-
Λοιπον σα νεα οδηγος μηπως ν ακοιταξεις για μεταχειρισμενο? Γιατι λογικο ειναι να κανεις και καμια γρατζουνια και στο καινουργιο θα κλαις. ΑΛλα αν θες καινουργιο παρε το 0,9 να γουσταρισεις, αλλα να ειναι αυτοματο για να μην μπλεκεις με αλλαγες ταχυτητων.
-
Στείλε
Δεν έχω οδηγήσει το δικύλινδρο 500 αλλά πχ από στα 3κύλινδρα Aygo etc δεν διαπίστωσα καμία τραχύτητα παρόλο που τα περιοδικά και οι connoisseurs a priori είχαν καταλογήσει κάτι τέτοιο. O twin-air έχει και αντικραδασμικό άξονα.
Εγώ όπως είπα και στη mairy στο chat δεν εγκρίνω την επιλογή επειδή την βρίσκω πολύ ντετερμινιστική και κονφορμαλιστική, θα της πρότεινα να αγοράσει κάτι εντελώς διαφορετικό από ένα 500.
Αν όμως δεν την πειράζει να είναι ένα ακόμα πρόβατο στο κοπάδι ας το πάρει.
-
Χάνω τετοιους διαλόγους στο τσατ?
Είπα, ΚΑΠΩΣ πιο τραχιά λειτουργία ρε συ, δεν είπα οτι κάνει σαν μίξερ!
Όχι, δεν έχω μπει στο δικύλινδρο, αλλά σε 3κύλινδρα που έχω μπει, έχω νιώσει διαφορές στον ήχο και στους κραδασμούς. Βεβαια σου μιλάει ένας άνθρωπος που το πρώτο του αμάξι ήταν ιταλικό δεκαετίας του '70 και τώρα οδηγάει χαμηλωμένο γαλλικό. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
αλλα να ειναι αυτοματο για να μην μπλεκεις με αλλαγες ταχυτητων.Τεμπέλη!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
αλλα να ειναι αυτοματο για να μην μπλεκεις με αλλαγες ταχυτητων.
Τεμπέλη!
Ταριφας αγαπητε , ασε δε που απευθυνεται σε ΝΕΑ οδηγο και πανω απ'ολα γυναικα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είπα, ΚΑΠΩΣ πιο τραχιά λειτουργία ρε συ, δεν είπα οτι κάνει σαν μίξερ!
Όχι, δεν έχω μπει στο δικύλινδρο, αλλά σε 3κύλινδρα που έχω μπει, έχω νιώσει διαφορές στον ήχο και στους κραδασμούς. Βεβαια σου μιλάει ένας άνθρωπος που το πρώτο του αμάξι ήταν ιταλικό δεκαετίας του '70 και τώρα οδηγάει χαμηλωμένο γαλλικό.Κατάλαβα πως το είπες αλλά πιστεύω είναι ένα χαρακτηριστικώ το οποίο πραγματικά μεγαλοποιείται τραγικά. Μιλάμε για διαφορά σε NVH που τις περισσότερες φορές εξαλείφεται με ένα επιπλέον πισόχαρτο ηχομόνωσης.
-
ΙΚΕ vs κλισέ περιοδικών ειδικού τύπου σημειώσατε 1.
-
εντάξει to χεσατε το θεμα ρώτησε κάτι η κοπέλα . . . Και σεις . . λοιπόν η γνώμη μου είναι η εξής . Δεν ξέρω 0.9 η 1.2 . Αυτο που ξέρω είναι σίγουρα αυτόματο !!! Αν είναι δυνατον οποίος προτείνει χειροκίνητο για αυτοκίνητο πόλης πρέπει να . . . . Μην ξέρει από αυτοκίνητο (sic ) και να δώσεις και λίγα παραπάνω για να βάλεις και esp . Πίστεψε με είναι φύλακας άγγελος και για νέα οδηγό και για παλιά !
-
αμα πληρωναμε με το ποσο θορυβο κανουν τα αμαξια θα ειμασταν πλουσιοι..
-
0,9 & αυτόματο. To θέμα να κλειδωθεί. Καθοδήγησα εγώ την κοπελιά.
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
εντάξει to χεσατε το θεμα ρώτησε κάτι η κοπέλα . . . Και σεις . . λοιπόν η γνώμη μου είναι η εξής . Δεν ξέρω 0.9 η 1.2 . Αυτο που ξέρω είναι σίγουρα αυτόματο !!! Αν είναι δυνατον οποίος προτείνει χειροκίνητο για αυτοκίνητο πόλης πρέπει να . . . . Μην ξέρει από αυτοκίνητο (sic ) και να δώσεις και λίγα παραπάνω για να βάλεις και esp . Πίστεψε με είναι φύλακας άγγελος και για νέα οδηγό και για παλιά !γιατί όχι Smart ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εντάξει to χεσατε το θεμα ρώτησε κάτι η κοπέλα . . . Και σεις . . λοιπόν η γνώμη μου είναι η εξής . Δεν ξέρω 0.9 η 1.2 . Αυτο που ξέρω είναι σίγουρα αυτόματο !!! Αν είναι δυνατον οποίος προτείνει χειροκίνητο για αυτοκίνητο πόλης πρέπει να . . . . Μην ξέρει από αυτοκίνητο (sic ) και να δώσεις και λίγα παραπάνω για να βάλεις και esp . Πίστεψε με είναι φύλακας άγγελος και για νέα οδηγό και για παλιά !
γιατί όχι Smart ?
-
νέα κοπέλα σιγά μην το πάρει αυτόματο σαν κάτι μπαρμπάδες του φόρουμ...
-
Ο χρήστης mairy έγραψε:
γιατι δεν πληρώνω τέλη κυκλοφορίας.??? ναι αλλα αφου ειναι τουρμπο θα κανει και πατραπανω θορυβο ?Δεν πληρώνεις γιατί το 0,9 εκπέμπει 95 γραμμάρια CO2 ανά χλμ (μέχρι 100 τα τέλη είναι μηδενικά)...
-
Φιλος μου που κοιτουσε το συγκεκριμενο πηρε τελικα το 1.2 γιατι του βγηκε 2 χιλιαρικα κατω με τα σαινια της φιατ, οποτε κοιτα και αυτο καλυτερα
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Το 1,2 .Χειροκίνητο!
exw problhma !!!!!sos