-
Εγώ πάντως τον γουστάρω τον Λούη αν και αυτό το κλάμα ρε παιδάκι μου 'ότι είμαι μαύρος και δεν με παίζουνε....'. Προτιμώ δηλώσεις αλά Montoya του στυλ 'το @@ ο Massa με έκλεισε και το αιδοίο της ιλύος ο Maldonato μου έκλεισε το δρόμο... ότι δεν ξέρουν να οδηγούν... και να ο MS πόσο καλά φέρθηκε και εκείνο είναι racing κ.λπ.' ή κινήσεις αλά MS με θανατηφόρα chops ή ακόμα καλύτερα ξύλο και των γονέων όπως παλαιότερα.
Εν τέλει ο LH πρακτικά προκάλεσε 1 SC, έστειλε έναν οδηγό για γρούβες και ήταν άμεσα εμπλεκόμενος στο 2ο SC που χαντάκωσε τον JB. Γιατί κακά τα ψέματα πιο πιθανό, κατ' εμέ, θα ήταν ο Vettel να το κολλούσε σε μία μπαριέρα και ο JB να επιχειρούσε προσπέρασμα (αν και στο κοκοκό νομίζω ότι ο FA μόνον νεκρός θα άφηνε την ευκαιρία της νίκης με αυτό το μονοθέσιο να του έφευγε από τα χέρια) με ότι αποτελέσμα είχε οπότε υπό ορισμένες συνθήκες μέσω της πλήρους αυτοκαταστροφής των 3 πρώτων SV, FA, JB θα έβλεπε βάθρο. Αλλά ο LH προτίμησε να κάνει το κομμάτι του, να οδηγήσει όπως οδήγησε με ότι αυτό σημαίνει. Ελπίζω πάντως να μην τύχει πάνω σε κανένα Maldonato ή Massa στους επόμενους αγώνες. Γιατί ειδικά ο 1ος θα έχει στο δωμάτιο του αφίσσα του ημίαιμου πρίγκηπα και θα τις ρίχνει βελάκια...
Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα... Πάντως είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που ένα thread αγώνα 30άρισε σε σελίδες. (με εξαίρεση το τελευταίο αγώνα του 2010). Now this is racing. Και κακά τα ψέματα ενώ δεν υπήρχαν προσπεράσματα όλοι συζητούν για το Μονακό ενώ την Τουρκία του σχεδόν τριψήφιου αριθμού προσπεράσεων δεν την θυμάται κανείς.
-
Senna δεν προκειται να γινει, αλλα τουλαχιστον ας μην κανει επικινδυνες μπουρδες
Ο Σεννα επισης οταν εφτασε σε σημειο να γινει επικινδυνος (1990 Suzuka), το καταλαβε και ο ιδιος και μετανοησε, ο Χαμιλτον απεναντιας προκαλει ατυχηματα και αντι οι αγωνοδικες να του κοψουν το κωλαρακι, το ριχνουν χαζες ποινες και την σκαπουλαρειΕιτε το παιδι ειναι βλακας ειτε εχει καβαλησει μεγαλο καλαμι. Αυτο σου κανουν τα κωλοφαρδα πρωταθληματα βλεπεις
-
Εχω την υποψία ότι αν ο ένας οδηγός δεν ήταν ο Hamilton και δεν εμπλέκονταν McLaren-Ferrari πάλι δεν θα 'παιρνε χαμπάρι κανείς
-
Αλλο να κανει καποιος μια φορα μια τετοια κινηση και αλλο καθε τρεις και λιγο οπως ο Λιουης
-
http://en.espnf1.com/monaco/motorsport/story/50282.html
Το τσογλανάκι είναι για πολλές μπάτσες!
ΥΓ: Στη θέση του Μάσσα θα του είχα σπάσει τα μούτρα... Mansel style!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
http://en.espnf1.com/monaco/motorsport/story/50282.htmlΤο τσογλανάκι είναι για πολλές μπάτσες!
δεν θελω να φανταστω τι ποινη του σφυριξαν οτι θα φαει αν δεν πει συγνωμη
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Για το σκηνικό με τον Massa τίποτα εννοείται! Όπως και για αυτό με τον Maldonado. Θα ήθελα όμως η ποινή γενικά (όχι μόνο για τον Hamilton) να κοστίζει και κάτι στο τέλος και ειδικά για τον Hamilton ο τρόπος που εκφράστηκε μετά για τους άλλους οδηγούς και τους κριτές ήταν απαράδεκτος και ελπίζω να έχει και από εκεί συνέπειες. Εγώ δεν προτιμώ να βλέπω τρενάκια. Προτιμώ να βλέπω καθαρές προσπεράσεις. Όταν κάνει τέτοιες οποιοσδήποτε οδηγός τον παραδέχομαι. Όταν όμως κάνει αυτά που είδαμε σήμερα, όχι. Και δεν είναι θέμα Hamilton. Όποιος και να τα έκανε αυτά τα ίδια θα έλεγα προσωπικά. Αν θέλεις να είσαι από τους καλύτερους όλων των εποχών απλά δεν μπορείς να κάνεις πράγματα που κάνουν στο GP2.Χθες μόνο ανάλογες κινήσεις έκανε δύο ο Di Resta, μία ο Kobayashi και άλλες 3-4 που απλά δεν κατέληξαν σε στούκα γιατί ο αμυνόμενος συνένεσε. Αλλά λες μόνο για τον Hamilton (εντάξει φυσιολογικό). Γενικά σε κάθε Μονακό υπάρχει τουλάχιστον μία τετοια κίνηση. Και ξαφνικά όλοι αντιδρούν λες και είδαν κάτι το πρωτοφανές.
Ο Schumacher Αλέκο πόσες φορές είπες έχει κάνει αντίστοιχα; Ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσες;
Περί ποινών: Το έχω γράψει 357 φορές, το γράφω και 358η. Η ποινές χρόνου μετά το τέλος του αγώνα είναι μια απίστευτη τεράστια μπαρούφα. Την επόμενη φορά που θα εμπλακεί σε μάχη ο Hamilton θα βγουν 5-6 να πουν πόσο άδικες είναι οι ποινές.
Σαν τον στόκο τον Πουρναράκη που γκάριζε. Μόνο αυτό, μόνο αυτό; Θα έπρεπε να του δώσουν κάτι παραπάνω. Σαν τι; Δημόσιο λιθοβολισμό;Για το μαντολάτο που δεν ασχολήθηκα, εντάξει το είπε και μόνος του. Ο άλλος είναι ακριβώς δίπλα του και αυτός δηλώνει 'εγώ πήρα κανονικά τη γραμμή μου, δεν περίμενα να προσπαθήσει εκεί, δεν τον είδα καθόλου.
Ε άμα πήρες κανονικά τη γραμμή σου, πάρε και τον τοίχο αγκαλιά. Ο παππούς λαλακάς ήταν; -
Joke .... κάτι μου λέει ότι η συγκεκριμένη δήλωση ήταν το αποτέλεσμα της πίεσης των image makers.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εχω την υποψία ότι αν ο ένας οδηγός δεν ήταν ο Hamilton και δεν εμπλέκονταν McLaren-Ferrari πάλι δεν θα 'παιρνε χαμπάρι κανείς -
Τωρα που ηρεμησα λιγο, να γραψω κι εγω.
Τη γνωμη μου συνοψιζουν πολυ καλα αυτο:Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Άλλο θέαμα, άλλο επιθετική οδήγηση και άλλο αυνανισμός. Η διαφορά είναι ξεκάθαρη για όποιον έχει δει μισό αγώνα.
και αυτο:
Ως γνωστόν στην F1 όλα παίζονται στην λεπτομέρεια και υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ 'ξέρω ότι θα μου βγει το προσπέρασμα και το κάνω' και μεταξύ 'δεν είμαι σίγουρος αλλά χώνομαι και ό,τι γίνει'.
Ο Χαμιλτον εχει επιλεξει ενα συγκεκριμενο στιλ. Οπως γραφαμε και περσι σε Μοντσα και Σιγκαπουρη, αυτο θα του δωσει θεαματικα προσπερασματα και νικες, αλλα και εγκαταλειψεις και ποινες. Προσωπικα πιστευω οτι αν δεν μαζευτει καπως, σ' ενα στιλ τυπου Αλονσο, χαντακωνει τον εαυτο του. Αλλα επ' αυτου δεν μας πεφτει λογος, οσο ειναι εντος των επιτρεπτων πλαισιων.
ΥΓ1: Στις δηλωσεις ειναι απαραδεκτος.
ΥΓ2: Ζητω συγνωμη που εγραψα (πολλες σελιδες) παραπανω τι ηθελα να κανουν οι κριτες στον Λιουις. Ηταν ενα poor joke και δεν το εννοουσα...
-
Μια μερα μετά και η γνωμη μου ειναι οτι εφοσον εφαγε την ποινη ο Ντι Ρεστα σε ανυποπτη φαση ειναι ανουσια η όλη συζητηση, ανόητα τα υπερασπιστικά ποστ για τον Χαμιλτον και υπερβολικες ολες οι αντιδρασεις. Προφανως εκανε κατι ο Χαμιλτον που σε καθε Μονακο καποιος δοκιμαζει, ειδικα οταν εισαι ενα παιδακι με υπερτροφικο εγω που την εφαγες στο ίδιο σημειο απο εναν υπερηλικα πρωην οδηγο F1.
Παντα ειμαι υπερ των κανονων που ευνοουν τον απο πισω και τιμωρουν την τραβηγμενη απο τα μαλλιά αμυνα που εχουν κανει τεχνη κατι αμπαλοι τυπου Χάιντφελντ, αλλά ειδικα φετος η κατασταση ειναι αλλιως. Το μονο που δεν κανουν στον απο μπροστα οι νεοι κανονισμοι ειναι να του κρεμασουν κατσαρολικα πισω απο το μονοθεσιο, ας τον αφησουν τουλαχιστον να υπερασπιστει τη θεση του με οτι οπλα του δινει ο κανονισμος.
Αυτο που δε μου αρεσει στον Χαμιλτον ειναι οτι κανει πολυ meta-gaming και οι αποφασεις που παιρνει και τα ρισκα του συνηθως δεν ειναι στη λογικη 'περναω για να προσφερω θέαμα' που τοσο ρομαντικα αναφερουν οι οπαδοι του, αλλά 'εσυ εχεις να χασεις περισσοτερα απο μενα, φλωρουμπα'. Ειδικα η προσπαθεια στον ιερεα Μαντολατο συνοψιζοταν στη φραση 'Κανε πλάι ρε αδερφε, εσενα και η 7η θεση λουκουμι σου ειναι, εγω εχω ενα πρωταθλημα να παρω', συνοδευομενη απο το μηδενικο ρισκο που προκαλεσε η κοκκινη σημαια (οτι ποινη και να επαιρνε ο επομενος ηταν ενα γυρο πισω).
Οταν με το καλό ερθει στη Φερραρι βεβαια, θα κρινεται διαφορετικα βεβαιως-βεβαιως
-
νομιζω οτι στην φερραρι ξερουν να κρινουν χαρακτηρα...αμα κανει το λαθος να παει στην φερραρι θα ειναι μαλλον ο πρωτος οδηγος που θα τον γιουχαρουν οι ιδιοι οι τιφλοιζι..
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αυτο που δε μου αρεσει στον Χαμιλτον ειναι οτι κανει πολυ meta-gaming και οι αποφασεις που παιρνει και τα ρισκα του συνηθως δεν ειναι στη λογικη 'περναω για να προσφερω θέαμα' που τοσο ρομαντικα αναφερουν οι οπαδοι του, αλλά 'εσυ εχεις να χασεις περισσοτερα απο μενα, φλωρουμπα'. Ειδικα η προσπαθεια στον ιερεα Μαντολατο συνοψιζοταν στη φραση 'Κανε πλάι ρε αδερφε, εσενα και η 7η θεση λουκουμι σου ειναι, εγω εχω ενα πρωταθλημα να παρω', συνοδευομενη απο το μηδενικο ρισκο που προκαλεσε η κοκκινη σημαια (οτι ποινη και να επαιρνε ο επομενος ηταν ενα γυρο πισω).Εννοείται ρε greo ότι αυτός δεν το κάνει για το θέαμα. Σιγά μη το κάνει και για την ψυχή της μάνας του.
Απλά αυτό που κάνει προσφέρει θέαμα. Διαφωνεί κανείς;
Την ίδια ακριβώς λογική που λες στο τέλος είχε και ο Webber με τον Kobrayashi, άσχετο αν γλύτωσαν την στούκα.νομιζω οτι στην φερραρι ξερουν να κρινουν χαρακτηρα...αμα κανει το λαθος να παει στην φερραρι θα ειναι μαλλον ο πρωτος οδηγος που θα τον γιουχαρουν οι ιδιοι οι τιφλοιζι..
Ναι, ακριβώς όπως με τον Schumacher who, εεε τον Alonso. Ούτε μία κωλοτούμπα δεν έχουν κάνει οι τυφλόζι.
-
Οι μαλακίες που κάνει ο Χάμιλτον, θεωρούνται θέαμα μόνο σε demolition derbies.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
http://en.espnf1.com/monaco/motorsport/story/50282.htmlΤο τσογλανάκι είναι για πολλές μπάτσες!
Σιγά μη σκίσει κανά καλσόν το μόγγολο...
-
Σε ποιόν αναφέρεσαι Viper?
-
Εγω το μονο μογγολακι που βλεπω στα γκραν πρι ειναι ο Λιουης
ΑΝ ο Μασσα τραυματιζοταν στην εξοδο που εκανε μετα τη ζημια που του προκαλεσε ο ΜΠΕ, τι θα ελεγε; Οτι ηταν αστειο;Παλικάρια, λίγη προσοχή και στους χαρακτηρισμούς και στα σενάρια συνομωσίας... [Mod]
**Καλα τα λες φιλε μοντ, αλλα σαματι πολυ ποδοσφαιριλα μυριζει εδω μεσα τωρα τελευταια
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Εγω το μονο μογγολακι που βλεπω στα γκραν πρι ειναι ο Λιουης
ΑΝ ο Μασσα τραυματιζοταν στην εξοδο που εκανε μετα τη ζημια που του προκαλεσε ο ΜΠΕ, τι θα ελεγε; Οτι ηταν αστειο;Παλικάρια, λίγη προσοχή και στους χαρακτηρισμούς και στα σενάρια συνομωσίας... [Mod]
**Καλα τα λες φιλε μοντ, αλλα σαματι πολυ ποδοσφαιριλα μυριζει εδω μεσα τωρα τελευταια
Μου αρεσει που ολοι επιμενετε οτι η εξοδος ηταν απο βλαβη που προκαλεσε το ακουμπημα με τον Hamilton.....
-
Ε υπερβολή αυτό... μάλλον οξεία παρωκρανίαση έπαθε ο Massa, δεν (φάνηκε να) έπαθε τόσο μεγάλη ζημιά πια.
Ομως στη McLaren έχουν φτιάξει πολύ γερό αυτοκίνητο οι άτιμοι
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ε υπερβολή αυτό... μάλλον οξεία παρωκρανίαση έπαθε ο Massa, δεν (φάνηκε να) έπαθε τόσο μεγάλη ζημιά πια.Ομως στη McLaren έχουν φτιάξει πολύ γερό αυτοκίνητο οι άτιμοι
Είπε ότι έπαθε ζημιά και προφανώς εννοεί ότι έχασε κάθετη δύναμη εμπρός.
Λίγο αν βγεις εκτός γραμμής στα marbles είσαι τελειωμένος.
Monaco Grand Prix 2011