Πολλες οι ερωτησεις, πολλες και οι απαντησεις:
Go_forPole:
Το κοστος για αγωνες, ακομα και ενιαιου, ειναι ΠΟΛΥ μεγαλο. Δεν ειναι απλα τα πραγματα, και στο λεμε εγω και ο Hannibal που εχει αμεση εμπλοκη.
Servmx:
Ακομα και σε συγκριση με τα λεφτα για τις βελτιωσεις, το κοστος ειναι μεγαλο γιατι οτι λεφτα και να ριξεις στο αμαξι σου, ειναι το αμαξι της ΒΟΛΤΑΣ. Μπορεις να το χρησιμοποιεις καθε μερα. Το αγωνιστικο ειναι ενα EXTRA που θα το χρησιμοποιεις μονο στους αγωνες (οκ υπαρχουν και οι εξαιρεσεις).
Nass: Το ΠΡΩΤΟ αρθρο του ΚΟΚ:
Άρθρo 1: Πεδίo εφαρμoγής τoυ Kώδικα
O Kώδικας Oδικής Kυκλoφoρίας εφαρμόζεται σε oδoύς και σε xώρoυς πoυ xρησιμoπoιoύνται για δημόσια κυκλoφoρία oχημάτων, πεζών και ζώων.
Κοινως, αμα αγορασουμε ενα οικοπεδο και εκει μεσα κανουμε οτι θελουμε, δεν μπορει κανεις ματσονομος να μας πει τιποτα (ισως για θορυβο κλπ αλλα ασχετα με τροχαιες παραβασεις). To αρθρο 49 αναφερεται στην αδεια που πρεπει να παρεις απο ΕΛΠΑ για να κανεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ αγωνες, και δεν εχει σχεση με την παραβαση του αυτοσχεδιου αγωνα. Βεβαια πολυ φοβαμαι οτι για να το αποδειξεις αυτο θα πρεπει να φτασεις μεχρι το δικαστηριο...Απλα, οπως καταλαβαινεις, το πρωτοι αρθρο λεει οτι σε ιδιωτικη οδο πολυ απλα ο ΚΟΚ στο ΣΥΝΟΛΟ του δεν ισχυει, ενω το αρθρο 49 μιλαει για ιδιωτικες οδους. Βγαλε ακρη...
Κouk: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα για μενα οι κοντρες δεν ειναι ουτε για εκτονωση ουτε για επιδειξη, ειναι γιατι γουσταρω και το κανω για διασκεδαση. Για αυτο τον λογο προσπαθω να το κανω σε δρομους/μερη/με τροπο που δεν ενοχλω/κινδυνευουν αλλους/-οι, και αμα δω οτι σοβαρευουν τα πραγματα απλα κοβω, δεν θα παω δηλαδη πανω απο τις δυνατοτηες μου μονο και μονο για να περασω τον αλλο. Τωρα, αν φαω το κεφαλι μου ετσι (και μονο) ή αν ο αλλος, προσπαθωντας να με φτασει φαει το δικο του, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ
Cliodriver:
Υπαρχουν κοντρες και κοντρες. Κοντρα ειναι το κυνηγι μεταξυ φιλων που κανουμε 2 το πρωι σε ερημικα βουνα που πραγματικα δεν βλεπουμε αλλο αμαξι στον δρομο.
Κοντρα ειναι κοντρα στην ευθεια αλλα σε ΑΔΕΙΑ ευθεια και κλειστη σε καθετους δρομους (Βουτα, ΑΡΓΑ το βραδυ και οχι στις 11).
Κοντρα ειναι και οταν φευγεις στο πεταλο η στην σφηνα και πας και σκοτωνεις καποιον.