Oct 18, 2004, 3:41 PM

Ο χρήστης skullone έγραψε:
Παρά την καταστολή των προσωπικών και πολιτικών τους ελευθεριών, παρά την ανεργία, την κατάρρευση του συστήματος υγείας, παρά την ασυδοσία των χριcτιανικών φονταμενταλιστικών οργανώσεων που υποστηρίζουν τον Μπους και τρομοκρατούν όποια γυναίκα διανοηθεί να κάνει έκτρωση (και για να τελειώνουμε με τις αρσακειάδες. Συμφωνώ απόλυτα με το 'MY BODY, MY CHOICE! KILL THE LITTLE BASTARD!'. Αν το εφάρμοζε και η κυρία μπους, σήμερα δεν θα υπήρχε αυτός ο πιθηκάνθρωπος), παρά τις παρενέργειες στη διεθνή οικονομία που προκάλεσαν οι τρυφερές σχέσεις των οικογενειών μπους-μπιν λάντεν, παρά το ελεγκτέο του ρόλου των λόμπυ που υποστηρίζουν το ρεπουμπλικανικό κόμμα στην υπόθεση της 11ης Σεπτεμβρίου (δεν είμαι αρκετά ηλίθιος για να πιστέψω ότι μερικά κουλάδια που δεν ξέρανε ούτε ανεμόπτερο να πετάξουν κατάφεραν να ρίξουν με 800 χ.α.ω. και τρομερή ακρίβεια δυο δύσκολα στο χειρισμό τους, βαριά επιβατηγά αεροσκάφη γεμάτα κόσμο που προσπαθούσε να αποτρέψει το συμβάν), ο 'έξοχος' αυτός λαός όχι απλά εξετάζει σοβαρά να επανεκλέξει αυτό το ανθρωποειδές, αλλά σήμερα μαθαίνω ότι το ζώον του λευκού οίκου (ανοχής) προηγείται με... 8%!

Αν επανεκλεγεί ο μπους, δε νομίζω ότι έχω λόγους να αναγνωρίζω οποιαδήποτε ευφυΐα στους αμερικανούς.

Αμάν αυτή η Αμερική...πολύ χάλι!