-
λοιπον ξεκιναω με τα δικα μου
σε φιατ πουντο 1994 1.2
καμμενη φλαντζα,καμμενες λαμπες ,αισθητηρας στροφων,καμμενος πολλαπλασιαστης.
σε λαντσια δελτα hf turbo.
καμμενος αισθητηρας,καμμενες λαμπες,κρεμαγιερα,,ραγισμενη εξαγωγη και σαλιγκαρι τουρμπινας,τρομπα φρενων.δεν αναφερω τα αναλωσιμα οπως δισκο πλατο,τακακια κλπ.
ακουω τα δικα σας.
υ.γ ελπιζω να σας αρεσει το θεμα που ανοιξα .
-
σε φιατ πουντο 1994 1.2
καμμενος αισθητηρας,καμμενες λαμπες,κρεμαγιερα,,ραγισμενη εξαγωγη και σαλιγκαρι τουρμπινας,τρομπα φρενων.δεν αναφερω τα αναλωσιμα οπως δισκο πλατο,τακακια κλπ.
ακουω τα δικα σας.
-
σε φιατ πουντο 1994 1.2
ακουω τα δικα σας.
-
Καμενο βερντιλατερ και θερμοστατης στο πολακι μου μετα απο βουτια σε πλημμυρα Απο τοτε τιποτα!Φτου φτου.
-
Στο δικο μου ενας πολλαπλασιαστης χαλασε μετα απο 5 χρονια και εχω και δυο καμενες λαμπες του πισω αριστερου φαναριου του φρενου.
-
Τέτοια θέματα ανοίγαμε πριν 5-6 χρόνια
Σόρρυ για το σχόλιο, δεν το λέω για να προσβάλω κανένα.
Σίγουρα πάντως πρέπει να υπάρχουν αρκετά παρόμοια θέματα. -
Seat Cordoba 1.4 101 μοντέλο 2003 με 47000 χλμ
- 2 οδηγοί παραθύρων
- 1 αντλία ανακυκλοφορίας καυσαερίων (EGR)
- 1 βαλβίδα θερμοκρασίας
- 2 βουλωμένα μπεκ
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ακουω τα δικα σας.
ρε γκαντέμη!!!!
Μόλις πήγα να πάρω το Golf V 1.6FSI της μάνας μου με 95.000km και δεν δούλευε ο ένας κύλινδρος (συγκεκριμένα το 3ος ).
Πολλάπλασιαστής.Το δικό μου (Α3) είχε εξαρχής πρόβλημα το megatronic (εγκέφαλος στο DSG που αποφασίζει πότε θα συμπλέξει τις ταχύτητες) και ήταν 'αναποφάσιστο' στο πότε να συμπλέξη την 1η και την όπισθεν.
Άργησα να το καταλάβω (το αλλάξαμε στα 17.000km περίπου) γιατί τα περισσότερα km ήταν εθνική, δεν ήταν τόοοσο αισθητό (ειδικά για καποιον που δεν είχε ξαναοδηγήσει αυτόματο για καθημερινή χρήση) και παρκάρω σε γκαράζ που πρακτικά δεν κάνω καθόλου μανούβρες αν το βάλω με την 1η σωστά (=>δεν έβαζε συχνά 1η και όπισθεν το αμάξι).Με το που καταγράφηκε σαν πρόβλημα, λύθηκε σε 1 μήνα λόγω παραγγελίας εξωτερικού.Κατά τα άλλα...ξενέρα...τίποτα.Μόνο τα απαρραίτητα και αναλώσιμα που μπορεί να ζητήσει (σε φυσιλογικές συνθήκες) ένα αμάξι. (κοινώς το συνεργείο το βλέπουμε μόνο για τα προκαθορισμένα).
Seat Cordoba 1.4 101 μοντέλο 2003 με 47000 χλμ
- 2 οδηγοί παραθύρων
- 1 αντλία ανακυκλοφορίας καυσαερίων (EGR)
- 1 βαλβίδα θερμοκρασίας
- 2 βουλωμένα μπεκ
ρε...εσύ πότε πρόλαβες?
Μετά που 'ακούμπησες' στον μπροστά σου ή πριν? -
Βαθιά ανάσα και πάμε ....
Μπουζοκαλώδια, αντλία βενζίνης,υδραυλικού τιμονιού (τώρα μάλλόν θέλει και κρεμαριέρα),
πολλαπλασιαστής, πίσω άξονας (δικό μου το φταίξιμο), ψυγείο καλοριφέρ και κάτι μικρο χαζά που δεν
θυμάμαι τώρα (χερούλια, κλειδαριές κτλ).Το αυτοκίνητο είναι ένα 106 1.6 8ν με 230.000 χλμ ...
Να μην ξεχάσω πως σχεδόν κάθε μήνα θέλω ρουλεμάν πίσω στον άξονα αλλά μάλλον αυτό δεν είναι
πρόβλημα του αυτοκινήτου ... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Μετά που 'ακούμπησες' στον μπροστά σου ή πριν?Συνολικά από την 1η μέρα κυκλοφορίας του...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ρε γκαντέμη!!!!
Μόλις πήγα να πάρω το Golf V 1.6FSI της μάνας μου με 95.000km και δεν δούλευε ο ένας κύλινδρος (συγκεκριμένα το 3ος ).
Πολλάπλασιαστής.Ναο ο Ιταλακιας φταιει...γκαντεμη ιταλακια..
Περιεργο παντως για το γκολφ.χω ακουσει οτι ειναι αξιοπιστο αυτοκινητακι,ειδικα τα τελευταια tsi...
-
Ωραιο θεμα..αν και θα γινει σιγουρα χαμος σε λιγο..Θα γραψω μονο για τα citroen..
citroen zx monte carlo '95 τελη
Για το συγκεκριμενο δεν εχω πληρη εικονα περι αξιοπιστιας..σκαρτο ενα χρονο ειναι που αγοραστηκε...
Τιποτα..εκτος απο το ρελε της αντλιας βενζινης που μου κανει νουμερα καμια φορα..θελει αλλαγη..κολλαει και η φλασιερα καμια φορα..εχει και καμποσα καμμενα λαμπακια σε καντραν-κονσολα..Δε πειραζει ειναι πιο ρομαντικα το βραδυ..citroen xantia II '99 πλεον με 170+kkm , ο πρωτος ιδιοκτητης την εδωσε για μια αυτοματη σειριακη 2λιτρη c5..
Αγορα πανω στη 5ετια..Γρυλλοι παραθυρων οδηγου και συνοδηγου απο μια φορα..Καμμενη λαμπα stop και η μια μπροστα των θεσεως..Μια μικροδιαρροη στις πισω επιστροφες της αναρτησης, 20e ενα λαστιχακι..citroen xantia I '95 κοντα 200kkm αγορασμενο μεταχειρισμενο το 2000 ,ο πρωτος ιδιοκτητης μονο service..
Φλατζα, γρυλλος οδηγου μια φορα, ενας διακλαδωτηρας (κατι με τα νερα του καλοριφερ μεσα στο ταμπλω, παλιοδουλεια γιατι βγηκε το ταμπλω) ,ντιζακια σασμαν, το aircondition εχει χασει το φρεον εδω και χρονια αλλα ο παππουλης ειναι παραδοσιακος τυπος..με την ευκαιρια που θα βαφτει ενα φτερο θα αλλαχτει και η φουσκα του εμβολου του υδραυλικου τιμονιου που εχει σκιστει και προληπτικα ενα μαρκουτσι που ειναι σκληρο-στεγνο στην αναρτηση (λεπτομερειες αλλα ο παππους τη θελει στη πενα )..
**
Citroen zx monte carlo '96**
Και να ηθελε να βγαλει δε προλαβε..την εβγαλα ολικη σε ενα εντυπωσιακοτατο και πολυ κωλοφαρδο τροχαιο..Και παμε στα παλια
citroen gs '77
Ο ορισμος της αξιοπιστιας..για 20 χρονια δεν εκανε τσικ ,παρα μονο τακτικη συντηρηση και ενα καμμενο ντιστριμπιτερ..
**
citroen 2cv '76**
τιποτα..τι να ζητησει αλλωστε..ενα χρονο στη κατοχη του πατερα μου το πουλησε για τη gsa..
**
citroen cx '77** 2400 pallas εγινε full μετατροπη σε turbo II στα χερια μας
Αγοραστηκε σε πολυ μετρια μηχανολογικη κατασταση μεταχειρισμενο το '97 τη πουλησαμε το 2005
Ραγισμενος λαιμος ρεζερβουαρ βενζινης..αργησαμε να το καταλαβουμε και το αμαξι πριν τη μετατροπη κοντεψε να παθει ζημια στο καρμπιρατερ απο τα νερα που πηρε το ρεζερβουαρ σε καποια βροχη..Ειχε ακινητοποιηθει 2 φορες απο αυτο το πραγμα και ειχαμε τρελαθει..Γενικα ειχε ενα θεμα με το καρμπιρατερ λυθηκε με το ψεκασμο απο τη μετατροπη και μετα..
Μια διαρροη καυσαεριων επισης απο την ενωση με το χταποδι..πως διαολο γινετε αυτο δε ξερω..
Το aircondition σε εργοστασιακη μορφη αρνιοταν να δουλεψει..20 χρονων aircondition καλυτερα που δε δουλεψε..
2 φορες μας αφησε και ηταν και οι μονες συνολο..
Τη μια απο ντιζα συμπεκτη..μαλακια του συνεργειου που το αφησαμε να το αλλαξει και δεν το εκανε..εγινε χαμος μετα..Αλλη μια απο διαρροη στις επιστροφες της αναρτησης..
**
citroen gsa '84** αποσυρθηκε περυσι το καλοκαιρι...
Αψογη-πραγματικα κανενα προβλημα περα των προκαθορισμενων και με βεβαρημενο ιστορικο ατυχηματων..μαλιστα μετα το 2002 δε πηγε ποτε ξανα συνεργειο και εκτελλουσε χρεη αγροτικου στο χωριο..Και σειρα αγορας
gs
2cv
gsa
cx
xantia I
xantia II
zx '96
zx '95Αναλυτικος πιστευω και με πληρη εικονα για τη φιρμα..
edit εργαψα και κατι ακομα που ειχα ξεχασει..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ρε γκαντέμη!!!!
Πολλάπλασιαστής.Ναο ο Ιταλακιας φταιει...γκαντεμη ιταλακια..
Περιεργο παντως για το γκολφ.χω ακουσει οτι ειναι αξιοπιστο αυτοκινητακι,ειδικα τα τελευταια tsi.
Pasxo εσυ δεν θα γραψεις εδω ?
-
Audi 100L 76. Σίδερο-φάγος τότε....
- έσπασα το σασμάν
- έσπασα την βάση μοτέρ
Τοyota Starlet 1.0 85
- Στα 230.000χλμ άλλαξα το μοτέρ με ένα μτχ 1.3 για άλλες 150.000χλμ
106 Rallye 16v 00
- Αντλία βενζίνης στην πίστα
- Ημιαξόνια
- Τσιμούχα στροφάλου
- Map sernor
toyota corolla 1.4vvti 02 (του πατέρα μου)
- Τίποτα
Volvo V50 1.8 09
- Τίποτα
-
Θα μιλήσω μόνον για το τελευταίο όχημα.
Στους 10 μήνες έμεινα από CD. Αλλαγή στην εγγύηση. Πριν από λίγο καιρό στην εγγύηση αλλάχτηκαν τα πίσω αμορτισέρ.
Για τα προηγούμενα έχω ήδη αναφερθεί στα διάφορα thread (περί VW, FIAT κ.λπ.)
-
Golf V 1.4 TSI
- Ολική αντικατάσταση κινητήρα.
Πλάκα κάνω
Προβλήματα:
- Μπαστούνι ζώνης ασφαλείας του οδηγού - δεν έδινε σήμα στον αισθητήρα ζώνης.
(- Τριγμοί, αλλά όλα τρίζουν) - Αλλαγή φαναριών εντός εγγύησης λόγω ελαφρού 'θολώματος'. Μετά από ένα εξάμηνο ξαναθόλωσαν ελαφρώς και βαρέθηκα να ξανατρέχω.
- Λασκάρισμα ενός εμπρόσθιου φαναριού.
Αυτά τα ολίγα...χαζομαρίτσες δηλαδή. Μακάρι να μείνει πάντα έτσι...
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Golf V 1.4 TSI- Ολική αντικατάσταση κινητήρα.
Πλάκα κάνω
Προβλήματα:
- Μπαστούνι ζώνης ασφαλείας του οδηγού
(- Τριγμοί) - Αλλαγή φαναριών εντός εγγύησης λόγω ελαφρού 'θολώματος'. Μετά από ένα εξάμηνο ξαναθόλωσαν ελαφρώς και βαρέθηκα να ξανατρέχω.
Το τουρμποκομπρεσσορέ ή το μικρό είναι; Ποιας χρονιάς;
-
140 άλογα, τουρμποκομπρεσσορέ. Αγοράστηκε φθινόπωρο του 2007 και έχω περίπου 37500 χλμ.
-
Golf V 1.4 TSI- Ολική αντικατάσταση κινητήρα.
Πλάκα κάνω
Προβλήματα:
- Μπαστούνι ζώνης ασφαλείας του οδηγού - δεν έδινε σήμα στον αισθητήρα ζώνης.
(- Τριγμοί, αλλά όλα τρίζουν) - Αλλαγή φαναριών εντός εγγύησης λόγω ελαφρού 'θολώματος'. Μετά από ένα εξάμηνο ξαναθόλωσαν ελαφρώς και βαρέθηκα να ξανατρέχω.
Τι ακομα να βγαλει τουρμπινα..?
Επισης εχει ενδιαφερον απο κατοχους αυτοκινητων ανω της 10ετιας..
-
140 άλογα, τουρμποκομπρεσσορέ. Αγοράστηκε φθινόπωρο του 2007 και έχω περίπου 37500 χλμ.Ίδια σοδιά έχουμε εγώ παρέλαβα καλοκαίρι '07
Πρέπει να πήραμε απ τη φουρνιά με τις ενισχυμένες βαλβίδες/σκάστρες γιατί οι του '06 τις άλλαζαν αβέρτα μέχρι που ήρθαν οι ενισχυμένες σαν ανταλλακτικά.
Μια χαρά, είθε να συνεχίσουμε απροβλημάτιστοι
Τι ζημιες εχουν βγαλει τα αυτοκινητακια σας;