-
Ψήφισα (με καθυστέρηση!) Ford Focus λόγω πρότερου έντιμου βίου To Golf πιθανόν να είναι πιό πολυτελές και refined αλλά προς το παρόν με εδιαφέρει περισσότερο η σπόρ οδηγική συμπεριφορά, και το παλιό Focus (ειδικά το RS ) ήταν κορυφή σε αυτόν τον τομέα.
-
δεν είπα ότι είναι καλύτερη, προς θεού, κι εγώ Μ3 θα ψήφιζα αν έπαιζε τέτοιο θέμα, αλλά όχι και ότι δεν συγκρίνονται...
απλά η Άλφα έχει ακόμα δρόμο για να βγάλει την νέα GTV (ή την 8C.... ελπίζω να την βγάλει τελικά...) που θα μπορεί να σταθεί άνετα στη σύγκριση...
Σπύρος
-
Παιδιά, δεν είναι μόνο ο κινητήρας της M3 (κορυφαίος V6 ατμοσφαιρικός), αλλά σαφώς όλο το πακέτο (τιμόνι, αναρτήσεις, κιβώτιο - κορυφαίο στον κόσμο- συν βέβαια ποιότητα κατασκευής, θέση οδήγησης που είναι δεδομένα). Και βέβαια αν πάμε Μ5, τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα.....
Η Μ είναι μια σειρά ξεχωριστή εδώ και πολλά χρόνια....
Είναι αυτοκίνητο παραγωγής με 'αγωνιστικό πακέτο' και όχι απλά σπορτίβ..
-
αυτή τη στιγμή σαφώς έτσι είναι. Περίμενε και την GTV όμως....
Σπύρος
-
Φίλε Σπύρο, να είσαι σίγουρος, μόλις βγει ένα τόσο καλό μοντέλο από την alfa για να αντιμετωπίσει Μ3 ή και Μ5, θα βγω πρώτος να το χειροκροτήσω....
Δεν φοράω παρωπίδες, εκτιμώ την alfa και την παράδοσή της αλλά ορισμένα πράγματα προς το παρόν είναι άνισα...
-
Δεν ορίζεται σύγκριση M3 - GT γιατί έχουν εντελώς άλλο προσανατολισμό. Η μεν είναι ένα αγωνιστικό με 'κυριλέ' εμφάνιση και η δε ένα κομψό GT με έμφαση στον ανοιχτό δρόμο. Μέχρι τώρα η Alfa Romeo δεν έχει στη γκάμα της μοντέλο αντίστοιχου προσανατολισμού με τη σειρά M της BMW. Όταν (και αν) βγάλει (λέγε με GTV) τα ξαναλέμε.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν ορίζεται σύγκριση....Σπύρος
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Παιδιά, δεν είναι μόνο ο κινητήρας της M3 (κορυφαίος **V6 **ατμοσφαιρικός), αλλά σαφώς όλο το πακέτο (τιμόνι, αναρτήσεις, κιβώτιο - κορυφαίο στον κόσμο- συν βέβαια ποιότητα κατασκευής, θέση οδήγησης που είναι δεδομένα). Και βέβαια αν πάμε Μ5, τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα.....Η Μ είναι μια σειρά ξεχωριστή εδώ και πολλά χρόνια....
ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ οχι και V6 σε bmw. STRAIGHT SIX φιλε μου!!!!
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Παιδιά, δεν είναι μόνο ο κινητήρας της M3 (κορυφαίος **V6 **ατμοσφαιρικός), αλλά σαφώς όλο το πακέτο (τιμόνι, αναρτήσεις, κιβώτιο - κορυφαίο στον κόσμο- συν βέβαια ποιότητα κατασκευής, θέση οδήγησης που είναι δεδομένα). Και βέβαια αν πάμε Μ5, τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα.....
Η Μ είναι μια σειρά ξεχωριστή εδώ και πολλά χρόνια....
ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ οχι και V6 σε bmw. STRAIGHT SIX φιλε μου!!!!
Βιασύνη....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν ορίζεται σύγκριση....
Έπρεπε να γράψω την πασίγνωστη μαθηματική ατάκα 'δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα'!
-
θυμήθηκα το ανέκδοτο με τον μαθηματικό που θέλει να ανοίξει κονσέρβα στη μέση της ερήμου... 'Έστω ανοιχτήρι!' γι' αυτό γελάω
Σπύρος
-
αφου φτασατε σε σημειο να συγγρινετε gt me m3 τι ναπω!!ειναι για γελια!!
το ενα κανει 42000 ευρω και το αλλο τα διπλα,περνεις 2 δηλαδη με τα λεφτα της μιας!!!!!
γνωριζω ομως ατομο που εχει μ3 με ....χερια και δεν μπορει να βαλει με τιποτα τα αλογα κατω σε οριακες συνθηκες σε ολισθηρο οδοστρωμα... -
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
το ενα κανει 42000 ευρω και το αλλο τα διπλα,περνεις 2 δηλαδη με τα λεφτα της μιας!!!!!
γνωριζω ομως ατομο που εχει μ3 με ....χερια και δεν μπορει να βαλει με τιποτα τα αλογα κατω σε οριακες συνθηκες σε ολισθηρο οδοστρωμα...Οντος πολυ αστοχη η συγκριση.
Λογικο δεν ειναι να σπιναρει σε ολισθηρο οδοστρωμα? Εδω σπιναρει το πολακι μου με 205 λαστιχο (με 1η μονο εε). Φαντασου με τα 340 αλογα τι γινεται. Εχω και εγω γνωστο με Μ3 που μου λεει στην αμφιθεας πεταει κ@λο με 3ες.... -
γνωριζω ομως ατομο που εχει μ3 με ....χερια και δεν μπορει να βαλει με τιποτα τα αλογα κατω σε οριακες συνθηκες σε ολισθηρο οδοστρωμα...Φίλε μου δεν προσπαθούμε να συγκρίνουμε την gt με την Μ3... Φυσικά και δεν συγκρίνονται, πρώτα πρώτα λογώ τιμής όπως και εσύ αναφέρεις... και επίσης λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας.
Απλώς επειδή ξεκίνησε η κουβέντα από το ερώτημα σε τι η bmw είναι καλύτερη από την alfa.... απλώς αναφέραμε ότι η alfa δεν έχει αυτή τη στιγμή αντίστοιχο μοντέλο με την σειρά Μ και σαφώς ευελπιστούμε να υπάρξει στο μέλλον...
Τίποτα περισσότερο...
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
γνωριζω ομως ατομο που εχει μ3 με ....χερια και δεν μπορει να βαλει με τιποτα τα αλογα κατω σε οριακες συνθηκες σε ολισθηρο οδοστρωμα...Φίλε μου δεν προσπαθούμε να συγκρίνουμε την gt με την Μ3... Φυσικά και δεν συγκρίνονται, πρώτα πρώτα λογώ τιμής όπως και εσύ αναφέρεις... και επίσης λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας.
Απλώς επειδή ξεκίνησε η κουβέντα από το ερώτημα σε τι η bmw είναι καλύτερη από την alfa.... απλώς αναφέραμε ότι η alfa δεν έχει αυτή τη στιγμή αντίστοιχο μοντέλο με την σειρά Μ και σαφώς ευελπιστούμε να υπάρξει στο μέλλον...
Τίποτα περισσότερο...
οπως και δεν εχει η bmw αντιχτοιχα μοντελο στα λεφτα της gt με τιις δυνατοτητες της gt.....
-
οπως και δεν εχει η bmw αντιχτοιχα μοντελο στα λεφτα της gt με τιις δυνατοτητες της gt.....Εχμμμ... κάποιες 320Ci - 330Ci ίσως;
-
στα λεφτά της GT πάνε αυτές???
Σπύρος
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
οπως και δεν εχει η bmw αντιχτοιχα μοντελο στα λεφτα της gt με τιις δυνατοτητες της gt.....
Εχμμμ... κάποιες 320Ci - 330Ci ίσως;
Η 320Ci (2.200-170) ξεκινά από τα 40Κ η 330 από τα 50Κ
Η GT 3.2 είναι κάπου ανάμεσα, αλλά σε σχέση με την 320 υπερέχει ξεκάθαρα
-
Η GT 3.2 είναι κάπου ανάμεσα, αλλά σε σχέση με την 320 υπερέχει ξεκάθαρα
Ναι, αλλά δεν είναι... 'Μπέμπα'....
Πώς θα βγάλει γκόμενα ο 'φίφας'; Με GT ή με Μπέμπα; Για σκέψου το λίγο... -
Μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι ορισμένοι αυτοαποκαλούνται 'alfisti' και αν τους ρωτήσεις τί σημαίνει για εσένα η λέξη 'Campari' θα σου απαντήσουν το γνωστό κόκκινο ποτό....
FORD FOCUS II vs VW GOLF