-
Έλα ρε ekvus που χάθηκες; Ο ιδρυτής του topic να λείπει τόσο καιρό δε λέει
-
Δυστυχως παιδια προβληματα κυριως υγειας (τα οποια δυστυχως δεν εχουν περασει ακομα) και ο απολυτος πανικος στην δουλεια. Ακομα και την αλφιτσα εχω παραμελησει (ενα μηνα εμεινε ακινητη) και μου κραταει μουτρα τωρα!!!
-
Εύχομαι να είναι περαστικά!
-
Κι η δικιά μου ένα μήνα αναμένεται να μείνει ακίνητη... Χθες γύρισα το αριστερό γόνατο στο μπάσκετ (3η φορά σε δύο χρόνια) κι αν κρίνω από τις δύο προηγούμενες φορές, θα μείνω σχεδόν 3 βδομάδες στο κρεβάτι και την 4η με το ζόρι θα βαδίσω... Μέχρι τότε το αμάξι θα περιμένει στο γκαράζ! Αυτά τα γόνατα είναι να μη γυρίσουν μια φορά... μετά γίνεσαι LEGO!
Σχετικά με τις Άλφα στη Συγγρού, ήταν και οι δύο 147;
-
Ναι, η πρωτη εγινε τελειως κομματια, η μηχανη εφυγε απο το αμαξωμα. Απ'ότι καταλαβα οι τυποι προσπαθησαν να τις απογειωσουν Υπαρχει μεγαλη βλακεια στον κοσμο που δυστυχως ειναι και εγκληματικη!!!!
-
Ο χρήστης george_t16 έγραψε:
Σχετικά με τις ?λφα στη Συγγρού, ήταν και οι δύο 147;
Αφού έχει βρωμίσει ο τόπος με 147! Πάνε οι παλιές καλές μέρες! Σούπα σαν τις Κορόλα καταντήσαμε...
-
george_t16 έγραψε:
Σχετικά με τις ?λφα στη Συγγρού, ήταν και οι δύο 147;
Αφού έχει βρωμίσει ο τόπος με 147! Πάνε οι παλιές καλές μέρες! Σούπα σαν τις Κορόλα καταντήσαμε...
Δε νομίζω! Αντίθετα το αυτοκίνητο διατηρεί ακόμα τη μαγεία του καινούριου και του σπάνιου! ΟΚ, πιο εύκολα θα πετύχεις στο δρόμο 147 παρά Ferrari, αλλά δεν κυκλοφορεί και σαν Yaris/Corolla ώστε να σιχαθείς να το βλέπεις! Αν έχει κάνει κάποιες πωλήσεις, αυτές απλά αποδεικνύουν την αξιοπιστία του μοντέλου, καθώς προτιμήθηκε από τους αγοραστές παρά τη μη ανταγωνιστική τιμή του.
-
η τιμη ειναι αρκετα ανταγωνιστικη , μη το συγκρινεις με corola αλλα με Α3 κ.α αυτης της κατηγοριας ( μεσαια πολιτελειας ) να και ειναι πανω κατω στη τμη ενως Golf 1.6 fsi .
Το οτι κυκλοφορα νομιζω βοηθα να βρισκεις και πιο ευκολα εξαρτηματα αφου οι αντιπρωσοπιες κρατανε περισοτερο στοκ , ακομα βρισκεις περισσοτερα βελτιωτικα μεταχειρισμενα κ.α
οκ καλα ολα αυτα αλλα ας μη ''βρωμισει ο τοπος '' -
Πολλοί από εσάς θα το έχετε ήδη ακούσει / δει σε κάποια διαφήμιση. Για όσους δεν το ξέρουν,, με κάθε νέα αγορά 147 δίνουν δώρο το δερμάτινο σαλόνι. Τώρα αν εγώ πάω τη δικιά μου που την αγόρασα πρόσφατα και τους πω προσθέστε μου δερμάτινο σαλόνι, λέτε να μου το βάλουν τσάμπα; Δε θα ήταν άσχημο πάντως.....
-
Δηλαδή η έκπτωση των 1300€ για αγορά με μετρητά σταμάτησε να ισχύει? ή ισχύουν και τα δύο, γιατί αν είναι έτσι τότε συμφέρει.
-
Ο χρήστης george_t16 έγραψε:
Δε νομίζω! Αντίθετα το αυτοκίνητο διατηρεί ακόμα τη μαγεία του καινούριου και του σπάνιου! ΟΚ, πιο εύκολα θα πετύχεις στο δρόμο 147 παρά Ferrari, αλλά δεν κυκλοφορεί και σαν Yaris/Corolla ώστε να σιχαθείς να το βλέπεις! Αν έχει κάνει κάποιες πωλήσεις, αυτές απλά αποδεικνύουν την αξιοπιστία του μοντέλου, καθώς προτιμήθηκε από τους αγοραστές παρά τη μη ανταγωνιστική τιμή του.
H entypwsi mou htan oti einai perissoteres oi 147 apo tis teleutaies Corolla.
-
Ο χρήστης photis έγραψε:
η τιμη ειναι αρκετα ανταγωνιστικη , μη το συγκρινεις με corola αλλα με Α3 κ.α αυτης της κατηγοριας ( μεσαια πολιτελειας ) να και ειναι πανω κατω στη τμη ενως Golf 1.6 fsi .Πως τίθεται σε αυτή τη κατηγορία η 147, ετσι αυθαίρετα επειδή το λέμε ή το θέλουμε? Δε νομίζω ότι το εσωτερικό της είναι ποιοτικότερο από αυτό ενός Golf ή μιας Corolla τελευταίας γεννιάς. Βέβαια γνωρίζω ότι η Alfa προσπαθεί να λανσάρει το αυτοκίνητο σε αυτή τη κατηγορία αλλά πιστεύω οτι αυτή η θέση κερδίζεται με τη πορεία του μοντέλου στο χρόνο, την αξιοπιστία, την αποδοχή από το κοινό, τη ποιότητα κατασκευής κλπ και δε τη παίρνει κάποιο αυτοκίνητο απλά δια ανακοίνωσης από την κατασκευάστρια εταιρεία. Σε γενικές γραμμές πάντως τα Alfa είναι αρκετά ακριβά. Απλά συγκρίνετε την 156 με αλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας όπως το Mondeo, Mazda 6, Avensis κλπ. Παρότι 1.6 είναι ακριβότερη από μοντέλα μεγαλύτερων κυβικών, με μεγαλύτερους χώρους μεγαλύτερες εγγυήσεις και ουσιαστικά τον ίδιο εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Πως τίθεται σε αυτή τη κατηγορία η 147, ετσι αυθαίρετα επειδή το λέμε ή το θέλουμε? Δε νομίζω ότι το εσωτερικό της είναι ποιοτικότερο από αυτό ενός Golf ή μιας Corolla τελευταίας γεννιάς.Η άποψη όλων των περιοδικών μέχρι τώρα αυτό δείχνει, κατά τ'άλλα υπάρχουν και οι εκθέσεις για προσεκτική επιθεώρηση των μοντέλων. Μην ξεχνάμε επίσης ότι η 147 είναι μοντέλο 2000...
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
H entypwsi mou htan oti einai perissoteres oi 147 apo tis teleutaies Corolla.
Εντάξει ας μην υπερβάλουμε. Η Corolla παραμένει το best seller της ελληνικής αγοράς.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Πως τίθεται σε αυτή τη κατηγορία η 147, ετσι αυθαίρετα επειδή το λέμε ή το θέλουμε? Δε νομίζω ότι το εσωτερικό της είναι ποιοτικότερο από αυτό ενός Golf ή μιας Corolla τελευταίας γεννιάς.
Η άποψη όλων των περιοδικών μέχρι τώρα αυτό δείχνει, κατά τ'άλλα υπάρχουν και οι εκθέσεις για προσεκτική επιθεώρηση των μοντέλων. Μην ξεχνάμε επίσης ότι η 147 είναι μοντέλο 2000...
Gramarcar μπήκες και στα τρια αυτοκινητα και λές οτι η 147 δεν είναι ποιοτικότερο απο golf και corolla; Εγώ πάντως που τα οδήγησα ολα,μάλιστα το corolla το οδηγώ καθημερινά λόγω δουλειάς και σε καμία περιπτωση δεν τη θεωρώ πιο ποιοτική ουτε για πλάκα!!! για το golf δεν μπορώ να είμαι τόσο σίγουρος το οδήγησα 2 φορές απο 3 ώρες και δεν μου φάνηκε και τόσο ποιοτικό,πέρα απ το γεγονός οτι μέσα είναι πολύ αδιάφορο να μην πώ απαράδεκτο IMHO
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Απλά συγκρίνετε την 156 με αλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας όπως το Mondeo, Mazda 6, Avensis κλπ. Παρότι 1.6 είναι ακριβότερη από μοντέλα μεγαλύτερων κυβικώνΕδω ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Η 156 είναι καλύτερη σαν αυτοκίνητο απο τα Mondeo, Mazda 6, Avensis . Γιατι να μην είναι πιο ακριβή?
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Απλά συγκρίνετε την 156 με αλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας όπως το Mondeo, Mazda 6, Avensis κλπ. Παρότι 1.6 είναι ακριβότερη από μοντέλα μεγαλύτερων κυβικών
Εδω ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Η 156 είναι καλύτερη σαν αυτοκίνητο απο τα Mondeo, Mazda 6, Avensis . Γιατι να μην είναι πιο ακριβή?
Εχμμμ... αντικειμενικά (φτου-κα-κα! Είπα την απαγορευμένη λέξη! ) μάλλον το Μοντέο και το 6 έχουν φτάσει την 156 σε επιδόσεις-οδική συμπεριφορά και μάλλον είναι καλύτερα σε χώρους, άρα θα έλεγε κανείς ότι συνολικά είναι 'καλύτερα' αυτοκίνητα. (:o ακούω τι λέω; ) Από την άλλη βέβαια δεν έχουν το design (αν και το 6 δεν είναι άσχημο), το όνομα και το συναισθηματισμό της Άλφα Ρομέο.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εχμμμ... αντικειμενικά (φτου-κα-κα! Είπα την απαγορευμένη λέξη! ) μάλλον το Μοντέο και το 6 έχουν φτάσει την 156 σε επιδόσεις-οδική συμπεριφορά και μάλλον είναι καλύτερα σε χώρους, άρα θα έλεγε κανείς ότι συνολικά είναι 'καλύτερα' αυτοκίνητα. (:o ακούω τι λέω; ) Από την άλλη βέβαια δεν έχουν το design (αν και το 6 δεν είναι άσχημο), το όνομα και το συναισθηματισμό της Άλφα Ρομέο.
Ας πεί κάποιος,στόν tecnick νά μαζέψει τή σφήκα του,γιατί έχει τσιμπήσει πολύ κόσμο τώρα τελευταία!!!
-
Μην ξεχνάς ότι έχω καταφέρει να μπω στη λίστα των πιο αντικειμενικών αλφίστι του φόρουμ πριν αμολήσει ο technik την (ασημένια?) σφήκα του!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μην ξεχνάς ότι έχω καταφέρει να μπω στη λίστα των πιο αντικειμενικών αλφίστι του φόρουμ πριν αμολήσει ο technik την (ασημένια?) σφήκα του!Λίστα;Τί λίστα;Εχει καί λίστα τό φόρουμ;
Ποιός τήν συνέγραψε;Κανένας μοντερέιτορ;
Νά αλυσοδεθεί,καί νά πεταχτεί στά Τάρταρα ΑΜΕΣΩΣ!!!
Alfa 147 forum