-
τεραστια διαφορα στα δυο χρωματα. διαφορα ποιοτητας. δεν ειναι δυνατον τετοια αυτοκινητα νατα βγαζουν με μη μεταλικο χρωμα, υποβαθμιζεται ολη η εικονα του αυτικινητου
-
Ferrari και Lamborghini βγαίνουν σε μη μεταλλικά χρώματα... δεν λέει κάτι αυτό! Είναι αναλόγως του οπτικού αποτελέσματος που θέλει να πετύχει ο κατασκευαστής!
-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
τεραστια διαφορα στα δυο χρωματα. διαφορα ποιοτητας. δεν ειναι δυνατον τετοια αυτοκινητα νατα βγαζουν με μη μεταλικο χρωμα, υποβαθμιζεται ολη η εικονα του αυτικινητουπερι ορεξεως...
υπαρχουν και ανθρωποι οι οποιοι προτιμουν παστελ χρωματα μη μεταλικα. -
Επειδή είχαμε στην οικογένεια παστελ γαλάζιο μη μεταλικο πιστέψτε με μετα απο κανά δυο χρόνια γίνεται τόσο θαμπο που δεν βλέπεται και όσο να το κάνεις με αλοιφές δεν γίνεται τίποτα.
-
Δεν είναι οι βαφές και οι τρόποι στρώσης όλων των κατασκευαστών ίδιοι...
-
Σήμερα πήρα επιβεβαίωση για ημερομηνία παραγωγής. 20η εβδομάδα του έτους. Που σημαίνει την επόμενη εβδομάδα δηλ. Μέσα Μαΐου και λογικά σε ένα μήνα δηλ. Μέσα Ιουνίου στο τελωνείο στην Αθήνα και τέλος Ιουνίου στα χέρια μου. Κανά 20ημερο νωρίτερα απο ότι αρχικά υπολόγιζαν
-
Σήμερα πήρα επιβεβαίωση για ημερομηνία παραγωγής. 20η εβδομάδα του έτους. Που σημαίνει την επόμενη εβδομάδα δηλ. Μέσα Μαΐου και λογικά σε ένα μήνα δηλ. Μέσα Ιουνίου στο τελωνείο στην Αθήνα και τέλος Ιουνίου στα χέρια μου. Κανά 20ημερο νωρίτερα απο ότι αρχικά υπολόγιζανΗμερομηνία παραγγελίας;
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Σήμερα πήρα επιβεβαίωση για ημερομηνία παραγωγής. 20η εβδομάδα του έτους. Που σημαίνει την επόμενη εβδομάδα δηλ. Μέσα Μαΐου και λογικά σε ένα μήνα δηλ. Μέσα Ιουνίου στο τελωνείο στην Αθήνα και τέλος Ιουνίου στα χέρια μου. Κανά 20ημερο νωρίτερα απο ότι αρχικά υπολόγιζαν
Ημερομηνία παραγγελίας;
1/4
-
Σήμερα πήρα επιβεβαίωση για ημερομηνία παραγωγής. 20η εβδομάδα του έτους. Που σημαίνει την επόμενη εβδομάδα δηλ. Μέσα Μαΐου και λογικά σε ένα μήνα δηλ. Μέσα Ιουνίου στο τελωνείο στην Αθήνα και τέλος Ιουνίου στα χέρια μου. Κανά 20ημερο νωρίτερα απο ότι αρχικά υπολόγιζανΦίλε μου Άρη με το καλό σου το εύχομαι. Οπότε αρχές Ιουλίου χρωστάς βόλτα!!!
Σοβαρά τώρα, από την ημερομηνία παραγωγής μέχρι το τελωνείο είναι ένας μήνας; Για να ξέρω που θα βρίσκομαι και εγώ.
Βασικά, πού είναι το εργοστάσιο (Γερμανία); -
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Φίλε μου Άρη με το καλό σου το εύχομαι. Οπότε αρχές Ιουλίου χρωστάς βόλτα!!!
Σοβαρά τώρα, από την ημερομηνία παραγωγής μέχρι το τελωνείο είναι ένας μήνας; Για να ξέρω που θα βρίσκομαι και εγώ.
Βασικά, πού είναι το εργοστάσιο (Γερμανία);Emden
-
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Φίλε μου Άρη με το καλό σου το εύχομαι. Οπότε αρχές Ιουλίου χρωστάς βόλτα!!!
Βασικά, πού είναι το εργοστάσιο (Γερμανία);Χαχαχα!!! Εννοείται ότι θα πάμε βολτιτσα θα έρθω ΣΚ στην Βάλια Κάλντα. Έχω σκάσει δεν περνούν οι άτιμες οι μέρες. Όντως μόλις σε ειδοποιήσουν και σου δώσουν εβδομάδα παραγωγής μέτρα 40 μέρες για να το πάρεις στα χέρια σου.
-
Χαχαχα!!! Εννοείται ότι θα πάμε βολτιτσα θα έρθω ΣΚ στην Βάλια Κάλντα. Έχω σκάσει δεν περνούν οι άτιμες οι μέρες. Όντως μόλις σε ειδοποιήσουν και σου δώσουν εβδομάδα παραγωγής μέτρα 40 μέρες για να το πάρεις στα χέρια σου.Να το δούμε και αυτό το dsg, βρε παιδί μου, τι κάνει! Ότι δεν περνάνε οι μέρες είναι το μόνο σίγουρο (σήμερα έκλεισα δύο εβδομάδες από την παραγγελία). Ο αντιπρόσωπος μου είχε πει κάπου στις 20 Μαΐου θα έχω νέα. Ελπίζω να μου πει τότε ότι έχει πάρει ημερομηνία παραγωγής. Αν κατάλαβα καλά, εμείς οι δύο είμαστε που το παραγγείλαμε και περιμένουμε...
Υπάρχει κάποιος που το έχει παραλάβει (αν και το βλέπω χλωμό); -
Πάντως είναι απίστευτο 4 μήνες στην κυκλοφορία το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και σε όλη την Θεσσαλονίκη που Είμαι όλη μέρα στους δρόμους Έχω δει μόλις ένα να κυκλοφορεί. Σε άλλες εποχές θα κυκλοφορούσαν πολλα περισσότερα. Φοβάμαι πάντως ότι θα σου αρέσει τόσο πολυ το dsg που θα το μετανοιωσεις. Θα έχει πολυ πλάκα!!! Κάπως έτσι μάλλον θα νιώσω εγω που δεν έβαλα τα xenon.
-
Εγώ για Πάσχα ήμουν Λευκάδα και Ιωάννινα. Παρασκευοσαββατοκύριακο 8-10 Απριλίου ήμουν Αθήνα - Πάτρα. Και εννοείται ότι κοιτούσα μήπως δω κάποιο να κυκλοφορεί, μόνο ένα είδα στα Goody's στην εθνική μπαίνοντας στην Αθήνα. Και φυσικά είδα και 5-6... στις αντιπροσωπείες που επισκέφτηκα!
Αν είναι να το μετανιώσω που δεν το πήρα με dsg... δε θέλω βόλτα. -
Πάντως είναι απίστευτο 4 μήνες στην κυκλοφορία το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και σε όλη την Θεσσαλονίκη που Είμαι όλη μέρα στους δρόμους Έχω δει μόλις ένα να κυκλοφορεί.Σταθερά εδώ και πολύ καιρό (μέχρι και χθες) βλέπω τα δύο καφέ. Το sedan στην περιοχή Μαρτίου με Ανθέων και το SW στην Καλλίδου στην Καλαμαριά.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πάντως είναι απίστευτο 4 μήνες στην κυκλοφορία το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και σε όλη την Θεσσαλονίκη που Είμαι όλη μέρα στους δρόμους Έχω δει μόλις ένα να κυκλοφορεί.
Σταθερά εδώ και πολύ καιρό (μέχρι και χθες) βλέπω τα δύο καφέ. Το sedan στην περιοχή Μαρτίου με Ανθέων και το SW στην Καλλίδου στην Καλαμαριά.
Καφε Kashmir η mocca? εγω αυτο που είδα καθ´οδον ήταν Kashmir
-
Μάλλον το mocca γιατί είναι πολύ σκούρο καφέ.
-
Θα περάσω να τα δω γιατί μένω Καλαμαριά. Έχω απορία για το sw
-
Τελικά το kashmir φαίνεται ενδιαφέρον, αν κάποιος θέλει ανοιχτόχρωμο και θεωρητικά θα είναι και πιο δροσερό το καλοκαίρι σχετικά με τα σκούρα χρώματα...
-
Το είδες από κοντά;
VW Passat 2010