-
.... Αυτό που λές, είναι μιά σοβαρή πιθανότητα.
-
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
.......
φρεσκο πρωινοΑθηναίος είναι. Τι περίμενες ???????......
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
.......
φρεσκο πρωινοΑθηναίος είναι. Τι περίμενες ???????......
μπορεί να είναι και leasing,
εχουμε αφθονα εντοπια ζωντανα και μεις
αν και εχω παρατηρησει σε περιόδους εκθεσης (ΔΕΘ), τα Αθηναικα αμαξια (original) παρκαρισμένα ολοκληρα πανω στο πεζοδρομιο, ενω οι ντοπιοι τα αφηνουν μισο πανω και μισο στο δρόμο
και κατα καιρους και με κλησεις μονο οσα ειναι ολοκληρα πανω στο πεζοδρομιο
-
τουλάχιστον δεν κάνουν μισές δουλειές
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Παρόμοιο μου έτυχε και μένα χτες με έτερο βεσπάκια. Περπάταγα στο πεζοδρόμιο μετά απο περίπτερο για αγορά αναψυκτικών και τον βλέπω να έρχεται απο μακρυά γιατί το στενό είχε φρακάρει λόγω φυσιολογικής κινησης.Δεν κάνω στην άκρη , συνεχίζω να περπατάω κανονικα. Λίγο πριν πλησιάσει κοντά το βλέπω έτοιμο να ανοιξει το στόμα αλλα το μετάνιωσε βλεποντάς με να σφίγγω το χέρι στην σακούλα με τα αναψυκτικά σαν να είχα προθεση να το χρησιμοποιήσω σαν μέσο για έλεγχο πλήθους.... Τελικά εκατσε τοιχο τοίχο , πέρασα και συνέχισε χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο...
Εγώ είχα δύο παρόμοια περιστατικά με αυτοκίνητα σε κεντρικό πεζόδρομο της Πάτρας(Ηφαίστου). Το πρώτο ζώον με seicento κόντεψε να μου φάει το χέρι έτσι όπως πέρασε ξυστά δίπλα μου και μετά έκανε πως δεν καταλάβαινε. Το δεύτερο ζώο με focus δεν το χάλασε που αναγκάστηκε να με ακολουθήσει επί 2 γωνίες, διότι περπατούσα στη μέση του πεζοδρόμου. Κι αυτός έκανε πως δεν καταλάβαινε όταν γύρισα και τον κοίταξα και του έκανα νόημα αποδοκιμασίας(σε κόσμια πλαίσια).
Μέγιστο ζώο ο τύπος με Almera που πήγε να πέσει πάνω μου(και θα έπεφτε αν δεν έκοβα το τιμόνι δεξιά τελευταία στιγμή), επειδή θεώρησε πως μπορεί να αλλάξει λωρίδα με το έτσι θέλω,αφού στη δική του είχε εμπόδιο. Πάντως, έκανα βλακεία που τον απέφυγα, γιατί έχω κι ένα φτερό που θέλω να φτιάξω
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Πάντως, έκανα βλακεία που τον απέφυγα, γιατί έχω κι ένα φτερό που θέλω να φτιάξωΜέγα σφάλμα
-
Αν κι έχω αρκετά που θέλω να φτιάξω. απέφυγα έναν διπλοπαρκαρισμένο με smart που άνοιξε εν ψυχρώ την πόρτα του οδηγού και έναν άλλο παρκαρισμένο που βγήκε χωρίς να ελέγξει ενώ περνούσα δίπλα του. Ασύμφορα τα αντανακλαστικά μου.
-
Οταν κινούμαι σε αυτοκινητόδρομο με σταθεροποιητή (cc) στα 115-120 χλμ έχω παρατηρήσει κάτι μάλλον περίεργο, όταν φτάνω στην δεξιά λωρίδα κάποιο αυτοκίνητο και το περνάω χωρίς να επιταχύνω ξαναπιάνοντας την δεξιά λωρίδα, συχνά, για να μην πώ πάντα, τα ζώα αλλάζουν αμέσως λωρίδα και πατάνε να με ξαναπεράσουν! Μετά απο κάποια χλμ επαναλαμβάνεται το ίδιο Όταν αλλάζουν λωρίδα, αν πατήσω απότομα γκάζι και κατεβάσει το αυτόματο, άρα 'φτύνει' η εξάτμιση, δεν προσπερνάνε και ξαναμαζεύονται στη δεξία, διαφορετικά το σκηνικό πάει όπως παραπάνω. Η απορία μου είναι ότι αφού ούτε κόβω ούτε επιταχύνω, γιατί γίνεται το παραπάνω σκηνικό?? Όταν έχω σταθερή ταχύτητα στα 130-140, δεν γίνεται κάτι αντιστοιχό! Ότι νά ναι
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Οταν κινούμαι σε αυτοκινητόδρομο με σταθεροποιητή (cc) στα 115-120 χλμ έχω παρατηρήσει κάτι μάλλον περίεργο, όταν φτάνω στην δεξιά λωρίδα κάποιο αυτοκίνητο και το περνάω χωρίς να επιταχύνω ξαναπιάνοντας την δεξιά λωρίδα, συχνά, για να μην πώ πάντα, τα ζώα αλλάζουν αμέσως λωρίδα και πατάνε να με ξαναπεράσουν! Μετά απο κάποια χλμ επαναλαμβάνεται το ίδιο Όταν αλλάζουν λωρίδα, αν πατήσω απότομα γκάζι και κατεβάσει το αυτόματο, άρα 'φτύνει' η εξάτμιση, δεν προσπερνάνε και ξαναμαζεύονται στη δεξία, διαφορετικά το σκηνικό πάει όπως παραπάνω. Η απορία μου είναι ότι αφού ούτε κόβω ούτε επιταχύνω, γιατί γίνεται το παραπάνω σκηνικό?? Όταν έχω σταθερή ταχύτητα στα 130-140, δεν γίνεται κάτι αντιστοιχό! Ότι νά ναιΤο πρόβλημα εξηγείται με 2 τρόπους και πιθανώς είναι συνδυασμός αυτών.
-
Για λόγους ψυχολογικούς και σωματικούς ο πίσω οδηγός δεν καταλαβαίνει τόσο μικρή διαφορά ταχύτητας και τελικά ταυτίζεται με εσένα που κινείσαι μπροστά. Σε μεγαλύτερες διαφορές ταχύτητας, η ταχύτερη μεταβολή της απόστασης διευκολύνει τον εγκέφαλο στην επεξεργασία και μηδενίζει σχεδόν την πιθανότητα ταύτισης του ρυθμού κίνησης.
-
Η μικρή διαφορά ταχύτητας μειώνει πολύ αργά την απόσταση των οχημάτων. Μικρή όμως απόσταση οδηγεί σε μείωση των αντιστάσεων αφού, εσύ που βρίσκεσαι μπροστά, καλύπτεις, το πίσω όχημα και αλλάζεις τη ροή του αέρα. ΄Ετσι, το πίσω ΙΧ, ακόμα και πιο αργά να πήγαινε αρχικά, αυξάνει την ταχύτητά του χωρίς την περαιτέρω πίεση του γκαζιού.
Βασικά, αυτά τα φαινόμενα, είναι κυρίως ψυχολογικά και τα έχω σχολιάσει κατά καιρούς: με οδηγούς που κινούνται με 80, τους περνάς και επιταχύνουν ακόμα και μέχρι τα 150 και ξαφνικά κοιτάνε το κοντέρ, κόβουν πάλι στα 80 και εξαφανίζεσαι. Αν τα συνδυάσεις και με τη φυσική του θέματος βρίσκεις μια πολύ καλή και πιθανή εξήγηση.
Ευχαριστώ.
-
-
Έχω πάει με τον γιό μου στο θέατρο προχθές στο Φτωχοί και Άγιοι το Α. Παπαδιαμάντη.
Μπροστά μας κάθεται παρέα καλοντυμένων κυριών προχωρημένης ηλικίας και εμφανώς μιας κάποιας διανοητικής καλλιέργειας από αυτές που βλέπεις γενικά στο θέατρο.Κάποια στιγμή σε μια πολύ φορτισμένη σκηνή του έργου.
Ντρίιιιιιιιιιιιιιν (κινητό)
Ντρίιιιιιιιιιιιιιν (δεύτερη φορά)
Ντρίιιιιιιιιιιιιν (τρίτη φορά και έχουν αρχίσει οι υπολοιποι θεατές να τα πέρνουμε)
Βγάζει μια κυρία από μπροστά το κινητό και κάθεται και κοιτάει στην οθόνη να δεί ποιός την καλή χωρίς να απαντήσει...
Ντρίιιιιιιιιιιιιν (τέταρτη φορά)
Ντρίιιιιιιιιιιιιν (πέμπτη φορά)
ΑΠΑΝΤΑΕΙ και αρχίζει να συνομιλεί....Κοιταζόμαστε οι υπόλοιποι θεατές μεταξύ μας ΜΗΝ πιστεύοντας αυτό που συμβαίνει.
Αφού ομιλεί για λίγο το κλείνει και συνεχίζει να παρακολουθεί την παράσταση.Άι στα διάλα.
ΖΩΑΡΑ.(σόρρυ για το , ήθελα να το βγάλω από μέσα μου)
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Οταν κινούμαι σε αυτοκινητόδρομο με σταθεροποιητή (cc) στα 115-120 χλμ έχω παρατηρήσει κάτι μάλλον περίεργο, όταν φτάνω στην δεξιά λωρίδα κάποιο αυτοκίνητο και το περνάω χωρίς να επιταχύνω ξαναπιάνοντας την δεξιά λωρίδα, συχνά, για να μην πώ πάντα, τα ζώα αλλάζουν αμέσως λωρίδα και πατάνε να με ξαναπεράσουν! Μετά απο κάποια χλμ επαναλαμβάνεται το ίδιο Όταν αλλάζουν λωρίδα, αν πατήσω απότομα γκάζι και κατεβάσει το αυτόματο, άρα 'φτύνει' η εξάτμιση, δεν προσπερνάνε και ξαναμαζεύονται στη δεξία, διαφορετικά το σκηνικό πάει όπως παραπάνω. Η απορία μου είναι ότι αφού ούτε κόβω ούτε επιταχύνω, γιατί γίνεται το παραπάνω σκηνικό?? Όταν έχω σταθερή ταχύτητα στα 130-140, δεν γίνεται κάτι αντιστοιχό! Ότι νά ναιΕδώ και πολλά χρόνια έχω ανακαλύψει ότι τα αμάξια έχουν μ@λακομαγνήτη και όταν είναι μακριά έλκονται μέχρι να φτάσουν κοντά και μετά απωθούνται.
-
Ζώο ... εγώ που με ακατάλληλο για τέτοιους χειρισμούς σε τέτοιες ταχύτητες αυτοκίνητο, προσπέρασα εχτές βράδυ στην Αττική Οδό έναν από τους κλασσικούς π@π@ρες που δεν ξεκολλάνε από την αριστερή, από τα δεξιά και αφού στην μεσαία υπήρχε άλλο αυτοκίνητο ξαναμπήκα μπροστά από το π@π@ρα σε πολύ κοντινή απόσταση ... και όλο αυτό πάνω σε στροφή και με μεγάλες ταχύτητες. Μάλλον πρέπει να ηρεμήσω και να μην τρελαίνομαι πλέον τόσο πολύ με αυτού του είδους τους κρετίνους ...
-
-
Στο τεράστιο σχεδόν άδειο Κυριακάτικα parking του γυμναστηρίου, βόδι παρκάρει το mini διαγώνια πιάνοντας και τις 2 αναπηρικές θέσεις. Το συγκεκριμένο γυμναστήριο αν και δεν έχει κόσμο φυσιοθεραπευτηρίου, χρησιμοποιείται λόγω πισίνας από πολλούς ανθρώπους με κινητικά προβλήματα που χρησιμοποιούν πατερίτσες. Για κακή του τύχη τον είδα και μετά το πρώτο λούσιμο τι κάνει το βόδι; Μπάινει μέσα και το ισιώνει ώστε να πιάνει μόνο μία θέση Στη συνέχεια ανακάλυψε το πλούσιο υβρεολόγιο μου. Το χειρότερο όλων ότι είχε και κόρη που θα μεγαλώσει με τα ίδια μυαλά.
Ανεγκέφαλοι και οι δεκάδες/εκατοντάδες που πάνε να περάσουν τα διόδια από τις διόδους του Teo-pass. Σε επανηλειμμένα ταξίδια, πάντα υπαρχει καποιος σε όλα τα διόδια που με το βλεμμα της αγελάδας περιμένει τον αόρατο εισπράκτορα να εμφανιστεί.
-
Ο χρήστης georgets20 έγραψε:
:slap:http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=70720&catid=11
Μονο στη πατρα αυτα..μονο..
-
Στον πόντο σταμάτησε ο τυπάς σήμερα που έβγαινε από κάθετο δρόμο με ΣΤΟΠ, από αριστερά μου. Πλακωθήκαμε και οι 2 στα φρένα ABS και τα σχετικά. Το έκοψα και λίγο δεξιά τόσο ώστε να μη πέσω στα παρκαρισμένα και την γλιτώσαμε παρά γουρουνότριχα. Παραδέχθηκε αμέσως το λάθος του με το αντίστοιχο νεύμα.
Τέλος καλό όλα καλά. -
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Ζώο ... εγώ που με ακατάλληλο για τέτοιους χειρισμούς σε τέτοιες ταχύτητες αυτοκίνητο, προσπέρασα εχτές βράδυ στην Αττική Οδό έναν από τους κλασσικούς π@π@ρες που δεν ξεκολλάνε από την αριστερή, από τα δεξιά και αφού στην μεσαία υπήρχε άλλο αυτοκίνητο ξαναμπήκα μπροστά από το π@π@ρα σε πολύ κοντινή απόσταση ... και όλο αυτό πάνω σε στροφή και με μεγάλες ταχύτητες. Μάλλον πρέπει να **ηρεμήσω **και να μην τρελαίνομαι πλέον τόσο πολύ με αυτού του είδους τους κρετίνους ...Το αυτό
Σε καταλαβαίνω πλήρως, αλλά πρέπει να μένουμε ψύχραιμοι
:offtopicviii:
Έχω πάει με τον γιό μου στο θέατρο προχθές στο Φτωχοί και Άγιοι το Α. Παπαδιαμάντη.
Μπροστά μας κάθεται παρέα καλοντυμένων κυριών προχωρημένης ηλικίας και εμφανώς μιας κάποιας διανοητικής καλλιέργειας από αυτές που βλέπεις γενικά στο θέατρο.
Κάποια στιγμή σε μια πολύ φορτισμένη σκηνή του έργου.
Ντρίιιιιιιιιιιιιιν (κινητό)
Ντρίιιιιιιιιιιιιιν (δεύτερη φορά)
Ντρίιιιιιιιιιιιιν (τρίτη φορά και έχουν αρχίσει οι υπολοιποι θεατές να τα πέρνουμε)
Βγάζει μια κυρία από μπροστά το κινητό και κάθεται και κοιτάει στην οθόνη να δεί ποιός την καλή χωρίς να απαντήσει...
Ντρίιιιιιιιιιιιιν (τέταρτη φορά)
Ντρίιιιιιιιιιιιιν (πέμπτη φορά)
ΑΠΑΝΤΑΕΙ και αρχίζει να συνομιλεί....
Κοιταζόμαστε οι υπόλοιποι θεατές μεταξύ μας ΜΗΝ πιστεύοντας αυτό που συμβαίνει.
Αφού ομιλεί για λίγο το κλείνει και συνεχίζει να παρακολουθεί την παράσταση.
Άι στα διάλα.
ΖΩΑΡΑ.
(σόρρυ για το , ήθελα να το βγάλω από μέσα μου)Και δεν της είπε κανένας τίποτα, ε;
-
Ζώο ο ταρίφας το πρωί στην Καστέλα που σταμάτησε το ταξί του στη μέση του δρόμου και μας έκλεισε όλους προκειμένου ο τουρίστας που είχε πελάτη να βγάλει πανοραμικές φωτογραφίες της περιοχής.
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]