Aνοίγω αυτό το thread με αφορμή τα μηνύματα σχετικά με το χάλι των εθνικών και επαρχιακών οδών, όπως και της σήμανσης, της νοοτροπίας του Έλληνα οδηγού και των men in blue και τέλος της λογικής ότι ένα αμάξι με μεγάλη ιπποδύναμη είναι πιο ασφαλές από ένα σχετικά αργό και ερωτώ:
Μήπως αυτό που φταίει είναι οι “κύριοι” που δίνουν το o.k. για την έκδοση του διπλώματος?
Το δίπλωμα το πήρα το 1989. Η εξέταση? γελοία, στρίψε εδώ, πάρκαρε εκεί, πάνε δεξιά αριστερά κτλ.. φυσικά δεν έκανα κανένα λάθος σταματούσα στα STOP άναβα φλας σε κάθε αλλαγή κατεύθυνσης και οι “κύριοι” μου δώσαν το o.k. ότι είμαι ικανός οδηγός (οδηγώντας ένα Opel kadet 1100). Εγώ μπορεί να ήμουν ικανός οδηγός διότι οδηγούσα 3 χρόνια παράνομα και ήξερα να οδηγώ πριν πάω στην «σχολή». Αυτό που πρέπει όλοι μας να ρωτήσουμε είναι γιατί δεν βάζουν υποχρεωτική εξέταση την πορεία σε εθνική οδό με την ταχύτητα που υποδεικνύουν οι πινακίδες ή ακόμη καλύτερα σε επαρχιακή οδό χωρίς προστατευτική νησίδα. Διότι όταν δίνεις το o.k. κύριε, ο εκάστοτε νέος οδηγός που έμαθε σε Yaris ή σε οτιδήποτε άλλο νέο και μικρό αυτοκίνητο καβαλά το τετράτροχο του πατέρα του η το νέο super με τα 150+ hp που του αγόρασαν ή δούλεψε και αγόρασε μόνος του και βγαίνει στην εθνική και κάνει τον ωραίο. Θα μου πείτε ποιος θα δεχτεί να κάτσει πίσω από έναν άπειρο οδηγό και να κάνει ένα μικρό ταξιδάκι? Ε λοιπόν αυτός που δίνει το O.K. ΠΡΕΠΕΙ να το κάνει.
Το 1992 είχα ένα τροχαίο από αυτά που συνήθως δεν βγαίνει ζωντανός κανείς και ειδικά χωρίς ζώνη. Καθόμουν συνοδηγός σε ένα φίλο και επιστρέφαμε άνετα (100km/h) από αεροδρόμιο προς Αλεξ/πολη όταν εντελώς ξαφνικά μια κοπελίτσα έπεσε πάνω μας με 140. Εμείς είχαμε ένα fiat ritmo και αυτή ένα ford escord του 78 μοντέλο. Η κοπέλα προσπέρασε ένα παπάκι που πήγαινε τέρμα δεξιά με 50 και όταν είδε ότι μπροστά της βρίσκεται άλλο ένα παπάκι που πήγαινε με 60 αλλά στην μέση του ρεύματος και όχι τέρμα δεξιά τα έχασε και αντί να προσπεράσει στρίβοντας ακόμη λίγο το τιμόνι (στο σημείο εκείνο χωράνε 4 νταλίκες) το έκοψε τέρμα αριστερά και ήρθε επάνω μας. Το αποτέλεσμα: την πετύχαμε στο τέλος της μπροστινής πόρτας και το αμάξι της κόπηκε στα δύο (ναι στα 2) και δεν έπαθε τίποτα πέρασε από πάνω μας. Το ritmo χτύπησε από την δεξιά μεριά, το φανάρι έφτασε στο κάθισμα μου και εγώ τραβιέμαι ακόμα και θα τραβιέμαι.
Λοιπόν φίλτατοι οδηγοί δεν έφταιγε η σήμανση, ούτε το χάλι του δρόμου, ούτε το ότι το αυτοκίνητο ήταν καρούλι ούτε και η κοπέλα που ήταν άσχετη στην οδήγηση, έφταιγε ο &^#$^& που τις έδωσε το δίπλωμα.
Το μήνυμα έγινε πολύ μεγάλο και ζητώ συγνώμη.
P.S. Άλλη μια ερώτηση: Γιατί δίνουμε εξετάσεις στα αυτοκίνητα της σχολής και όχι σε αυτοκίνητα του κράτους ειδικά διαμορφωμένα? Ένας καλός οδηγός μπορεί να οδηγήσει τα πάντα!!! Αρκεί να έχει 4 ρόδες. Αυτό δεν εννοούν όταν μας δίνουν τα διπλώματα?