-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το ιδιο πραγμα ειχε κανει κ σε εμενα Ν-εος οδηγος, ο οποιος ειχε παρει αγκαζε την ΛΕΑ μεχρι που εφτασε σε σημειο που αυτη σιγα σιγα 'εσβηνε' κ τελειωνε, που σημαινει οτι σιγα σιγα το κρασπεδο ερχοταν προς το μερος του. Ο αγριος απλα ερχοταν ολο κ δεξιοτερα μεχρι που καταλαβε οτι εχει αυτοκινητο διπλα του κ σε 10 μετρα δεν θα εχει που να παει.Κ μετα μου ειπε οτι τον εκλεισα. Γιδια.
Ε, εδώ που τα λέμε, αφού είχες τον χρόνο να δείς οτι ήταν νέος (αρα ήσουν πιο πίσω από αυτόν), δεν θα χαλούσε ο κόσμος αν τον άφηνες, έστω και αν σε καθυστερούσε και λίγο. Αυτό είναι άλλωστε και το νόημα του σήματος Ν.
Οσο για τα ρέστα που ζήταγε.... ούτε που κατάλαβε την του. -
Τρελό γέλιο πρίν λίγο στο φανάρι. Πράσινο, στρίβω αριστερά, βλέπω ένα λευκό Amarok καθαρό καθαρό να έρχεται με φόρα απο δεξιά μου με αριστερό φλάς, προβολείς ομίχλεις αναμένους... Το χειρότερο απ όλα είναι ότι πήγε να μπεί σφηνα. Ούτε καν ανοιχτά δεν πήγε να πάρει τη στροφή για να μην με ενοχλήσει. Το καλό για μένα είναι ότι το μεγκάν πλέον δόξα το Θεό έχει τα χρονάκια του, έχει τις γρατζουνοτρακούλες του και δεν με πολυαγχώνει να του κάνω κι άλλες. Πάτησα λοιπόν κι εγώ γκαζάκι και όχι απλά δεν τον άφησα να μπεί μπροστά μου αλλά τον έκανα να σταματήσει για να μην με τρακάρει.
-
Μεγάλο ζώο ο ιδιοκτήτης της Boxter που πέτυχα χθες βράδυ στην Αμφιθέας (Π. Φάληρο) να κυκλοφορεί με πινακίδες γερμανικού τελωνείου που έχουν λήξει από τον Αύγουστο του 2002!!! 8,5 χρόνια ανασφάλιστος, χωρίς τέλη, κτλ!
Ακόμα πιο ζώα οι αστυνομικοί που σίγουρα τον έχουν δει όλα αυτά τα χρόνια κι έχουν βαρεθεί (;) να ασχοληθούν!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μεγάλο ζώο ο ιδιοκτήτης της Boxter που πέτυχα χθες βράδυ στην Αμφιθέας (Π. Φάληρο) να κυκλοφορεί με πινακίδες γερμανικού τελωνείου που έχουν λήξει από τον Αύγουστο του 2002!!! 8,5 χρόνια ανασφάλιστος, χωρίς τέλη, κτλ!Ακόμα πιο ζώα οι αστυνομικοί που σίγουρα τον έχουν δει όλα αυτά τα χρόνια κι έχουν βαρεθεί (;) να ασχοληθούν!
Call the cops!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μεγάλο ζώο ο ιδιοκτήτης της Boxter που πέτυχα χθες βράδυ στην Αμφιθέας (Π. Φάληρο) να κυκλοφορεί με πινακίδες γερμανικού τελωνείου που έχουν λήξει από τον Αύγουστο του 2002!!! 8,5 χρόνια ανασφάλιστος, χωρίς τέλη, κτλ!Ακόμα πιο ζώα οι αστυνομικοί που σίγουρα τον έχουν δει όλα αυτά τα χρόνια κι έχουν βαρεθεί (;) να ασχοληθούν!
Αφου δεν ασχολούνται αυτοί ασχολήσου εσύ και ειδοποιήσε τους
-
'Βοήθεια, σκοτώνουν τον διευθυντή μας!'
Τελευταία ενημέρωση: 02.04.2011 | 10:48
Πρώτη δημοσίευση: 02.04.2011 | 10:21Μπροστά στα έντρομα μάτια των μαθητών του 4ου Δημοτικού στο Κιλκίς δύο άγνωστοι άντρες ξυλοκόπησαν αλύπητα τον διευθυντή του σχολείου.
Σύμφωνα με το kilkistoday.gr το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι, την ώρα που ο διευθυντής απόχωρούσε από το χώρο του σχολείου.Μπροστά στα έντρομα μάτια των μικρών μαθητών δύο άγνωστοι του επιτέθηκαν καταφέροντας του χτυπήματα σε όλο του το σώμα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.
Αιτία φαίνεται να να είναι ο προχθεσινός διαπληκτισμός του Διευθυντή με έναν οδηγό που είχε παρκάρει στην είσοδο του σχολείου, εμποδίζοντας την πρόσβαση των μαθητών στο λεωφορείο.
Ο οδηγός μήνυσε το διευθυντή και η χθεσινή επίθεση φαίνεται να είναι συνέχεια της διαμάχης των δύο αντρών.
Τα παιδιά σοκαρισμένα εκλαιγαν φωνάζοντας 'σκοτώνουν το διευθυντή μας', γεγονός που δεν πτόησε τους άντρες που συνέχισαν να τον χτυπούν αλύπητα με κλωτσιές και μπουνιές.
Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Το ιδιο πραγμα ειχε κανει κ σε εμενα Ν-εος οδηγος, ο οποιος ειχε παρει αγκαζε την ΛΕΑ μεχρι που εφτασε σε σημειο που αυτη σιγα σιγα 'εσβηνε' κ τελειωνε, που σημαινει οτι σιγα σιγα το κρασπεδο ερχοταν προς το μερος του. Ο αγριος απλα ερχοταν ολο κ δεξιοτερα μεχρι που καταλαβε οτι εχει αυτοκινητο διπλα του κ σε 10 μετρα δεν θα εχει που να παει.
Κ μετα μου ειπε οτι τον εκλεισα. Γιδια.
Ε, εδώ που τα λέμε, αφού είχες τον χρόνο να δείς οτι ήταν νέος (αρα ήσουν πιο πίσω από αυτόν), δεν θα χαλούσε ο κόσμος αν τον άφηνες, έστω και αν σε καθυστερούσε και λίγο. Αυτό είναι άλλωστε και το νόημα του σήματος Ν.
Οσο για τα ρέστα που ζήταγε.... ούτε που κατάλαβε την του.Γνώμη μου, από την ώρα που έχει πάρει το δίπλωμα, και ας είναι και νέος, έπρεπε να ξέρει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ότι την ΛΕΑ δεν την πατάμε σε καμία περίπτωση εκτός και αν είναι έκτακτη ανάγκη. Το ότι είναι νέος δεν του δίνει άλλοθι σε κάτι που είναι βασικότατο και έπρεπε να το ξέρει απ' τα σήματα.
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Το ιδιο πραγμα ειχε κανει κ σε εμενα Ν-εος οδηγος, ο οποιος ειχε παρει αγκαζε την ΛΕΑ μεχρι που εφτασε σε σημειο που αυτη σιγα σιγα 'εσβηνε' κ τελειωνε, που σημαινει οτι σιγα σιγα το κρασπεδο ερχοταν προς το μερος του. Ο αγριος απλα ερχοταν ολο κ δεξιοτερα μεχρι που καταλαβε οτι εχει αυτοκινητο διπλα του κ σε 10 μετρα δεν θα εχει που να παει.
Οσο για τα ρέστα που ζήταγε.... ούτε που κατάλαβε την του.Γνώμη μου, από την ώρα που έχει πάρει το δίπλωμα, και ας είναι και νέος, έπρεπε να ξέρει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ότι την ΛΕΑ δεν την πατάμε σε καμία περίπτωση εκτός και αν είναι έκτακτη ανάγκη. Το ότι είναι νέος δεν του δίνει άλλοθι σε κάτι που είναι βασικότατο και έπρεπε να το ξέρει απ' τα σήματα.
Οι νόμοι δεν ξεχωρίζουν την ηλικεία του οδηγού. Ισχυούν για όλους. Άρα και 18 να είσαι στη ΛΕΑ απαγορεύεται να πας.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Οι νόμοι δεν ξεχωρίζουν την ηλικεία του οδηγού. Ισχυούν για όλους. Άρα και 18 να είσαι στη ΛΕΑ απαγορεύεται να πας.
Kατά πρώτον το γεγονώς πως είναι νέος οδηγός σημαίνει ότι 100% είναι «ψαρωμένος» και συνήθως οι φοβισμένοι οδηγοί τείνουν να πηγαίνουν όσο ποιό άκρη γίνεται.
Kατά δεύτερον πώς είστε τόσο σίγουροι ότι ο «δάσκαλος» που υποτίθεται ότι τον εκπαίδευσε του εξήγησε τί σημαίνει ΛΕΑ ή πώς να κινείται σωστά και δεξιά σε αυτοκινητόδρομο ;;;
Οι περισσότεροι τους βγάζουν για μία βόλτα στην Συγγρού και αυτό ήταν. -
Δεν διαφώνησα με την κατάταξη του νεαρού στα ζώα, απλώς θεωρώ πως πρέπει να δείχνουμε μεγαλύτερη υπομονή με δαύτους. Συχνά οδηγούν κάτω από στρές και μπορεί να κάνουν μεγαλύτερη μ@λακία αν τους μειώσεις τις επιλογές.
-
α) το οτι ειναι νεος οδηγος (= φρεσκος) σημαινει οτι πρεπει να τα εχει φρεσκα τα do's & dont's της οδηγησης. Απο τον πατερα μου που ειναι 70 παρακατι χρονων, δεν περιμενω να ξερει τι ειναι η ΛΕΑ, απο αυτον φυσικα.
β) Το παραπανω δεν ειναι θεμα δασκαλου. Μοντερνοι καιροι, (επρεπε να εχουμε) διαφορετικες νοοτροπιες = ενδιαφερομαι μονος μου να μαθω τι κ πως κ δεν περιμενω απο τον δασκαλο να μου εξηγησει γιατι η τερμα δεξια λωριδα εχει ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ γραμμη που την χωριζει απο τις αλλες. Τοσο βλακας ειναι?
γ) (κ σημαντικοτερο). Ειδα οτι εχει Ν οταν ημουν πιο πισω στην κανονικη δεξια κ τον πλησιαζα. Οταν φτασαμε λιγο πριν το σημειο που χανεται η ΛΕΑ μειωσα ταχυτητα ακριβως επειδη λογω της, επεφτε η ταχυτητα των οχηματων, οποτε τωρα εχω βρεθει διπλα του κ πηγαινουμε με την ιδια ταχυτητα, ενω εγω εχω οχημα μπροστα μου. Αυτος συνεχιζει να προχωραει, χωρις να παιρνει χαμπαρι οτι το κρασπεδο ερχεται προς τα πανω του κ αυτος προς την δεξια λωριδα.
ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ. Αντε πια.
-
Κανονικά έπρεπε απ' τα σήματα να το ξέρει, έχει και φωτογραφία στην ερώτηση για το τι είναι ΛΕΑ και τί πρέπει να κάνεις (τι λέω τώρα, οι πιο πολλοί τα μαθαίνουν παπαγαλία και πάνε και δίνουν, γι' αυτό δεν ξέρουν μετά την τύφλα τους). Θα συμφωνήσω με τον kacey απόλυτα πάντως
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Με μέσο όρο κάπου στα 9.5mph όπως έχει καταγραφεί από τα GPS των taxi, πες μου εσύ που ακριβώς κατατάσσεται.H Navteq κατατάσσει τη ΝΥ χειρότερα κι απ' το Los Angeles
Καμιά βροχή πέτυχες; Πες μου ότι και τότε είναι χαλαρά τα πράγματα
Μόνο ως πρωταπριλιάτικο ότι είναι χαλαρό το κυκλοφοριακόΤο λινκ που εδωσες ελεγε για τα rush Hours και σε συγκεκριμενους δρομους...., εγω ανεφερα χρονους που εκανα εγω.... ως επισκεπτης στη πολη και σε διαδρομη που ορισα... σε καθημερινη βαση, εσυ πιστευε τις στατιστικες..., δες φωτο απο λεωφορειο το μεσημερι στην 5η λεωφορο, και βροχη οπως και λιγο χιονι πετυχα.... αλλα περπατοντας...
-
Παίδες μην κατακρίνετε τους νέους, κανείς δε τους μαθαίνει τίποτα, τα ξέραμε όλοι μόνοι μας απ'την αρχή; όχι, μέσω εμπειρίας. μην κάτσουμε και θυμηθούμε τι καγκουριές και ζωα-διές έχουμε κάνει
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Παίδες μην κατακρίνετε τους νέους, κανείς δε τους μαθαίνει τίποτα, τα ξέραμε όλοι μόνοι μας απ'την αρχή; όχι, μέσω εμπειρίας. μην κάτσουμε και θυμηθούμε τι καγκουριές και ζωα-διές έχουμε κάνειΣιγουρα οσο πιο παλια τοσο πιο πολλα καναμε τοτε αλλα και τα οχηματα ηταν λιγωτερα, και ετσι εβρισκες αδειο δρομο καποιες ωρες... ακομα και ο γιος μου που εχει διπλωμα 10 χρονια τωρα, ομολογισε καποια στιγμη ποσο τυχερος ηταν σε μερικες περιπτωσεις με το 2.24v που δεν αγορασε οικοπεδο... μαθαινοντας το... τα ιδια και η κορη μου... Πιστευω παντως οτι οι δασκαλοι κανουν καλη δουλεια αν δουν τον μαθητη να εχει αντιληψη και θεληση να μαθει τα πραγματα σωστα...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Παίδες μην κατακρίνετε τους νέους, κανείς δε τους μαθαίνει τίποτα, τα ξέραμε όλοι μόνοι μας απ'την αρχή; όχι, μέσω εμπειρίας. μην κάτσουμε και θυμηθούμε τι καγκουριές και ζωα-διές έχουμε κάνειΜα δε μιλάμε για λάθη απειρίας, αλλά για λάθη νοοτροπίας. Η απειρία διορθώνεται. Η νοοτροπία, αν δεν μπουν σωστές βάσεις από την αρχή, δε διορθώνεται ποτέ. Και προφανώς ένας νέος οδηγός φταίει το ίδιο με οποιονδήποτε άλλον όταν παραβαίνει εν γνώσει του τον Κ.Ο.Κ. Δε μιλάμε για παιδάκια γυμνασίου, αλλά για ενήλικες.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Παίδες μην κατακρίνετε τους νέους, κανείς δε τους μαθαίνει τίποτα, τα ξέραμε όλοι μόνοι μας απ'την αρχή; όχι, μέσω εμπειρίας. μην κάτσουμε και θυμηθούμε τι καγκουριές και ζωα-διές έχουμε κάνει
Σιγουρα οσο πιο παλια τοσο πιο πολλα καναμε τοτε αλλα και τα οχηματα ηταν λιγωτερα, και ετσι εβρισκες αδειο δρομο καποιες ωρες... ακομα και ο γιος μου που εχει διπλωμα 10 χρονια τωρα, ομολογισε καποια στιγμη ποσο τυχερος ηταν σε μερικες περιπτωσεις με το 2.24v που δεν αγορασε οικοπεδο... μαθαινοντας το... τα ιδια και η κορη μου... Πιστευω παντως οτι οι δασκαλοι κανουν καλη δουλεια αν δουν τον μαθητη να εχει αντιληψη και θεληση να μαθει τα πραγματα σωστα...
Ναι μεν, αλλα δεν μιλαμε για οικοπεδα.
Κ εγω οταν μαθαινα (πριν παρω διπλωμα) κοντεψα να ανοιξω αλυσιδα απο κτηματομεσιτικα γραφεια σε βουνα του λεκανοπεδιου, αλλα το εκανα για να μη παρω κανεναν ασχετο στο λαιμο μου.
Το οτι καποιος ειναι νεος οδηγος, σημαινει οτι ειναι ενηλικας που εχει κριθει οτι ειναι ικανος να οδηγει και σε περιπτωση τροχαιου φερει ευθυνη των πραξεων του.
Απο την στιγμη που μπηκε στη ΛΕΑ τηλεφωνο στην αστυνομια, να του βεβαιωσουν την παραβαση και να μαθει.Τωρα που το θυμηθικα... Εχω και δυο κρασπεδακια στη Νεα Σμυρνη αγορασμενα... Απο νερα σε στροφη μεν, αλλα δικα μου
-
Δεν μιλαμε για λαθος απειριας (πχ δεν ηξερε να πατησει γκαζι με αναποδο τιμονι στην υπερστροφη του μπροστοκινητου), αλλα
α) ειτε για λαθος αγνοιας, οποτε πριν βγει στον δρομο ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. Τι σημαινει 'δεν του το εμαθε ο δασκαλος', ο δασκαλος θα πληρωσει οταν κανει μλκια? Να ενδιαφερθει να μαθει οτι δεν του εμαθε ο δασκαλος,
β) ή για εν γνωση του αδιαφορια για την ΛΕΑ (οποτε ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ).
Το χειροτερο ειναι οτι δεν πηρε καν χαμπαρι οτι η ΛΕΑ τελειωνε, οτι ο δρομος στενευε προς το μερος του, οτι αλλαζε σιγα-σιγα λωριδα κ οτι ερχοταν εκεινος πανω σε μενα. Το μονο που καταλαβε ηταν οτι εγω τον εκλεισα...
ΥΓ Τα ιδια με γκομενα που απο την μεσαια απο 3 λωριδες, αποφασισε να στριψει δεξια, χωρις φλας (οχι οτι το φλας θα την εκανε λιγοτερο ηλιθια), κ οταν αναγκαστηκε να συνεχισει ισια για να μην πεσει πανω μου (ημουν στην δεξια διπλα της κ δεν με ειχε δει καν), μου φωναξε 'γιατι ρε περνας απο διπλα μου, δεν βλεπεις οτι θελω να στριψω?'. Γιδια...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν μιλαμε για λαθος απειριας (πχ δεν ηξερε να πατησει γκαζι με αναποδο τιμονι στην υπερστροφη του μπροστοκινητου), αλλαα) ειτε για λαθος αγνοιας, οποτε πριν βγει στον δρομο ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. Τι σημαινει 'δεν του το εμαθε ο δασκαλος', ο δασκαλος θα πληρωσει οταν κανει μλκια? Να ενδιαφερθει να μαθει οτι δεν του εμαθε ο δασκαλος,
β) ή για εν γνωση του αδιαφορια για την ΛΕΑ (οποτε ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ).
Το χειροτερο ειναι οτι δεν πηρε καν χαμπαρι οτι η ΛΕΑ τελειωνε, οτι ο δρομος στενευε προς το μερος του, οτι αλλαζε σιγα-σιγα λωριδα κ οτι ερχοταν εκεινος πανω σε μενα. Το μονο που καταλαβε ηταν οτι εγω τον εκλεισα...
ΥΓ Τα ιδια με γκομενα που απο την μεσαια απο 3 λωριδες, αποφασισε να στριψει δεξια, χωρις φλας (οχι οτι το φλας θα την εκανε λιγοτερο ηλιθια), κ οταν αναγκαστηκε να συνεχισει ισια για να μην πεσει πανω μου (ημουν στην δεξια διπλα της κ δεν με ειχε δει καν), μου φωναξε 'γιατι ρε περνας απο διπλα μου, δεν βλεπεις οτι θελω να στριψω?'. Γιδια...
Κουλάρησε, υπάρχει και το γ), ήταν πολύ αγχωμένος λόγο απειρίας και δεν μπορούσε να συντονιστεί.
ΟΛΟΙ μας έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο κάποια στιγμή. -
εγώ σαν ψάρακλας ανέβαινα πεζοδρόμια, έκλεινα διαβάσεις κλπ. ευτυχώς δεν έφαγα ποτέ κλήση, εντάξει δε το κανα και κάθε μέρα, αλλά μετά μπήκα δω και γενικώς μου λέγανε πράματα και άρχισα να ξυπνάω. Τώρα είμαι ικανός να κάνω 500 κύκλους για να βρω θέση που να μην εμποδίζω και να μην είμαι σταρχιδιστής. Αυτό λοιπόν πιστεύω ότι θέλουν και οι νέοι οδηγοί, κάποιον να τους δείξει.
autobianchi έχει τουμπάρει κανείς;
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]