-
Ναι.. το έψαξα και εγώ το θέμα στο διαδίκτυο μπας και υπήρχε καμιά αναφορά, αλλά μάταια.. Τί να λέμε τώρα..
-
-
Βουρκώνεις μόνο απ' το trailer, φαντάσου να τη δεις όλη...
-
Θα τη δούμε άραγε εδώ?
-
-
-
Είσαι ωραίος!!
-
εχασα σχεδον 2 ωρες απο την ζωη μου για να δω κατι απο τα ιδια........
τι διαολο ενα σωστο ντοκυμαντερ δεν μπορουν να κανουν?
μερικες νικες και ο θανατος τιποτα απο την ζωη του τιποτα αλλο..
να χαρω ταινια.. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εχασα σχεδον 2 ωρες απο την ζωη μου για να δω κατι απο τα ιδια........
τι διαολο ενα σωστο ντοκυμαντερ δεν μπορουν να κανουν?
μερικες νικες και ο θανατος τιποτα απο την ζωη του τιποτα αλλο..
να χαρω ταινια..Είχα ακριβώς αυτές τις υποψίες, αλλά δεν το έχω δει ακόμα. Με προετοιμάζεις για σούπα?
Πάντως, αν πραγματικά σε ενδιαφέρουν λεπτομέρειες και άγνωστες πτυχές, προτείνω χωρίς ουδεμία επιφύλαξη το βιβλίο The Life of Senna, του Tom Rubython (οκ, ο συγγραφέας έχει πολλούς εχθρούς, αλλά η δουλειά στο βιβλίο είναι εκπληκτική.) Πέρα από τα κλασικά που τονίζουν πόσο μεγάλος οδηγός ήταν, ετοιμάσου να μάθεις και λεπτομέρειες που ίσως αλλάξουν λίγο όσα πίστευες ή ήξερες ως τώρα...
-
εγω θα σου πω μονο ενα πραγμα
δεν ειδα ενα πλανο που δεν εχω δει στο youtube σε αλλα βιντεο...
πραγματικα αυτο το πραγμα ειναι μιασμα.. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δεν ειδα ενα πλανο που δεν εχω δει στο youtube σε αλλα βιντεο...
+1
Τώρα κατάφερα να το τελειώσω.. Για κάποιον που έχει δει και γνωρίζει ήδη πολλά για τον A.S δεν νομίζω να έχει κάτι καινούργιο..
-
τωρα καταλαβα γιατι η οικογενεια του δεν ηθελε να τους βαλουν σε αυτη την ταινια..
-
Η ταινία στο torrent είναι σίγουρα η συγκεκριμένη? Δεν την είδα αλλά ίσως είναι κάποια άλλη συλλογή από υπάρχοντα βίντεο κλπ.
-
οχι δυστηχως..ειναι μια τεραστεια πατατα..
-
Με μεγάλη λύπη μου έχω να πω παρόμοια πράγματα. Μια συλλογή από βίντεο που όλοι όσοι έχουμε ασχοληθεί από παλιότερα με το άθλημα έχουμε δει. Και κάποιοι που κάνουν σχόλια προσπαθώντας να φτιάξουν ύφος καθώς μιλάνε. Φτηνό το εγχείρημα. Προσπαθεί να ακολουθήσει απλά τη μόδα της θεοποίησης του Ayrton, χωρίς να μπαίνει στην ουσία του 'ανθρώπου' Senna, ούτε καν του οδηγού, από πιό τεχνική άποψη. Για ένα μικρό παιδί που δεν έχει ανάλογες παραστάσεις, καλό είναι για εισαγωγή, αν και κατ'εμέ διαστρεβλώνει αρκετά και εξιδανικεύει τα πράγματα.
-
ταινια ειναι, χαλαρωστε λιγο , λογικο ειναι να μην εχει κατι καινουργιο να πει στους φανατικους , μαλλον λεει και λιγα.
σαν ταινια για το ευρυ κοινο εχει παρει αυτες τις διθυραμβικές κριτικες -
δεν φταιμε εμεις που με τα λογια του πουλαγε μια ωραια ταινια..
παλι καλα που δεν θα δωσω λεφτα να την δω.. -
Λοιπόν, την είδα και εγώ σήμερα.. Θα συμφωνήσω και εγώ με τους 'βετεράνους' (σαν τέτοιος και εγώ..) ότι η ταινία, σαν υλικό δεν έχει να προσφέρει τίποτα νεότερο. Είναι απλά μια καλοδουλεμένη συρραφή αποσπασμάτων βίντεο, η οποία συνθέτει σε γενικές γραμμές και χονδρικά τη δεκάχρονη καρριέρα του Άυρτον και μόνο. Κάποιος που δεν δεν είναι και πολύ μυημένος στο θέμα Α.Σ. θα τη βρει πολύ ενδιαφέρουσα και συγκινητική (ακόμα και εγώ που τα είχα δει πολλές φορές τα περισσότερα βίντεο, δεν κρύβω ότι συγκινήθηκα ακόμα μία φορά βλέποντάς τα..) Για 'εμάς' όμως είναι τελικά ένα ακόμα ντοκυμαντέρ τύπου 'The right to win', 'A new star named Ayrton Senna', κλπ, κλπ. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Και για να είμαι ειλικρινής, περίμενα κάτι περισσότερο, προσωπικά..
Πάντως, αν και όταν με το καλό έρθει στη χώρα μας, εννοείται ότι θα πάω να τη δω στη μεγάλη οθόνη (άλλη αίσθηση, σε συνδυασμό και με το Dolby Surround..), έτσι, για να ενισχύσω το ίδυμα Α.Σ., αλλά και να δω επιτέλους ρε παιδί μου, τί λένε (μέσω ελληνικών υποτίτλων..) όλοι αυτοί οι μή αγγλόφωνοι στα βίντεο!
-
cablala κάνε τους μήνυση.
Και για Oscar να ήταν πάλι φράγκο δεν θα έδινες για να την δεις... δολοφόνε της τυρόπιτας. -
Ayrton Senna