-
-
Έχει να γίνει τσης π@@@@@@@@@@@ας με την 458! Πρέπει να λέει πολλά αυτό το τουτουνι.
-
-
λεει το αυτονοητο...
το αμαξι ακομα και αν ειναι πιο ικανο,δεν δινει αυτο το κατι που δινει το αλογο...αυτο το ξεραμε...
καλο αλλα.... -
Γιατί αυτονόητο όμως?
-
Είναι η πρώτη (?) απόπειρα για ένα σουπερκαρ εξολοκλήρου από την Μακλάρεν αλλά αισθητικά πάσχει ΠΟΛΥ ρε γμτ.
Παντελώς αδιάφορο. -
αμα δε διαβασω δοκιμη απο τους δοκιμαστες του φορουμ, παραγγελια δεν βαζω
-
Eγώ θέλω συγκριτικό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είναι η πρώτη (?) απόπειρα για ένα σουπερκαρ εξολοκλήρου από την Μακλάρεν αλλά αισθητικά πάσχει ΠΟΛΥ ρε γμτ.
Παντελώς αδιάφορο.Η τέταρτη 'απόπειρα' είναι. Αισθητικά είναι αδιάφορο μεν αλλά όμορφο. Το προτιμώ από το να ήταν άσχημο αλλά από την εταιρία που έχει φτιάξει την F1 περιμένεις κάτι πολύ (μα πολύ) ανώτερο. Βέβαια ούτε ο G.Murray ούτε ο P.Stephens είναι πλέον στη McLaren.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Παντελώς αδιάφορο.Η τέταρτη 'απόπειρα' είναι. Αισθητικά είναι αδιάφορο μεν αλλά όμορφο. Το προτιμώ από το να ήταν άσχημο αλλά από την εταιρία που έχει φτιάξει την F1 περιμένεις κάτι πολύ (μα πολύ) ανώτερο. Βέβαια ούτε ο G.Murray ούτε ο P.Stephens είναι πλέον στη McLaren.
Eχουν φτιάξει και πιο πριν δικό τους μοτέρ;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πρωτοποριακή η F1, αλλά ποτέ μου δε τη θεώρησα ιδιαίτερα όμορφη ή αισθητικά προχωρημένη. Δεν αναφέρομαι στο σχεδιασμό του αυτοκινήτου γενικότερα, αλλά στο αισθητικό σκέλος.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eχουν φτιάξει και πιο πριν δικό τους μοτέρ;Όχι αλλά τόσο η F1 όσο και η SLR είχαν ειδικά μοτέρ σχεδιασμένα για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Η McLaren είχε φυσικά την επιμέλεια της σχεδίασης του κινητήρα της Mp4-12c αλλά και πάλι δεν τον κατασκευάζει η ίδια (αλλά η Ricardo).
Εγώ αυτό που ήθελα να πω είναι πως δεν είναι το πρώτο της αυτοκίνητο αν και φυσικά τα προηγούμενα ήταν πιο περιορισμένης παραγωγής (η SLR όχι και τόσο βεβαια).
Θύμιο εγώ την F1 την θεωρώ ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα όλων των εποχών.
-
Νομίζω οτι η MP4-12C είναι φυσική συνέχεια της F1, με τη λογική πως και τα δύο αυτοκίνητα είναι σχετικά 'συγκρατημένα', δίχως υπερβολές. Για τα δικά μου γούστα, καλό είναι αυτό!
Πάντως ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα, κι εγώ προτιμώ την F1 !
ΙΚΕ γιατί λες οτι είναι η τέταρτη απόπειρα της φίρμας; Εκτός από την SLR, ποιό μου διαφεύγει;
-
To ξέρω ότι δεν είναι το πρώτο της αυτοκίνητο. Προφανώς αναφέρεσαι στο 'εξ ολοκλήρου'. ΟΚ!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Νομίζω οτι η MP4-12C είναι φυσική συνέχεια της F1, με τη λογική πως και τα δύο αυτοκίνητα είναι σχετικά 'συγκρατημένα', δίχως υπερβολές. Για τα δικά μου γούστα, καλό είναι αυτό!Πάντως ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα, κι εγώ προτιμώ την F1 !
ΙΚΕ γιατί λες οτι είναι η τέταρτη απόπειρα της φίρμας; Εκτός από την SLR, ποιό μου διαφεύγει;
McLaren M81 Mustang
μάλλον...
-
Αγνοούσα παντελώς την ύπαρξη αυτού του αυτοκινήτου!
Πρέπει να πέσει διάβασμα!
-
Εγώ είχα στο μυαλό μου την M6GT: http://en.wikipedia.org/wiki/McLaren_M6A
Με το Mustang (δε το γνώριζα) μάλλον η MP4 είναι η 4μιση προσπάθεια της
Βέβαια αυτά ήταν επί εποχής Bruce Mclaren ο οποίος δεν είχε πρακτικά καμία σχέση με την McLaren του Ron Dennis.
-
-
-
Της πάει το σκούρο χρώμα
McLaren MP4-12C/650S