-
Η Elise δεν έχει καμία συγκολληση ...
Τα πλαισιο της είναι δοκοι αλουμινίου κολλημένοι με επωξιδικη ρητινη ...
Και η συντήρηση της είναι αστεία απλή ... -
Γρηγόρη η γνώμη μου για τα μεταχειρισμένα γενικώς είναι η ακόλουθη:
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Η Elise δεν έχει καμία συγκολληση ...
Τα πλευσιο της είναι δοκοι αλουμινίου κολλημένοι με επωξιδικη ρητινη ...
Και η συντήρηση της είναι αστεία απλή ...Συμφωνα με τα λεγομενα του Ιδρυτη του Ελληνικου Club της Lotus,
-κατοχου Exige cup - και χρηστη του τοπικου, theoM5, το πλαισιο της, οπως ειχε αναφερει
σε παλαιοτερη απορια μου, (εφοσον θυμαμαι καλα...) χωριζεται σε τρια μερη, τα οποια και διατιθενται
ξεχωριστα ως spare parts, αλλα απαιτουν συγκεκριμενη διαδικασια για την
κολληση με την επωξικη ρητινη οπως σωστα αναφερεις, την οποια απ' οσο γνωριζω, ειτε δεν αναλαμβανουν στην χωρα μας,
ειτε γενικοτερα δεν εμπιστευονται για επισκευη, οποτε και στελνουν σκετο το σασι, για συγκολληση στην Αγγλια. -
...και για να μην ξεφευγουμε, voila , αλλο ενα video:
http://www.youtube.com/watch?v=IML_bULg ... re=related
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
βέβαια... φιγούρα κάνω...
αν κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια τέτοια συμπεράσματα βγάζετε... απλά ήθελα να κάνω άλλη μια προσπάθεια εδώ μέσα αλλά δεν ρώτησε ούτε ένας τους λόγους ενώ τρέξατε όλοι να κρίνετε, αρνητικά οι περισσότεροι, την επιλογή μου...
Που ακριβώς έτρεξα να κρίνω; Που κάνω εγώ φιγούρα;
Επίσης διαβάζοντας πάλι τις τελευταίες σελίδες δε βλέπω κανένα να κρίνει τις επιλογές που κάνεις εσύ για εσένα. Το μόνο που βλέπω είναι το JDL να μιλάει για τα 2 αμάξια που τα έχει οδηγήσει αρκετές φορές(μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά δεν έχεις μόνο εσύ αυτό το προνόμιο).
Ποιοι είναι όλοι αυτοί που κρίνουν αρνητικά και μάλιστα τόσο πολύ που να σε πειράξει; Ποιοι είναι οι πειναλέοι; Ο JDL που περιμένει το TT-RS;
Μήπως βλέπεις φαντάσματα; Μήπως παρεξηγείσαι χωρίς λόγο με το παραμικρό;
Γενικά αν σε ενοχλεί κάποιος καλύτερα να γράφεις συγκεκριμένα για αυτόν και όχι γενικότητες που παίρνουν μπάλα όλο το forum.
-
@vellerofontis
Βασικά η ερώτηση ήταν γιατί κάποιος φεύγει από ένα αμάξι και πάει σε ένα άλλο με ίδιο μοτέρ και μείον την τετρακίνηση. Αρκετά εύλογη θα λεγα και όχι ειρωνική.
Aπαντάς πολύ συγκεκριμένα, ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα που δεν τα ξέραν οι υπόλοιποι και μετά πετάς και την πίπα για πειναλέοντες, κομπλεξικούς κλπ.
Τι ακριβώς είχες στο μυαλό σου; -
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Και κάτι ακόμα που θεωρώ σημαντικό, οι άνθρωποι της VW τιμολογούν το Scirocco R με DSG στα 33.260, ενω το Golf R με DSG στα 46.300, το Golf R είναι το αντίστοιχο S3 της Audi, γιατί άραγε να υπάρχει 13.000 Ευρώ διαφορά????
Χαζούς δεν τους κόβω τους γερμανούς......οι Γερμανοί δεν είναι σίγουρα χαζοί... κάποιοι άλλοι εδώ μέσα μπορεί και να είναι όμως... που δεν μπορούν να διαβάσουν τις τιμολογίσεις των αυτοκινήτων καλά καλά... αλλά γνώμη επί παντώς επιστητού έχουν.
το αυτοκίνητο δεν υπόκειται σε φόρο πολυτελείας αλλιώς θα τα χώριζε περίπου η αξία του Haldex, δηλαδή περί τα 2,5 με 3 χιλιάρικα...
Πάλι καλά που κατάλαβες πόσο ειρωνικός είμαι και ότι αναφέρομαι σε παλαιότερα πόστ σου για τιμολογήσεις και αξίες αυτοκινήτων, μου αρέσει που μου το εξήγησες κιόλας γιατί είμαι χθεσινός...
Σταμάτα ρε να κάνεις σαν γκόμενα.......όλοι σε πληγώνουν εσένα και τις επιλογές σου και σε φθονούν ενω ταυτότχρονα κάνεις ότι ξέρεις τα πάντα, σε δημόσιο φόρουμ είσαι και μάλιστα με απίστευτα σοβαρούς ανθρώπους και λογικές απόψεις, ο αντίλογος εδώ είναι ζωή, αν γουστάρεις καλώς, αν δεν αντέχεις υπάρχουν και άλλα φόρουμ, δοκίμασε αυτά με τις συνταγές για κέικ, πήγαινε εκεί να κάνεις σεμινάριο για το πως γίνονται τα τσουρέκια γιατί φαίνεται έχεις ειδικότητα σε αυτό.....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Επίσης διαβάζοντας πάλι τις τελευταίες σελίδες δε βλέπω κανένα να κρίνει τις επιλογές που κάνεις εσύ για εσένα. Το μόνο που βλέπω είναι το JDL να μιλάει για τα 2 αμάξια που τα έχει οδηγήσει αρκετές φορές(μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά δεν έχεις μόνο εσύ αυτό το προνόμιο).
Ποιοι είναι όλοι αυτοί που κρίνουν αρνητικά και μάλιστα τόσο πολύ που να σε πειράξει; Ποιοι είναι οι πειναλέοι; Ο JDL που περιμένει το TT-RS;
Θίχτηκε που έχει και ο κουμπάρος μου S3 και μου το δίνει που και που ο άνθρωπος, γιατί όταν το αγοράζε ο Vel του είπαν στην Audi ότι είναι τόσο Premium που έφτιαξαν μόνο ένα........έχω και απόδειξη για αυτό που γράφω :
http://www.grapheine.com/bombaytv/graph ... a0c26.html
-
JDL ...ouch ....
εβγαλες το σιδεροπριονο παλι ... -
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι αν τελικά τον ενόχλησε τον vellerefontis η δική μου η ερώτηση...
Τι διάβολο, θα 'χει πλάκα, μια φορά ρώτησα κι εγώ σοβαρά για το Scirocco!
Πάντως -αν και δεν θα έλεγα πως ανήκω στους πειναλέους, αφού το Scirocco R σου, μπορώ να το αγοράσω μάλλον εύκολα -φαντάσου, ούτε ο daddy θα χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη, τα έχω μετρητά! , η απορία είναι ειλικρινέστατη και προφανώς την μοιράζεται κι άλλος κόσμος όπως φάνηκε...
Επίσης, θα ήταν κάπως υπερβολικό να έχω 3 αμάξια, υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα σ' αυτή την ζωή.Τώρα, αν εσύ θεωρείς αλλιώς, σίγουρα δεν θα βάλω και την γάτα μου να κλαίει που με θεωρείς πεινάλα... Μπορεί για τα δικά σου ...στανταρντς να είμαι, δεν τρέχει και τίποτε όμως, καλή καρδιά!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι αν τελικά τον ενόχλησε τον vellerefontis η δική μου η ερώτηση...Τι διάβολο, θα 'χει πλάκα, μια φορά ρώτησα κι εγώ σοβαρά για το Scirocco!
Πάντως -αν και δεν θα έλεγα πως ανήκω στους πειναλέους, αφού το Scirocco R σου, μπορώ να το αγοράσω μάλλον εύκολα -φαντάσου, ούτε ο daddy θα χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη, τα έχω μετρητά! , η απορία είναι ειλικρινέστατη και προφανώς την μοιράζεται κι άλλος κόσμος όπως φάνηκε...
Επίσης, θα ήταν κάπως υπερβολικό να έχω 3 αμάξια, υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα σ' αυτή την ζωή.Τώρα, αν εσύ θεωρείς αλλιώς, σίγουρα δεν θα βάλω και την γάτα μου να κλαίει που με θεωρείς πεινάλα... Μπορεί για τα δικά σου ...στανταρντς να είμαι, δεν τρέχει και τίποτε όμως, καλή καρδιά!
35000€ is the best you can do??
Μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτείς την daddyσια συνδρομή προτού ξαναγράψεις σε αυτό το thread... -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι αν τελικά τον ενόχλησε τον vellerefontis η δική μου η ερώτηση...
Τι διάβολο, θα 'χει πλάκα, μια φορά ρώτησα κι εγώ σοβαρά για το Scirocco!
35000€ is the best you can do??
Μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτείς την daddyσια συνδρομή προτού ξαναγράψεις σε αυτό το thread...E κάτσε ρε συ, τα 35Κ είναι χωρίς τον daddy! Μ' αυτόν , ανεβαίνουμε παραπάνω!
Και φυσικά, ακόμη δεν έχω παντρευτεί, οπότε μπορώ να ελπίζω και σε άλλες χορηγίες!
-
Φτάνει ρε σεις, τι φαγωμάρα από το πουθενά είναι αυτή; [mod]
-
Ο χρήστης JDL έγραψε:
Και κάτι ακόμα που θεωρώ σημαντικό, οι άνθρωποι της VW τιμολογούν το Scirocco R με DSG στα 33.260, ενω το Golf R με DSG στα 46.300, το Golf R είναι το αντίστοιχο S3 της Audi, γιατί άραγε να υπάρχει 13.000 Ευρώ διαφορά????
Χαζούς δεν τους κόβω τους γερμανούς......εντελως ενημερωτικα, το scirocco r εχει εργοστασιακη βασικη 15200 και το golf r 20800, χειροκινητα και τα 2. αυτα τα 5 με τους ηλιθιους φορους, πολλαπλασιαζονται προφανως.
αν δεν κανουν καμια περιεργη εκδοση 19.995 με τασια, χωρις τιμονι και καθισματα, για το golf r κι εγω με scirocco θα καταληξω
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Χαζούς δεν τους κόβω τους γερμανούς......εντελως ενημερωτικα, το scirocco r εχει εργοστασιακη βασικη 15200 και το golf r 20800, χειροκινητα και τα 2. αυτα τα 5 με τους ηλιθιους φορους, πολλαπλασιαζονται προφανως.
αν δεν κανουν καμια περιεργη εκδοση 19.995 με τασια, χωρις τιμονι και καθισματα, για το golf r κι εγω με scirocco θα καταληξω
δεν ειναι μονο οι φοροι , ειναι και το μεγαλο περιθωριο κερδους ειδικα στην γκολφω , η τιμη της για μενα ειναι αναμενομενο οτι θα πηγαινε ψηλα αλλιως θα σκοτωνανε το s3 εμπορικα.
-
δεν ισχυει αυτο, gti με διλιτρο scirocco 210 εχουν βασικες εκδοσεις 1350 διαφορα. μετα μπαινει το haldex κι η γνωστη ηλιθιοτητα.
με το να εχουν περιθωριο κερδους, δεν θα πουλησουν τιποτα. βεβαια μην συγκρινεις s3 limited χωρις ταμπλο, πισω καθισματα με golf r
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Συμφωνα με τα λεγομενα του Ιδρυτη του Ελληνικου Club της Lotus,
-κατοχου Exige cup - και χρηστη του τοπικου, theoM5, το πλαισιο της, οπως ειχε αναφερει
σε παλαιοτερη απορια μου, (εφοσον θυμαμαι καλα...) χωριζεται σε τρια μερη, τα οποια και διατιθενται
ξεχωριστα ως spare parts, αλλα απαιτουν συγκεκριμενη διαδικασια για την
κολληση με την επωξικη ρητινη οπως σωστα αναφερεις, την οποια απ' οσο γνωριζω, ειτε δεν αναλαμβανουν στην χωρα μας,
ειτε γενικοτερα δεν εμπιστευονται για επισκευη, οποτε και στελνουν σκετο το σασι, για συγκολληση στην Αγγλια.Καλά εάν γίνει ατύχημα που έχει ως αποτέλεσμα την ζημιά στο πλαίσιο του Elise, καλύτερα ο οδηγός να παίξει ένα Joker και να αγοράσει με τα λεφτά καμία Ferrari, καθώς θα είναι ασύλληπτα τυχερός!
Επίσης ότι μπορεί να αλλάξει το πλαίσιο, είναι κάτι το θετικό, στα πιο πολλά αυτοκίνητα το πλαίσιο δεν αλλάζει και απλά τα πετάς.
-
Ο χρήστης JDL έγραψε:
Θίχτηκε που έχει και ο κουμπάρος μου S3 και μου το δίνει που και που ο άνθρωπος, γιατί όταν το αγοράζε ο Vel του είπαν στην Audi ότι είναι τόσο Premium που έφτιαξαν μόνο ένα........έχω και απόδειξη για αυτό που γράφω :
http://www.grapheine.com/bombaytv/graph ... a0c26.html
η μηνυτηρια αγωγή είδη έιναι στο δρόμο της...
Λυπάμαι
-
πλάκα κάνεις...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
πλάκα κάνεις...καθόλου, είδη την συνέταξε ο δικηγόρος μου, Χ. Τριανταφυλλόπουλος και θα την στείλει με κλητήρα την Δευτέρα το πρωι στο σπίτι του... (δημόσιος διασυρμός)
Λυπάμαι πολύ για λογαριασμό του
VW Scirocco