Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
στα τελευταια δευτερολεπτα του βιντεο ακουγεται πεντακαθαρα ο ηχος που θα βγαζει το Μ5 , ο οποιος ειναι τυπικος V8 παρα τα τουρμπο ... στα βενζινοκινητα μπιμερς το τουρμπο δεν γινεται σχεδον καθολου αντιληπτο ηχητικα , κατι που εμενα προσωπικα μου αρεσει...
Εμένα μου ακούγεται εντελώς σιγασμένος και ξενέρωτος σε σχέση με τον ατμοσφαιρικό V8 της Μ3, για να μη μιλήσουμε καν για τον V10 της προηγούμενης Μ5!!!
Στην νέα 5άρα έχει χαθεί και το κοφτερό τιμόνι των προηγούμενων, οπότε...
Κατά τα άλλα, οι ατμοσφαιρικοί V8-V10 των προηγούμενων Μ3-Μ5 ήταν απλώς αλλού...
Άλλη φάση η ατμόσφαιρα.
Η γνωμη μου ειναι οτι, δεν παμε καλα...
1η πατατα
οταν πρωτοβγηκε το Ε92 ολοι ελεγαν ποσο πολυ εχασε το τιμονι σε σχεση με το Ε 46... σημερα κανενας δεν θυμαται το Ε 46.....
Οταν ειχε βγει η Ε 60 5αρα ολοι ελεγαν ποσο πολυ ειχε χασει σε σχεση με το προηγουμενο.
Σημερα μια απο τα ιδια λενε διαφοροι... φανταζομαι την εχεις οδηγησει .. την εχω οδηγησει αρκετα και δεν εχει χασει σε τιποτα. απλα εχει αυτο το ηλεκτρονικο γκατζετ με το οποιο προσαρμοζεις το τιμονι συμφωνα με τις προτιμησεις σου. προσωπικα μετα απο αυτο, μονο το active steering Μου φαινεται πιο καλο. τα απλα τιμονια που εχουν αασσοι 3αρες 5αρες μου φαινονται καπως..
2η πατατα που ακουγεται και υιοθετειται.
Ο ηχος του Μ3 τον οποιο εχω ακουσει παρα πολλες (και εχω κανει και καποια χιλιομετρα)φορες ειναι λιιιγο πιο ωραιος απο το V8 Χ5 που ακουω επισης παααρα πολυ συχνα. Το Χ6 Μ που φοραει το μοτερ που θα εχει η νεα Μ5 επισης ακουγεται οπως το Μ3, απλα δεν φτανει τις ιδιες στροφες για να δωσει κατι παραπανω ηχητικα.. οποιος το εχει ακουσει ξερει.. το θεμα ειναι τι ακουγεται απο εξω και οχι τι ακουγεται στο αυτι μας μεσα..
Πηξαμε στις εξειδικευμενες γνωμες... σορυ ρε παιδια αλλα δεν ειναι ετσι ?
εχασε το τιμονι, χαλασε ο ηχος... στανταρ πραγματα .