-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Πωπω ηθελα να τη βγαλω και γω αυτη τη φωτογραφια, και το χα φτιαξει να ναι ολα 1 δλδ 111111 πανω και 111.1 κατω. Αλλα ετυχε το Πασχα που ειχα μεσα μια αλλη και ντραπηκα...χεχεΘα ηταν ωραιο , ολα στον Ασσο
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Πωπω ηθελα να τη βγαλω και γω αυτη τη φωτογραφια, και το χα φτιαξει να ναι ολα 1 δλδ 111111 πανω και 111.1 κατω. Αλλα ετυχε το Πασχα που ειχα μεσα μια αλλη και ντραπηκα...χεχε....φωτογραφία
-
Κοπέλα; ισως;
-
Oι προμήθειες για 30 άτομα για το τριήμημερο ιστιοπλοϊας
μετά φόρτωσα και δύο πετρογκάζ με μια πεντάλιτρη μπουκάλα, και δυο ψυγειάκια, δεν θυμάμαι όμως αν έβγαλα φωτό
-
Ησουν κεφάτη όμως;
ή δεν γυριζες απο τον Βερόπουλο; -
περισσότερο κέφι είχε ο βερόπουλος, του σκάσαμε κανα 300ευρω
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Oι προμήθειες για 30 άτομα για το τριήμημερο ιστιοπλοϊαςμετά φόρτωσα και δύο πετρογκάζ με μια πεντάλιτρη μπουκάλα, και δυο ψυγειάκια, δεν θυμάμαι όμως αν έβγαλα φωτό
Ρε Τρίφτη, εκτός από το αμπάρι, έπιασες και τα καθίσματα των επιβατών. Που θα καθήσουν τώρα όσοι επιβιβαστούν για αυτό το 3ήμερο;
-
στο μπαλαούρο
-
Εσυ τελικα πειστηκες οτι θα ερθει το τελος του κοσμου ,ε?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εσυ τελικα πειστηκες οτι θα ερθει το τελος του κοσμου ,ε?Νονέ, πήγα εκεί που είχες βγάλει φώτο την ZX...
Την έβγαλες πάνω στον δρόμο ή είχες βρει καποιο άνοιγμα; -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εσυ τελικα πειστηκες οτι θα ερθει το τελος του κοσμου ,ε?
Νονέ, πήγα εκεί που είχες βγάλει φώτο την ZX...
Την έβγαλες πάνω στον δρόμο ή είχες βρει καποιο άνοιγμα;Οι φωτο βγηκαν στη διακλαδωση της 25ς Μαρτιου και της Βικτωρος Ουγκω.. Αριστερα παει πολυ αποτομα προς τα κατω η 25ης Μαρτιου και δεξια λιγο ανηφορικα μπαινεις στη Βικτωρος Ουγκω.. Ειναι ανοιγμα το σημειο και προσφερεται να τοποθετησεις το αμαξι οπως θελεις..
-
Thanks mate
-
-
Oι προμήθειες για 30 άτομα για το τριήμημερο ιστιοπλοϊαςμετά φόρτωσα και δύο πετρογκάζ με μια πεντάλιτρη μπουκάλα, και δυο ψυγειάκια, δεν θυμάμαι όμως αν έβγαλα φωτό
Να με συγχωρείς συνάδελφε καπετάνιε(βέβαια εσύ έχει και αρκετή εμπειρία παραπάνω από εμένα ) αλλά εσύ το έκανες μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων το κότερο
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Πωπω ηθελα να τη βγαλω και γω αυτη τη φωτογραφια, και το χα φτιαξει να ναι ολα 1 δλδ 111111 πανω και 111.1 κατω. Αλλα ετυχε το Πασχα που ειχα μεσα μια αλλη και ντραπηκα...χεχε
....φωτογραφία
Δεν αξιζει...ψυχικο εκανα, χαχαχα
ειδατε τον drifter ε; ετσι περνανε εκτος ΔΝΤ...χαχα
-
Oι προμήθειες για 30 άτομα για το τριήμημερο ιστιοπλοϊαςΣυγνώμη, αλλά όταν με το ζόρι χωράνε οι προμήθειες, πώς θα χωρέσουν επιπλέον μέσα και τα 30 άτομα;
...Α, με άλλο σκάφος θα πάτε για ιστιοπλοΐα!
-
Από Πάτρα ξεκινάτε;
-
τσκ, φτηνό χούμορ
εχω καταλάβει ότι σας έχει γιαλίσει το πριάρι μου, αλλά δε θα σας κάνω τη χάρη
-
Εγώ δεν ξέρω τίποτα, απλά βλέπω τον προορισμό στο ταμπλό
-
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!