-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ CLUB...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΕΨΑΞΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 3 ΩΡΟ ΜΗΠΩΣ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ!!!!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 20 ΜΙΖΙΕΣ...ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΣΠΑΝΙΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΓΚΑΖΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΑΩ ΛΙΓΟ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΑΛΙ ΣΒΗΝΕΙ!!!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1 ΛΕΠΤΟ (ΜΕ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ΓΚΑΖΙ) ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΡΕΛΑΝΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΤΡΕΜΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΣΚΟΡΤΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ,ΠΑΙΡΝΕΙ 'ΤΣΑΚΜΑΚΙ'(ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ)...ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑΞΑ!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ !!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Υ.Γ. Συγγνωμη για τα κεφαλαια δεν θα ξανα γινει...ξεχαστηκα και αφου τα εγραψα το θυμηθηκα!
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ CLUB...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΕΨΑΞΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 3 ΩΡΟ ΜΗΠΩΣ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ!!!!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 20 ΜΙΖΙΕΣ...ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΣΠΑΝΙΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΓΚΑΖΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΑΩ ΛΙΓΟ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΑΛΙ ΣΒΗΝΕΙ!!!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1 ΛΕΠΤΟ (ΜΕ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ΓΚΑΖΙ) ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΡΕΛΑΝΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΤΡΕΜΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΣΚΟΡΤΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ,ΠΑΙΡΝΕΙ 'ΤΣΑΚΜΑΚΙ'(ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ)...ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑΞΑ!!!
Υ.Γ. Συγγνωμη για τα κεφαλαια δεν θα ξανα γινει...ξεχαστηκα και αφου τα εγραψα το θυμηθηκα!
-
-
Ο χρήστης undercover251 έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ CLUB...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΕΨΑΞΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 3 ΩΡΟ ΜΗΠΩΣ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ!!!!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 20 ΜΙΖΙΕΣ...ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΣΠΑΝΙΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΓΚΑΖΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΑΩ ΛΙΓΟ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΑΛΙ ΣΒΗΝΕΙ!!!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1 ΛΕΠΤΟ (ΜΕ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ΓΚΑΖΙ) ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΡΕΛΑΝΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΤΡΕΜΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΣΚΟΡΤΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ,ΠΑΙΡΝΕΙ 'ΤΣΑΚΜΑΚΙ'(ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ)...ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑΞΑ!!!
Καλωσήρθες.
Δεν αναφέρεις αμάξι όμως. -
Έχεις διαρροή της υψηλής τάσης προς την γείωση, ψάξε να βρείς από που είναι η διαρροή ( πίπες μπουζί, μπουζοκαλώδια, πολλάπλασιαστής / στές ) ή ψέκασε όλο το κύκλωμα με ειδικό σπρέϊ διαρροών, καλύτερα όμως είναι να βρείς την αιτία.
-
ευχαριστω για την ανταποκριση,εχω ενα focus 1600 του 2001...εχω ηδη αλλαξει πολλαπλασιαστη γιατι πηγαινα 3 κυλινδρος,αλλα και πριν απο αυτο το ειχα το προβλημα.υπαρχει περιπτωση να καηκε ο πολ/στης απο κατι τετοιο και να το ξανα παθω?εχω ηδη καθαρισει πεταλουδα και ψεκασει ολα τα πιθανα κατα την γνωμη μου σημεια.
-
αλλαξε τα μπουζοκαλωδια
-
Εμένα για αισθητήρας στροφών στροφάλου μου κάνει...
-
προς το παρον ασχοληθηκα με την iacv και τον throttle position sensor (καθαρισμα)... περιμενω να βρεξει να δω τι εγινε, αλλα απο την μερα που τα καθαρισα ολο ηλιο εχει!
-
τελικα εβρεξε για κανα διημερο...το προβλημα δεν μου παρουσιαστηκε!!!ευελπιστω και σε αλλες δοκιμες ομως για να ειμαι σιγουρος...να πω εδω ενα ευχαριστω παλι σε οσους εγραψαν την γνωμη τους και σε εναν κυριο που μου εστειλε pm για την iacv!!
-
Ωραιος!
-
Τις προαλλες με τη βροχη και ενω ημουν στο φαναρι(δεν ειχα βουτηξει σε λιμνες) το αμαξι εσβησε. Δεν επερνε μπρος με τιποτα, το πηγα στην ακρη και εψαχνα τιμες απο γερανους να με μεταφερουν. Τελικα πριν καλεσω, κανω μια τελευταια προσπαθεια και πηρε. Γενικα τις μερες με υγρασια το αμαξι ειναι ψοφιμι. Χαμηλο ρελαντι, και που και που σβηνει ομως παιρνει αμεσως. Τωρα ομως το παρακανε!!
Το ιστορικο εχει ως εξης, πολλ/στης καινουριος, μπουζοκαλωδια καινουρια beru, καπακι/ραλουλο διανομεα καινουρια, γειωσεις καθαρισμενες.
Τι αλλο ηλεκτρικο μπορει να ειναι? Αισθητηρας θεσης στροφων μου πε καποιος(δεν εχει αλλαχτει ποτε) εχει σχεση με υγρασια αυτος ο αισθητηρας?. Επισης μηπως κατι απο το βηματικο μοτερ της πεταλουδας? Τι αλλο να εχει μεινει, δεν εχει κατι αλλο ηλεκτρικο το τιμημενο!
Το αμαξι ειναι skoda favorit μονου ψεκασμου του '93. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Τις προαλλες με τη βροχη και ενω ημουν στο φαναρι(δεν ειχα βουτηξει σε λιμνες) το αμαξι εσβησε. Δεν επερνε μπρος με τιποτα, το πηγα στην ακρη και εψαχνα τιμες απο γερανους να με μεταφερουν. Τελικα πριν καλεσω, κανω μια τελευταια προσπαθεια και πηρε. Γενικα τις μερες με υγρασια το αμαξι ειναι ψοφιμι. Χαμηλο ρελαντι, και που και που σβηνει ομως παιρνει αμεσως. Τωρα ομως το παρακανε!!Το ιστορικο εχει ως εξης, πολλ/στης καινουριος, μπουζοκαλωδια καινουρια beru, καπακι/ραλουλο διανομεα καινουρια, γειωσεις καθαρισμενες.
Τι αλλο ηλεκτρικο μπορει να ειναι? Αισθητηρας θεσης στροφων μου πε καποιος(δεν εχει αλλαχτει ποτε) εχει σχεση με υγρασια αυτος ο αισθητηρας?. Επισης μηπως κατι απο το βηματικο μοτερ της πεταλουδας? Τι αλλο να εχει μεινει, δεν εχει κατι αλλο ηλεκτρικο το τιμημενο!
Το αμαξι ειναι skoda favorit μονου ψεκασμου του '93.Διαβαζω δεξια αριστερα για τη χρηση διηλεκτρικης σιλικονης (dielectric grease) σε τετοιες περιπτωσεις, βοηθα στη στεγανοποιηση κλπ, θα μπορουσε ισως να βοηθησει?
τελικα εβρεξε για κανα διημερο...το προβλημα δεν μου παρουσιαστηκε!!!ευελπιστω και σε αλλες δοκιμες ομως για να ειμαι σιγουρος...να πω εδω ενα ευχαριστω παλι σε οσους εγραψαν την γνωμη τους και σε εναν κυριο που μου εστειλε pm για την iacv!!
μπορεις να 'βρεξεις' μονος σου, με ενα ψεκαστηρι. Το νεφος που θα δημιουργησει, αν υπαρχει προβλημα μπορει να το φερει στην επιφανεια
-
πολυ καλη στεγανοποιηση σε περιπτωσεις εκτακτης αναγκης κανει το κοινο πετρελαιο, εχει την ιδιοτητα να διωχνει το νερο και να διμιουργει ενα φιλμ προστασιας απο την υγρασια.
-
Παιδια εχω ασχοληθει στο παρελθον με τετοιους τροπους(πετρελαιο, σπρευ απομακρυνσης υγρασιας) για να μπαλωσω προσωρινα το προβλημα αλλα προκοπη δεν ειδα.
Εξαλλου η αλλαγη ολων των παραπανω που ανεφερα εχει γινει προληπτικα μηπως και βρω τι φταιει.
Γενικα το αμαξι στην υγρασια(ακομη και χωρις βροχη) ειναι πεσμενο πολυ, δεν παει.
Ρωτω τωρα αν υπαρχει κατι αλλο που μπορει να ελεγθει/αντικατασταθει ωστε να λυθει το προβλημα. Τωρα στο σερβις που θα παω θα ζητησω να ελεγθει ο αισθητηρας του βολαν μηπως τραβει απο κει υγρασια ή ειναι πολυ βρωμικος. -
Μια καλη ματια, στην ασφαλειοθηκη σου.
Εχουν θεματακι τα skoda, με τις ασφαλειες.
Τσεκαρισε ακομα, και τις εσωτερικες γειωσεις. -
Ο χρήστης Τζαβαρας Δημητρης έγραψε:
Μια καλη ματια, στην ασφαλειοθηκη σου.
Εχουν θεματακι τα skoda, με τις ασφαλειες.
Τσεκαρισε ακομα, και τις εσωτερικες γειωσεις.Ασφαλειοθηκη εχει μονο εντος του αυτοκινητου το συγκεκριμενο. Εχει βγει η πλακετα απο ηλεκτρολογο εχει καθαριστει και εχουν περαστει με καλαι ολες οι κολλησεις.
-
Γνωριζω, που βρισκετε η ασφαλειοθηκη σου φιλε.
Ξερωντας ομως, και το προβλημα τους. Εχουν ενα θεμα, με τα ηλεκτρικα τους εν τελει.
Με τον ηλεκτρολογο σου, καντε ενα λεπτομερη ελεγχο, στις καλωδειωσεις του κινητηρα.
Για στεγανοπ. των επαφων, πρωτα πρωτα. Τα λαστιχακια στις φυσσες, υπαρχουν? Απο που περνα η υγρασια?
Μετρησατε, τα ρευματα που φτανουν στον εγκεφαλο?
Η πτωση αποδοσης, απο καπου ξεκινα. Ανοιξτε και το κουτι του εγκεφαλου, για τυχον διαβρωσεις.
Δεν κανω μαθηματα, αλλα με σωστο ψαξιμο, να βγαλετε μια ακρη. -
εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα στο skoda favorit.περνει υγρασια ο διανομεας οταν εχει λιμναζουσα νερα.μπορω καπως να τον μονωσω?εχω σκεφτει να τον τυλιξω με ταινια υφασματινη που βαζουν σε ενωσεις ηλεκτρολογικες σε αντλιες νερου.
-
Αν δεν εχεις αφαιρεσει την ποδια πως φτανει νερο στον διανομεα??
Εμενα οσο και να βουτηξω δεν ανεβαινει νερο τοσο ψηλα που ειναι το ντιστριμπιτερ. Δεν νομιζω να ειναι απο κει το προβλημα.
Προβλημα κατα την εκκινηση με υγρασια!!HEEELP