-
HBI-999 εντός σειράς ?
-
ΑΗΜ-7060 προ ολίγου, κάτι κινήθηκε και στην Ξάνθη τις τελευταίες μέρες. Οι ρυθμοί λοιπόν αυξήθηκαν στα τέλη Μαρτίου,
μάλλον άρχισε η επίδραση της απόσυρσης, Άποψή μου πως η απότομη αυτή άνοδος δε θα έχει ανάλογη συνέχεια και θα
έχουμε εξομάλυνση με ρυθμούς όχι πάνω από 10-15% μεγαλύτερους από πριν.Ο χρήστης dg57 έγραψε:
HBI-999 εντός σειράς ?Με το ΗΒΙ 901 να έχει δοθεί από την Τρίτη και δεδομένου πως ήμασταν σε τέλος μήνα είναι λογικό το ΗΒΙ να τελείωσε χθες
ή να τελειώσει τη Δευτέρα οπότε αν αυτό που είδες ήταν χθεσινό μπορεί να θεωρηθεί εντός σειράς. Να δούμε τι θα
ακολουθήσει μετά το ΗΒΙ στη νότια Αθήνα: από τα γνωστά αποθέματα φαίνεται πως θα δούμε ΟΚΧ αλλά το άλμα στην
ανατολική Αθήνα στα ΟΙΡ αντί για ΟΙΚ δείχνει ανακατανομή και θα στοιχημάτιζα πως ΟΙΚ ως ΟΙΟ θα δώσει από δω και
πέρα η νότια Αθήνα. -
ΙΜΤ-767* χτές σε Fiesta.
-
Νομίζω τώρα με τις αυξημένες πωλήσεις ίσως θα ήταν καλό να γινόταν μια αναθεώρηση του καζαμία (αν και το βλέπω δύσκολο πιστεύω μέχρι να ισορροπήσουν τα πράγματα). Ερώτηση: η αργολίδα κινδυνεύει από εξάντληση αποθεμάτων? γιατί βλέπω ότι έχει κάτω από 2000 πινακίδες απόθεμα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Πάντως μόλις είδα ένα σημερινό Yeti(φίλου) με πινακίδα ΡΟΤ-9735 οπότε το ΡΟΤ-9771μάλλον είναι εκτός σειράς
Σήμερα ήμουν αρκετή ώρα στους δρόμους και αναφέρω ΡΟΤ-968*, 971*, 9723 και 9762. Νομίζω, τελικά, ότι έγινε το ανέλπιστο και τσίμπησαν λίγο οι πωλήσεις
ΡΟΤ 9797 το αργότερο Παρασκευής
και ΑΙΝ 6470 -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΑΗΜ-7060 προ ολίγου, κάτι κινήθηκε και στην Ξάνθη τις τελευταίες μέρες. Οι ρυθμοί λοιπόν αυξήθηκαν στα τέλη Μαρτίου,
μάλλον άρχισε η επίδραση της απόσυρσης, Άποψή μου πως η απότομη αυτή άνοδος δε θα έχει ανάλογη συνέχεια και θα
έχουμε εξομάλυνση με ρυθμούς όχι πάνω από 10-15% μεγαλύτερους από πριν.Και στη γειτονα πολη τσιμπησαν οι πωλησεις.. ΚΟΜ 5709 (ανελπιστο θα ελεγα) σε Α1 (το τριτο που κυκλοφορει εδω)
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ταξινομήσεις
Σημερινές (30/3)
ΥΝΡ-7701ΥΝΡ 7939 χτες
Εκτός σειράς 99%
+1%
-
Κι αναπόφευκτα ερχόμαστε στο κλασσικό σε τέτοιες περιπτώσεις ερώτημα, ποιός θα ζητούσε το εκτός σειράς 7939?
-
ΡΟΤ-9700 σε jazz test-drive
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Κι αναπόφευκτα ερχόμαστε στο κλασσικό σε τέτοιες περιπτώσεις ερώτημα, ποιός θα ζητούσε το εκτός σειράς 7939?Ρώτα μέσα στο φόρουμ που το έχουν κάνει μερικοί
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Κι αναπόφευκτα ερχόμαστε στο κλασσικό σε τέτοιες περιπτώσεις ερώτημα, ποιός θα ζητούσε το εκτός σειράς 7939?
Ρώτα μέσα στο φόρουμ που το έχουν κάνει μερικοί
ισως καποιος που εχει γεννεθλια στις 7-9-39 ή ειχε προηγουμενη πινακιδα με το ιδιο νουμερο και θελει να την συνεχισει για την ευκολια του.
-
Καλημέρα , φρέσκο πρωινό ΧΑΙ 8811
-
** ΚΚΝ ** 14!
-
ΥΝΟ-9921 σημερινή ταξινόμηση. Α και το ΥΝΡ-7939 δεν υπάρχει. Ο Πειραιάς ΔΕΝ δίνει εκτός σειράς. Ο φίλος μάλλον θα είδε ΥΝΡ-7639.
-
ΗΑΝ 3537 σε Doblo.
και ΑΡΙ 765.
-
HAN-3547 τη στιγμή της παράδοσης και ΑΙΝ-6485.
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
...και ΑΙΝ 6470Δύο παρατηρήσεις από Αγρίνιο, και οι δύο εντός σειράς! Πάει, χάλασαν κι αυτοί
-
ΡΥΖ-818
-
HKY 3758 chevrolet spark kai ANK 4759 opel corsa
-
ΕΕΡ - 2033 σε μτχ Rav4
-
Eρώτηση: Από ποιας χρονολογίας παρτίδα είναι αυτή με τις παλιές του Καρπενησίου? Λογικά είναι προ του 2004, αλλά δεν ξέρω ακριβώς. Thaliarque τα φώτα σου .
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011