-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
[...] ...δεν θα αισθανθει τυψεις αν τυχει να μαθει οτι εξεταζομενος του προκαλεσε θανατηφορο τροχαιο; Τοσο ασυνειδητοι ειναι πια;;;
Τώρα αυτό το είπες σοβαρά ή πλάκα έκανες; Γιατί εμένα μου μοιάζει ότι έπρεπε να γραφτεί στα ανέκδοτα, καλύτερα!!! Άκου τύψεις! Και σιγά μην ασχολούνται! Αν ένοιωθαν τύψεις φίλε μου, θα είχαν αναμορφώσει όλο το σύστημα εκπαίδευσης και εξετάσεων. Δηλαδή, πρέπει να έχει πληρώσει για να πάρει δίπλωμα κάποιος χωρίς να ξέρει να οδηγεί; Απ το κεφάλι βρωμάει το ψάρι λένε, αλλά και άμα κόψεις το κεφάλι, το ψάρι πάλι μπαγιάτικο θα είναι. Και εν προκειμένω, το όλο σύστημα βρωμάει απαίσια! Αν λοιπόν κάποιος εκεί μέσα είχε τύψεις, αν κάποιος είχε το παραμικρό ίχνος συνείδησης, θα είχε εισηγηθεί να αλλάξει ο τρόπος και τα αντικείμενα εκπαίδευσης, η διαδικασία εξετάσεων και μετά απ' όλα αυτά, ας κοίταζε και τις μίζες. Πόσοι κυκλοφορούν με διπλώματα (ανεξάρτητα αν πλήρωσαν ή όχι για να το πάρουν) και αποτελούν κυριολεκτικά δημόσιους κινδύνους; Και φυσικά, πόσοι έχουν ταλαιπωρηθεί (και κατά τα φαινόμενα πόσοι θα ταλαιπωρηθούν ακόμα) ενώ ήξεραν να οδηγούν πολύ καλύτερα από δασκάλους και εξεταστές, αλλά αρνήθηκαν να 'λαδώσουν τα γρανάζια της μηχανής'; Ας είμαστε αυστηροί και καυστικοί, παρά να είμαστε αφελείς και να βλέπουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου...
Μπορει να σου φανηκε φαιδρο κ γραφικο αυτο που εγραψα (κ οντως να ειναι) κ δεν ξερω τι θα εκανες εσυ αν ησουν εξεταστης, ξερω ομως οτι εγω στη θεση τους οχι μονο δεν θα χρηματιζομουν αλλα θα εκανα την εξεταση οσο πιο αυστηρη κ απαιτητικη μπορουσα! Κ ας μην εσωνε να περασει ποτε κανενας απο μενα, κ ας αποκτουσα τη φημη του 'πικρα' στο κυκλωμα, κ ας ζουσα με 3+60. Σιγουρα κανεις δεν μπορει να κρινει την ικανοτητα ενος οδηγου μεσα σε 10-15 λεπτα κ βεβαια το ολο συστημα επιδεχεται απειρη βελτιωση, τουλαχιστον ομως εγω θα ειχα τη συνειδηση μου ησυχη επειδη εκανα με τα μεσα που διαθετω οτι μπορουσα για να μην βγαλω ακομα ενα χαρο στο δρομο αντι να κανω τον κινεζο κ να εκμεταλλευτω κ κερδοσκοπικα τη φαση. Ειναι θεμα προτεραιοτητων... Ας οψεται ομως που εχουμε συμβιβαστει με το οτι ζουμε στη χωρα του ωχαδερφισμου κ της αρπαχτης..
-
Κάτσε, για να μην με παρεξηγήσεις. Δεν είπα ότι είπες εσύ βλακεία. Κάθε άλλο. Αυτό που είπα ήταν ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ αυτοί οι ξεδιάντροποι που κάνουν όλα αυτά τα αίσχη να έχουν τύψεις. Δεν ήθελα να σε προσβάλω και δεν θεώρησα τη σκέψη σου φαιδρή. Το 'αφελές' που γράφω στο τέλος το προσάπτω σε όλους μας. Με συγχωρείς αν έδωσα λάθος εντύπωση!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Κάτσε, για να μην με παρεξηγήσεις. Δεν είπα ότι είπες εσύ βλακεία. Κάθε άλλο. Αυτό που είπα ήταν ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ αυτοί οι ξεδιάντροποι που κάνουν όλα αυτά τα αίσχη να έχουν τύψεις. Δεν ήθελα να σε προσβάλω και δεν θεώρησα τη σκέψη σου φαιδρή. Το 'αφελές' που γράφω στο τέλος το προσάπτω σε όλους μας. Με συγχωρείς αν έδωσα λάθος εντύπωση!Don't worry, δεν το πηρα προσωπικα! Αυτο που προσπαθουσα να πω ανταπαντωντας ηταν οτι ολοι μας κατι μπορουμε να κανουμε -απο τη θεση του ο καθενας- αντι να βρισκουμε πατηματα για να σηκωνουμε απλα τα χερια ψηλα (στην καλυτερη). Οποιος θελει βρισκει τροπο, οποιος δεν θελει βρισκει δικαιολογιες οπως λενε κ στο χωριο μου..
-
Δεν έχω ακούσει απο κανένα γνωστό μου να εχει πληρώσει για να πάρει το δίπλωμα, εκτός αν κάποιοι όντως το έχουν κάνει και ντρέπονται να το πουν (ή ολοι οι γνωστοί μου είναι ικανοί οδηγοί!)
Πιστεύω πως αυτοί που πληρώνουν είναι αυτοί που βαριούνται να μάθουν να οδηγούν ή αυτοί κου κόβονται πολλές φορές και θέλουν να το πάρουν πάση θυσία.
Πάντως πιστεύω πως κακώς μας το δίνουν! Ναι, όταν πήρα το δίπλωμα νόμιζα ότι ήξερα να οδηγώ αλλά μετά που όντως έμαθα κατάλαβα πόσο άσχετος και επικίνδυνος ήμουν, και αυτό νομίζω πως ισχύει για τους περισσότερους (εκτός απο αυτούς που έχουν π.χ. μπαμπά ραλίστα ή πορωμένο με αυτοκίνητα).
Επειδή όμως δε γίνεται να κάνεις χρόνια μαθήματα και να τα στάζεις, θα έπρεπε να είναι νόμιμο να οδηγείς αν έχεις συνοδηγό τον μπαμπά ή κάποιον άλλο με δίπλωμα για πολλά χρόνια ή κάτι σχετικό.
Ή να παίρνεις αρχικά ένα δίπλωμα 'μειωμένων δυνατοτήτων' για 1-2 χρόνια και μετά να πρέπει να ξαναδώσεις (με πιο δύσκολες εξετάσεις) για να πάρεις το κανονικό.
Άσε που θα έπρεπε να σου μαθαίνουν και να σε εξετάζουν τουλάχιστον στα βασικά για το πως πρέπει να αντιδρας, όταν πχ είσαι στην εθνική και τρέχεις και χρειαστεί να κάνεις ελιγμό, πως πρέπει να χειριστείς την υπερστροφή κλπ. Αλλά που λεφτά (και χρόνος και εκπαιδευτές και και...) για τέτοιες εξετάσεις...
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Φυσικα με την αξια μου και μαλιστα πριν δωσω προηγηθηκαν δυο παιδια που κοπηκαν.Ο δασκαλος τους αναγκαζε σε λαθος ωστε να κοπουν και να ξαναδωσουν με στοχο να βγαλει γυρω στα 30χιλιαρικα που κοστιζει η επανεξεταση .Ειναι δυνατον να κοπει ποτε ενας alfisti?alfisti είναι πληθυντικός! alfista.
Λοιπόν, εγώ πήγα να δώσω εξετάσεις κ με κόψανε γιατί πάτησα έναν παππού. Ευτυχώς είχα πάρει μαζί μου το όπλο και αφού απείλησα τους εξεταστές και τους πήρα και τα πορτοφόλια, μου δώσαν το δίπλωμα για όλες τις κατηγορίες τσάμπα.
Πέρα απο την πλάκα τώρα, δε λάδωσα πουθενά, στη μηχανή κόπηκα την πρώτη γιατί όταν έφτασε η ώρα να δώσω διαπίστωσα ότι ο δάσκαλός μου είχε γίνει άφαντος!!Ειλικρινά μιλάω.
Φωνάζουν λοιπόν το όνομά μου, και έψαξα όλο το ΚΤΕΟ Ελληνικού κ πουθενά ο δάσκαλος. Πάω κι εγώ ο έρμος να δώσω, μου λέει ο εξεταστής 'ξεκίνα'. Πάω να ξεκινήσω τους ελέγχους κ μου λέει 'ώπα, που πας χωρίς κράνος;' 'κόπηκες!' Λέω 'αφού ρε φίλε ο δάσκαλός μου έχει γίνει Λούης' Μου λέει ' δε με ενδιαφέρει, σα μοτοσυκλετιστής πρέπει να είσαι υπεύθυνος!' Του λέω 'μα δεν έχω ακόμα δικό μου κράνος, γιατί δεν έχω μηχανή, περιμένω να πάρω το δίπλωμα για να πάρω'
Ο κόσμος να έχει μείνει άφωνος, κ εκείνη την ώρα σκάει ο δάσκαλός μου και λέει στον εξεταστή 'εντάξει μωρέ, άστον τώρα τι κράνος, αφού είναι ντάλα ο ήλιος!' Η υπομονή μου είχε πλέον εξαντληθεί, πήρα το αμάξι κι έφυγα. Τελικά πήρε ο πατέρας μου τηλ στη σχολή κ τους έβρισε -γιατί αυτός μου είχε δωσει τα λεφτά για το δίπλωμα, με έγραψε σε άλλη σχολή (παρ'ολο που δεν συνέφερε) κ το πήρα το δίπλωμα. -
Με την πρώτη και χωρίς να πληρώσω, τον Απρίλιο του 1993, και χωρίς να έχω οδηγήσει ποτέ αυτοκίνητο πριν τα μαθήματα.
-
Οδηγώ από 12 χρονών...
Ήθελα πάντα να πάρω το δίπλωμα χωρίς να στάξω σταγόνα λάδι.
Χθες όμως που ήρθε συγγενικό μου πρόσωπο στο σπίτι για να συζητήσουμε τα περί των εξαιτάσεων μου είπε ότι αν πέσω σε περίεργη επιτροπτή δεν περνάω, έστω και αν είμαι ο Schumacher...
Σε αναγκάζουν εκείνοι στο λάθος...
Ειδικά ο Χολαργός που εξαιτάζεται η πορεία είναι το χειρότερο μέρος από άποψη παγίδων.
Τι να κάνω;;;
-
To πήρα με την δεύτερη, χωρίς λάδι. Το πήρα την άνοιξη του 1999 στην ηλικία των 19.
Την πρώτη φορά ήμουν ΑΨΟΓΟΣ (αφού και τώρα δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω αυτές τις μαλ$^@# που ζητάνε καλύτερα... ), ώσπου ήρθε η ώρα να σταματήσουμε. Ήμασταν σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης, αλλά στενό και αν σταματούσα στον δρόμο, δεν χωρούσε άλλος. Ακριβώς εκεί που μου είπαν να σταματήσω υπήρχε (στα δεξιά) ένα πάρκινγ (σαν τα πάρκινγκ ταξί, που 'μπαίνει' η άσφαλτος στο πεζοδρόμιο). Η διαφορά ήταν ότι χωρούσε ένα αμάξι κάθετα, είχε μήκος πάνω από 20 μέτρα και ήταν άδειο. Άρα, σταμάτησα με το μισό αμάξι μέσα στο πάρκινγκ, για να αφήσω χώρο... Ε, η σκύλα μου είπε ότι βγήκα από τον δρόμο!!! Μέχρι και ο δάσκαλος (που είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος που έχω γνωρίσει) κόντεψε να την καρυδώσει... . Στο χαρτί έγραψε ότι ανέβηκα πεζοδρόμιο!!! (φυσικά δεν υπήρχε πεζοδρόμιο... δρόμος ήταν!)
Την δεύτερη, παρόλο που έκανα 1-2 μαλ@#$ το πήρα. Ο ένας εξεταστής ήταν γνωστός του δασκάλου, αλλά πιστεύω πως ούτως ή άλλως θα μου το έδινε, μιας και ούτε οι μαλ$#% ήταν σημαντικές, ούτε και ο δάσκαλος είπε τίποτα...
Στην Καλαμαριά υπάρχει ένας εξεταστής που δεν λαδώνεται, απλά απολαμβάνει να κόβει κόσμο. Και κάνει το παν να σε αγχώσει και να βρει το παραμικρό 'λάθος'. Σε παλιό μου συμμαθητή τον έκανε επί 30-40 λεπτά βόλτες στα ίδια 2 τετράγωνα, μέχρι να βρει το παραμικρό 'λαθάκι'. Ώσπου ο άλλος εξεταστής βαρέθηκε και του είπε: 'Αμάν πια κύριε (...)! Τελείωσε, το πήρε!'
-
Kai egw den plirosa... vevea to pira stin Kerkyra to diploma pou edw ta pragmata ine kapos pio halara, an to edina stin athina den xerw pos tha itan. pistevw pezei rolo kai to pou to vgazei o kathenas.
Ehw kai mia erwtisi, opos diavasa stis proigoumenes selides,lete oti gia motosikleta akoma kai an eheis parei to diploma tou aytokinitou, xana dineis simata. Egw pou thelw na parw gia to mikro to 50araki diploma , prepei na xanadosw? pia ine i diadikasia pou prepei na akolouthisw?
efharistw!
-
Και ποιος οριζει την αξια μας?
Αυτος που μας κοβει γιατι ακουμπησαμε πεζοδρομιο? Τετοιοι κριτες, ας μην μου δψσουν ποτέ αξια.
Κοβουμε ΝΕΟΥΣ οδηγους για πεζοδρομιο και μετα τους αφηνουμε εξω με 120+ στις εθνικες.
Νομιζω οτοι το καλυτερο συστημα κρινεται απο τα αποτελεσματα του και νομιζω οτι οι καλυτεροι οδηγοι ειναι οι Γερμανοι. Παντα βεβαια μπορουν να γινουν και καλυτεροι.
Διορθωστε με εαν κανω λαθος, αλλα στην Γερμανια το διπλωμα το δινει ο δασκαλος στον μαθητη. Ο δασκαλος ομως οφειλει να ξερει που το δινει διοτι εαν οι μαθητες του κανουν ατυχημα ή ατυχηματα μεχρι τα πρωτα 2 ετη νομιζω, τοτε χρεωνεται ο δασκαλος ποντους, και εαν γεμισει ποντους του κλεινουν το μαγαζι....βεβαια η διαδικασια εχει διαβαθμισεις, αλλα αναφερω την εσχατη περιπτωση
17 ετων σηματα, 18 και μια μερα εξετασεις και διπλωμα. 13 χρονια μετα, κανενα ατυχημα. Εγδαρα μια μαντρα ομως, 2 μηνες μετα τις εξετασεις, διπλωσε το πισωκινητο, και ως ασχετος, καβαλησα το πεζοδρομιο και εξισα την μαντρα στραβωνοντας ταυτοχρονα και το φτερο.
Απο τοτε, δοξα τω Θεω, τιποτα, βεβαια εχουν βοηθησει και η εξτρα εκπαιδευσεις.
-
Το πήρα με την τρίτη χωρίς λαδωτήρι στα 18 μου και μπορω να πω ότι μου έκανε καλό γιατί έμαθα να οδηγώ πιο προσεκτικά...Προς το παρόν 12 χρόνια που οδηγάω δεν έχω κάνει ούτε γρατζουνια στο αμάξι μου
H γυναίκα μου το πήρε με την πρώτη αλλά με λαδωτήρι 250ευρώ...ας όψεται το υπάρχον εξεταστικό σύστημα που σε αναγκάζει να πληρώσεις άλλα 450ευρώ περίπου για να ξαναδώσεις εξετάσεις.Δίνεις 250 και καθάρισες!!!
Be cool,be JAZZ!!! -
mia erwtisi, opos diavasa stis proigoumenes selides,lete oti gia motosikleta akoma kai an eheis parei to diploma tou aytokinitou, xana dineis simata. Egw pou thelw na parw gia to mikro to 50araki diploma , prepei na xanadosw? pia ine i diadikasia pou prepei na akolouthisw?
-
Εμένα μου είχε δείξει ο father όταν ήμουν 15-16 χρονών αλλά πολύ λίγα πράματα...
Παρκάρισμα μόνο και λίγη πορεία στους δρόμους γύρω από το σπίτι μας.
Μετά ούτε που το είχα ξαναακουμπήσει για 3 χρόνια όταν πήγα στον στρατό.Εκεί είχα αναλάβει μια διμοιρία αναγνώρισης με Mercedes οπότε ξαναθυμήθηκα μόνος μου αναγκαστικά γιατί με 3 φαντάρους και εμένα (δόκιμος ήμουν) πώς να καταφέρεις να κουλαντρήσεις 8 αυτοκίνητα.
Όχι ότι δεν γούσταρα βέβαια, με ρώτησαν αν ήξερα να οδηγώ, απάντησα καταφατικά και την επόμενη μέρα είχα στρατιωτικό δίπλωμα.
Αφού λοιπόν το μ@λ@κισα με ότι βλακεία μπορεί να φανταστεί κανείς κατέληξα σε μία άσκηση να ρίξω ένα Merc σε ένα χαντάκι και να το διαλύσω...(πώς γλύτωσα το στρατοδικείο είναι άλλη υπόθεση - ΔΕΝ το υπερηφανεύομαια καθόλου και ίσα ίσα που λυπάμαι ακόμα και τώρα για την βλακεία μου τότε )Μετά τον στρατό το έκανα μετατροπή (μέσω γνωστής στο υπουργείο η διαδικασία κράτησε λιγότερο) αλλά δεν ξαναοδήγησα για πολλά χρόνια λόγο έλλειψης οχήματος...
Κάποια στιγμή πήρα ένα εταιρικό που είχαμε και σιγά σιγά το συνήθισα...
Μετά πήρα το δικό μου... -
Ο χρήστης ababapanos έγραψε:
mia erwtisi, opos diavasa stis proigoumenes selides,lete oti gia motosikleta akoma kai an eheis parei to diploma tou aytokinitou, xana dineis simata. Egw pou thelw na parw gia to mikro to 50araki diploma , prepei na xanadosw? pia ine i diadikasia pou prepei na akolouthisw?Το δίπλωμα 50cc το δίνει η Τροχαία, και χρειάζεται να ξαναδώσεις σήματα,
αλλά δεν χρειάζονται μαθήματα κλπ.
Αν πας για μεγαλύτερο, δίνεις απλώς τα συμπληρωματικά για το δίτροχο, που πρέπει να γίνει σε κάθε περίπτωση, ενώ τα γενικά 'μεταφέρονται' από το δίπλωμα του αυτοκινήτου.Για τη διαδικασία, δεν μπορώ να βοηθήσω... δεν θυμάμαι.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
mia erwtisi, opos diavasa stis proigoumenes selides,lete oti gia motosikleta akoma kai an eheis parei to diploma tou aytokinitou, xana dineis simata. Egw pou thelw na parw gia to mikro to 50araki diploma , prepei na xanadosw? pia ine i diadikasia pou prepei na akolouthisw?
Το δίπλωμα 50cc το δίνει η Τροχαία, και χρειάζεται να ξαναδώσεις σήματα,
αλλά δεν χρειάζονται μαθήματα κλπ.
Αν πας για μεγαλύτερο, δίνεις απλώς τα συμπληρωματικά για το δίτροχο, που πρέπει να γίνει σε κάθε περίπτωση, ενώ τα γενικά 'μεταφέρονται' από το δίπλωμα του αυτοκινήτου.Για τη διαδικασία, δεν μπορώ να βοηθήσω... δεν θυμάμαι.
Απευθύνσου στην τροχαία. Δίνεις εξετάσεις γραπτές σε ένα βιβλίο που σου προμηθεύουν αυτοί. Είναι μια μίξη μηχανολογικών και θεμάτων οδήγησης. Διάβασε το καλά γιατί αν και γελοίο πολλές απαντήσεις είναι λάθος ή οι ερωτήσεις είναι ασαφείς. Αφού περάσεις τα γραπτά τα οποία δίνεις στην τροχαία δίνεις και οδήγηση. Πληρώνεις κάποια παράβολα αν θυμάμαι καλά για να βγάλεις την κάρτα εξεταζομένου και δυο φωτογραφίες.
-
σιγα μην τους πληρωνα κιολας...
πολλοι παντως τα δινουν απο την αρχη κιολας... -
Στη Θεσσαλονικη ο δασκαλος προτεινε στα ισια σε πολυ κοντινο συγγενικο μου προσωπο (γυναικα) να ακουμπησει 180 Ε (οχι 200, 180, να πολεμησουμε και τον πληθωρισμο ) για να το παρει 'χωρις αγχος'. Ειναι παντως πολυ διαδεδομενη η αποψη οτι την πρωτη φορα επιδιωκουν να σε κοψουν, αν δεν λαδωσεις.
Το πιο εξοργιστικο παντως ειναι οτι αυτοι που δεν λαδωνονται θεωρουνται πλεον η εξαιρεση, για να μην πω οτι εχουν γινει δακτυλοδεικτουμενοι... -
Λάδωσα για να περάσω πορεία στον Χολαργό.
Την πρώτη φορά ήμουν τέλειος, με εξέταζαν περίπου 25 λεπτά, έκανα 2-3 παρακαρίσματα, 2-3 οπισθογωνίες, 2-3 σταματήματα σε ανηφόρες. Αρκετές φορές μου έλεγαν να στρίψω σε απαγορευτικό. Τελικά με έκοψαν γιατί είχα μπροστά μου ένα φορτηγό που χωρίς φλας ξεκίνησε να στρίβει δεξιά, εγώ πήγα από αριστερά για να συνεχίσω την πορεία μου αλλά ο φορτηγατζής μετάνιωσε με αποτέλεσμα να πατήσω διπλή γραμμή και να κοπώ. Το σχόλιο της εξετάστριας 'ωωωωωωω μας σκότωσες... η διπλή γραμμή είναι τοίχος'.
Δεν έδωσα πολύ σημασία για να μην πέσω στο επίπεδό της.
Ήθελα να πάω δευτεροβάθμια όμως ο δάσκαλος με έπεισε να ξαναδώσω. Από μόνος μου του είπα την 2η φορά να πληρώσω να ξεμπερδεύουμε. Αργότερα έμαθα ότι τα έπαιρνε και ο ίδιος.
Η 2η εξέταση κράτησε 5 λεπτά το πολύ. Ξεκινάμε, στα 10 μέτρα παρκάρισμα. Πάω να ξεπαρκάρω και ξεχνάω το φλάς. Το σχόλιο του εξεταστή 'ε καλά, συνέχισε, δεν θα σου πάρουμε και το κεφάλι'. Συνεχίζουμε πορεία και μου λέει να σταματήσω σε ένα μέρος που χωρούσε νταλίκα ανάμεσα από 2 αυτοκίνητα. Ε μπαίνω και εγώ με την μούρη. Το σχόλιο του 'Εντάξει, πέρασες, αλλά να προσέχεις'.Οδηγούσα από τα 16 σε κλειστό ελεγχόμενο μέρος, με δημόσιο δρόμο με συνοδηγό τον πατέρα μου. Πήρα το δίπλωμα στα 20. Από το 1ο μάθημα ο δάσκαλος μου είπε ότι δεν ξαναείχε τέτοιο μαθητή. Σε κάθε μάθημα του έλεγα αντί να πηγαίνουμε από Αμπελόκηπους στον Χολαργό και να κάνουμε παρκαρίσματα, να κάνουμε βόλτες μέσα στην Αθήνα για να συνηθίσω στην κίνηση, στις αλλαγές λορίδων κτλ. Κατεβήκαμε μόνο την Βασ. Σοφίας στο τελευταίο μαθήμα, τα υπόλοιπα τα βγάλαμε στον Χολαργό με τον δάσκαλο να κοιμάτε (!!!) την περισσότερη ώρα μετά τα πρώτα μαθήματα στη θέση του συνοδηγού και εγώ να κάνω βόλτες μέσα στο κατακαλόκαιρο και να χαζεύω πιπινάκια
Τώρα αν φταίει το σύστημα, ο δάσκαλος, οι εξεταστές, το υπουργείο, ο θείος μου ο Τρίφωνας, δεν ξέρω.
Τα συμπεράσματα δικά σας. -
malon fteme oloi gia auto pou ginete... ala kaneis den ehei tin diathesi na kanei tin arhi. giauto kai i katastasi auti tha paramenei ep aoriston!
-
Εγω πληρωσα και δεν μου αρεσε αυτο που εγινε..γιατι το εκανα θα μου πειτε??επειδη δεν οδηγαγα πριν τα 18 καθολου μολις τα εκλεισα πηγα καπακι για το διπλωμα και αν δεν λαδωνα θα με εκοβαν..αν με εκοβαν ημουν υποχρεωμενος να πληρωσω 10 μαθηματα παραπανο τα παραβολα αλλα και το λαδωμα λεφτα που δεν υπηρχαν...αρα προτιμησα να δωσω το λαδωμα...αφου δεν υπαρχει σωστη αξιολογηση ικανοτητων στο οδηγημα απο τους εξεταστες βγαινουμε και σκοτωνομαστε..επειδη ολοι το εχουμε ριξει στο λαδωμα..μακαρι να υπηρχαν σωστες εξεταστικες επιτροπες...αν και εχω την εντυπωση πως το λαδωμα το εφαγε ολο ο δασκαλος γιατι ενω ολους τους λαδωμενους που διναμε μαζι τους κρατησαν 5 λεπτα εμενα και αλλους 2 μη λαδωμενους μας πηγαινοεφερναν επι 25 λεπτα γυρω γυρω...
Το πήρα με την αξία μου (λέμε τώρα)