-
κατεβαστε προγραμμα ευρεσης τιμης μεταχειρισμενου απο εδω
http://programmata.polidendri.gr/
Ειναι με την λογικη οτι η παρθενια πληρωνεται ακριβα
Οποτε αν θυμαμαι καλα -20% για την παρθενια και -10% τον μηνα.
Το εχω κανει επαληθευση με το αμαξι μου που το πηρα 28000 πριν 7 χρονια και τωρα η αντιπροσωπεια το δινει 11000ε με ενα χρονο εγγυηση!!!.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
στους 4 τροχους της εποχης εγραφαν οτι η 2,5 V6 ειναι ''ειδικη'' προταση (εκδοχη) του εν λογω αυτοκινητου. τι ειδικο εχει δηλαδη? ειναι λιγο λιγοτερο GTA και κατιπερισσοτερο απο την απλη διλιτρη?Νομίζω ότι η 2.5 V6 προηγήθηκε της GTA.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
στους 4 τροχους της εποχης εγραφαν οτι η 2,5 V6 ειναι ''ειδικη'' προταση (εκδοχη) του εν λογω αυτοκινητου. τι ειδικο εχει δηλαδη? ειναι λιγο λιγοτερο GTA και κατιπερισσοτερο απο την απλη διλιτρη?
Νομίζω ότι η 2.5 V6 προηγήθηκε της GTA.
ναι
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
στους 4 τροχους της εποχης εγραφαν οτι η 2,5 V6 ειναι ''ειδικη'' προταση (εκδοχη) του εν λογω αυτοκινητου. τι ειδικο εχει δηλαδη? ειναι λιγο λιγοτερο GTA και κατιπερισσοτερο απο την απλη διλιτρη?Μπορεί ο συντάκτης να τη χαρακτήριζε 'ειδική' για την ελληνική αγορά ή τον έλληνα αγοραστή (τιμή, τεκμήρια, εισαγωγή από αντιπροσωπεία) και όχι ειδική έκδοση του αυτοκινήτου καθεαυτού.
-
Από το 1997 μέχρι τέλη 2001 η 2.5αρα ήταν η πιο γρήγορη, με 190 ίππους και 6κύλινδρο, δεν το λες και mainstream. Η σαφώς πιο ειδική GTA βγήκε μετά, προφανώς το άρθρο είναι εκείνης της προ-GTA περιόδου.
-
για να γυρίσουμε στο θέμα μας, τη Παρασ ή Σαβ που μας πέρασε(δεν θυμάμαι) στη Renault της Tατοίου, που ήταν παλιά αμαρτωλή εμπορία Fiat, είχε bazaar μτχ.
τι ακριβώς ήταν δεν σταμάτησα να δω, αλλά προσπαθούν και αυτοί να διώξουν οτι μπορούν. -
περισσότερα οχήματα από ότι έχουν προς πώληση δεν υπήρχαν ... ούτε τιμές διαφορετικές είδα ....
-
Γεια σας,ηθελα να ρωτησω εαν ξερει καποιος κατι για εισαγωγη αυτοκινητου απο γερμανια για τριτεκνους,ευχαριστω.
-
Παιδια πηρα αμαξακι
-
Με γεια.
-
Ο χρήστης montreal έγραψε:
Γεια σας,ηθελα να ρωτησω εαν ξερει καποιος κατι για εισαγωγη αυτοκινητου απο γερμανια για τριτεκνους,ευχαριστω.νομιζω δεν πληρωνεις στο τελωνειο.
μονο κατι 'ψιλα', εκτελωνιστη, ΚΤΕΟ κλπ.
Το μεγαλο ποσο το γλυτωνεις αν ειναι το αυτοκινητο κατω απο 2000 κ.εκ.
τωρα με το νεο νομο περι euro5 δεν ξερω αν υπαρχει προσαυξηση
-
Ο χρήστης evris26 έγραψε:
Παιδια πηρα αμαξακιΜε γεια, καλοτάξιδο και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις.
Για πες λεπτομέριες.
-
Καλοτάξιδο το......??? ποιο?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Παιδια πηρα αμαξακι
Με γεια, καλοτάξιδο και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις.
Για πες λεπτομέριες.
Μαρκα: ρενω κλιο
Ετος: 1997
κ.ε : 1400
χλμ: 70.000
καινουργια λαστιχα πανω(ακομα τα χειμωνιατικα),ασπρο,1500 ευρωπουλα!Καθαρο μεσα,ουτε γρατζουνισμενο,ουτε χτυπημενο.Το πηρα σημερα πρωτη φορα.Ειχα 9 μηνες κ κατι να οδηγησω αμαξι,αλλα οσο παιρνουσε η ωρα,επαιρνα τον αερα.
-
Να φανταστω μιλας για αυτο??
το πρωτο αυτοκινητο που οδηγησα κανονικα, μου μαθαινε ο ξαδερφος που το εχει να κανω 'χειροφρενα'
Πολυ καλη θεση οδηγησης, καλοταξιδο φιλε να το χαρεις ευχομαι!!!
-
Καλοταξιδη η Κλειω..Εξαιρετικο αυτοκινητο για πρωτο και σε καλη τιμη..Καλα χιλιομετρα και ηρεμα τωρα στην αρχη..
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Να φανταστω μιλας για αυτο??το πρωτο αυτοκινητο που οδηγησα κανονικα, μου μαθαινε ο ξαδερφος που το εχει να κανω 'χειροφρενα'
Nαι αλλα 4πορτο.
-
Να φανταστω μιλας για αυτο??
το πρωτο αυτοκινητο που οδηγησα κανονικα, μου μαθαινε ο ξαδερφος που το εχει να κανω 'χειροφρενα'
Nαι αλλα 4πορτο.
Παλιό άλλα καλό. Κάνει την δουλειά του μια χαρά.
-
[.......]Nαι αλλα 4πορτο.
o θεός μαζί σου (γαλλικό 14ετίας) no offence
-
Όλο το 12θεο θέλει ρε, μην είσαι σφιχτός
Τιμες μεταχειρισμενων