-
Το διόρθωσα μωρέ
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το διόρθωσα μωρέ -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Πολλές ημέρες πέρασαν χωρίς καμία αναφορά προβληματικών συμπεριφορών και έχω αρχίσει να ανησυχώ .....
Ολα καλά ρε σεις?!παντως είμαι ο μοναδικός που του έχει παρουσιάσει τόσα 'προβλήματα'.
μάλλον είμαι το μαύρο πρόβατο της υπόθεσης, αν και το έχω σε maranello red -
Ο χρήστης πανος_fabia 101 έγραψε:
Πολλές ημέρες πέρασαν χωρίς καμία αναφορά προβληματικών συμπεριφορών και έχω αρχίσει να ανησυχώ .....
Ολα καλά ρε σεις?!παντως είμαι ο μοναδικός που του έχει παρουσιάσει τόσα 'προβλήματα'.
μάλλον είμαι το μαύρο πρόβατο της υπόθεσης, αν και το έχω σε maranello redΜικρά θέματα , μη σε αγχώνουν
-
Καλησπερα σας απο εναν ακομα ευτυχη κατοχο Bravo, που δυστυχως δεν το χαιρεται οπως πρεπει λογω Αθηνας και υποχρεωσεων.
Εχει καποιος απο σας να προτεινει εμπιστο εξειδικευμενο συνεργειο στην Αθηνα, αν ειναι και κοντα στο κεντρο ακομα καλυτερα. Με ενδιαφερει κυριως η ποιοτητα της δουλειας και δευτερευοντως οι καλες τιμες.
Δεν εχουμε προβληματα ευτυχως, απλα σιγα σιγα πλησιαζει η ωρα για σερβις.
-
Κάποιος εκ Αθήνας , να προτείνει εξιδεικευμένο (ή εξουσιοδοτημένο?) συνεργείο στον φίλο kvlachos
-
Εξουσιοδοτημενο συνεργειο ειναι στον Αλιμο η spicar,υπαρχει στους Αμπελοκηπους η Λαμδα,και στο Περιστερι αν θυμαμαι καλα ο Σφακιανακης.
-
Κάποιος εκ Αθήνας , να προτείνει εξιδεικευμένο (ή εξουσιοδοτημένο?) συνεργείο στον φίλο kvlachosToυ έστειλα ήδη πμ, αλλά δεν το έχει διαβάσει...
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Κάποιος εκ Αθήνας , να προτείνει εξιδεικευμένο (ή εξουσιοδοτημένο?) συνεργείο στον φίλο kvlachos
Toυ έστειλα ήδη πμ, αλλά δεν το έχει διαβάσει...
ΥΓ : υπάρχει περίπτωση να ανέβεις στην πιθανολογούμενη συνάντηση του forum Αργύρη?
-
Ο χρήστης marinos regata έγραψε:
Εξουσιοδοτημενο συνεργειο ειναι στον Αλιμο η spicar,υπαρχει στους Αμπελοκηπους η Λαμδα,και στο Περιστερι αν θυμαμαι καλα ο Σφακιανακης.Σπυκαρ ούτε στον εχθρό μου...
-
Με 8,3l/100km βγάλαμε την εβδομάδα , τόλμησα σήμερα και πάτησα το Sport , έτσι για την ... ακουστική
-
έφτασε κανείς κάτοχος σε αλλαγή δίσκων και υλικών τριβής? Μπροστά οι δίσκοι μου κάνανε δόντι στην άκρη και θέλω να τους αλλάξω γιατί κάνουν ενοχλητικό γρατσούνισμα στις χαμηλες ταχύτητες. Ξέρει κανείς για τίποτα καλύτερο ή να βάλω αυτά που προτείνει η Fiat καλύτερα?
Το 150αρι Dynamic έχω. Νομίζω πως φορά τα ίδια με αυτά του Sport.
-
Εγώ άλλαξα μόνο τακάκια στα 30.000 χλμ. αλλά δεν θυμάμαι την μάρκα. Πάντως τα εργοστασιακά είναι Galfer. Διαφορές στα φρένα έχουν το 150άρι με το 120άρι και όχι οι εκδόσεις εξοπλισμού (Dynamic - Sport).
-
Ο χρήστης Buddha έγραψε:
έφτασε κανείς κάτοχος σε αλλαγή δίσκων και υλικών τριβής? Μπροστά οι δίσκοι μου κάνανε δόντι στην άκρη και θέλω να τους αλλάξω γιατί κάνουν ενοχλητικό γρατσούνισμα στις χαμηλες ταχύτητες. Ξέρει κανείς για τίποτα καλύτερο ή να βάλω αυτά που προτείνει η Fiat καλύτερα?Το 150αρι Dynamic έχω. Νομίζω πως φορά τα ίδια με αυτά του Sport.
Στα πόσα χιλιάδες χιλιόμετρα παρουσιάστηκε το 'δόντι' στους δίσκους?
-
έφτασε κανείς κάτοχος σε αλλαγή δίσκων και υλικών τριβής? Μπροστά οι δίσκοι μου κάνανε δόντι στην άκρη και θέλω να τους αλλάξω γιατί κάνουν ενοχλητικό γρατσούνισμα στις χαμηλες ταχύτητες. Ξέρει κανείς για τίποτα καλύτερο ή να βάλω αυτά που προτείνει η Fiat καλύτερα?
Το 150αρι Dynamic έχω. Νομίζω πως φορά τα ίδια με αυτά του Sport.
Στα πόσα χιλιάδες χιλιόμετρα παρουσιάστηκε το 'δόντι' στους δίσκους?
γύρω στις 73 χιλιάδες έχει τώρα. Βέβαια η χρήση του είναι ιδιαιτέρως εντατική. Πέρασα τις 50χιλιάδες σε λιγότερο απο χρόνο.
-
Καθαρά Δευτέρα 2011.....

-
Καθαρά Δευτέρα 2011.....

Ανεβασε κιαλλες Κωνσταντινε -
Thomas_C200K...αργότερα , με βιντεάκι από τη διαδρομή
-
Thomas_C200K...αργότερα , με βιντεάκι από τη διαδρομή -
Καθαρά Δευτέρα του ΄11 με χιονόπτωση.... , μάλιστα.
Mini εξόρμηση , λίγο καθυστερημένα , με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Μουζάκι , με απότερο στόχο την κίνηση προς την Αργιθέα του Ν.Καρδίτσας (αποδείχθηκε πολύ φιλόδοξος στόχος τελικά )http://acheloosargithea.blogspot.com/.
Τρίκαλα-Παλαιομονάστηρο-Μουζάκι , γνωστή διαδρομή με αρκετή κίνηση λόγω ημέρας. Από Μουζάκι προς Παλαιόκαστρο και από εκεί με κατεύθυνση προς Δρακότρυπα. Ωραία διαδρομή , αλλά δυστυχώς το οδόστρωμα σε πολύ κακή κατάσταση , με έντονες ανωμαλίες και πολύ κοπάνημα των αναρτήσεων.
Μετά το Μουζάκι η χιονόπτωση ήταν πυκνότερη , ο δρόμος έδειχνε και γλυστρούσε αρκετά , οπότε στη συμβολή των δρόμων όπου δεξιά πας για Δρακότρυπα και ευθεία με διαδρομή 20 χιλιομέτρων για Αργιθέα , στάση και αναστροφή για επιστροφή .

Το κομμάτι της ανόδου από Μουζάκι και πάνω...Στατιστικά βόλτας
Χιλιόμετρα : 52km
Μέση κατανάλωση : 10,9λ/100km
Mέση ταχύτητα : 53km/h
Xρόνος : 00h:58minΑπομένει τώρα να δούμε αν αύριο το πρωί θα ξυπνήσουμε με καμιά 15αριά πόντους χιόνι και εδώ...ρίχνει τώρα και αρχίζει να το στρώνει.
Fiat Bravο 2007