-
Ο χρήστης Antwnikas έγραψε:
Σ ευχαριστω πολυ. Κατατοπιστηκα πληρως. Αν μου ελεγες και μια γνωμη σχετικα με το λαδωμα της μηχανης θα με βοηθουσες πολυ. Γιατι αυτες τις μερες σκοπευω να κλεισω ραντεβου σε καποιο συνεργειο. Αλλοι βαζουν λαδικα, αλλοι λενε να συμπληρωνεις λαδι στη βενζινη καθε 1500 χλμ και αλλοι εχουν ρυθμιση να γινεται ταυτοχρονα με την εκχυση του υγραεριου και εκχυση βενζινης.Εδω θα βρεις και τα καλα και τα κακα της λιπανσης... καλο διαβασμα...
http://www.autogasforum.gr/viewtopic.php?f=14&t=15
Ο ρυθμιστής πίεσης γιατί να έχει σχέση με την εκκίνηση με βενζίνη; Δεν νομίζω να είναι αυτό που λύνει το πρόβλημα. Στην δική μου περίπτωση ήταν μία βαλβίδα που δεν επιτρέπει στο υγραέριο να παραμένει στον χώρο του κινητήρα και να επιβαρύνει την νέα εκκίνηση με βενζίνη (αν τα λέω σωστά )
Άσχετο: τι κακός χαμός γίνεται κάτω από το καπό σ' αυτό το Subaru;
Δεν μπορω να σκεφτω κατι και μιας και ειναι εξειδικευμενο, θελει αποψη απο μαστορα.... Το εχουν κανει ομως καποιοι και βρηκαν την υγεια τους...
Οσο για το subaru...ριξε 1 ματια εδω...χαμος...αλλα καλος χαμος... http://www.autogasforum.gr/viewtopic.php?f=20&t=85
-
Εχω ενα Land Cruiser 90 και σκεφτομαι να του βαλω υγραεριο, αφου καιει ως γνωστον πολυ, αν και στην πολη δεν το πολυκυκλοφορω. Γνωριζει καποιος κατι θετικο για Θεσσαλονικη? Καποιο αξιοπιστο συνεργειο για εγκατασταση?
-
νεος στο φορουμ. καποιες αποψεις και θεσεις είτε τεχνικες είτε προσωπικες για bmw 523, 2500cc, 177 ιππους του 2005, αυτοματο. vialle ή icom??? θετικα και αρνητικα. ευχαριστω
-
παίδες τα συστήματα 5ης γενιάς της prins τί λένε?
έκανα search στο ιντερνετ κ φαίνεται πολύ καλή εταιρία, ενώ καλύπτει όλα τα tsi/tfsi του Vw γκρουπ, αλλά δε βλέπω να 'συζητιούνται' εδώ (στο φόρουμ αλλά κ στην ελλάδα εννοώ) πλην κάποιου που πολλές σελίδες πριν έλεγε καλά λόγια για τοποθέτηση σε 1800tsi.
μάλλον από εβδομάδα θα πάω να μιλήσω/δω το συνεργείο του αντιπροσώπου εδώ -
O αντιπροσωπος της prins στην Ελλάδα είναι εδω www.fgas.eu δεν έχει έρθει το υγρού ψεκασμού ακόμα στην Ελλάδα θα έρθει στο τέλος Μαΐου μετα την εκπαίδευση του προσωπικού στο σύστημα στα μέσα Μαΐου...
Μαζί με το νέο Vsi ii οι αλλαγές θα είναι πολλές και αφορούν βασικά το μη τρυπημα της πολλαπλής για τοποθέτηση μπεκ αλλα η χρήση των μπεκ της βενζίνης και για τα δυο καύσιμα -
Ο χρήστης dathens έγραψε:
δεν έχει έρθει το υγρού ψεκασμού ακόμα στην Ελλάδα θα έρθει στο τέλος Μαΐου μετα την εκπαίδευση του προσωπικού στο σύστημα στα μέσα Μαΐου...κατι τετοιο ειπαν και σε γνωστο με Tiguan tsi, 'να περιμενει λιγο κατα το καλοκαιρακι'
-
καλημέρα σε όλους,
Εχω το peugeot 207cc 120 ίππων μοντέλο 8/07.
Το πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για εγκατάσταση υγραερίου και μετά απο ψάξιμο μου είπαν οτι επειδή είναι άμμεσου ψεκασμού οι εταιρέιες tartarini k prinσ τους απαγορεύουν να εγκαταστίσουν κιτ υγραερίου στο συγκεκριμένο αμάξι λόγω πιθανών βλαβών στον κινητήρα.
έχει βάλει κανείς υγραέριο στο 207 cc?
οι γνώμες σας θα με βοηθούσαν πολύ.Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
δεν έχει έρθει το υγρού ψεκασμού ακόμα στην Ελλάδα θα έρθει στο τέλος Μαΐου μετα την εκπαίδευση του προσωπικού στο σύστημα στα μέσα Μαΐου...
κατι τετοιο ειπαν και σε γνωστο με Tiguan tsi, 'να περιμενει λιγο κατα το καλοκαιρακι'
H BRC εχει συστημα για tsi, αν θυμαμαι κανει για κινητηρες BMY (1.4) και καποιους αλλους. Δεν ξερω ομως αν εχει για ολους τους tsi. Oπως εχει και για Mazda cx7 που ειναι αμεσου ψεκασμου και τουρμπο και απο τους πιο δυσκολους κινητηρες για υγραεριοκινηση.
-
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
καλησπερα,
Για Citroen C4 1.6 VTR σκεφτομαι να του βαλω συστυμα BRC, εσεις προτεινετε κατι αλλο ?
Ριξε 1 ματια εδω σε καποια σχετικα.
Ευχαριστω πολυ για τα links, απλα τα δυο αυτα αυτοκινητα εχουν αλλο κινητηρα οπου ρωτησα μου ειπαν οτι μπορω να βαλω μονο 4ης γενιας στον κινητηρα μου (Citroen C4 1.6 VTR) για αυτο ρωτησα εαν ατομα που εχουν το ιδιο αυτοκινητο με εμένα τι συστημα εχουν βαλει και εαν ειναι ευχαριστημενοι.
Ευχαριστω
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
O αντιπροσωπος της prins στην Ελλάδα είναι εδω http://www.fgas.eu δεν έχει έρθει το υγρού ψεκασμού ακόμα στην Ελλάδα θα έρθει στο τέλος Μαΐου μετα την εκπαίδευση του προσωπικού στο σύστημα στα μέσα Μαΐου...
Μαζί με το νέο Vsi ii οι αλλαγές θα είναι πολλές και αφορούν βασικά το μη τρυπημα της πολλαπλής για τοποθέτηση μπεκ αλλα η χρήση των μπεκ της βενζίνης και για τα δυο καύσιμαεγώ μίλησα με αυτόν (όπως αναφέρω σε προηγούμενη σελίδα)
http://www.greenautogas.gr/company.php
κ μου έδωσε κ τιμή
εκτός να εννοούσε κάποιο πιο παλιό σύστημα -
Ξέρει κάποιος τι σύστημα βάζει η βιαγκας της Βιαμάρ που δίνει και 3ετή εγγύηση ?
-
Ο χρήστης Antwnikas έγραψε:
Σ ευχαριστω πολυ. Κατατοπιστηκα πληρως. Αν μου ελεγες και μια γνωμη σχετικα με το λαδωμα της μηχανης θα με βοηθουσες πολυ. Γιατι αυτες τις μερες σκοπευω να κλεισω ραντεβου σε καποιο συνεργειο. Αλλοι βαζουν λαδικα, αλλοι λενε να συμπληρωνεις λαδι στη βενζινη καθε 1500 χλμ και αλλοι εχουν ρυθμιση να γινεται ταυτοχρονα με την εκχυση του υγραεριου και εκχυση βενζινης.Οποιος σου ειπε να συμπληρωνεις λαδι στη βενζινη καθε 1500χλμ ειναι μεγαλος καραγκιοζης
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Ξέρει κάποιος τι σύστημα βάζει η βιαγκας της Βιαμάρ που δίνει και 3ετή εγγύηση ?OMVL 4ης γενιάς με αέρια έκχυση.
-
Ο χρήστης nikthe έγραψε:
νεος στο φορουμ. καποιες αποψεις και θεσεις είτε τεχνικες είτε προσωπικες για bmw 523, 2500cc, 177 ιππους του 2005, αυτοματο. vialle ή icom??? θετικα και αρνητικα. ευχαριστωH Vialle έχει συγκεκριμένο kit ειδικά για τον κινητήρα σου (που μάλλον είναι απόλυτα συμβατός με το υγραέριο, γι αυτό και στο εξωτερικό δίνεται επέκταση της εγγύησης μέχρι 4 χρόνια).
Πιθανότατα όμως είναι ακριβότερο το Vialle από το αντίστοιχο σύστημα της icom.
Ποιοτικά υπερτερεί το Vialle. Για να το εγκαταστήσεις όμως θα περιμένεις κανένα δίμηνο από τη στιγμή της παραγγελίας. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
O αντιπροσωπος της prins στην Ελλάδα είναι εδω http://www.fgas.eu δεν έχει έρθει το υγρού ψεκασμού ακόμα στην Ελλάδα θα έρθει στο τέλος Μαΐου μετα την εκπαίδευση του προσωπικού στο σύστημα στα μέσα Μαΐου...
Μαζί με το νέο Vsi ii οι αλλαγές θα είναι πολλές και αφορούν βασικά το μη τρυπημα της πολλαπλής για τοποθέτηση μπεκ αλλα η χρήση των μπεκ της βενζίνης και για τα δυο καύσιμαεγώ μίλησα με αυτόν (όπως αναφέρω σε προηγούμενη σελίδα)
http://www.greenautogas.gr/company.php
κ μου έδωσε κ τιμή
εκτός να εννοούσε κάποιο πιο παλιό σύστημαΝαι αλλα ανεφερες ότι είναι αντιπρόσωποι της prins δεν είναι απλά βάζουν και prins και ειναι απο οτι ακουω και καλοι εγκαταστατες στο συστημα της prins , το υγρού ψεκασμού direct liquid max θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου και όπως διαφημίζεται θα είναι και mono fuel δηλαδή θα μπορει να ξεκινά και να σταματα με υγραεριο σαν να μην υπαρχει η βενζίνη που θα υπάρχει μόνο για backup ..
-
Ο χρήστης darn έγραψε:
Ευχαριστω πολυ για τα links, απλα τα δυο αυτα αυτοκινητα εχουν αλλο κινητηρα οπου ρωτησα μου ειπαν οτι μπορω να βαλω μονο 4ης γενιας στον κινητηρα μου (Citroen C4 1.6 VTR) για αυτο ρωτησα εαν ατομα που εχουν το ιδιο αυτοκινητο με εμένα τι συστημα εχουν βαλει και εαν ειναι ευχαριστημενοι.
Ευχαριστω
Αλλος κινητηρας(αλλα ποσο να διαφερει απο τα αλλα μοτερ ?), αλλα ιδια τα ηλεκτρικα...που ειναι ισως και πιο σημαντικο.
Γιατι μονο 4ης υπαρχει συγκεκριμενος λογος ? Βλακειες σου λενε για να πουλησουν τα δικα τους κιτ...
Και εννοειται οτι μπαινει υγρου ψεκασμου, που ειναι προσωπικα καλύτερο για διαφορους λογουςΒαλε ή vialle ή icom jtg
-
Σημερα παρελλαβα το ibiza με το VIALLE Lpi!Επιτελους ετοιμο το TOP GUN!Πρωτες εντυπωσεις αψογες.Απο εγκατασταση,λειτουργια τελεια.Εκανα 100 χλμ και με δοκιμες εν κινηση ολα τελεια.Ουτε κομπιασματα...ουτε ειναι κρυο και δεν περνει ευκολα...ολα κομπλε.Μπουζακια DENSO VK20!
-
Ο χρήστης Pedrosadani09 έγραψε:
Σημερα παρελλαβα το ibiza με το VIALLE Lpi!Επιτελους ετοιμο το TOP GUN!Πρωτες εντυπωσεις αψογες.Απο εγκατασταση,λειτουργια τελεια.Εκανα 100 χλμ και με δοκιμες εν κινηση ολα τελεια.Ουτε κομπιασματα...ουτε ειναι κρυο και δεν περνει ευκολα...ολα κομπλε.Μπουζακια DENSO VK20!Εβαλες το καλυτερο συστημα. Ποσο πηγε το κουρεμα?
-
Το κουρεμα και το χτενισμα μαζί ; Εκαανες και ανταυγιες ; Να σου πω η αντλία ακουγετε καθόλου ;
-
Κουρεμα....χτενισμα οπως θες πες το...αλλα για μενα ισχυει το ... οτι πληρωνεις παιρνεις!Η αντλια ακουγεται ελαχιστα...εως καθολου!Εχει ενα μονωτικο υλικο σαν κουβερτα ειναι και αγκαλιαζει την δεξαμενη με αποτελεσμα να μην ακουγεται!
Υγραεριοκίνηση!