-
έχεις βγάλει το αυτοκόλλητο προστασίας απ'τα μελάνια;
-
μπορει να θελει απλα καθαρισμα, σε μας αυτο ηθελε συχνα πυκνα αλλα δεν παλευοταν η κατασταση γενικα με τα μελανια, ασπρομαυρο λειζερ ftw
-
Καείτε ελεύθερα:
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
βρες σχετικά καθαρή αιθυλική αλκόολη και κάνε μπάνιο το πληκτρολόγιο (χύσε πάνω του και πάτα όλα τα κουμπιά αρκετές φορές για να μπει το υγρό κάτω από τις λαστιχένιες φούσκες και να καθαρίσει. Μετά άφησε το μερικές ώρες πάνω από κάποιο καλοριφέρ ή στον ήλιο μέχρι να στεγνώσει εντελώς. Ξανατοποθέτησε το.
Αν δεν δουλέψει ούτε τότε, καινούριο από ebay.
Δοκιμασα το πρωτο αλλα δεν εχω διαφορα.
Στο ebay τωρα, για το μοντελο μου δεν βρισκω και βλεποντας καποια αλλων σειρων (της εταιρειας) που υπαρχουν
παρατηρω οτι ειναι διαφορετικα -
...ουφ. Ηγοράσθη το λαπτοπάκι. Σας μερσώ για τις συμβουλές σας.
Βέβαια, χρειάστηκαν περίπου δυο μέρες να περαστούν όλα τα γαμω-updates (πάνω από 120*) και να στηθούν κάποιες 'δύστροπες' εφαρμογές (και μερικές 'αγορασμένες').
Και αυτό είναι πρόβλημα. Μιλάμε για δυο χαμένες μέρες, με δεκάδες restart -άσε που κάποια δεν καλοκάθονταν και φτού κι απ΄την αρχή: ενα μάλιστα (security update της C++, ή κάτι τέτοιο), δεν καθόταν με τίποτα.. το σιχτίρησα και το αγνόησα.Πάντως, μην έχοντας δουλέψει ως τώρα σε χ64, χάρηκα ιδιαίτερα τις εφαρμογές που το εκμεταλλεύονται (βασικά όσες έχουν να κάνουν με επεξεργασία εικόνας), αν και θα ήθελα μια-δυο βασικές που χρησιμοποιώ να μην έχουν κολλήσει στο x86.
-
με γειες!!!
Ασχετο.
γνωριζει κανενας καποιο προγραμμα καρτο-κινητης με ιντερνετ που να συμφαιρει και να μην ειναι 1€/Κb;;; -
Καλησπέρα.
Ψάχνω για ένα laptop, μέχρι 400€, για επαγγελματική χρήση (δλδ η βαρύτερη εφαρμογή που θα τρέξει θα είναι word ).
Το βασικότερο κριτήριο είναι η αξιοπιστία.
Καμιά πρόταση;
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μπορει καποιος να μου βρει μια λυση για το imageshack???Οι ρυθμισεις ειναι ολες Ελλαδα αλλα παλι βατραχια βλεπω!!! -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Καλησπέρα.Ψάχνω για ένα laptop, μέχρι 400€, για επαγγελματική χρήση (δλδ η βαρύτερη εφαρμογή που θα τρέξει θα είναι word ).
Καμιά πρόταση;
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908696
βεβαια δεν ξερω ποσο παει το service της asus
(θα σου εβαζα και ενα toshiba αλλα επειδη ξερω οτι εκει το service κοστιζει οσο το laptop δεν αξιζει ) -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Καλησπέρα.
Ψάχνω για ένα laptop, μέχρι 400€, για επαγγελματική χρήση (δλδ η βαρύτερη εφαρμογή που θα τρέξει θα είναι word ).
Καμιά πρόταση;
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908696
βεβαια δεν ξερω ποσο παει το service της asus
(θα σου εβαζα και ενα toshiba αλλα επειδη ξερω οτι εκει το service κοστιζει οσο το laptop δεν αξιζει )Κάτι ανάλογο, αλλά σε DELL:
Dell Inspiron M5030 (V160) - έχει το κορυφαίο σέρβις , αλλά το τούτο είναι με 2 GB και δεν ξέρω πόσο είναι η μεγίστη! -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Καλησπέρα.Ψάχνω για ένα laptop, μέχρι 400€, για επαγγελματική χρήση (δλδ η βαρύτερη εφαρμογή που θα τρέξει θα είναι word ).
Καμιά πρόταση;
Compaq Presario CQ56-110sv @ 399
Compaq Presario CQ56-200sv @ 419
Toshiba Satellite C660D-10D @ 429 -
κάπου είδα σ'ένα φυλλάδιο makro ένα laptop Dell σε προσφορά 300€ με καλά χαρακτηριστικά, δε θυμάμαι περισσότερα και δε το βρίσκω στο site
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
Απ ότι μου λένε πηγές μου το e-shop είναι έτοιμο να κλείσει. Δέν είναι νέο αυτό, καθώς έχει ξαναειπωθεί σε αυτό το φορουμ οτι δέν πάει καλά, απλά τώρα είναι θέμα χρόνου. Απ ότι μου λένε η κεντρική αποθήκη στο Μενίδι είναι άδεια και απλά σπρώχνουν ότι stock τους έχει απομείνει.
Ανοιξέ κάπου στο 2005-2006, γ@μησε την αγορά με τις τιμές χώμα που πούλαγε και τώρα όπως είναι φυσικό δέν μπορεί να συντηρηθει και κλείνει Καλό ψώφο!
-
αν για παραδειγμα ανοιξε το web της για να πουλησει και αλλα ασχετα την στιγμη που κλεινει μαλλον ειναι ειτε τρελοι η εχουν πραμα να πουλησουν.....
οι τιμες χωμα ειναι λογικο αφου δεν εχουν μαγαζια με στοκ παρα μονο ενα eshop..... -
η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά μαγαζιά, βολικό για μας τους πελάτες αλλά πολυέξοδο γι'αυτούς
-
Στοκ δεν εχει κανεις πλεον γιατι οι εμποροι δεν δινουν.Οσο για το eshop και μενα μου φαινεται περιεργο να ανοιγει νεα κατηγορια προιοντων τη στιγμη που παει για φουντο εκτος βεβαια αν προσπαθει σιγα σιγα να στραφει αλλου και να αφησει τα περι υπολογιστων στο plaisio και getinow.Oσο για τις τιμες χωμα αυτες ηταν τα πρωτα 2 χρονια δε νομιζω να ειχε διαφορετικες τιμες απο τα αλλα eshops εδω και παρα πολυ καιρο.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά μαγαζιά, βολικό για μας τους πελάτες αλλά πολυέξοδο γι'αυτούςτο μαγαζι τους διαφερει αρκετα απο τα Multirama/plaisio εκει ειναι το ζητουμενο..κατα 90% ειναι μικρα με 2-3 μεσα και δεν εχουν στοκ προιοντα κοινως ειναι μια αποθηκη ειναι πολυ πιο φτηνα για ολους για αυτο ειναι τοσο φτηνα αλλιως..
-
το λεγε ο μγιακωβος
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά μαγαζιά, βολικό για μας τους πελάτες αλλά πολυέξοδο γι'αυτούς
το μαγαζι τους διαφερει αρκετα απο τα Multirama/plaisio εκει ειναι το ζητουμενο..κατα 90% ειναι μικρα με 2-3 μεσα και δεν εχουν στοκ προιοντα κοινως ειναι μια αποθηκη ειναι πολυ πιο φτηνα για ολους για αυτο ειναι τοσο φτηνα αλλιως..
Που τα ειδες τα ποιο φθηνα??
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]