-
Μ'αρέσει που λέει ότι με τη FORTRAN θα είναι εύκολος στη χρήση...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μ'αρέσει που λέει ότι με τη FORTRAN θα είναι εύκολος στη χρήση... -
640K ought to be enough for anybody.
- Microsoft Chairman Bill Gates, 1981
I think there is a world market for maybe five computers. - IBM Chairman Thomas Watson, 1943
There are two major products that came out of Berkeley: LSD and UNIX. We don't believe this to be a coincidence. - Jeremy S. Anderson
Everything that can be invented has been invented. - Charles H. Duell, Commissioner, U.S. Office of Patents, 1899
Computers are magnificent tools for the realization of our dreams, but no machine can replace the human spark of spirit, compassion, love, and understanding. - Louis Gerstner, CEO, IBM
GARBAGE IN---GOSPEL OUT - Fairchild Research and Development, 1969
Computers in the future may have only 1,000 vacuum tubes and perhaps only weigh 1 1/2 tons. - Popular Mechanics, 1949
The modern computer hovers between the obsolescent and the nonexistent. - Sydney Brenner in 1927
- Microsoft Chairman Bill Gates, 1981
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
GARBAGE IN---GOSPEL OUT
- Fairchild Research and Development, 1969
Αυτό μπορεί να ερμηνευθεί και ως εξής:
Εισάγεις σκουπίδια, και το αποτέλεσμα είναι... Τα 'ευαγγέλια'!!!
-
...εθιμικό δίκαιο...
-
Τα περί μεταγραφών μετακόμισαν εδώ
-
Παναγιά μου! Ολοκαίνουριο Astra, σχεδόν ίδιο με το δικό μου, το έσκισε η αθεόφοβη:
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παναγιά μου! Ολοκαίνουριο Astra, σχεδόν ίδιο με το δικό μου, το έσκισε η αθεόφοβη:Το ελαβα κ γω σημερα με mail κ πραγματικα δεν μπορω ακομα να καταλαβω πως το καταφερε!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παναγιά μου! Ολοκαίνουριο Astra, σχεδόν ίδιο με το δικό μου, το έσκισε η αθεόφοβη:Aυτό είναι σίγουρα ανέκδοτο
-
Η πέτρα ήταν κρυμμένη μέσα στα χόρτα, στη «μπούκα» της δεξιάς πατημένης
Όποιος μπορεί ας το κάνει και με το δικό του!!! -
Ρε παιδιά, αυτή η φωτό μοιάζει 'πειραγμένη'. Ούτε ο προφυλακτήρας έχει σημάδια, ούτε οι ποδιές κάτω απ τις πόρτες, ούτε η ζάντα ούτε τίποτα. Δεν ανεβαίνει αμάξι τέτοιο 'βουνό' χωρίς να κάνει καθόλου ζημιές! Είπαμε τώρα!!!
-
photoshop
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
GARBAGE IN---GOSPEL OUT
- Fairchild Research and Development, 1969
Αυτό μπορεί να ερμηνευθεί και ως εξής:
Εισάγεις σκουπίδια, και το αποτέλεσμα είναι... Τα 'ευαγγέλια'!!!
βούτυρο στο ψωμί σου εσένα ε?
Σπύρος
-
-
Πάλι καχύποπτος εγώ... Δείξτε μου 200 φωτό από 200 διαφορετικές πλευρές, εγώ όσο δεν βλέπω ζημιές στο αμάξι (που προφανώς ΔΕΝ έχει), δεν πιστεύω ότι το έκανε η τύπισσα μόνη της. Επίσης, έτσι όπως τη βλέπω να απευθύνεται στους διερχόμενους οδηγούς, μου θυμίζει... Candid Camera... Όχι;;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Πάλι καχύποπτος εγώ... Δείξτε μου 200 φωτό από 200 διαφορετικές πλευρές, εγώ όσο δεν βλέπω ζημιές στο αμάξι (που προφανώς ΔΕΝ έχει), δεν πιστεύω ότι το έκανε η τύπισσα μόνη της. Επίσης, έτσι όπως τη βλέπω να απευθύνεται στους διερχόμενους οδηγούς, μου θυμίζει... Candid Camera... Όχι;;;Αυτο παιζει! Αλλα δεν νομιζω να καθησε καποιος να εφτιαξε τοσες fake photos..
-
Δεν γίνεται να φτάσεις εκεί το αμάξι και να μην έχει ούτε καν ίχνη επαφής με τον βράχο στο κάτω μέρος!
-
Βλέποντάς το καλύτερα και σώζοντας/μεγεθύνοντας τις φωτογραφίες, νομίζω ότι τελικά είναι φτιαχτό. Καβαλώντας τον βράχο θα έπρεπε να έχει διαλυθεί ο προφυλακτήρας, πράγμα που δεν έχει συμβεί.
Στη δεύτερη φωτογραφία, αν αυτή μεγεθυνθεί, διακρίνεται ένα μικρό βούλιαγμα κάτω αριστερά στον προφυλακτήρα, που όμως ίσως είναι μια στάλα νερού στο παρμπρίζ του τύπου που φωτογράφιζε, η οποία δημιούργησε μια παραμόρφωση, δεν είναι τόσο καθαρό. Στην πρώτη όμως φωτογραφία ο προφυλακτήρας φαίνεται ανέπαφος.
Ο μόνος τρόπος για να έχει συμβεί αυτό που βλέπουμε θα ήταν ένα απίστευτο ντεραπάρισμα σε συνδυασμό με μια απίθανη προσγείωση. Όμως το γεγονός ότι πρόκειται για δρόμο ήπιας κυκλοφορίας συν το ότι πρόκειται για Astra που δεν κάνει τέτοια πράγματα εύκολα (πέταξα σήμερα για πρώτη φορά μια κωλιά σε στροφή με νερά και το αμάξι ήταν βράχος ), οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποιος έφτιαξε αυτές τις φωτογραφίες (ή για κάποιο λόγο πήρε με γερανό το αυτοκίνητο και το άφησε εκεί πέρα). -
Το οτι η οδηγος ειναι ξανθια δεν σας βαζει σε υποψιες ; Βρε μπας και εκανε οπισθεν ;
-
Τώρα, φιλοσοφική συζήτηση κάνουμε, αλλά να περνάει η ώρα. Λοιπόν... Μιλάμε για Γερμανία, απ' ότι κατάλαβα. Η πινακίδα γράφει γερμανικά (...για αυτοκίνητα με επικίνδυνα... κάτι). Άρα, τι κάνει ένας τέτοιος βράχος σε νησίδα σε γερμανικό δρόμο;;; Δεν είναι εθνική οδός στην Ελλάδα, να έχει γίνει κατολίσθηση και να βρίσκεται εκεί το 'γομάρι'... Οι αρχές θα το είχαν απομακρύνει αμέσως ή εν πάση περιπτώσει, αν για κάποιο λόγο έπρεπε να υπάρχει, σίγουρα ΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα ήταν τόσο έξω! Όσοι έχουν δει από κοντά τη Γερμανία, θα το επιβεβαιώσουν. Και για να ενισχύσω την άποψή μου, δείτε στο background, στην άλλη νησίδα άλλο ένα ίδιο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ!!! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Δύο βράχια τέτοιου μεγέθος, στην άκρη νησίδας;;; Έλεος! Ούτε στην Ελλάδα!!!
Πέρα απ το ότι το αυτοκίνητο δεν έχει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ζημιά, δεν έχει και ο βράχος ούτε το ελάχιστο σημάδι φθοράς, ούτε καν έχει λερωθεί από λάστιχα. Μάλιστα, μοιάζει με ένα ωραιότατο βραχάκι που μόλις έφτιαξε κάποιος από γύψο. Για να μη μιλήσω για τα λάστιχα. Εδώ ένα τόσο-δα πεζοδρομιάκι ακουμπάς λίιιιιγο λίγο και το λάστιχο αμέσως κάνει σημάδια. Τα λάστιχα στη φωτογραφία μοιάζουν με λάστιχα μονοθεσίων που μόλις τους έβγαλαν τις κουβέρτες. Ψέματα;;;
Κάτι ακόμα, τραβηγμένο βέβαια... Κοιτάξτε το γρασίδι, εκεί όπου θα έπρεπε να έχει πατήσει το αμάξι για να βγει πάνω στον βράχο. Πώς σαν φαίνεται; Φρεσκότατο, υγιέστατο, ωραιότατο... Just couldn't happen!!!
Βάζω στοίχημα ότι το αυτοκίνητο έχει τοποθετηθεί εκεί με πολλή προσοχή, ώστε να μην πάθει το παραμικρό.Τέλος... Η στάση της κοπέλας. Ελάτε στη θέση της. Έχετε κάνει μόλις πιθανώς μία απ' τις μεγαλύτερες ηλιθιότητες που έχει κάνει άνθρωπος από τότε που εγκαταλείφθηκαν τα ζωήλατα οχήματα. Κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια;;; Συζητάτε με περαστικούς οδηγούς;;; Εγώ θα έκανα τα εξής: Πρώτα θα ειδοποιούσα την οδική βοήθεια (ποια οδική βοήθεια τώρα μπορεί να βγάλει το αμάξι από αυτή τη θέση χωρίς να καταστρέψει ότι έχει μείνει όρθιοο, δεν το ξέρω), θα αφαιρούσα τις πινακίδες και θα πήγαινα να ΚΡΥΦΤΩ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ!!!
Ακούω τις απόψεις σας!
Aνέκδοτα [#1]