-
Oι 14 διευθύνσεις μεταφορών λογικά αφορούν τις 14 περιφέρειες της χώρας μας όπου μετά την κατάργηση του θεσμού των νομαρχιών οι περισσότερες αρμοδιότητες μεταβιβάζονται σε αυτές.
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
9440 ηταν αλλα δεν τσεκαρα πρωτα πριν ποσταρωΜε τρόμαξες Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς κι εγώ έχω να δώ νέο νούμερο καμμιά βδομάδα. Περιμένουν την απόσυρση μάλλον...
-
Φίλε μου θεωρητικά όπως θα περίμενε κανείς είναι σωστος ο συλλογισμός σου άλλα δεν ισχύει
Αυτό που ισχύει αυτή την στιγμή είναι ότι οι παλιές Νομαρχίες λειτουργούν ως αποκεντρωμένα καταστήματα της Περιφέρειας για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των παλιών Νομαρχιών (που σύμφωνα με τον Καλλικράτη μετονομάζονται σε Περιφερειακές ενότητες)! Συνεπώς όπου υπήρχε Δ/νση Μεταφορών συνεχίζει να υφίσταται απλώς με άλλη σφραγίδα (αντί για Νομαρχία ταδε , Περιφέρεια τάδε)
Επί της ουσίας μόνο οι υπηρεσίες που μεταβιβάστηκαν από τις Νομαρχίες στους Νέους Δήμους (π.χ Πολεοδομίες) άλλαξαν 'στέγη' , εδώ να δέις μπάχαλο -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Συνεπώς όπου υπήρχε Δ/νση Μεταφορών συνεχίζει να υφίσταται απλώς με άλλη σφραγίδα (αντί για Νομαρχία ταδε , Περιφέρεια τάδε)Δεν το ανέφερα γιατί (νόμιζα ότι) εννοείται. Αυτό έλλειπε, στο έκτρωμα του Νοτίου Αιγαίου να παίρνει πινακίδες η Ρόδος απ' τη Σύρο
Για πολεοδομίες κτλ, δεν γνωρίζω οπότε δούλος σου
-
HKY 3407 Daf φορτηγό/ ψυγείο
ΡΕΜ 5063 λευκό Kia Ceed νομίζω. -
Ο χρήστης doule έγραψε:
ΚΒΡ-8819 σε Neoplan N316SHD Euroliner.Το νέο 29 Καβάλας πρώην 3
-
ΑΗΜ-6904 στο νέο #4 του ΚΤΕΛ Ξάνθης, Setra S415GT-HD.
Η παρατήρηση αναφέρθηκε από τον Obelix ( ) στο forum του http://www.leoforeia.gr. -
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Συνεπώς όπου υπήρχε Δ/νση Μεταφορών συνεχίζει να υφίσταται απλώς με άλλη σφραγίδα (αντί για Νομαρχία ταδε , Περιφέρεια τάδε)
Δεν το ανέφερα γιατί (νόμιζα ότι) εννοείται. Αυτό έλλειπε, στο έκτρωμα του Νοτίου Αιγαίου να παίρνει πινακίδες η Ρόδος απ' τη Σύρο
Για πολεοδομίες κτλ, δεν γνωρίζω οπότε δούλος σου
Όντως στα νησιά θα ήταν απίστευτο εάν έπρεπε να πάς στην έδρα της Περιφέρειας για πινακίδες η και για δίπλωμα
Ας περιμένουμε τον ειδικό thaliarque να μας πει τι γνωρίζει
-
ΡΟΤ-9494 σε ένα λευκό yaris.
(Μάλλον λιγάκι εκτός σειράς)Sent from my iPhone using Tapatalk
-
AZE 9974 σε νεο VW Passat
-
ΙΜΤ 4619 κάποιων ημερών γιατί ήταν βρώμικο
ΙΚΤ 2620 παραδιδόταν χθες σε λευκό ibiza
ΥΡΧ 6623 smart
ΙΟΧ 1227 μου αναφέρθηκε σε ibiza fr
και ΗΒΚ 802Για αυτά που γράφετε παραπάνω, οι περιφέρειες είναι 13, οπότε μπορεί το άρθρο να αναφέρεται σε κάτι διαφορετικό, σε 14 νέες διευθύνσεις μεταφορών. Αλλά από την άλλη τόσες πολλές νέες διευθύνσεις, σε μια εποχή που δεν έχουν τόση 'κίνηση' να εξυπηρετήσουν και ενώ το κράτος (θεωρητικά) μαζεύεται από τις περιττές δαπάνες; Δε μου φαίνεται για φυσιολογικό...
-
13 περιφέρειες με 14 δ/σεις μεταφορών σημαίνει πιθανότατα ότι η Αττική θα έχει 2. Για να δούμε...
ΡΟΤ-9494 σε ένα λευκό yaris.
(Μάλλον λιγάκι εκτός σειράς)Εντός σειράς πρέπει να είναι, κανονικά θα έπρεπε να έχουν φανεί ήδη 95χχ.
-
@DrHouse,
Επιδή ξέρω την οικογένεια που το έχει, πάντα έστω και λίγο εκτός σειράς παίρνουν...
το ΡΟΤ - 8888 το έχεις πετύχει πουθενά;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
@DrHouse,
Επιδή ξέρω την οικογένεια που το έχει, πάντα έστω και λίγο εκτός σειράς παίρνουν...
το ΡΟΤ - 8888 το έχεις πετύχει πουθενά;Sent from my iPhone using Tapatalk
...Επίσης ΡΟΤ 8612, ΚΧΕ 7652 και ΡΟΤ 8888 εκτός σειράς...
Εδώ. Είναι σε ακριβή mercedes, 2πορτη, σκουρόχρωμη, αλλά δεν μπορώ να σου πω μοντέλο με σιγουριά και το είχα πετύχει στην περιφερειακή Τσαίρι-Αεροδρόμιο, στη διασταύρωση της Κρεμαστής.
@DrHouse τώρα όμως έχει 7. Τέτοια μείωση δαπανών ... Δεν ξέρω τι συμβαίνει...
-
Καλα, τωρα το προσεξα.. Τι εχει συμβει στα Γιαννενα..? Τα ΙΝΝ-3000-9999 δεν τυπωθηκαν η βρισκονται καπου αλλου..?
Και αν ναι, αυτο που συνεβη ειναι οτι τα ΙΝΧ ειχαν τυπωθει παλιοτερα..? -
Με το σταγονόμετρο πια οι παρατηρήσεις.... από το πρωί
ΚΝΖ 563 σε ασημί παπί VEEROAD 110 (μάλλον κινέζικης κατασκευής) αλλά τι λέω κινέζικο ήταν σίγουρα το λέει και η πινακίδα Κι..Νε..Ζικο 563 -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Καλα, τωρα το προσεξα.. Τι εχει συμβει στα Γιαννενα..? Τα ΙΝΝ-3000-9999 δεν τυπωθηκαν η βρισκονται καπου αλλου..?
Και αν ναι, αυτο που συνεβη ειναι οτι τα ΙΝΧ ειχαν τυπωθει παλιοτερα..?Τα ΙΝΧ τα είχαν 'κάβα' άμα ξεμείνουν ... σαν το παλιό καλό κρασί ένα πράγμα!!! Όντως τα ΙΝΝ 3000-9999 δεν έχουν παραδωθεί ακόμα στα ... 'κατακαημένα' Γιάννενα !!!!
-
Απορία τι έγινε το link στη wikipedia και άδειασε?
-
Ο χρήστης 160th SOAR έγραψε:
Νέες πληροφορίες από το μέτωπο αναφέρουν ότι ο Πειραιάς πριν από το ΕΕΕ-4400 έως 4499 είναι έτοιμος να δώσει ΕΕΕ-3451 έως 3500.Τα πρώτα νούμερα από την παρτίδα ΕΕΕ-3451 έως 3500 δόθηκαν...
-
ΕΕΕ 2681
Θεσσαλονίκη Δυτικός τομέας (Καλοχώρι)
11 Φεβρουαρίου -
Ο χρήστης 160th SOAR έγραψε:
Νέες πληροφορίες από το μέτωπο αναφέρουν ότι ο Πειραιάς πριν από το ΕΕΕ-4400 έως 4499 είναι έτοιμος να δώσει ΕΕΕ-3451 έως 3500.
Τα πρώτα νούμερα από την παρτίδα ΕΕΕ-3451 έως 3500 δόθηκαν...
Αφού τις δίνεις τις πληροφορίες, γράψε και νούμερα ακριβώς και αν έχεις και ημερομηνίες ακόμα καλύτερα Σε ευχαριστώ
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011