζεται ποτενσιόμετρο, σιγά μην είναι ρυθμιζόμενο το ποσοστό κλεψίματος, ένα on-off φτάνει, καμουφλαρισμένο σε ραδιοφωνάκι κοκ. Απλά ο ρεπόρτερ είπε να βάλει καμιά σάλτσα σχετικά με συχνότητες, συντονισμούς και δε συμμαζεύεται...
Πάντως για εμάς τους πελάτες αυτό είναι ωραίο εργαλείο: βάζουμε βενζίνη, κάνουμε μια βόλτα γύρω από τις αντλίες, αν δούμε ραδιοφωνάκι με κανα περίεργο καλώδιο από πίσω, όπου φύγει-φύγει...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Τον έναν τον βρήκα (ψάχνοντας και ρωτώντας μόνος μου ...) .Όχι ρε παιδιά! τον ξέρω τον συγκεκριμένο, πρόκειται για μεγάλο λαμόγιο από αυτούς τους ελληνάρες που κυκλοφορούν ελεύθεροι ενώ θα έπρεπε να είναι πίσω από το κάγκελα αν τους γινόταν ένας σοβαρός έλεγχος. Σαν να λέμε υποψήφιος πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας...
ΥΓ Πήρε ένα από τα πρώτα M3 V8 που ήρθαν στην Ελλάδα.
-
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί δεν δημοσιοποιούνται τα πλήρη στοιχεία των πρατηρίων.
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Τον έναν τον βρήκα (ψάχνοντας και ρωτώντας μόνος μου ...) .
Όχι ρε παιδιά! τον ξέρω τον συγκεκριμένο, πρόκειται για μεγάλο λαμόγιο από αυτούς τους ελληνάρες που κυκλοφορούν ελεύθεροι ενώ θα έπρεπε να είναι πίσω από το κάγκελα αν τους γινόταν ένας σοβαρός έλεγχος. Σαν να λέμε υποψήφιος πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας...
ΥΓ Πήρε ένα από τα πρώτα M3 V8 που ήρθαν στην Ελλάδα.
Έχω βάλει βενζίνη σ' αυτόν...
-
Σε πήγε και βόλτα με το Μ3?
-
Όχι, δεν είμαι και τόοοσο καλός πελάτης.
-
Σφραγίστηκε πρατήριο υγρών καυσίμων στην** Λ. Αμφιθέας στο Π. Φάληρο**
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/0 ... _4307.html -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/0 ... _4307.htmlΤο Jet oil , πηγαίνοντας προς παράλια ήταν αυτό;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/0 ... _4307.htmlΤο Jet oil , πηγαίνοντας προς παράλια ήταν αυτό;
Έβαζες από εκεί;
-
Απο fuelprices.gr
Τιμή: 1,627 Προϊόν: Αμόλυβδη 95 Σήμα: JETOIL
Διεύθυνση: Λ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ 134ΚΟΥΝΑΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε
Ημερ. / Ώρα δήλωσης: Σαβ, 04/06 09:37:41 -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Έβαζες από εκεί;
Καμιά φορά ναι, τελευταία όχι, γιατί έχω βρει στην γειτονιά ένα Revoil που αν και δεν είναι από τους φθηνούς, νομίζω δεν κλέβει στο...ζύγι!
Το αστείο είναι πως την τελευταία φορά έβαλα σ' αυτήν την Revoil στην Lancia!Πάντως, είναι πρωτοφανείς αυτοί οι έλεγχοι, μακάρι να συνεχίσουν.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Έβαζες από εκεί;
Καμιά φορά ναι, τελευταία όχι, γιατί έχω βρει στην γειτονιά ένα Revoil που αν και δεν είναι από τους φθηνούς, νομίζω δεν κλέβει στο...ζύγι!
Το αστείο είναι πως την τελευταία φορά έβαλα σ' αυτήν την Revoil στην Lancia!Πάντως, είναι πρωτοφανείς αυτοί οι έλεγχοι, μακάρι να συνεχίσουν.
νομιζω οτι η τοπικη αυτοδιοικηση βρηκε ευκολο τροπο χρηματοδοτησης
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Απο fuelprices.grΤιμή: 1,627 Προϊόν: Αμόλυβδη 95 Σήμα: JETOIL
Διεύθυνση: Λ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ 134ΚΟΥΝΑΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε
Ημερ. / Ώρα δήλωσης: Σαβ, 04/06 09:37:41
ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???????
Δηλαδη οι χαμηλες τιμες δεν προκυπτουν απο την ορθη λειτουργια του ανταγωνισμου?????? -
'Ηθελα και γω να σχολιάσω την τιμή αλλά πιστεύω μετά απο τόσες 10άδες πόστ έχει γίνει κατανοητό
Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!