-
Ο χρήστης audifun έγραψε:
Φιλαράκο αυτό που θα σου πω είναι και απάντηση ταυτόχρονα στην ερώτηση σου, αν και θα το έχεις διαβάσει αφού λες ότι διάβασες όλες τις σελίδες του forum. Πριν από 5 μήνες το αγόρασα και εγώ μεταχειρησμένο για 56.500 ευρώ !!!
Πίστεψέ με δεν το έχω μετανοιώσει ΚΑΘΟΛΟΥ. Απλά πάρτο με όσα περισσότερα extra μπορείς. Αξίζουν ΟΛΑ τα λεφτά τους.Υ.Γ. Πριν το αγοράσω είχα διαβάσει και 'γώ όλες τις σελίδες του forum.... βέβαια εγώ είχα περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου γιατί έψαχνα 6 μήνες για να το βρω όσο φορτωμένο ήθελα!!!
Δε νομιζω να το εχει μετανιωσει κανεις απο μας που αγορασαμε το Q5. Το ζητημα ειναι ποσο μ@λ@κ@ς αισθανεται κανεις οταν το αγοραζει σημερα και τα μισα χρηματα που δινει ειναι 'χορηγια' στο
ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
george39, λιγο τσιμπημενο δεν το πηρες;Ναι το πήρα λίγο τσιμπημένο αλλά αν το δεις θα καταλάβεις.....
Αυτή τη στγμή, με αυτά που έχει επάνω, κάνει πάνω από 100.000 -
george39 και γιατι δεν ερχεσαι στην εκδρομη να θαυμασουμε το εργαλειο σου ?
-
Ο χρήστης george39 έγραψε:
Φιλαράκο αυτό που θα σου πω είναι και απάντηση ταυτόχρονα στην ερώτηση σου, αν και θα το έχεις διαβάσει αφού λες ότι διάβασες όλες τις σελίδες του forum. Πριν από 5 μήνες το αγόρασα και εγώ μεταχειρησμένο για 56.500 ευρώ !!!
Πίστεψέ με δεν το έχω μετανοιώσει ΚΑΘΟΛΟΥ. Απλά πάρτο με όσα περισσότερα extra μπορείς. Αξίζουν ΟΛΑ τα λεφτά τους.Υ.Γ. Πριν το αγοράσω είχα διαβάσει και 'γώ όλες τις σελίδες του forum.... βέβαια εγώ είχα περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου γιατί έψαχνα 6 μήνες για να το βρω όσο φορτωμένο ήθελα!!!
Δε νομιζω να το εχει μετανιωσει κανεις απο μας που αγορασαμε το Q5. Το ζητημα ειναι ποσο μ@λ@κ@ς αισθανεται κανεις οταν το αγοραζει σημερα και τα μισα χρηματα που δινει ειναι 'χορηγια' στο
ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
george39, λιγο τσιμπημενο δεν το πηρες;Ναι το πήρα λίγο τσιμπημένο αλλά αν το δεις θα καταλάβεις.....
Αυτή τη στγμή, με αυτά που έχει επάνω, κάνει πάνω από 100.000100.000€ κάνει μόνο του Χρήστου (xristos68)! Τα έχουμε πει αυτά!!!
-
ενας ειναι ο Χρησταρας ..... και με χρωμα 'ΓΑΙΔΟΥΡ΄Ι ¨ !
Λοιπον μπαι δε γουει ..... οσοι ερθετε απο εγνατια οδο , να προσεξετε να ΜΗΝ στριψετε απο μια ταμπελα που ειναι πριν τα Ιωαννινα και γραφει ΖΑΓΟΡΙ.
Μπαινετε κανονικα στα ιωαννινα παιρνετε τον περιφερειακο ιωαννινων και μετα εχει πολλες ταμπελες -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
george39 και γιατι δεν ερχεσαι στην εκδρομη να θαυμασουμε το εργαλειο σου ?Πιστέψέ με Λευτέρη όταν είδα ότι κανόνιζες την εκδρομή είχα χαρεί πολύ και ήθελα να έρθω, παρόλο που ήμουν το καλοκαίρι εκεί και τα γύρισα όλα τα μέρη, αλλά μετά θυμήθηκα ότι βαφτίζει η αδερφή μου το δεύτερο παιδακι της εκείνη την ημέρα οπότε όπως καταλαβαίνεις.............. Ελπίζω κάποια άλλη φορά
-
παιδιά καλά να περάσετε στην εκδρομή σας !!! και με τα Q 5 θα το ευχαριστηθείτε!!!
-
Μόλις τελείωσα δουλειά και πάω να ετοιμάσω μπαγκάζια....
Θα ξεκινήσω νωρίς μιας και θα περάσω από Πρέβεζα για να βρω τους εξωσχολικούς!!
Τα λέμε αύριο βράδυ, Καλό μας ταξίδι.... -
Ο χρήστης mouzourakisk έγραψε:
azor τι κατανάλωση έχεις στο tdi ; έχεις με τα 170 άλογα;Ναι νε τα 170 άλογα και κατανάλωση μεικτή απο 8,6 μέχρι 8,8
-
Ο χρήστης azor έγραψε:
azor τι κατανάλωση έχεις στο tdi ; έχεις με τα 170 άλογα;
Ναι νε τα 170 άλογα και κατανάλωση μεικτή απο 8,6 μέχρι 8,8
Είμαι και εγώ στην αναμονή για το ίδιο με stronic , σκέφτεσαι να του βάλεις πρόγραμα ή είσαι ευχαριστημένος με τα 170; Δηλαδή εντός πόλης περνάει τα 10 λίτρα η κατανάλωση ;
-
azor τι κατανάλωση έχεις στο tdi ; έχεις με τα 170 άλογα;
Ναι νε τα 170 άλογα και κατανάλωση μεικτή απο 8,6 μέχρι 8,8
Είμαι και εγώ στην αναμονή για το ίδιο με stronic , σκέφτεσαι να του βάλεις πρόγραμα ή είσαι ευχαριστημένος με τα 170; Δηλαδή εντός πόλης περνάει τα 10 λίτρα η κατανάλωση ;
Για εμένα μακάρι να είχα το 3 λίτρο αλλά είπαμε απλωνόμαστε όσο το πάπλωμα καλά είναι και τα 170.
τώρα όσο για την κατανάλωση στην πραγματικότητα στην πόλη είναι ποιο οικονομικό από ότι στο αυτοκινητόδρομο γιατί στη Εγνατία κάτω από 150 δεν κατεβαίνεις και το stronic είναι προγραμματισμένο στα 80 να βάζει 7η ταχύτητα 1400στροφες στον κινητήρα τη κατανάλωση να έχεις εκεί!!!
Εάν ‘όμως πας στα 130χιλ/ωρα 2000στροφες κατανάλωση 7,2
διαβάζουν τώρα και οι κάτοχοι με βενζίνα και λεν τη καταναλώσεις είναι αυτές ε’ -
Αθήνα-Θεσσαλονίκη σκέψου με cc στα 150-160χαω ---> 13,5λτ/100χλμ
Θεσσαλονίκη-Αθήνα με cc στα 140-150χαω ----> 11,5lt/100kmΚαι οι δύο διαδρομές σε ώρες με άδεια Εθνική, άρα το πετρέλαιο είναι χαλαρά 3-4λτ χαμηλότερα σε κάθε περίπτωση...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αθήνα-Θεσσαλονίκη σκέψου με cc στα 150-160χαω ---> 13,5λτ/100χλμ
Θεσσαλονίκη-Αθήνα με cc στα 140-150χαω ----> 11,5lt/100kmΚαι οι δύο διαδρομές σε ώρες με άδεια Εθνική, άρα το πετρέλαιο είναι χαλαρά 3-4λτ χαμηλότερα σε κάθε περίπτωση...
Στα 140-150 με 1 ή 2 άτομα και λίγες αποσκευές θυμάμαι καταναλώσεις κάτω του 11 Στέφανε.Συγκεκριμένα απο 10-10,5
Αυτό όμως που θυμάμαι πολύ καλά και είμαι σίγουρος,είναι η διαδρομή Θεσ/νικη-Ξάνθη (4 ενήλικες καλοβαλμένοι ),με 170-190 στα 13,6 όταν έφτασα στην Ξάνθη -
Οι καταναλώσεις ήταν με 3 άτομα και τα μπαγκάζια μας και υπολογισμένες βάση χιλιομέτρων/λίτρων και όχι βάση trip computer. Κάτω από 11 δεν μπορώ να πέσω σε καμία περίπτωση με το Audi. O πατέρας μου λέει ότι έκανε με 10λτ/100χλμ το γύρο της Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης πέρσι, αλλά δεν τον πιστεύω, πρώτον γιατί θα κοίταξε περιστασιακά κάνα δυο φορές το trip και δεύτερον γιατί θέλει να μου αποδείξει ότι τρέχω!
-
Οι καταναλώσεις ήταν με 3 άτομα και τα μπαγκάζια μας και υπολογισμένες βάση χιλιομέτρων/λίτρων και όχι βάση trip computer.
Πάσο,εγω μιλούσα για ενδείξεις trip και δεν είχα υπολογίσει ποτέ διαφορετικά
-
Αθήνα -Λάρισα με 160 και κάτι ανοίγματα (2 ώρες και 30 λεπτά), μέση κατανάλωση 11 (και κάτι).
Λάρισα - Αθήνα με 120 (πάνω από 3 ώρες) μέση κατανάλωση 9.1. -
Μιλάτε για ταξίδια , εντός πόλης πόσο καίτε ρε παιδιά ;
-
Εντος πολης 10-12 με νορμαλ οδηγηση. Στην αττικη οδο 8-10 αν παω προσεκτικα μεχρι 120 χιλιομετρα την ωρα. Αν το πιεσω βλεπω και 13-16.
-
Μιλάτε για ταξίδια , εντός πόλης πόσο καίτε ρε παιδιά ;Μέσα στην πόλη πρέπει να έχω σαν μέσο όρο γύρω στο 13, αλλά κυκλοφορώ κατά 90% μετά τις 10 το βράδυ.
-
Μα τι πράγματα είναι αυτα, διαφωνείτε για την κατανάλωση; Εμείς εδώ στην Αρίστη βάζουμε τα παϊδάκια, τα λουκάνικα, τις πίτες και τις μπύρες στη μέση και τις καταναλώνουμε όλοι μαζί χωρίς την παραμικρή διαφωνία!!!!
Ας είναι καλά ο Λευτέρης που ξέρει να μας ανοίγει την όρεξη.... -
Καλή όρεξη στους Q5sti εκδρομείς, αν και είμαι σίγουρος δεν θα λείπει!!!
Προσεκτικά στο δρόμο και...το νου σας στα λάδια....
AUDI Q5