-
Καλησπέρα σε όλους!
Αν και μάλλον θα εχει ξανασυζητηθεί, από λάδι πώς πάτε;
Εμένα τελειώνει σχεδόν η μπάρα ανα 4000-5000 km. Μπορούμε να βρούμε από κάπου το αποδεκτό με βάση την audi Γερμανίας και όχι αυτά που λένε στην Ελλάδα στο service?
-
Σχετικά καλά είσαι. Εμένα τελειώνει η μπάρα στα 6.500-7.000χλμ. Απ' ότι φαίνεται είναι φυσιολογική αυτή κατανάλωση για το συγκεκριμένο μοτέρ οπότε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας...
-
Ναι αλλά για παράδειγμα είχα προσθέσει πριν 2.000km και είχα βάλει 1 λίτρο. Τώρα μου έχει φάει την 1 μπάρα από τις 4 και νομίζω ότι σε διαδρομές στη πόλη τα τρώει. Απλά επειδή λήγει η εγγύηση σε λίγο μήπως πρέπει να κάνω τώρα κάτι...
-
Τσάμπα κόπος. Η επίσημη απάντηση που θα λάβεις είναι ότι το συγκεκριμένο μοτέρ έχει από κατασκευής κατανάλωση λαδιού αυξημένη και ότι με το πέρασμα των χιλιομέτρων θα ελαχιστοποιηθεί. Εγώ, βέβαια, είμαι στα 42.000χλμ πλέον και η κατανάλωση είναι η ίδια που είχε και στην αρχή...
-
Να επισημάνουμε εδώ ότι η κατανάλωση ελαίου δεν είναι μεμπτή από τη στιγμή που είναι χαρακτηριστικό λειτουργίας ενός κινητήρα. Το πρόβλημα είναι όταν ένας κινητήρας δεν κατανάλωνε λάδι και ξαφνικά άρχισε να καταναλώνει.
-
Ακριβώς αυτό. Γι' αυτό και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.
-
Νάμαστε πάλι στα παλιά λημέρια!!... Πάει και η εκδρομή!..πέρασε!
Λοιπόν ...περάσαμε φανταστικά...η εκδρομή ήταν υπέροχη...η παρέα καταπληκτική...
και τα αυτοκίνητα..τέλεια! (με καλύτερο φυσικά το δικό μου!! 'δεν θέλω ουυυυυυ!!!' )
Τυχεροί όσοι πήγαμε...χάσανε όσοι δεν ήρθαν!
Ευχαριστούμε θερμά το Λευτέρη τον 'ανηφοράκια' που είχε την ιδέα και ανέλαβε την πρωτοβουλία της εκδρομής..
Είναι άξιος συνοδός εκδρομών..πιστέψτε με...
Ήδη έχουμε κάνει τα προσχέδια και για την επόμενη εκδρομή.. Προετοιμαστείτε λοιπόν..Υ.Σ.
Καλό παιδί αυτός ο Λευτέρης...δεν λέω!... αλλά έχει μια μανία με τις ανηφόρες!!...μην δει ανηφόρα!...ίσα εκεί τραβάει!! -
Ο χρήστης dimigoul έγραψε:
Καλό παιδί αυτός ο Λευτέρης...δεν λέω!... αλλά έχει μια μανία με τις ανηφόρες!!...μην δει ανηφόρα!...ίσα εκεί τραβάει!
-
Και περάσαμε όμορφα, όμορφα, όμορφα!!!!
Εξαιρετική η παρέα, ιδανική η οργάνωση από τον Λευτέρη (Το ξέρατε ότι είναι επίτιμος πρόεδρος του ορειβατικού συλλόγου Β. Ελλάδος;).
Ελπίζω η πρώτη μας εξόρμηση να αποτελέσει τη μαγιά για τις επόμενες, με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή (γιατί όσοι ήθελαν και δεν τα κατάφεραν χάσανε), πάντα με την εγγύηση και την ποιότητα του ανηφοράκιας τουρς!!!!
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι που ενώ πήγαμε σε εκδρομη για τα αυτοκίνητα, πως βγάλαμε όλες τις ανηφόρες στο Ζαγόρι με τα πόδια...
Πέρα από την πλάκα, χάρηκα που γνώρισα τα παιδιά και τις οικογενειές τους από κοντά (ζωντανή απόδειξη πως το διαδίκτυο εάν το χειριστείς σωστά δεν αποξενώνει αλλα δημιουργεί και πραγματικές νέες κοινωνικες σχέσεις και φιλίες), πέρασα πάρα πολύ καλά και ευχαριστώ ιδιαίτερα το Λευτέρη και την οικογένεια του για την ιδέα και την οργάνωση, αλλά και το γεγονός ότι με έκαναν να αισθανθώ σα φιλοξενούμενος... Δυστυχώς το μπουκετάκι που μου πρόσφερε η κόρη του δεν άντεξε τόσες ώρες ταξίδι. Πιστεύω πως η παράσταση θα είχε ιδιαίτερη επιτυχία! -
**Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Q-ΠΕΝΤΑΚΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!! **
Μετα απο πολλες (αναμενομενο απο την αναβλητικοτητα που χαρακτηριζει τον Ελληνα ) ακυρωσεις , αλλες οφειλω να ομολογησω δικαιολογημενες (χριστος68 ) και αλλες ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ....
καταφεραν οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ με Q5 στην Ελλαδα , επιτελους να συναντηθουν !!Η συναντηση εγινε καπως στα τυφλα , σε διαφορα κομματια της Εγνατιας οδου με οδηγους που κοιτουσαν ο ενας τον αλλο σαν χαζοι ... ειναι ? δεν ειναι ?
Οφειλω παντως να ομολογησω οτι το επιππεδο ηταν πολυ ανεβασμενο και αυτο φανηκε οταν οδηγωντας και μιλωντας στο κινητο καποιος με πληρη επιγνωση και απολυτη διαυγεια (χαρακτηριστικα που ουτως η αλλως διαθετουν οι εχοντες q5 ) ρωτησe καποιον αλλον τι αυτοκινητο θα εχει για να μπορεσει να τον αναγνωρισει .....Αφου λοιπον εφτασαν στο αρχοντικο της Αριστης κατακοποι, εκει τους περιμενε ο ξενιος και χαμογελαστος AZOR ο οποιος μολις και μετα βιας μπορεσε να τους αναγνωρισει διοτι ειχε πολυ νωριτερα ανακαλυψει τα αυξημενα ΓΡΑΔΑ απο το παραδοσιακο ηδιποτο της περιοχης .....
Η πρωτη εκπληξη ηρθε οταν και ενω προχωρησαν προς τα ενδοτερα του συμπαθους πανδοχειου ανακαλυψαν οτι μια παμπαλαια φωτογραφια του 1908 δεσποζε πανω ακριβως απο το τζακι που απεικονιζε μια πολυ παλαιοτερη συναντηση τεσσαρων προγονων που ειχε λαβει χωρα σχεδον ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ στον ιδιο ακριβως τοπο .....
και ιδου η αποδειξις :
Η νυχτα επεσε γλυκα και η παρεα ηρθε πιο κοντα με τη βοηθεια των παραδοσιακων και σπιτικων γιουβετσιων παιδακιων σπανακοπιτων και αλλων εδεσματων ...
Ο βασιλιας Μορφεας δεν αργησε να αρπαξει ακομα και τον πιο θαρραλεο dimgoul που πλαγιασε ,ειναι αληθεια αργοτερα απ ολους τους αλλους , ισως γιατι ψυχανεμιστηκε οτι η επομενη ημερα θα ειναι δυσκολη και θελησε ετσι να ξορκισει το κακο και να περασει οσο περισσοτερες ωρες νυχτερινης θαλπωρης μπορουσε ....Η πιο αποστομωτικη απαντηση της επομενης ημερας ηρθε μετα απο ερωτηση μιας λαικης κυριας (η οποια με εκπληξη αντικρυσε τεσσερα προκλητικα ΣΟΥΒ παρκαρισμενα στη σειρα με τα φωτα αναμενα ) ... Ε λοιπον ΝΑΙ !** ειμαστε ΟΛΟΙ ΞΑΔΕΛΦΙΑ !!! **
Το γεγονος αυτο επιβεβαιώθηκε και απο την αιφνιδια ελευση δυο μακρινων εξαδελφων με subaru forester οι οποιοι ακολουθουσαν κατα γραμμα το ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΟΓΜΑ που εκφραζεται απο την απλη αλλα και τοσο διφορουμενη φραση ' ΠΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ '
καθως και την μεσημεριανη αφιξη του ΘΕΙΟΥ !!! ο οποιος εβαλε αμεσως σε ταξη την οικογενειακη ιεραρχια οδηγωντας ενα .....Q7Ο **μικρος και πραγματικα ανωδυνος **περιπατος της παρεας διπλα στο ποταμι εφερε προς μεγαλη εκπληξη των συνεβρισκομενων τα εξης αποτελεσματα : .... (προσεξτε το πιεσομετρο που ο παθολογος (η ο παιδιατρος ??) της παρεας υποχρεωσε ορισμενους να φορεσουν !!)
Τι να πω για την απογευματινη βολτα στο ΜΙΚΡΟ ΠΑΠΠΙΓΚΟ με τους βραχινους πυργους του να αντικατοπτριζουν αποκοσμα στις στεγες των μικρων σπιτιων το πορτοκαλι φως της δυσης του ηλιου .... και τα Q5 μας να ανεβαινουν τις φουρκετες με ορθαανοιχτες τις ηλιοροφες .....
Τι να πω για το ποτακι στο ψηλοτερο μπαλκονι του χωριου λιγο πριν το σουρουπο ......
Η εκδρομη μας τελειωσε πολυ πιο ομορφα απ οτι περιμεναμε .... με καινουριες γνωριμιες και στιγμες γιατι το θαρρος για μια συναντηση 'στα τυφλα' τελικα ανταμοιφθηκε και με το παραπανω !!!
Η εκδρομη μας τελειωσε ..... η μηπως **ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ? **
-
Πάντα τέτοια!
Από προηγούμενη εμπειρία , απαντώ στο (φιλοσοφικό) ερώτημα του leftgalan : Τώρα άρχισε!
Συγνώμη για την παρείσφυση ενός άσχετου στο τοπικό σας.
-
Εύγε Κύριοι! Πάντα τέτοια εύχομαι!
-
Πρεπει να ηταν πραγματικα μια πολυ ομορφη εμπειρια αυτη η εκδρομη για ολους οσους συμμετειχαν. Οσο για μας τους υπολοιπους , ελπιζουμε σε μια επομενη ευκαιρια να τα καταφερουμε. Πολλα συγχαρητηρια στον 'διοργανωτη' leftgalan.
Υ.Γ. Περιμενουμε να 'ανεβασετε' κι αλλες φωτο. -
Μιας και το πιεσομετρο αφορά εμένα, εννοείται πως είναι εντολή παιδιατρου.....
Ξεχάσαμε να αναφέρουμε για τις μαγικές μελωδίες της κιθάρας του Λευτέρη στο αποκορύφωμα του Σαββατόβραδου...
Κατάφερε να ξυπνήσει τους μοναδικούς ξένους ενοίκους και να έρθουν το πρωί και να του δώσουν συγχαρητήρια!!!
Είμασταν τυχεροί που ως ξένοι δεν ξεραν πως στις νυχτερινές κανταδες πετάμε νερα.... -
Leftgalan???
-
Καλο !!!!!!!
-
Έχοντας σκοτώσει και οι 4 συνολικά:
37.899.567 μελισσες
33.888.345 σφηγκες
23.457.256 μπαμπουρες
324.456 σκουρκουςσ
56.789 ακρίδες και
345.446.347.348 κουνούπια,
Αναγκαστήκαμε να συμπληρώσουμε νερό στους υαλοκαθαριστηρες και σχολίασαμε πόσο άβολη είναι η θέση του δοχείου για συμπληρωση.
Και τότε μας δημιουργήθηκε αυτόματα η απορία:
Πως δεν το.σχολίασε ο Στέφανος ακόμα; -
Τι έχει η θέση του δοχείου? Μια χαρά είναι!
-
φωτο
-
AUDI Q5