-
Η τουρμπίνα μου παρέδωσε πνευμα. Τι μπορώ να τοποθετήσω? Η original ειναι πανάκριβη. τι υπάρχει σε aftermarket? τι μου προτείνετε? ευχαριστώ πολύ.
-
Η τουρμπίνα μου παρέδωσε πνευμα. Τι μπορώ να τοποθετήσω? Η original ειναι πανάκριβη. τι υπάρχει σε aftermarket? τι μου προτείνετε? ευχαριστώ πολύ.
-
-
Δεν σε θέλουν τα Ιταλικά ρε συ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:yikes:Δεν σε θέλουν τα Ιταλικά ρε συ
και να ταν μονο η τουρμπίνα!!! εγινε και επισκευή κινητηρα. επεσα σε λακουβα με νερα και τα ρουφηξε ολα μεσα
-
Σε λακούβα ή σε πισίνα?
-
Μεγάλη πισίνα μάλλον. Το τουρμπο που φοράς xristos69 κυκλοφορεί στην αγορά και εκτός φιατ. Νομίζω τιμή κοντά στα 600 ευρώ, κοίταξε site εξωτερικού αλλά νομίζω υπάρχει και σε καταστήματα εδώ. Υπάρχουν επίσης και μεταχειρισμένα.
-
Από εδώ: http://www.autoturbo.gr/ αγόρασε φίλος μου από abarth/mito 155 και του στοίχησε 650Ε αν θυμάμαι καλά. Κάνε ένα τηλέφωνο και ρώτα τους.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σε λακούβα ή σε πισίνα?σε μεγάλη λίμνη στο δρόμο. Μάλλον απο το φιλτρο αερα που ειναι κατω χαμηλα τα ρουφηξε και έσβησε. Και μετα ηρθε ο βλάκας της οδικής βοήθειας και προσπαθούσε με το ζόρι να το βάλει μπροστά μέχρι που σπάσανε όλα στη μηχανή.
-
Όταν λες οδική βοήθεια εννοείς τη FIAT ASSISTANCE ή άλλη άσχετη;
Κακώς τον άφησες να βάλει χέρι. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, όταν ακινητοποιηθεί το όχημα από άγνωστη ή σοβαρή αιτία οι εταιρίες συνιστούν ρυμούλκηση σε κάποιο εξουσιοδοτημένο και όχι επιτόπου επισκευή. Στα καινούρια αυτοκίνητα δεν το ρισκάρεις να το παίξεις μαστροχαλαστής εκεί στον δρόμο.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Σε λακούβα ή σε πισίνα?
σε μεγάλη λίμνη στο δρόμο. Μάλλον απο το φιλτρο αερα που ειναι κατω χαμηλα τα ρουφηξε και έσβησε. Και μετα ηρθε ο βλάκας της οδικής βοήθειας και προσπαθούσε με το ζόρι να το βάλει μπροστά μέχρι που σπάσανε όλα στη μηχανή.
Ήταν ήδη σπασμένα από την υγραυλική, η μίζα δεν έχει τόση δύναμη να σπάσει τίποτα, παρά μόνο τα δόντια από το γρανάζι της...
-
Αν θυμαμαι καλα η τουρμπινα του πρεπει να ειναι η ιδια με αυτην που εχει το Grande Punto Abarth.
Αν ναι, ψαξε να βρεις καποιον που το εκανε SS και την εχει κρατημενη στην ακρη. -
μπορεις να βαλεις και μια λιγο μεγαλητερη τουρμπινα
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όταν λες οδική βοήθεια εννοείς τη FIAT ASSISTANCE ή άλλη άσχετη;Κακώς τον άφησες να βάλει χέρι. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, όταν ακινητοποιηθεί το όχημα από άγνωστη ή σοβαρή αιτία οι εταιρίες συνιστούν ρυμούλκηση σε κάποιο εξουσιοδοτημένο και όχι επιτόπου επισκευή. Στα καινούρια αυτοκίνητα δεν το ρισκάρεις να το παίξεις μαστροχαλαστής εκεί στον δρόμο.
Exprés service. Αυτοί όλοι έχουν σαν τακτική να σου διορθώσουν τη ζημιά επί τόπου για να μην σε μεταφέρουν.
Τέλος πάντων πήρα τελικά την vl36 στα 650 ευρώ απο καταστημα. Καλά την πήρα?
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Σε λακούβα ή σε πισίνα?
σε μεγάλη λίμνη στο δρόμο. Μάλλον απο το φιλτρο αερα που ειναι κατω χαμηλα τα ρουφηξε και έσβησε. Και μετα ηρθε ο βλάκας της οδικής βοήθειας και προσπαθούσε με το ζόρι να το βάλει μπροστά μέχρι που σπάσανε όλα στη μηχανή.
Ήταν ήδη σπασμένα από την υγραυλική, η μίζα δεν έχει τόση δύναμη να σπάσει τίποτα, παρά μόνο τα δόντια από το γρανάζι της...
Κι όμως ακουγοντουσαν μεταλλικοι θορύβου κατα την διάρκεια που προσπαθούσε να βάλει μπροστά. Το πάλευε μέχρι που άδειασε η μπαταρία και έφερε και άλλη από το φορτηγό και συνέχισε.
-
η vl36 ειναι της μαμας!μια χαρα τιμη!
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Κι όμως ακουγοντουσαν μεταλλικοι θορύβου κατα την διάρκεια που προσπαθούσε να βάλει μπροστά. Το πάλευε μέχρι που άδειασε η μπαταρία και έφερε και άλλη από το φορτηγό και συνέχισε.
Πάλι καλά που δεν είχε βαριοπούλα μαζί.
-
.
-
Τι έπαθες ωρε;!
-
.
Τουρμπίνα για fiat bravo 150 tjet