-
Το Golf Country έβγαινε αποκλειστικά σε πεντάπορτο ή κάνω λάθος; Άσε που δεν νομίζω να του έβαζε η VW σασί σκάλας κάτω από το αυτοφερόμενο...
-
Αυτο δεν πρεπει να ειναι golf country σε καμια περιπτωση.
-
Δεν είναι golf country, δεν είναι καν golf
-
άνετα μπαινει στα σπανια πουλιά
απορώ πώς δεν μπηκε εκει εξαρχης
-
Σήμερα στην Κηφισίας τογιότα σεκόγια κατάμαυρο με ελληνικές πινακίδες ακριβώς όπως το παρακάτω
Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Ο!!!
Αφού θέλει κάποιος έναν τεράστιο όγκο για τζιπ γιατί δεν παίρνει κατευθείαν το χάμερ, που είναι και πιο αμέρικα φακ γέα??? -
Γιατι εχει γινει σουπα!!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Αφού θέλει κάποιος έναν τεράστιο όγκο για τζιπ γιατί δεν παίρνει κατευθείαν το χάμερ, που είναι και πιο αμέρικα φακ γέα???Το Toyota είναι ένα κινητό σαλόνι πολυτελείας!!! Το Hammer είναι μια κινητή μ@λ@κί@
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Σήμερα στην Κηφισίας τογιότα σεκόγια κατάμαυρο με ελληνικές πινακίδες ακριβώς όπως το παρακάτωΤ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Ο!!!
Αφού θέλει κάποιος έναν τεράστιο όγκο για τζιπ γιατί δεν παίρνει κατευθείαν το χάμερ, που είναι και πιο αμέρικα φακ γέα???Στο μεταξύ τους καθρέπτες του άνετα τους βάζεις στο δωμάτιό σου για να βλέπεις όταν ντύνεσαι.
-
ειδικα αν την εχεις μικρή...
την γκουρδαρόμπα
-
Ta logia pisteyw einai perita
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ta logia pisteyw einai perita
Αγαπητέ μου Αννίβα δεν βλέπω τίποτα ελκυστικό σε αυτόν τον βροντόσαυρο (μου έχουν κάνει και βόλτα).
Oyte egw eblepa alla oso perissotero to psaxnw to aytokinhto kai anakalyptw thn texnologia, ta composites kai fysika ka8e fora poy to bgazw test drive moy aresei olo kai perissotero.....
-
afou den tou aresei ti na kanoyme?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αγαπητέ μου Αννίβα δεν βλέπω τίποτα ελκυστικό σε αυτόν τον βροντόσαυρο+1000
-
Μπλιαχχχ....
-
Carspotting [#7] λεγεται το τοπικ αλλα το αν μας αρέσουν-εντυπωσιάζουν τα διάφορα ευρήματα ειναι αλλο παπα ευαγγέλιο!
Περί ορέξεως ....
-
Σωστός! Απλά εξέφρασα άποψη...
-
μπλιαχ και βροντοσαυρος η bugatti veyron?? τι αλλο θ' ακουσουμε...
-
Είναι αρκετά διαδεμένη αυτή η γνώμη mart... 3 φορουμίτες μόλις την εξέφρασαν όπως βλέπεις.
-
ναι το βλεπω και δυσκολευομαι λιγο.. εξηγηστε αν μπορειτε. ενταξει ειναι λιγο βαρια αλλα οχι κι ετσι..
-
Λιγο;;;; Ναι, για τις ευθειες καλη ειναι!Εγω την θεωρω απλα κακασχημη και αισχος...
Carspotting [#7]