-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Σε παλιό λάπτοπ Toshiba (χρονολογίας 2003) το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν οτι δέν υπήρχαν drivers για την καρτα γραφικών και έτσι δέν δούλευε το Aero και δέν υποστηριζε την native ανάλυση της οθόνης οπότε τα έδειχνε λίγο θολά.Τελικά γι αυτό το λόγο έβαλα πάλι XP και ειλικρινά λυπήθηκα γιατί πήγαινε σφαίρα με τα 7, ίσως και καλύτερα απο τα XP
Το δικό σου εφόσον είναι μόλις 2ετίας δέν θα έχει κανένα πρόβλημα με drivers.
Σε λάπτοπ 8ετίας δεν υπήρχε περίπτωση να έβλεπες προκοπή με το aero. Θολούρα έβλεπες λόγο παλαιότητας της κάρτας γραφικών, λόγικό είναι.
Αν θέλεις να το αξιοποιήσεις πάντως ρίξε του ένα linuxάκι και κάνε μια δοκιμή με το jolicloud.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ο πωλητης του πλαισιου, μου αντιπροτεινε τα τουρμπο-εξ.. τον εγραψα στα παλαιοτερα και πηρα τα JBL Creature III
σαν τσιχλόφουσκες που περπατάνε είναι
imac και τρεντικα ηχεία...χμμμ
Και ακούγονται σαν τσιχλόφουσκες. Μόνο τσιριχτά πρίμα και υπερτονισμένο μπάσο από το subwoofer που κατατροπώνει τα πάντα. Σε συνδυασμό με το υψηλό jitter της αναλογικής εξόδου των Mac κάνουν τη Lady Gaga να ακούγεται σαν Napalm Death.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Εγώ έχω βάλει με clean install 7 από βίστα, σε 5 λάπτοπς ( τα 3 ήταν όμοια με του κιούση βέβαια) και τα δέχτηκαν αμάσητα. Τώρα θα περάσω 7 σ´ένα τοσίμπα. Δεν είχα σκεφτεί ότι ενδεχομένως να έχω θεματάκι και διαβεβαίωνα την ευκολία του εγχειρήματος άπαντες.Sent from my iPhone using Tapatalk
δεν ειναι στανταρ αυτο , αλλα μου χει τυχει να δω προβληματα σε ενα vaio (με gpu, οπου επαιρνε μονο drivers sony, οχι nvidia) , ενα hp pressario (με wifi τελειως ακυρο, ολοι οι drivers στο site της hp παρολο που ηταν για 7 δεν δουλευαν) και απο οτι θυμαμαι στα turbo x
γενικα ενδεχεται να υπαρχουν θεματα με καποιους drivers σε καποια λαπτοπ οποτε αν δε θες να ζοριστεις (γιατι καποια λυση τελικα θα βρεις, ακομα και στη περιπτωση με το vaio φιλος μου το ελυσε) καλυτερα να μην το επιχειρησεις
-
Τα Vaio παίρνουν κανονικά drivers NVIDIA, απλά χρειάζονται μερικές τροποποιήσεις στο αρχείο INF τους.
Σε λαπτοπ με οδηγούς των 7 τώρα (απ' ότι έχω δει μέχρι στιγμής τουλάχιστον), μπορεί να μην έχεις π.χ. λειτουργία scroll και tapping στο touchpad, αλλά μια βασική λειτουργικότητα θα την έχεις στο περισσότερο hardware.
Στο λαπτοπ του dog80 πιο πάνω, ακόμα κι αν τα 7 έβλεπαν την κάρτα γραφικών σαν 'Standard VGA', θα έπρεπε να ήταν σε θέση να παίξουν στην native ανάλυση της οθόνης.. Για Aero πρέπει η κάρτα να υποστηρίζει τουλάχιστον pixel shader 2.0 (οι GeForce Fx Go 5xxx π.χ. υποστήριζαν, ακόμα και στο μακρινό 2003) και να έχει τουλάχιστον 128ΜΒ on-board μνήμης ή το σύστημα να έχει μπόλικη RAM (χλωμό για την εποχή). Φυσικά για Aero ένας generic VGA driver δεν αρκεί.
-
Ο χρήστης VIRSS έγραψε:
Σε λαπτοπ με οδηγούς των 7 τώρα (απ' ότι έχω δει μέχρι στιγμής τουλάχιστον), μπορεί να μην έχεις π.χ. λειτουργία scroll και tapping στο touchpad, αλλά μια βασική λειτουργικότητα θα την έχεις στο περισσότερο hardware.
σε αυτο τουλαχιστον υπαρχει περιπτωση το update να ειναι στα οptional , με το synaptics που ειναι απο τα πιο διαδεδομενα ετσι γινεται παντως, αρχικα δεν το βλεπει αλλα τελικα βρισκει το driver στα optionals και δουλευει τελεια
το ιδιο εγινε και με την καρτα ηχου μου και τα touch κουμπια (ολα δουλευουν αψογα πλεον )αυτο με τα vaio που λες, ποτε δεν ηξερα/εψαξα τι ακριβως γινεται (μεχρι που μου πες εσυ) προφανως ομως η λυση του προβληματος δεν ειναι ευκολη υποθεση για τον οποιοδηποτε χρηστη οσο απλο και αν το κανεις να ακουγεται
με λιγα λογια κατα 99% υπαρχει λυση, αλλα αν ο αλλος δεν ειναι ετοιμος να ριξει ψαξιμο και διαβασμα, καλυτερα να μην μπει στον κοπο
(εκτος αν ξερει οτι το ταδε μοντελο που τον αφορα δεν εχει κανενα προβλημα) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
με λιγα λογια κατα 99% υπαρχει λυση, αλλα αν ο αλλος δεν ειναι ετοιμος να ριξει ψαξιμο και διαβασμα, καλυτερα να μην μπει στον κοποΆρα το επιχειρώ
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
βγηκε καινουρια εκδοση του FF 3.6.14το πρόβλημα με το Hotmail όμως παραμένει
-
Uploaded with ImageShack.us
-
Τον έχω ήδη - σφαίρα, κάποιο πρόβλημα δεν έβγαλε ακόμη!
Βασικά από τον b11 αυτόν χρησιμοποιώ ... -
δε το πιστεύω κράσαρε το photoshop και δεν είχα κάνει save και δεν έχει auto save η μλια
-
-
δε μου χει κρασάρει ποτέ το φοτοσοπ
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
και ο 4 για τα μπάζα είναι ειδικά σε ταχύτητα.
μετά από πολλά χρόνια και από τον 0.8 που δούλευα τον παράτησα για τον δυστυχώς ή εύτυχως καλύτερο :
Δεν του λείπουν πλέον τα extensions. Οπότε γιατί να βγάζω τον καρκίνο...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Sent from my Nokia using Windows Phone 7ε;;;
εχεις firmware WM7 για Nokia??? -
Οχι ρε , αστειεύομαι με την απόφαση της Νοκια.
-
-
-
Ψάχνω για laptop μέχρι 450-500Ε(όσο πιο κοντά στα 450Ε τόσο καλύτερα ).
Με ενδιαφέρει να είναι διπύρηνο και να έχει όσο γίνεται πιο δυνατή κάρτα γραφικών.
Καμιά πρόταση;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]