-
ποιος θα τρέξει στην θέση του Πέρεζ γιατί είπαν οι της Σάουμπερ ότι δεν θα τρέξει σήμερα.
o Γκουτιέρεζ δεν είναι ο 3ος ;και 1 φωτό :
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποιος θα τρέξει στην θέση του Πέρεζ γιατί είπαν οι της Σάουμπερ ότι δεν θα τρέξει σήμερα.Den nomizw na treksei kaneis. Gia na treksei o 3os dhlwmenos odhgos prepei na exei kanei toylaxistoyn 1 practice session.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
...αν και θεωρώ ότι τα ελαστικά είναι τόσο χάλια που και οι 2 φερράρι θα βρεθούν αργά οι γρήγορα να κάνουν παρέα στις μπαριέρες.
γενικα μιλας ή οτι εχει προβλημα η φερραρι με τα λαστιχα ? , αποτι λενε και τα δυο λαστιχα αντεχουν πολυ σε αυτη την πιστα.
λαμβάνοντας υπόψη τόσο τα inboards της Ferrari όσο και τον τρόπο με τον οποίο ο FM κρατούσε με τα SS το μονοθέσιο...... θεωρώ δύσκολο να μην έρθουν σε επαφή με τις μπαριέρες στους 70- γύρους. Και λέω και 70- γύρους γιατί σήμερα θα έχει κατά τη γνώμη μου πολύ SC.
Και λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός των θερμοκρασιών στα ελαστικά......... που θα αυξομειώνονται....
ΥΓ. Όχι ότι δεν περιμένω αντίστοιχα και από άλλους....
-
Η πλάκα είναι ότι μιλάνε για 2 ακόμα και για 1 pit stop...
This sounds a job for Button... Εκτός αν όπως είπαμε the McLaren boys δοκιμάσουν κάτι πραγματικά πρωτοποριακό σε θέμα στρατηγικής.
Τα τελευταία δυο χρόνια έβλεπα ότι το πρόβλημα του Vettel ήταν η πρεμούρα του να κερδίσει και κατ' επέκταση να πάρει κούπα ως τσικό, οπότε υπήρχε ένα γενικότερο αίσθημα πίεσης που του έβγαινε σε πολλούς αγώνες και έκανε μαλακίες (βλέπε Τουρκία πέρσυ).
Έχει να δείξει πολλά πράγματα ακόμα. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Η πλάκα είναι ότι μιλάνε για 2 ακόμα και για 1 pit stop...Ε ναι γιατί η prime γόμα βγάζει 20-30 γύρους.
-
Guys, παρατηρούσα αρκετά πάλι τα videos... Εκτιμώ ότι η πίστα βρίσκεται σε αρκετά κακή κατάσταση σε σχέση με άλλες χρονιές. Είναι αρκετά δύσκολο να αρπάξουν όλοι οι οδηγοί για 70 γύρους τα ανέλπιστα κλωτσήματα.
-
-
Παλιά μου τέχνη κόσκινο...
-
Εκτός αν όπως είπαμε the McLaren boys δοκιμάσουν κάτι πραγματικά πρωτοποριακό σε θέμα στρατηγικής.Αυτό το πράγμα υπάρχει μόνο στην αρωστημένη φαντασία του μυαλού σου.
Την στρατηγική του Button την καθορίζει κατά κύριο λόγο ο ίδιος, όπως είχε αποδειχτεί και στα βρεγμένα περσινά GP.
Το να του δώσουν επίτηδες περίεργη και χειρότερη στρατηγική, μόνο και μόνο για να βγει πίσω από τον 10o Hamilton δεν θα το έκανε ούτε η Ferrari για τον Schumacher εναντίον του Barrichello. -
Έχω την αίσθηση ότι θα δούμε το πρώτο SC της σεζόν.
-
η στρατηγικη του οδηγου δεν υπερκαλυπτει αυτη της ομαδας..
αμα πει οτι θα βγεις πισω του αλλου ΘΑ βγεις απο πισω period -
Μόνο που η ομάδα δεν το έχει πει σε πολλές και διάφορες περιπτώσεις, αλλά οι συνωμοσιολόγοι δεν πτοούνται.
-
Βλέπω είμαι ο μόνος που ψήφισε Button, για να δούμε
-
Παντως αν την στρατηγικη του Button την καθοριζει μονος του ειναι πολυ τυχερος γιατι την στρατηγικη του Hamilton οπως φανηκε και χθες δεν την καθοριζει καθολου ο ιδιος.
-
Πρέπει να είμαι μεγας γρουσούζης
-
Γ@μώ την Άση Μπήλιου!
(Με την κακή έννοια)
-
-
Γ@μώ την Άση Μπήλιου!(Με την κακή έννοια)
Γιατί υπάρχει και καλή έννοια?
-
Mexri stigmhs mporw na pw oti exoyme dei merika p@p@r@ta perasmata
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Mexri stigmhs mporw na pw oti exoyme dei merika p@p@r@ta perasmataκαι απο ποιον κιολας τον massa!
Monaco Grand Prix 2011