-
Ρε σεις για διασκεδαση θα παμε, οχι για να φερουμε ναρκωτικα!!
Τελος παντων απ'οτι καταλαβα με βλεπω να ξεκιναω διαδικασιες για νεο διαβατηριο...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
...Η Μ. Βρετανία είναι εκτός Schengen, απαιτείται διαβατήριο.Χμμμ.... Μιλώντας με το τμήμα διαβατηρίων της αστυνομίας μου είπαν ότι για Μ. Βρετανία αρκεί η νέα (μηχανογραφημένη) ταυτότητα και όχι διαβατήριο. Για την ακρίβεια ανέφεραν ότι αρκεί επίσημο έγγραφο (μη χειρόγραφο) που να πιστοποιεί τα στοιχεία σου.
Αν σε λίγες μέρες σας γράφω από το Heathrow χωρίς να έχω μπει στην Αγγλία σημαίνει ότι παπάτζες μου είπαν.... -
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
...Η Μ. Βρετανία είναι εκτός Schengen, απαιτείται διαβατήριο.
Χμμμ.... Μιλώντας με το τμήμα διαβατηρίων της αστυνομίας μου είπαν ότι για Μ. Βρετανία αρκεί η νέα (μηχανογραφημένη) ταυτότητα και όχι διαβατήριο. Για την ακρίβεια ανέφεραν ότι αρκεί επίσημο έγγραφο (μη χειρόγραφο) που να πιστοποιεί τα στοιχεία σου.
Αν σε λίγες μέρες σας γράφω από το Heathrow χωρίς να έχω μπει στην Αγγλία σημαίνει ότι παπάτζες μου είπαν....Δε σου είπαν παπάτζες, ισχύει ακριβώς έτσι
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μήπως είχες κουρευτεί/ξυριστεί από τότε που έβγαλες τη ταυτότητα;
Mπα. Με το που ειδε τις ταυτοτητες εκανε κινηση για να μας παει σε κατι γραφεια.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μήπως είχες κουρευτεί/ξυριστεί από τότε που έβγαλες τη ταυτότητα;
Mπα. Με το που ειδε τις ταυτοτητες εκανε κινηση για να μας παει σε κατι γραφεια.
μηπως ηταν ο:
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
...Η Μ. Βρετανία είναι εκτός Schengen, απαιτείται διαβατήριο.
Χμμμ.... Μιλώντας με το τμήμα διαβατηρίων της αστυνομίας μου είπαν ότι για Μ. Βρετανία αρκεί η νέα (μηχανογραφημένη) ταυτότητα και όχι διαβατήριο. Για την ακρίβεια ανέφεραν ότι αρκεί επίσημο έγγραφο (μη χειρόγραφο) που να πιστοποιεί τα στοιχεία σου.
Αν σε λίγες μέρες σας γράφω από το Heathrow χωρίς να έχω μπει στην Αγγλία σημαίνει ότι παπάτζες μου είπαν....Δε σου είπαν παπάτζες, ισχύει ακριβώς έτσι
+1
Εγώ πηγαινοέρχομαι με νέα ταυτότητα αλλά χειρόγραφη. Με αφήνανε να περάσω, αλλά μου ζαλίζανε τα @@. Οπότε έβγαλα διαβατήριο και ησύχασα. Όταν λήξει το διαβατήριο (και εάν είμαι ακόμα εξωτερικό) θα βγάλω ταυτότητα μηχανογραφημένη.
-
πάντως εγώ πήγα το 2008 οδικώς Κων/πολη ΜΟΝΟ με την ταυτότητα μου!
-
-
192 και πλήρωσες 50 ευρώ ?
-
Τι συμβαινει παιδια με τις αναρτησεις στο Imageshak και βγαζουν ενα βατραχακι.... οποτε πρεπει να το πιεσεις για να ανοιξει... (αργει δε αρκετα???
-
imageshack ειναι αυτο...απο τοτε που το ανακαλυψα κολλαει συνεχεια
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
imageshack ειναι αυτο...απο τοτε που το ανακαλυψα κολλαει συνεχεια -
Oταν ενα σπιτι ειναι υποθηκευμενο για δανειο μπορει να ενοικιαστει???
-
Λίγο τα φώτα σας σε μια μαθηματική πράξη.
Σε ένα διόροφο σπίτι με κοινό λέβητα καταναλώθηκαν 1855 ευρω 2500 λίτρα πετρελαίου
Το διαμέρισμα (α) στον ωρομετρητή του έγραψε 209 ώρες κατανάλωσης και το διαμέρισμα (β) έγραψε 456 ώρες.
Με ποιο τρόπο υπολογίζουμε την κατανομή ποσοστού πληρωμής ? -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
imageshack ειναι αυτο...απο τοτε που το ανακαλυψα κολλαει συνεχειαΚάντε λογαριασμους στο photobucket και ανεβάστε ότι αγαπάτε χωρίς προβλήματα
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Oταν ενα σπιτι ειναι υποθηκευμενο για δανειο μπορει να ενοικιαστει???Απ'οτι ξερω... ναι
Σε ένα διόροφο σπίτι με κοινό λέβητα καταναλώθηκαν 1855 ευρω 2500 λίτρα πετρελαίου
Το διαμέρισμα (α) στον ωρομετρητή του έγραψε 209 ώρες κατανάλωσης και το διαμέρισμα (β) έγραψε 456 ώρες.
Με ποιο τρόπο υπολογίζουμε την κατανομή ποσοστού πληρωμής ?εγω με απλη μεθοδο των τριων θα το ελυνα (κι αυτο ) με αποτελεσμα 583€ για το ενα κ 1272€ για το αλλο, αλλα μη σε παρω στο λαιμο μου, ρωτα κ κανενα διαχειριτη καλυτερα
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Με ποιο τρόπο υπολογίζουμε την κατανομή ποσοστού πληρωμής ?Διαιρείς τις ώρες κατανάλωσης κάθε διαμερίσματος με το σύνολο των ωρών κατνάλωσης και των διαμερισμάτων κα ιτο κάθε ποσοστό το πολλαπλασιάζεις με το λογαριασμό.
1855209/209+456 για το α
1855456/209+456 για το β -
Μόνο αν ήταν θερμιδομετρητές θα το έκανες έτσι.
Με ωρομέτρηση οι ώρες που γράφει κάθε διαμέρισμα δεν είναι ίδιες με τις ώρες που γράφει άλλο διαμέρισμα γιατί τα διαμερίσματα δεν έχουν ίδιες θερμικές απώλειες. Υπάρχουν συντελεστές που πολλαπλασιάζεις τις ώρες και θα τους βρεις στη μελέτη θέρμανσης (κατανομή δαπανών - είναι σφραγισμένη και στη πολεοδομία).
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Oταν ενα σπιτι ειναι υποθηκευμενο για δανειο μπορει να ενοικιαστει???Γιατι να μην μπορει;
-
Φυσικά και μπορεί.
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)