-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αμα πηδαμε τη κουβεντα φθανουμε καπου?Θελω τανκς
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Θελω τανκςΚάνε υπομονή μέχρι το Πάσχα
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Όπως η περιπτωσιολογία, βάσει του τι ακούμε από μια χώρα 300 εκατ. κατοίκων (ΗΠΑ) !καλά δεν είναι και ακριβώς περιπτωσιολογία η ΗΠΑ. Μην τρελαθούμε.
Ό,τι και να λέτε, αυτοί που δεν έχουν όπλα τώρα είναι οι νομοταγείς πολίτες που δεν θέλουν σούρτα-φέρτα με την Δικαιοσύνη αν κάτι πάει στραβά και τα χρησιμοποιήσουν.[...]
Με το ίδιο σκεπτικό είσαι διατεθειμένος να νομιμοποιηθούν όλα τα ναρκωτικά, η εμπορία λευκής σαρκός, και πάνω κάτω να καταργηθεί ο οποιοσδήποτε νόμος;
Γιατί και ναρκωτικά όλοι βρίσκουν, και νταβαντζήδες και δεν ξέρω γω τι.
Γενικότερα το να λες ότι τους νόμους ακολουθούν μόνο οι νομοταγείς πολίτες είναι λίγο ταυτολογία.
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Για τα ναρκωτικά, έχω άλλη άποψη, προσωπικά είμαι υπέρ της νομιμοποίησης των 'ελαφρών' ή της εν πάσει περιπτώσει χορήγησης σε αυτούς που έχουν πρόβλημα μέσω ενός κατάλληλου συστήματος (databases νοσοκομείων κτλ.)
Το θεωρώ κουτό να στέλνεις τον άλλον που κάνει χρήση στην φυλακή, συντηρώντας έναν φαύλο κύκλο αστυνομικώ-δικαστών-δικηγόρων για ανθρώπους που θα βρουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την δόση τους.
Αντίθετα τώρα που το έχεις ποινικοποιήσει, τους στέλνεις στην παρανομία (κλοπές κτλ.), ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα τους είχες μέσα στο σύστημα.
Σε ξάφνιασα ε ? Μόνο αριστεροί και 'προοδευτικοί' έχουν τέτοιες απόψεις ?
Γι΄αυτό λέω ότι τα ταμπελάκια που κολλάτε πολλοί εξ' υμών δεν σας βοηθούν...Στο θέμα μας, το νομικό πλαίσιο για την οπλοκατοχή στην Ελλάδα, είναι απ' τα αυστηρότερα στην Ευρώπη, με εξαίρεση την Ιρλανδία (αλλά εκεί παίζουν άλλοι λόγοι όπως μπορείτε να καταλάβετε)
αφενός ποιος σου είπε ότι όλοι οι αριστεροί είναι υπέρ της νομιμοποίησης των ναρκωτικών; Και ποιός ότι το αντίθετο λένε οι δεξιοί; Οπότε, το σχόλιο περί ξαφνιάσματος και ταμπελών παρακαλώ να διαγραφεί από τα πρακτικά
Παρ' όλ' αυτά μια απάντηση ότι 'ναι να νομιμοποιηθούν όλα τα ναρκωτικά' δεν σε είδα να δίνεις.
Η πορνεία (μπορεί) να είναι νόμιμη, η μαστροπεία όχι.
Και το εμπόριο λευκής σαρκός, όποιος θέλει να το κάνει το κάνει. Εκτός κι αν έχεις καμιά εντύπωση ότι δεν συμβαίνει.Δεν είναι σημειολογικό το ζήτημα, δεν με ενδιαφέρει per se κάποια από τις πράξεις που ανέφερα. Μην με κάνεις να κάτσω να απαριθμήσω όλες τις παράνομες πράξεις μέχρι να βρούμε μια που θα συμφωνήσεις ότι καλώς είναι παράνομη, ΕΚΤΟΣ κι αν δεν υπάρχει καμία πράξη που να θεωρείς ότι [πρέπει να] είναι παράνομη.
The point is, το επιχείρημα ότι 'μόνο οι νομοταγείς ακολουθούν το νόμο' είναι ταυτολογικό.
-
Καλυτερα να μην νομιμοποιηθει η οπλοκατοχη στη χωρα μας...
Η κατοχη κυνηγετικου οπλου ειναι ευκολη και μαλιστα δινεται με συνοπτικες διαδικασιες παρ'ολου που μερικοι κατοχοι δεν θα επρεπε να εχουν αφου η 'εξεταση' απο τον ψυχιατρο ειναι καθαρα τυπικη...Στην επαρχια σχεδον ολοι εχουν καραμπινες αλλα και στα μεγαλα αστικα κεντρα...Δειτε ποσοι βγαινουν και ριχνουν καθε Πασχα και Πρωτοχρονια..
Το λαθρεμποριο οπλων καλα κρατει,στη Κρητη η κατοχη καθε ειδους οπλου απο ενα απλο περοστροφο μεχρι πολεμικο τυφεκιο ειναι στα 'εθιμα' του τοπου...
Πολλοι μεγαλοσχημονες εχουν νομιμα οπλο,οπως πολιτικοι,τραπεζιτες,δημιοσιογραφοι κλπ..
Οι αστυνομικοι δικαιουνται να εχουν και ιδιωτικο οπλο!!! -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Καλυτερα να μην νομιμοποιηθει η οπλοκατοχη στη χωρα μας...
Η κατοχη κυνηγετικου οπλου ειναι ευκολη και μαλιστα δινεται με συνοπτικες διαδικασιες παρ'ολου που μερικοι κατοχοι δεν θα επρεπε να εχουν αφου η 'εξεταση' απο τον ψυχιατρο ειναι καθαρα τυπικη...Στην επαρχια σχεδον ολοι εχουν καραμπινες αλλα και στα μεγαλα αστικα κεντρα...Δειτε ποσοι βγαινουν και ριχνουν καθε Πασχα και Πρωτοχρονια..
Το λαθρεμποριο οπλων καλα κρατει,στη Κρητη η κατοχη καθε ειδους οπλου απο ενα απλο περοστροφο μεχρι πολεμικο τυφεκιο ειναι στα 'εθιμα' του τοπου...
Πολλοι μεγαλοσχημονες εχουν νομιμα οπλο,οπως πολιτικοι,τραπεζιτες,δημιοσιογραφοι κλπ..
Οι αστυνομικοι δικαιουνται να εχουν και ιδιωτικο οπλο!!!δηλαδη καλυτερα να μην νομιμοποιηθει επειδη υπαρχουν πολλες καραμπινες και επειδη υπαρχει λαθρεμποριο στη Κρητη;
τοτε να σταματησουμε να βγαζουμε διπλωματα αυτοκινητου γιατι καποιοι λαδωνουν και τα παιρνουν ενω υπαρχουν και πολλα φορτηγα
-
Όσον αφορά την ουσία του συζητούμενου νομοσχεδίου, με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, μετατρέπεται σε κακούργημα (κάθειρξη έως είκοσι χρόνια) η παράνομη οπλοφορία πολυβόλων όπλων, βαρέως οπλισμού, πολεμικών τυφεκίων, υποπολυβόλων, χειροβομβίδων και όλμων.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231080242
Δηλαδή φορητά αντιαρματικά, βομβιδοβόλα, ΤΟΜΠ/ΤΟΜΑ, αυτοκινούμενα πυροβόλα, άρματα μάχης, επιθετικά ελικόπτερα και μαχητικά αεροσκάφη επιτρέπονται;
-
delete
-
Μάλλον δεν έπιασες το νόημα του ποστ μου Νοζόμι. Είμαι ο τελευταίος που θα αντιταχθεί σε κάτι τέτοιο καθώς έχω πολλούς φίλους αστυνομικούς και ήμουν συνάδελφος τους με την ευρύτερη έννοια. Και ναι, όταν βλέπουν ληστές με ΑΚ 47 κι εκείνοι έχουν 9άρια USP και άντε και κανένα MP5, φυσικά και τρέμουν! Απλά η καταγραφή τέτοιων όπλων σε νομοσχέδιο ακούγεται κωμικοτραγική. Να λέμε τα αυτοννόητα, ότι η κατοχή όλμου είναι κακούργημα π.χ... νιώθω ότι ζω στο Λίβανο.
-
στις ηπα υπαρχει ενα μικρο λαθακι...
καθε state εχει δικο του νομο.. στο tennessee μεχρι και 0.50 μπορεις να εχεις με αδεια απο την nra -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Τι το γελοιοποιείς βρε REALZEUS ?
Στους αστυνομικούς δεν φαίνεται και πολύ αστεία τα Καλάσνικοφ των Αλβανών-Ρωσοπόντιων κτλ που διαπερνούν τα αλεξίσφαιρα...Αυτό που έγραφα και ζητούσα τόσο καιρό γίνεται (όχι ότι εισακούσθην ), ειδική ποινική μεταχείριση των κατόχων αυτόματων πολεμικών τυφεκιών και διάκριση απ' την κατοχή ενός π.χ πιστολιού.
Το ίδιο συμβαίνει και στις ΗΠΑ που το νομικό πλαίσιο ευννοεί την οπλοκατοχή.
Ένα μπράβο στον κ.Παπουτσή για την πρωτοβουλία.
Texas may allow guns on campus
TEXARKANA, TX (KSLA) –Texas lawmakers prepare to pull the trigger on controversial legislation that would allow students those with conceal and carry licenses to carry guns on college campuses. More than half of the members of the Texas house signed on as co-authors to the bill & the senate passed a similar bill in 2009, so it's likely to pass again there.
Supporters of the bill say it allows for self defense so if a shooter does come on campus students and staff can protect themselves.
'I think it's a good idea. People that have a license for a concealed weapon, I think they would be responsible enough to have a weapon on campus.,' said Texas A&M Texarkana student Seth Icenhower.
However some students, like Luciana Henry, don't want someone in their class carrying a gun even if they do have a license.
'All the violence that has happened in the past at schools, universities, with people bringing guns on campus. You don't know what type of emotional day they're having. They could decide to come and shoot up the school or shoot anybody they don't like,' said Henry.
She feels campus security carrying guns should be enough to protect students.
-
κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να επιτρέψουν τα όπλα στα πανεπιστήμια
-
Εγω θα επιμεινω στη νομιμοποιηση των τανκς. Ποτε επιτελους θα μπορω να μετακινουμαι σαν ανθρωπος?
Παντως τα παιδια στα πανεπιστημια πρεπει να φορανε κρανος, αλεξισφαιρα και να κανουν ασκησεις συχνα κατα τη διαρκεια του εκπαιδευτικου ετους. Σκοπιες βγαζουν ή λουφαρουν τα παλιοπαιδα?
-
edit
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Τι το γελοιοποιείς βρε REALZEUS ?
Στους αστυνομικούς δεν φαίνεται και πολύ αστεία τα Καλάσνικοφ των Αλβανών-Ρωσοπόντιων κτλ που διαπερνούν τα αλεξίσφαιρα...Αυτό που έγραφα και ζητούσα τόσο καιρό γίνεται (όχι ότι εισακούσθην ), ειδική ποινική μεταχείριση των κατόχων αυτόματων πολεμικών τυφεκιών και διάκριση απ' την κατοχή ενός π.χ πιστολιού.
Το ίδιο συμβαίνει και στις ΗΠΑ που το νομικό πλαίσιο ευννοεί την οπλοκατοχή.
Ένα μπράβο στον κ.Παπουτσή για την πρωτοβουλία.
Πόση σχέση έχει αυτό που γράφω εγώ με το δημοσίευμα που μου βάζεις εσύ ?
Έχεις δίκιο - καμία σχέση ....
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να επιτρέψουν τα όπλα στα πανεπιστήμιαΓιατί όχι και στο σχολείο;;; Στην Αμέρικα έχουν πάει στο άλλο άκρο ...
Πάντως δεν είμαι τόσο κάθετος στο θέμα αυτό ...
Θα έλεγα πως περισσότερο υπέρ της νομιμοποίησης θα ψήφιζα, αλλά όχι και Καλάσνικοφ!!! -
Κακούργημα η οπλοκατοχή
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&a ... 43508&ct=1 -
Αρθρο του 2009 είναι αυτό....
Ποτε επιτελους θα νομιμοποιηθει η οπλοκατοχη;