-
Εγω παντως περιμενω εντος της εβδομαδας να παραλαβω.Τι να κανω που αρεσε πολυ στη γυναικα μου; (δικο της θα ειναι αλλωστε). Κι εγω βεβαια δεν ημουν αρνητικος ,εκτος απο την τιμη του , ...βεβαιως,βεβαιως !!
-
Ο χρήστης audifun έγραψε:
Εγω παντως περιμενω εντος της εβδομαδας να παραλαβω.Τι να κανω που αρεσε πολυ στη γυναικα μου; (δικο της θα ειναι αλλωστε). Κι εγω βεβαια δεν ημουν αρνητικος ,εκτος απο την τιμη του , ...βεβαιως,βεβαιως !!Καλοταξιδο ...
Περιμένουμε εντυπώσεις απο πρώτο χέρι ... -
Καλοτάξιδό και από εμένα κυβικά , έκδοσή ;
-
Ευχαριστω για τις ευχες. Ειναι το Α1 1.4 TFSI Ambition S-tronic με τα 122 αλογα . Πριν απο λιγο με ειδοποιησαν οτι αυριο παραλαμβανω.
-
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
ημουν Ιταλία, για αρκετές ημέρες.... το Α1 κυκλοφορεί παντού αλλά τα περισσότερα έχουν πακέτο S-Line και φαρδύτερες ζάντες...
Στην Ιταλία το 86άρι με πακέτο S-Line και ζάντες 16άρες έχει ένα 20αράκι στο νερό. Το 122άρι 23 χιλιάρικα...
τόσο λίγο ε? οπότε δεν είναι άξιο περιεργειας το νούμερο πωλήσεων...
-
Ευχαριστω για τις ευχες. Ειναι το Α1 1.4 TFSI Ambition S-tronic με τα 122 αλογα . Πριν απο λιγο με ειδοποιησαν οτι αυριο παραλαμβανω.ωραίοοοο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Περα απο αστεια , το Α1 εχει κατα την ταπεινη μου γνωμη την ποιοτικοτερη κατασκευη στην κατηγορια του,και οχι μονο. Βεβαια οσο απεχει απο τους ανταγωνιστες του στο θεμα ποιοτητας , τοσο (...δυστυχως) ξεφευγει και στην τιμη
είναι ποιοτικότερο αλλά καμία επαφή με τα χρήματα που ζητάν...
2/2 οι ακυρώσεις στο φόρουμ...
γιατί χρησιμοποιείς για δικό σου δήθεν επιχείρημα την απόφαση της μητέρας μου να μην πάρει ένα μεγαλύτερο αυτοκινητο από Smart? δεν ακύρωσα λόγο χρημάτων... λόγο επιθυμιτού δώρου.-
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Περα απο αστεια , το Α1 εχει κατα την ταπεινη μου γνωμη την ποιοτικοτερη κατασκευη στην κατηγορια του,και οχι μονο. Βεβαια οσο απεχει απο τους ανταγωνιστες του στο θεμα ποιοτητας , τοσο (...δυστυχως) ξεφευγει και στην τιμη
Το ακύρωσε και ο vell ;
διάβασε από πανω...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
γιατί χρησιμοποιείς για δικό σου δήθεν επιχείρημα την απόφαση της μητέρας μου να μην πάρει ένα μεγαλύτερο αυτοκινητο από Smart? δεν ακύρωσα λόγο χρημάτων... λόγο επιθυμιτού δώρου.-
γνωρίζεις την ετυμηγορία της λέξης επιχείρημα??
δήθεν δεν είναι το επιχειρημα μου ... άλλος είναι δήθεν... -
γνωρίζεις την ετυμηγορία της λέξης επιχείρημα??
δήθεν δεν είναι το επιχειρημα μου ... άλλος είναι δήθεν...όταν διαστρεβλώνεις μια πραγματικότητα που ούτε καν δική σου να την ζήσεις είναι, αν εγώ ακύρωσα και για ποιούς λόγους, για να υποστηρίξεις κάτι, ότι ας πούμε ακυρώνεται το Α1 και δεν πουλάει, συγγνώμη αλλά ΔΕΝ είναι επιχείρημα...
τώρα πίσω στα πραγματικά στοιχεία, το Α1 έχει αρχήσει και αυξάνει τις πωλήσεις του παγκοσμίως... όπερ και σημαίνει ότι ικανοποιεί και προσελκύει...
-
Εγω παντως περιμενω εντος της εβδομαδας να παραλαβω.Τι να κανω που αρεσε πολυ στη γυναικα μου; (δικο της θα ειναι αλλωστε). Κι εγω βεβαια δεν ημουν αρνητικος ,εκτος απο την τιμη του , ...βεβαιως,βεβαιως !!
Καλοταξιδο ...
Περιμένουμε εντυπώσεις απο πρώτο χέρι ...Το οχημα παρεληφθη χτες το απογευμα.Λιγο πριν απο μας , καποιος αλλος παρελαβε το ιδιο 1.4 σε κοκκινο (το δικο μας ειναι scuba blue). Τελικα αρχιζει να μου αρεσει το σουλουπι του,ακομα και το πισω μερος για το οποιο ημουν λιγο...σκεφτικος. Οπως ειχα αναφερει και πιο πανω ειναι το 1.4 Ambition S-tronic με μερικα extra (πολυλειτουργικο τιμονι με paddles , clima,bluetooth interface,αισθητηρες φωτος και βροχης,Audi sound system με 6καναλο ενισxυτη και 10 ηχεια,εγχρωμη οθονη TFT,16αρες ζαντες αλουμινιου 10ακτινες με λαστιχα 215/45,κεντρ.υποβραχιονιο εμπρος,βαμμενοι και θερμαινομενοι εξωτ.καθρεπτες,πληρες πακετο αποθηκ.χωρων). Οι πρωτες οδηγικες εντυπωσεις ( καμια 60αρια χλμ.ολα κι ολα ) αρκετα καλες. Περισσσοτερες και πιο πληρεις εντυπωσεις στο εγγυ ς μελλον.
-
Καλοταξιδο ...
Περιμένουμε εντυπώσεις απο πρώτο χέρι ...Το οχημα παρεληφθη χτες το απογευμα.Λιγο πριν απο μας , καποιος αλλος παρελαβε το ιδιο 1.4 σε κοκκινο (το δικο μας ειναι scuba blue). Τελικα αρχιζει να μου αρεσει το σουλουπι του,ακομα και το πισω μερος για το οποιο ημουν λιγο...σκεφτικος. Οπως ειχα αναφερει και πιο πανω ειναι το 1.4 Ambition S-tronic με μερικα extra (πολυλειτουργικο τιμονι με paddles , clima,bluetooth interface,αισθητηρες φωτος και βροχης,Audi sound system με 6καναλο ενισυτη και 10 ηχεια,εγχρωμη οθονη TFT,16αρες ζαντες αλουμινιου 10ακτινες με λαστιχα 215/45,κεντρ.υποβραχιονιο εμπρος,βαμμενοι και θερμαινομενοι εξωτ.καθρεπτες,πληρες πακετο αποθηκ.χωρων). Οι πρωτες οδηγικες εντυπωσεις ( καμια 60αρια χλμ.ολα κι ολα ) αρκετα καλες. Περισσσοτερες και πιο πληρεις εντυπωσεις στο εγγυ ς μελλον.
Πόσο στοίχισε αν επιτρέπεται?
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Καλοταξιδο ...
Περιμένουμε εντυπώσεις απο πρώτο χέρι ...Το οχημα παρεληφθη χτες το απογευμα.Λιγο πριν απο μας , καποιος αλλος παρελαβε το ιδιο 1.4 σε κοκκινο (το δικο μας ειναι scuba blue). Τελικα αρχιζει να μου αρεσει το σουλουπι του,ακομα και το πισω μερος για το οποιο ημουν λιγο...σκεφτικος. Οπως ειχα αναφερει και πιο πανω ειναι το 1.4 Ambition S-tronic με μερικα extra (πολυλειτουργικο τιμονι με paddles , clima,bluetooth interface,αισθητηρες φωτος και βροχης,Audi sound system με 6καναλο ενισυτη και 10 ηχεια,εγχρωμη οθονη TFT,16αρες ζαντες αλουμινιου 10ακτινες με λαστιχα 215/45,κεντρ.υποβραχιονιο εμπρος,βαμμενοι και θερμαινομενοι εξωτ.καθρεπτες,πληρες πακετο αποθηκ.χωρων). Οι πρωτες οδηγικες εντυπωσεις ( καμια 60αρια χλμ.ολα κι ολα ) αρκετα καλες. Περισσσοτερες και πιο πληρεις εντυπωσεις στο εγγυ ς μελλον.
Πόσο στοίχισε αν επιτρέπεται?
το σημνατικότερο δεν είπε αλλά με τόσα εξτρά καλύτερα που δεν το είπε μην πάθουμε κανα εγκεφαλικό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το σημνατικότερο δεν είπε αλλά με τόσα εξτρά καλύτερα που δεν το είπε μην πάθουμε κανα εγκεφαλικό.Εγώ έμεινα ... στα 10 ηχεία! Για το Q7 1,4 λέμε?
-
Ετσι είναι γιατί 6 ηχεία είναι και το συνηθέστερο στα περισσότερα αυτοκίνητα (τουλάχιστον στις πλούσιες εκδόσεις τους)! Τα 10 όμως είναι η 'υπερβολή' για αυτή την κατηγορία!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
το σημνατικότερο δεν είπε αλλά με τόσα εξτρά καλύτερα που δεν το είπε μην πάθουμε κανα εγκεφαλικό.
Εγώ έμεινα ... στα 10 ηχεία! Για το Q7 1,4 λέμε?
Γιατί σου φαίνεται περίεργο ? Έξη ηχεία έχει το iQ .
το οποίο επίσης δεν το λες φτηνό
-
Η τιμή του πρέπει να αγγίζει τις 32000€....τώρα πόσα πλήρωσε είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Η τιμή του πρέπει να αγγίζει τις 32000€....τώρα πόσα πλήρωσε είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!Πάνω από το 185άρι σίγουρα
-
Φαντασου το 185αρι πόσο θα βγαίνει με τα έξτρα...
Και χωρίς τα έξτρα αυτά τα αυτοκίνητα είναι άχρηστα.... -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Φαντασου το 185αρι πόσο θα βγαίνει με τα έξτρα...
Και χωρίς τα έξτρα αυτά τα αυτοκίνητα είναι άχρηστα....Από τα έξτρα που πήρε ο φίλος από πάνω, τι δεν έχει το 185 και είναι άχρηστο? Τα 10 ηχεία?
Audi A1