-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
Πάντως εσυ και τα φιλαράκια σου απ ότι κατάλαβα το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να έχετε κολημένο το γκάζι στο πάτωμα , απο κει και πέρα ''πάνω κάτω'' το ίδιο καίει!!!Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει, γι αυτό άλλωστε το πήρα το ανάλογο αυτοκίνητο, που σε κάθε εκκίνηση λειώνει μια τετράδα λάστιχα και αν το πλακώσεις σε στροφιλίκια απαρνιέσαι και το evo αμα λάχει να ούμε.
-
Και όλα αυτά ... στο 'θεμα' του Qashqai με το 99% των πωλήσεων του στα 1600 κυβικά και τα 115 άλογα!
Δεν θα βγει η επόμενη γενιά με τον 1,6Τ? Θα τα πούμε τότε με 200 άλογα (συν πόσα τερατάλογα τότε και από την ραδιενέργεια)! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και όλα αυτά ... στο 'θεμα' του Qashqai με το 99% των πωλήσεων του στα 1600 κυβικά και τα 115 άλογα!
Δεν θα βγει η επόμενη γενιά με τον 1,6Τ? Θα τα πούμε τότε με 200 άλογα (συν πόσα τερατάλογα τότε και από την ραδιενέργεια)! -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
Δεν χρειάζεσαι φρένα. Πάρε τον nikbib ή έστω τον Τσακ Νόρρις.
Pro αν θες να σχολιάσεις τα λεγόμενά μου κάντο. Δε σου επιτρέπω να ειρωνευεσαι όμως το nick μου , κατάλαβες?
Πάντως εσυ και τα φιλαράκια σου απ ότι κατάλαβα το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να έχετε κολημένο το γκάζι στο πάτωμα , απο κει και πέρα ''πάνω κάτω'' το ίδιο καίει!!!
Δηλαδή αν καιει 1 λιτρο παραπάνω και κάνει κάποιος 10.000χλμ ετησίως (που είναι και λίγα) μιλάμε για 100χ1,65 = 165 ευρω παραπάνω !!!
Δε θα αναφέρω τις εκπομπές ρύπων γιατι αυτά για σας είναι πολυ ψιλα γράμματα!!!!
τελος εδω αρκετα με τα off topicΦίλε μου ούτε καν.Δεν είμαστε ραλίστες οι άνθρωποι.Κι εμείς 110 άλογα αυτοκίνητο έχουμε
Δεν σου είπε κανείς ότι δεν καίει λιγότερο απλά λέμε ότι η εργοστασιακή τιμή από την πραγματική διαφέρει από λίγο έως αρκετά και το 6.5 που λες είναι μικτός κύκλος και πίστεψέ με 5η και 60 δεν την πιάνεις ποτέ όσο ελεφρυ πόδι και να έχεις(εκτός και βρεις δρόμο χωρίς φανάρια και χωρίς την ελάχιστη κλίση που στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτό το πράγμα )
Και τέλος πάντων το QQ δεν φτιάχτηκε για να πηγαίνει τάπα
Χαλάρωσε και μπες στο κλίμα της συζήτησης
Κανένας δεν σου επιτίθετε. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δεν χρειάζεσαι φρένα. Πάρε τον nikbib ή έστω τον Τσακ Νόρρις.
Pro αν θες να σχολιάσεις τα λεγόμενά μου κάντο. Δε σου επιτρέπω να ειρωνευεσαι όμως το nick μου , κατάλαβες?
Πάντως εσυ και τα φιλαράκια σου απ ότι κατάλαβα το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να έχετε κολημένο το γκάζι στο πάτωμα , απο κει και πέρα ''πάνω κάτω'' το ίδιο καίει!!!
Δηλαδή αν καιει 1 λιτρο παραπάνω και κάνει κάποιος 10.000χλμ ετησίως (που είναι και λίγα) μιλάμε για 100χ1,65 = 165 ευρω παραπάνω !!!
Δε θα αναφέρω τις εκπομπές ρύπων γιατι αυτά για σας είναι πολυ ψιλα γράμματα!!!!
τελος εδω αρκετα με τα off topicΦίλε μου ούτε καν.Δεν είμαστε ραλίστες οι άνθρωποι.Κι εμείς 110 άλογα αυτοκίνητο έχουμε
Δεν σου είπε κανείς ότι δεν καίει λιγότερο απλά λέμε ότι η εργοστασιακή τιμή από την πραγματική διαφέρει από λίγο έως αρκετά και το 6.5 που λες είναι μικτός κύκλος και πίστεψέ με 5η και 60 δεν την πιάνεις ποτέ όσο ελεφρυ πόδι και να έχεις(εκτός και βρεις δρόμο χωρίς φανάρια και χωρίς την ελάχιστη κλίση που στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτό το πράγμα )
Και τέλος πάντων το QQ δεν φτιάχτηκε για να πηγαίνει τάπα
Χαλάρωσε και μπες στο κλίμα της συζήτησης
Κανένας δεν σου επιτήθετε.+1000
-
Στο οτι καει παραπάνω απο τις εργοστασιακες ενδειξεις είναι το μόνο σίγουρο , αυτες ειναι ''ενδείξεις'' όπως είπα για να έχει ενα συγκριτικό ο καταναλωτής-υποψήφιος αγοραστής.
για μένα είναι ενδεικτικό επίσης απο τα χαρακτηριστικά να έχω μια πρώτη εικόνα για το πόσο αντάξια μπορεί να κινήσει ο κινητήρας το αμάξωμα. Μη μου πειτε οτι οταν βλεπετε επιταχυνση 0-100 , αλογα , ροπη και βαρος αμαξώματος δεν πάίρνετε μια ιδέα....
απλα θεωρω οτι η συζητηση ειναι γενικη και δεν αφορα το συγκεκεριμενο αυτοκινητο γι αυτο και το χαρακτηρισα
(ακους εκεί να με βάλει ίσα με τον chuck noris , σιγα τον λελε το αμερικανακι) -
Ιάκωβος Μπαουερίδης σε κάνει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ιάκωβος Μπαουερίδης σε κάνει;Τι επαγγέλεται ο κύριος αυτός
-
The entire defense budget of the USA is used to keep Jack Bauer in supply of cell phone batteries.
The 2007 budget for the US Military covers Jack Bauer, two pistols and four billion rounds of ammunition.
-
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
Μη μου πειτε οτι οταν βλεπετε επιταχυνση 0-100 , αλογα , ροπη και βαρος αμαξώματος δεν πάίρνετε μια ιδέα....Όχι. Είναι απλά νούμερα για σύγκριση όπως λές αλλά πολλές φορές η πραγματικότητα 'λέει' άλλα. Ενα κακό ηλεκτρόγκαζο, μια χαλαρή αναρτηση ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να χαλάει εντελώς την οδηγική ευχαρίστηση που μπορεί να 'υπόσχονται' οι δελεαστικοί αριθμοί.
Τουλάχιστον για έναν συνειδητοποιημένο αγοραστή τα νούμερα πρέπει να είναι ψηλά γράμματα ή έστω στην καλύτερη ένα κίνητρο μόνο για να τραβήξει το ενδιαφέρον του στις πολλές επιλογές που υπάρχουν. -
Για κάποιο λόγο το QQ μάλλον δεν θέλει να πηγαίνει στον Βόλο τελικά. Δευτερη φορά στον ίδιο δρόμο προς την είσοδο του Βόλου άκουσα τριγμό! Και μόνο εκεί!!! Φευγοντας δεν κάνει τίποτα όπως και πουθενά αλλού.
Τι να πω αν το πάω στην αντιπροσωπία? Μου τρίζει στον δρόμο για τον Βόλο? Θα μου πουν μην ξαναπάς εκεί και θα' χουν δίκιο!!!
Την επόμενη φορά θα πάω από Μικροθήβες και Ν. Αγχίαλο. -
Βρε καλώς το φίλο μου!!! Είχες καλό ταξίδι χωρίς τον Κυριάκο κι εμένα;
Είναι το οδόστρωμα τέτοιο εκεί Κώστα μου. Στρεβλώνει όλο το πλαίσιο στις κυμματοειδέις ανωμαλίες...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βρε καλώς το φίλο μου!!! Είχες καλό ταξίδι χωρίς τον Κυριάκο κι εμένα;Αλέξανδρε μπήκα σε σκέψεις! Με εσάς και το ναζί-GPS δεν σκέφτηκα ότι ... καπνίζω. Μόνος μου 4 στάσεις έκανα!
Στιγμιότυπο από την τελευταία ... 4η στάση.
Είναι το οδόστρωμα τέτοιο εκεί Κώστα μου. Στρεβλώνει όλο το πλαίσιο στις κυμματοειδέις ανωμαλίες...
'Με έστειλε'! Μόνο εκεί ξαναέτριξε!
-
Αν θες παρέα για ταξίδια εδώ είμαστε... βέβαια θα έχεις έρμα 90 κιλών αλλά θα τσοντάρω βενζινικώς...
-
Θα τα κάνουμε τα ταξίδια μας.
Και λίγες εντυπώσεις:
'Ενοχλητικό' τελικά το 6δισκο cdplayer. Απο 2 φορές άκουσα τα 6 cd's!!!
Μελλοντικά κάτι πρέπει να κάνω με αυτό το θέμα.
@Costaslio ... έφυγε το αμάξι από την πόλη με 8,0 στο οικονομόμετρο και γύρισε ... 8,1 αλλά ανοίχτηκε ως τα 170 για πολλά χιλιόμετρα! Είχε και ζέστη και το clima στο auto παραδούλεψε.
@i30mania ... η εντυπωση μου ότι του αρέσουν (του QQ) τα ταξίδια παραμένει. Απολυτα ξεκούραστο σε όλα του.
@Υπουργό Μπιρμπίλη ... να ψεκαστούν οι ΕΟ με εντομοκτόνα. Δεν μπορεί να το αμάξι μου να φευγει σε ταξίδι γκρι και να γυρνά πολύχρωμο από τα πτώματα! Δεν φαινόντουσαν τα inox από τις αηδίες που κόλλησαν επάνω τους! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και λίγες εντυπώσεις:
@Υπουργό Μπιρμπίλη ... να ψεκαστούν οι ΕΟ με εντομοκτόνα. Δεν μπορεί να το αμάξι μου να φευγει σε ταξίδι γκρι και να γυρνά πολύχρωμο από τα πτώματα! Δεν φαινόντουσαν τα inox από τις αηδίες που κόλλησαν επάνω τους!Θεϊκό
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Και λίγες εντυπώσεις:
@Υπουργό Μπιρμπίλη ... να ψεκαστούν οι ΕΟ με εντομοκτόνα. Δεν μπορεί να το αμάξι μου να φευγει σε ταξίδι γκρι και να γυρνά πολύχρωμο από τα πτώματα! Δεν φαινόντουσαν τα inox από τις αηδίες που κόλλησαν επάνω τους!Θεϊκό
Η αγάπη του cosneo για τα inox είναι παροιμιώδης!
-
mp3 δεν έχεις ε; Καλά έκανα και έβαλα τη κινεζιά στο δικό μου, σώθηκα... Όσο γι'αυτό που λες για το ταξίδι, και το δικό μου (Dodge Caliber) είναι ταμάμ γι'αυτό το σκοπό. Ταξιδιάρικο... Εμένα τα έντομα μ'αρέσουν, 'δείχνουν' το ταξίδι.. Αν και πιο πολύ με εξιτάρει το χώμα
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
... Εμένα τα έντομα μ'αρέσουν, 'δείχνουν' το ταξίδι.. Αν και πιο πολύ με εξιτάρει το χώμαΕγώ 'μεταλλάχτηκα' σε ότι κορόιδευα!
'Εμφάνιση' offroad σε 2κίνητο και το χειρότερο ... 'πεντακάθαρο και γυαλιστερό' υπερυψωμένο με offroad εμφάνιση!
Κάτι σε ... γυαλισμένο Land Rover Defender που δεν γνωρισε ποτέ το χώμα!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)