Ο χρήστης tetradusterios έγραψε:
Αντλία νερού(συνέχεια).
Πριν περίπου 10 μέρες άρχισε να κάνει ένα μικρό σχεδόν ανεπαίσθητο θόρυβο. Φυσικό να πάω στο συνεργείο της Renault. Στην αρχή δεν ήξεραν τι ήταν (ίσως ο ιμάντας του δυναμό, ισως κάποιο πλαστικό). Στη συνέχεια δεν το έκανε για μια δυο μέρες. Μετά άρχισε πιο δυνατά (ένας θόρυβος σαν ένα σιρματάκι να γρατζουνάει κάτι μεταλικό). Άφησα το αμάξι στο συνεργείο για 3 μέρες. Ο μηχανικός μου είπε οτι φταίει η αντλία νερού που δεν λιπαίνεται.(ή κάτι τέτοιο). Από τον όμιλο του είπαν να αλλάξει το υγρό. Και το έκανε. Δοκίμασε το αμάξι για 100 χιλμ και δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα. Μου είπε όλα καλά και πήγα να το παραλάβω. Μόλις το παρέλαβα στα 150 άρχισε το γνωστό γρύλισμα.
Πόσο κάνει μια αντλία νερού?
Γιατί ο όμιλος ταλαιπωρεί έναν πελάτη πάνω από 10 μέρες?
Είναι από τσιγκουνιά/καρμιριά ή κάτι άλλο?
Δεν θα ήθελα να μεταφέρω την άποψη του πωλητή γιατί δεν είναι πρέπον....
Αυτό με την λίπανση της αντλίας δεν μπορώ να το καταλάβω,αφού έχει μέσα παραφλού το
οποίο εάν το πιάσεις στο χέρι σου γλιστράει! το μόνο κακό που κάνει είναι οτί
καταστρέφει τη φλάτζα της αντλίας .
Και οι άλλοι μ'ένα παραφλού πήγαν να τη βγάλουν καθαροί;φοβήθηκαν μη βάλουν την εταιρία μέσα; [/quote
Παιδιά, ανταλλακτικά δεν έχουν και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο. Της γειτόνιασας της έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού και έκαναν 2 μήνες να της το φέρουν. Τέτοιες μέρες δεν στοκάρει κανείς μιας και η αποθήκη έχει ένα σοβαρό κόστος. Άρα δεν έχουν ετοιμοπαράδοτο. Πέραν του χρόνου μεταφοράς από Ρουμανία τα ανταλλακτικά είναι λίγο δυσεύρετα πιθανολογώ μιας και τα κάνουν αυτοκίνητα.
Και κάτι ακόμα. Δεν ξέρω αν τα ανταλλακτικά έχει υποχρέωση να τα κρατάει η PGA ή ο αντιπρόσωπος. Πάντως σίγουρα θα έχουμε όλοι μας πρόβλημα με τα ανταλλακτικά Προτείνω όλοι μαζί να πιέσουμε προς αυτήν την κατεύθηνση. Της δημιουργίας αποθήκης στοκ. Αλλιώς κλάυτα Χαράλαμπε..... Σε κάθε βλάβη θα ακινητοποιούμε και το όχημα στο συνεργείο.