-
Prague
2 aston martin -
Mηπως να τα ανεβαζατε πουθενα αλλου γιατι βλεπουμε βατραχακια???
-
Λυπηθειτε τα ματια μας με την panamera..
-
+1 στο νονο και την βλέπω και κάθε μέρα
Τώρα Quattroporte η νέα Mustang το GTR πραγματικά -
Συγνώμη, αλλά μπορείτε να πειτε τι είναι αυτό που σας χαλάει στην Panamera? Είναι πολυτελές, έχει εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά, και έχει μια όμορφη και αρκετά επιθετική για σενταν σχεδίαση (χαμηλό είναι, αεροδυναμικό είναι, κλασική μούρη Porsche έχει, ωραίες καμπύλες κλπ.).
Γιατί εμένα περισσότερο ως ένα 'η Porsche φτιάχνει μόνο sport coupe, τώρα ξεπουλήθηκαν και φτιάχνουν σεντάν και 4x4' κόλλημα μου κάνει το όλο πράγμα.
-
τι όμορφη αρκετά επιθετική σχεδίαση λες? αυτό είναι σαν χελώνα σε στάση superman.
μπορεί να σου αρέσει, περι ορέξεως...., αλλά όχι με το ζόρι να αρέσει και σε εμάς. -
Corvette C6 στο βόλο.
Έσπειρε ελεγχόμενο πανικό. Ανεξαρτήτως φύλου/ ηλικίας, όσοι το έβλεπαν κάρφωναν βλέμμα, και ρωτούσαν ποιο είναι αυτό τ'αμάξι. Εγώ γύριζα σπίτι με ποδήλατο και έκανα κάμποσα τετράγωνα πίσω του. Η φωτό είναι απογοητευτική, και που αχνοφαίνεται πολύ είναι: [spoiler:1jzpg2zu][/spoiler:1jzpg2zu] -
Ο χρήστης teox έγραψε:
PragueΣπάνιο Πουλί
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Συγνώμη, αλλά μπορείτε να πειτε τι είναι αυτό που σας χαλάει στην Panamera? Είναι πολυτελές, έχει εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά, και έχει μια όμορφη και αρκετά επιθετική για σενταν σχεδίαση (χαμηλό είναι, αεροδυναμικό είναι, κλασική μούρη Porsche έχει, ωραίες καμπύλες κλπ.).Γιατί εμένα περισσότερο ως ένα 'η Porsche φτιάχνει μόνο sport coupe, τώρα ξεπουλήθηκαν και φτιάχνουν σεντάν και 4x4' κόλλημα μου κάνει το όλο πράγμα.
Μου επιτρεπεις να μην αντεχω να τη κοιταω γιατι μου χαλαει την αισθητικη ή επειδη porsche ,ακριβη και πολυτελης πρεπει και να μ αρεσει?
Κανεις δε μιλησε για οδικη συμπεριφορα..ΝΑΙ την εχω δει απο κοντα..
-
Permission granted
Αν και εμένα δε με χαλάει τόόσο πια πλεόν.
Βέβαια το λέει άτομο που δεν ενθουσιάζεται με την GranTurismo, οπότε.. -
Κι εγώ την Panamera την θεωρώ ατυχήσασα στον αισθητικό τομέα.... ειδικά όταν πρέπει να συγκριθεί με το αντίπαλο 4θέσιο Maserati.
-
Εμένα πάντως μου αρέσει
Αλλά στο δρόμο δείχνει πολύ πιο εντυπωσιακή από τις φώτο.
-
Την είδα πριν από λίγες εβδομάδες στο Μακεδονία Παλλάς στην Θεσ/κη. Δεν λέω είναι ογκώδης, αν με αυτό κερδίζει σε εντυπωσιασμό πάω πάσο γιατί εγώ μάλλον ατσούμπαλη θα την έλεγα. Και ήταν και μαύρη που σαν χρώμα κρύβει όγκο...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Κι εγώ την Panamera την θεωρώ ατυχήσασα στον αισθητικό τομέα.... ειδικά όταν πρέπει να συγκριθεί με το αντίπαλο 4θέσιο Maserati.Μια από τα ίδια και για μένα, ειδικά όταν την είδα στην Τσιμισκή πλάι σε αστικό (μονό).
-
-
Σημερινές,έφτιαξε ο καιρός και βγήκαν τα θηρία βόλτα...
- 1 aston martin
- 1 sl65 amg
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Ποιός relaxάρει με τέτοιο θηρίο?????
-
Σαλονικιού θα είναι!
ΥΓ: κλεμμένο...
-
Οχι relax αλλά BARELAS ήθελε να βάλει αλλα δε το βρήκε!
-
Morgan σημερα το πρωι στην ηρωων πολυτεχνειου στο κεντρο του πειραια ...
Carspotting [#7]