-
Εγω θα ελεγα: γκαζια, μπενζινα, κολωνα
-
-
Μπα... αγαπημένες του λέξεις: άνοιγμα, ευθεία, μαύρη, κόντρα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μπα... αγαπημένες του λέξεις: άνοιγμα, ευθεία, μαύρη, κόντρα500€,μπουνιες,κολλησε το μπ@υρδελο κλπ κλπ...
-
Χρόνια Πολλά για σήμεραααααααα........
-
στρουμφάκια
-
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Χρόνια Πολλά για σήμεραααααααα........Για την χούντα λες ? Γιατί χρόνια πολλά τότε? :hmmm:
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Για την χούντα λες ? Γιατί χρόνια πολλά τότε? :hmmm:
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
http://crimesonair.blogspot.com/2011/04/blog-post_8075.htmlδεν ξερω που ειδες το αστειο
τραγικο ειναι.. -
είναι ποσταρισμένα τα ανυπέρβλητα ζώα αυτά και αλλού ...
Φταίει ο ανθρωπάκος για την πολιτική της χώρας του και του Τίτο ...
-
να σας πω την αληθεια δε με ενδιαφερει αμα θελουν να λενε τη χωρα τους μεκεδονια η δεν ξερω γω τι αλλο
εδιτ να εβελα και αρνιτηκη ψηφο στο βιντεο, +φωνω οτι δεν φταιει ο οδηγος, και οτι οι δικοιμας που το εκεναν ειναι ζωα
-
Βρε και εμένα δεν με ενδιαφέρει, απλά συχνά με ενοχλεί η διαστρέβλωση της ιστορίας...
Anyway welcome to the Balkans have anice holiday .. .
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
welcome to the Balkans have anice holiday .. . -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Βρε και εμένα δεν με ενδιαφέρει, απλά **συχνά **με ενοχλεί η διαστρέβλωση της ιστορίας...Anyway welcome to the Balkans have anice holiday .. .
Φαντάζομαι ότι στις περιπτώσεις που δεν σε ενοχλεί η διαστρέβλωση της ιστορίας (μιας και σε ενοχλεί συχνά και όχι πάντα) είναι όταν 'δικά μας' καλόπαιδα (μέγας αλέκος και σία) έσφαξαν τον μισό πλανήτη ('αλλά έφεραν τα φώτα του πολιτισμού' )...
Αλλά και ο μακεδόνας καλός μαλάκας. Τι δουλειά έχεις εδώ βρε παλουκάρι μου; Αφού ξέρεις τι πουτάνας γιοι είναι οι έλληνες...
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Για την χούντα λες ? Γιατί χρόνια πολλά τότε? :hmmm:
Μα πως φανηκε ο Δημοκρατικος ανθρωπος αμεσως εκει ο νους σου
-
Γιορτάζει το μισό φόρουμ σήμερα...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Βρε και εμένα δεν με ενδιαφέρει, απλά **συχνά **με ενοχλεί η διαστρέβλωση της ιστορίας...
Anyway welcome to the Balkans have anice holiday .. .
Φαντάζομαι ότι στις περιπτώσεις που δεν σε ενοχλεί η διαστρέβλωση της ιστορίας (μιας και σε ενοχλεί συχνά και όχι πάντα) είναι όταν 'δικά μας' καλόπαιδα (μέγας αλέκος και σία) έσφαξαν τον μισό πλανήτη ('αλλά έφεραν τα φώτα του πολιτισμού' )...
Αλλά και ο μακεδόνας καλός μαλάκας. Τι δουλειά έχεις εδώ βρε παλουκάρι μου; Αφού ξέρεις τι πουτάνας γιοι είναι οι έλληνες...
Απλά είναι πολύ μεγάλη κουβέντα, οι λόγοι που γίνονται οι διαστρεβλώσεις της ιστορίας ... Ίσως ήταν άστοχη η λέξη 'συχνά' αλλά δεν μπορώ ποτέ να ξέρω ποια από 'τις Ιστορίες' είναι η πραγματική, ιδίως στη γειτονιά μας ...
-
Τί έχασα ρε παιδιά ο Πάσχος είδε καλό καιρό και πήγε για μπανάκι?
-
Δε λες που θα κάνει μπανάκια ένα μήνα και δεν τρέχει στην Ευελπίδων
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]