-
mousatos εγραψε:
Οι ιταλοί αποτύχανε στην προσπάθειά τους να διεισδύσουν στην αμερικάνικη αγορά, οι κορεάτες όχι.
Τι ηθελες να κανουν, αφου ειναι εξ'ολοκληρου αγορασμενοι απο τα Αμερικανακια(Βλεπε GM).
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η κοπελα μου εχει το daewoo lanos 3Θ εδω και 3 περιπου χρόνια και 40.000χλμ,δεν εχει παρουσιάσει το παραμικρό,και απο σέρβις αλλάζει μόνο λάδια...Μάλλον ο κολητός μου θα έπεσε στη περίπτωση...φάντασου ώμος να είχε γίνει αυτό σε κάποια alfa romeo...Θα ανοιγαν ολοι το κουτάκι τότε....ιταλικά και ιστορίες...
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
mousatos εγραψε:Οι ιταλοί αποτύχανε στην προσπάθειά τους να διεισδύσουν στην αμερικάνικη αγορά, οι κορεάτες όχι.
Τι ηθελες να κανουν, αφου ειναι εξ'ολοκληρου αγορασμενοι απο τα Αμερικανακια(Βλεπε GM).
Αντε να δούμε τι θα κάνουν οι ιταλιάνοι όταν τους εξαγοράσουν εξ'ολοκλήρου τα αμερικανάκια.
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Mακραν το C2 .Ολοκληρωμενο αμαξακι πολης, **με την υπογραφη της peugeot **(ayto ta leei ola), αξιοπιστο και ευχαριστο οδηγικα. Το ΚΙΑ μπροστα του ειναι χαρτκουτι μιας χρησης και το ιταλικο, στα να παν στο διαολο.......???????????????????
Picanto εγώ.
-
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΑΤ Panda!!!
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
mousatos εγραψε:
Οι ιταλοί αποτύχανε στην προσπάθειά τους να διεισδύσουν στην αμερικάνικη αγορά, οι κορεάτες όχι.
Αντε να δούμε τι θα κάνουν οι ιταλιάνοι όταν τους εξαγοράσουν εξ'ολοκλήρου τα αμερικανάκια.
αυτό ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ
Σπύρος
-
για δες το cuore της daihatsu. το ειδα προχθες στο δρομο σε κοκκινο και μου αρεσε πολυ, αν και δεν το εχω δει απο μεσα τι λεει
-
Aδιάβαστο σε βρίσκω. Με το ποσοστό της GM στο Gruppo να μειώνεται συνεχώς (και αυτή τη στιγμή να αγγίζει το 5-10%) κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο. Σήμερα οι δύο όμιλοι εταιριών απλά ψάχνουν τρόπους να για συνεχίσουν την συνεργασία τους σε επιμέρους τεχνικούς τομείς.
Με άλλα λόγια σήμερα η πιθανότητα να αποκτήσει η GM τον έλεγχο του Gruppo είναι ίση με το να αποκτήσει η FIAT τον έλεγχο της BMW, δηλαδή μηδενική. -
Νομίζω οτι αξιζει να δεις και το alto ή το wagon R αν θες πιο μεγαλους χωρους.
Φτιαχνουν για χρονια αυτοκινητα πολης και η ποιοτητα τους ειναι καλυτερη σε πολλα σημεία. -
Cuore μόνο αν έχεις ανάγκη τους χώρους για τέσσερις. Και το τέσσερις το εννοώ με όλη τη σημασία της λέξης. Πάντα, αν σου αρέσει εξωτερικά και εσωτερικά σε σχέση με τα άλλα και Πικάντο ως πιο εργαλείο (καλές επιδόσεις, νορμάλ χώροι, η επιτομή της απλής -έως αδιάφορης- λειτουργικότητας).
Εν ολίγοις, αν μιλάμε για δυο άτομα: Πικάντο, αν δεν θέλετε να πολυασχολήστε με το αυτοκινητάκι σας, απλά να είστε ευχαριστημένοι που κάνετε τη δουλειά σας και Πάντα, αν θέλετε το αυτοκινητάκι σας να σας φτιάχνει το κέφι!
Υ.Γ. Το 'αυτοκινητάκι' σε καμία περίπτωση μην το πάρεις ως υποτιμητικό. Μάλλον ως ζήλεια μου ερμήνευσέ το!!!
-
Το Matiz τι γίνεται παιδιά; Βγαίνει καινούργιο μοντέλο; Γιατί το πρώτο μου άρεσε πάρα πολύ για αυτοκίνητο πόλης!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Το Matiz τι γίνεται παιδιά; Βγαίνει καινούργιο μοντέλο; Γιατί το πρώτο μου άρεσε πάρα πολύ για αυτοκίνητο πόλης!Όχι μόνο κανούριο μοντέλο... καινούριο όνομα! Το Matiz δεν άλλαξε, η εταιρεία άλλαξε και είναι πλέον Chevrolet Matiz
-
Το picanto έχει έναν απο τους πιο ισχυρούς και ροπάτους κινητήρες στην κατηγορία του..Επιπλέον στην έκδοση full extra διαθέτει τα πάντα απο ηλεκτρικές ευκολίες και θέσεις για αντικείμενα..Το panda σαν αντιπαραβολή δίνει μεγαλύτερη άνεση την εμφάνιση και την αίσθηση ασφάλειας που έχεις όταν το οδηγείς..Και τα δύο μπορούν να μεταφέρουν άνετα 4 επιβάτες..Το ερώτημα είναι ποιο είναι πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο..ποιο μπορεί να σου καλύψει τις περισσότερες απο τις ανάγκες ενός οδηγού που θέλει να κινείται τόσο μέσα αλλα και έξω απο την πόλη..
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Aδιάβαστο σε βρίσκω. Με το ποσοστό της GM στο Gruppo να μειώνεται συνεχώς (και αυτή τη στιγμή να αγγίζει το 5-10%) κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο. Σήμερα οι δύο όμιλοι εταιριών απλά ψάχνουν τρόπους να για συνεχίσουν την συνεργασία τους σε επιμέρους τεχνικούς τομείς.
Με άλλα λόγια σήμερα η πιθανότητα να αποκτήσει η GM τον έλεγχο του Gruppo είναι ίση με το να αποκτήσει η FIAT τον έλεγχο της BMW, δηλαδή μηδενική.Φαντάσου τότε το μπάχαλο που επικρατεί στη Fiat. Τρόμαξε το μάτι των αμερικάνων...
-
Φαντάσου τότε το μπάχαλο που επικρατεί στη Fiat. Τρόμαξε το μάτι των αμερικάνων...
Η αλήθεια είναι ότι ήδη το μπάχαλο της GM είναι μεγάλο. Η επέκταση και στο Gruppo θα τους κατέστρεφε όλους.
-
Πάντα... για πολλούς και διάφορους λόγους.
Μουσάτος, τι αυτοκίνητο έχεις; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πάντα... για πολλούς και διάφορους λόγους.
Μουσάτος, τι αυτοκίνητο έχεις;Matiz
-
Ο χρήστης crash έγραψε:
Μπορεί να είναι και σύμπτωση αλλα ο κολητός μου πήρε ενα daewoo kalos. Στα **5 πρώτα χλμ **το αμάξι βαράει μπυέλα ...και στα 7,5 χλμ αφου αλλαχτηκε ο κινητήρας βαράει σασμάν....μιλαμε οτι η κατάσταση ειναι για μυνήσεις Και είχα την εντύπωση οτι τα Κορεάτικα δεν προσφέρουν πολλά αλλα τουλάχιστον είναι αξιόπιστα
Μιλάς σοβαρά τώρα;
Σοβαρότατα!! Το παιδί ακόμα το χρωστάει και θέλει να το πουλήσει...
Φαντάζομαι μιλάς για ΧΙΛΙΑΔΕΣ χιλιόμετρα, αλλιώς είτε ο φίλος σου είναι σιδεροφάγος, ή που απορρώ πως πρόκανε και βγήκε από την πόρτα της αντιπροσωπείας!!
-
Φαντάσου τότε το μπάχαλο που επικρατεί στη Fiat. Τρόμαξε το μάτι των αμερικάνων...Μα η ΦΙΑΤ αν ήθελε μπορούσε να πουλήσει το ποσοστό της στην GM ασχέτως αν η GM ήθελε ή όχι!!!
Τελικά μάλλον δεν ήθελαν οι Ιταλοί (δεν τους συνέφερε), αλλιώς είτε τρόμαζε το μάτι τους ή όχι, οι ΗΠΑμερικάνοι θα την παίρναν. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μπορεί να είναι και σύμπτωση αλλα ο κολητός μου πήρε ενα daewoo kalos. Στα **5 πρώτα χλμ **το αμάξι βαράει μπυέλα ...και στα 7,5 χλμ αφου αλλαχτηκε ο κινητήρας βαράει σασμάν....μιλαμε οτι η κατάσταση ειναι για μυνήσεις Και είχα την εντύπωση οτι τα Κορεάτικα δεν προσφέρουν πολλά αλλα τουλάχιστον είναι αξιόπιστα
Μιλάς σοβαρά τώρα;
Σοβαρότατα!! Το παιδί ακόμα το χρωστάει και θέλει να το πουλήσει...
Φαντάζομαι μιλάς για ΧΙΛΙΑΔΕΣ χιλιόμετρα, αλλιώς είτε ο φίλος σου είναι σιδεροφάγος, ή που απορρώ πως πρόκανε και βγήκε από την πόρτα της αντιπροσωπείας!!
Ναι ρε συ ενοειται....
KIA PICANTO Ή FIAT PANDA???ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?