-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Mπορει αυτός που έβγαλε την φωτο να την στείλει στην Τροχαία με email να φαίνονται και οι πινακίδες και να μου κοινοποιήσει την απάντηση της Τροχαίας στο αν μπορούν να βεβαιώσουν κλήση από την φωτό?Αίσχος ρε π@@#τη!!!!!
Αυτο ΔΕΝ γινεται.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Uploaded with ImageShack.us
Μα τι που ειναι....επειδη εχει SUV νομιζει οτι μπορει να παρκαρει οπου βρει???Ας παει να το βαλει σε σημειο με ποιο ψηλο κρασπεδο,δηλαδη ο δυσμοιρος κατοχος μη SUV θα πρεπει να το παρατησει οπου να ναι επειδη ενας βλακας του κλεισε τη ραμπα???Ντροπη και αισχος!!!
ΛΑΘΟΣ κύριοι, ο sv2 ήθελε να καταδείξει τα ζώα που με τα αυτοκόλλητα τους έκρυψαν την απαγορευτική πινακίδα στην άκρη του δρόμου...
Πολλά ζώα μαζεμένα..... Το Peugeot έχει μπει στο απαγορευτικό και καβαλήσει το πεζοδρόμιο αφήνοντας ελάχιστο χώρο για πεζούς, μαμάδες με καροτσάκια, κλπ, το σήμα έχει κρυφτεί από αυτοκόλλητα που κόλλησαν άλλα ζώα και φυσικά το ζώο με το BMW που έχει απίστευτο θράσος και γαϊδουριά να ανέβει ολόκληρος σε διασταύρωση με ράμπα...
Αδιανόητο, κι όμως στην Ελλάδα είναι πολύ λίγοι αυτοί που θα παραξενευόντουσαν από το σκηνικό - εκεί έχουμε καταντήσει.
-
Μόλις γύρισα από έξω και απλά αναφέρω 2-3 ζώα γιατί μου έσπασαν τα νεύρα:
-
Η τύπισσα με το Focus που κάθε φορά που ξεκινούσε της έσβηνε και ήθελε μάλιστα να βρίσκεται και στη μεσαία λωρίδα. Μετά, όταν έπαιρνε μπροστά, έκανε από δεξιά σφήνες και στο επόμενο φανάρι δημιουγούσε μποτιλιάρισμα σε όλη την παραλιακή. Όταν την προσπέρασα επιτέλους, έφτασα από Άλιμο στον ΗΣΑΠ στον Πειραιά σε 5 min.
-
Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Πακιστανός με το παπί. Αμ μου είσαι στη μεσαία λωρίδα με το παπί, αμ ανάβει το πράσινο και δεν ξεκινάς, αλλά και την ώρα που κινούμαι στη λωρίδα μου να κόψεις δεξιά και να με κλείνεις με κίνδυνο να σε μαζέψω; Ευτυχώς πρόλαβα και φρέναρα και με το κορνάρισμα έκανες πάλι αριστερά στη λωρίδα σου και με άφησες ήσυχο και τον εαυτό σου ζωντανό.
-
Η τύπισσα που οδηγούσε ένα όχημα κάποιας εταιρείας με ιατρικά προϊόντα. Είμαι στη δεξιά λωρίδα στην Παραλιακή. Μου ανάβεις δεξί φλας για να μπεις από μεσαία δεξιά. Δεν χωράς, αλλά σφηνώνεσαι κόβοντάς με, πράγμα παράνομο και κυρίως παράλογο και επικίνδυνο. Ανάβω φλας και μπαίνω στη μεσαία για να φύγω και την ίδια στιγμή, με αναμμένο το δεξί φλας, κάνεις το αυτοκίνητο αριστερά μπαίνοντας στη λωρίδα μου και απότομα μετά δεξιά βγαίνοντας στον κάθετο δρόμο. Είπαμε, η προσποίηση έχει και τα όριά της.
Και ένα φαιδρό. Μπαίνω σε στενό κάνοντας το γύρο για να βγω στο βενζινάδικο. Στη μέση του δρόμου 2 κυρίες, λίγο... ξεπεταγμένες. Έχω αφήσει γκάζι, το αυτοκίνητο κόβει σιγά-σιγά, αυτές δεν ακούνε τίποτε και απορώ γιατί (ο κινητήρας λειτουργεί σαν καινούργιος, εντάξει, αλλά κάτι θα άκουγαν). Φτάνω πίσω τους, ούτε κίνηση να φύγουν από τη μέση του δρόμου. Τσιμπάω την κόρνα και τότε: η μία πετάγεται αριστερά, η άλλη δεξιά και 2 κινητά στα οποία μιλούσαν έφυγαν στον αέρα...
Κόντεψα να πεθάνω από το φόβο μου, λέει η μία. Και πού να σου κόρναρα και κανονικά, της απαντάω... Είμαι ευγενικός και σε περίμενα, αλλά δε με είχες καταλάβεις. Τι να κάνω κι εγώ;;;
Ευχαριστώ.
-
-
Το 3 είναι κλασική περίπτωση πια. Πολλοί/πάρα πολλές το κάνουν, ανεξάρτητα αν στρίβουν 90 ή 180 μοίρες, αδιαφορώντας (;) για το γεγονός ότι μπαίνουν στη λωρίδα σου.
Το 4 το κάνω κι εγώ συχνά. Μάλιστα, επειδή απεχθάνομαι την κόρνα, συνήθως περιμένω πότε θα με αντιληφθούν (κι εκεί ψιλο-πετάγονται).
Κορυφαίες στιγμές όμως κι αυτές με τη χαλασμένη/βραχνιασμένη κόρνα του σκαραβαίου. Το τι σκ@τό είχε φύγει τότε (ειδικά σε 4ποδα) δε λέγεται . -
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Είμαι ευγενικός και σε περίμενα, αλλά δε με είχες καταλάβεις. Τι να κάνω κι εγώ;;;Ανεβάζεις λίγο τις στροφές με τον συμπλέκτη πατημένο. Εγγυημένο αποτέλεσμα και δεν τρομάζεις τον πεζό.
-
Τρομάζεις όμως σκύλους που σε κυνηγάνε
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Είμαι ευγενικός και σε περίμενα, αλλά δε με είχες καταλάβεις. Τι να κάνω κι εγώ;;;
Ανεβάζεις λίγο τις στροφές με τον συμπλέκτη πατημένο. Εγγυημένο αποτέλεσμα και δεν τρομάζεις τον πεζό.
Πάγια τακτική και εκ μέρους μου όταν θέλω να ξεφορτωθώ κοιμώμενους πεζούς στην μέση του δρόμου.
Οταν παλιά είχα και το punto gt δε, με το που άρχιζε να σφυρίζει η τουρμπίνα δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνουν στην άκρη.
Τους δε παπάκουλες που καθόνταν και αυτοί στην μέση του δρόμο ενώ είχαν χώρο να πάνε δεξιά, περίμενα καρτερικά μέχρι
να περαμερίσουν λίγο, και με 1η σχεδόν στον κόφτη και την σκάστρα να ουρλιάζει να δεις για πότε εξαφανιζόντουσαν. Οκ για το τελευταίο ολίγο καφρίλικο, αλλά ήταν σε μερικές περιπτώσεις και διασκεδαστικό. -
Ο χρήστης taxidiwtis έγραψε:
:yikes:μα ποσο ΜΑΛΑΚΕΣ και ΤΡΑΓΙΚΟΙ ειναι αυτοι οι οποιοι δεν εχουν ουτε καν την στοιχειωδη κριτικη ικανοτητα ? Μεχρι και αυτοι θα καταλαβαίνανε τα αυτονοητα
η μονη λυση ειναι ευθανασία σε τετοιου ειδους ατομα
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Είμαι ευγενικός και σε περίμενα, αλλά δε με είχες καταλάβεις. Τι να κάνω κι εγώ;;;
Ανεβάζεις λίγο τις στροφές με τον συμπλέκτη πατημένο. Εγγυημένο αποτέλεσμα και δεν τρομάζεις τον πεζό.
Πάγια τακτική και εκ μέρους μου όταν θέλω να ξεφορτωθώ κοιμώμενους πεζούς στην μέση του δρόμου.
Οταν παλιά είχα και το punto gt δε, με το που άρχιζε να σφυρίζει η τουρμπίνα δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνουν στην άκρη.
Τους δε παπάκουλες που καθόνταν και αυτοί στην μέση του δρόμο ενώ είχαν χώρο να πάνε δεξιά, περίμενα καρτερικά μέχρι
να περαμερίσουν λίγο, και με 1η σχεδόν στον κόφτη και την σκάστρα να ουρλιάζει να δεις για πότε εξαφανιζόντουσαν. Οκ για το τελευταίο ολίγο καφρίλικο, αλλά ήταν σε μερικές περιπτώσεις και διασκεδαστικό.Πφφφφφφ ημίμετρα...
The real deal:
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Μόλις γύρισα από έξω και απλά αναφέρω 2-3 ζώα γιατί μου έσπασαν τα νεύρα:- Η τύπισσα με το Focus που κάθε φορά που ξεκινούσε της έσβηνε και ήθελε μάλιστα να βρίσκεται και στη μεσαία λωρίδα. Μετά, όταν έπαιρνε μπροστά, έκανε από δεξιά σφήνες και στο επόμενο φανάρι δημιουγούσε μποτιλιάρισμα σε όλη την παραλιακή. Όταν την προσπέρασα επιτέλους, έφτασα από Άλιμο στον ΗΣΑΠ στον Πειραιά σε 5 min.
αυτό με την καμία δεν γίνεται
-
Ωχ-ωχ!
-
Γιατι δεν γινεται?
-
Φανάρια?
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ωχ-ωχ! -
Γίνεται χωρίς τη τύπισα. Πάντα τρέχοντας όμως. Ειδικά για να φτάσεις στον ΗΣΑΠ στο ΣΕΦ. Όχι στο Πειραιά. Εκεί πρέπει να το έσκισε λίγο. Τι λίγο... Μετά τη διχάλα ειδικά προς Συγγρού-Πειραιά.. Θα έκανε και μερικές καλές σφήνες διαστημικές.
-
Ο χρήστης Squall85 έγραψε:
Στο τραμ της Νέας ΣμύρνηςΤι και αν έχει κολονάκια και πινακίδα μην παρκάρετε, την δουλεία μας να κάνουμε και οι υπόλοιποι να πάνε να πολλαπλασιαστούν!
Γιατί να μην το κάνει; Αφού ΞΕΡΕΙ πολύ καλά ότι οι πιθανότητες να υποστεί συνέπειες είναι 0. Ακόμα και αστυνομικός να υπήρχε εκεί, στην καλύτερη περίπτωση θα του έκανε παρατήρηση και θα τον άφηνε να φύγει.
Χρειαζόμαστε επειγόντως μια zero tolerance policy. Και zero tolerance στα όργανα που δείχνουν επιείκεια. Κάποτε πρέπει η αστυνομία να αρχίσει να κάνει την δουλειά της. Η αντικοινωνική συμπεριφορά έχει ξεπεράσει κάθε όριο λογικής.
-
Διαφωνω, εγω οταν δεν εχει κινηση κανω πολυ συχνα το 'μεσα στα Καμινια - πισω απο Καραβελ' σε 13 λεπτα, χωρις ιδιαιτερο κυνηγι κ τρεξιμο. Αντιστοιχα το 'Ευαγγελισμος - μεσα στα Καμινια' σε 10λεπτο.
-
Μα δεν έγραψα ότι δε το έκανε. Απλά έβγαλα τη τύπισα. Επίσης δε ξέρω από ποιο μέρος του Αλίμου έβαλε αφετηρία. Τέλος ταχύτητες 120-140 είναι γρήγορες για μέσα στη πόλη έτσι? Ακόμα και εαν κάνουμε τη πλάκα μας.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]