-
Εγώ θα κοίταζα στη θέση σου ford puma st line και peugeot 2008. Κάνε test drive και οποίο σου αρέσει !
Οταν διαβάζω:
'Το μόνο που βλέπω είναι 4 ρόδες που με πάνε και με φέρνουνε, και με ενδιαφέρει να το κάνουν πρώτα αξιόπιστα, και οι επιδόσεις έρχονται δεύτερες.'
Δεν νομίζω ότι θα έχει κανένα ενδιαφέρον για puma και peugeot είναι καθαρά αγοραστής TOYOTA, πάω στοιχηματάκι ότι εκεί θα καταλήξει. Αν όχι corolla, yiarris cross ή CRH.
Η TOYOTA έχει target group ακριβώς τέτοιους αγοραστες με αυτές τις προτιμήσεις, το κάνει καλά και γιαυτο είναι πολύ ψηλά στις πωλήσεις.
Τα ίδια ζητάνε και οι παππούδες οπότε είναι ψηλά στις προτιμήσεις και εκει. Δεν λέω ότι είναι μονο για παππούδες αλλά είτε το θέλετε είτε όχι, οι παππούδες κατα κύριο λόγο αγοράζουν TOYOTA COROLLA χρόνια τώρα δεν εχει νόημα να το αρνούμαστε. Και οι ταξιτζήδες SKODA OCTAVIA και αυτό γεγονος. ΤΕΛΟΣ
Και επειδή θα αρχίσει πόλεμος. Η corolla είναι φανταστικό αυτοκίνητο δεν λέω το αντίθετο απλά λέω την αλήθεια αν δεν το δέχεστε δεν φταίω εγω που την αγοράζουν χρόνια τώρα παππούδες να πάτε να τα βάλετε μαζί τους και να έχετε χιούμορ όταν κάποιος το γράφει καθως δεν είναι ψέματα
-
Γιατί;; και τα supercars έχουν 4 ρόδες και μας πάνε και μας φέρνουνε....
Ψήνουν και καφέ;
-
kirilas wrote:
Εγώ θα κοίταζα στη θέση σου ford puma st line και peugeot 2008. Κάνε test drive και οποίο σου αρέσει !
Οταν διαβάζω:
'Το μόνο που βλέπω είναι 4 ρόδες που με πάνε και με φέρνουνε, και με ενδιαφέρει να το κάνουν πρώτα αξιόπιστα, και οι επιδόσεις έρχονται δεύτερες.'
Δεν νομίζω ότι θα έχει κανένα ενδιαφέρον για puma και peugeot είναι καθαρά αγοραστής TOYOTA, πάω στοιχηματάκι ότι εκεί θα καταλήξει. Αν όχι corolla, yiarris cross ή CRH.
Η TOYOTA έχει target group ακριβώς τέτοιους αγοραστες με αυτές τις προτιμήσεις, το κάνει καλά και γιαυτο είναι πολύ ψηλά στις πωλήσεις.
Τα ίδια ζητάνε και οι παππούδες οπότε είναι ψηλά στις προτιμήσεις και εκει. Δεν λέω ότι είναι μονο για παππούδες αλλά είτε το θέλετε είτε όχι, οι παππούδες κατα κύριο λόγο αγοράζουν TOYOTA COROLLA χρόνια τώρα δεν εχει νόημα να το αρνούμαστε. Και οι ταξιτζήδες SKODA OCTAVIA και αυτό γεγονος. ΤΕΛΟΣ
Και επειδή θα αρχίσει πόλεμος. Η corolla είναι φανταστικό αυτοκίνητο δεν λέω το αντίθετο απλά λέω την αλήθεια αν δεν το δέχεστε δεν φταίω εγω που την αγοράζουν χρόνια τώρα παππούδες να πάτε να τα βάλετε μαζί τους και να έχετε χιούμορ όταν κάποιος το γράφει καθως δεν είναι ψέματα
Ισχύει αυτό που λες για τους toyotaκιδες έχω γνωστό με οικογενεια που μου λέει toyota μόνο και ας είναι και το yaris. δεν μπορώ να τους καταλάβω αλλά περί ορεξεως...για μένα το αυτοκίνητο είναι πάνω από ένα μεταφορικό μεσο και πρέπει να το απολαμβάνεις και όχι να συμβιβάζεσαι.
Τέσπα +1 και από μένα για toyota chr αν θες να κάνεις την υπερβαση (το οποίο είναι αμαξαρα αν παραβλέψεις τους στενούς πίσω χώρους)
-
Αν πάρεις Toyota - που είσαι 98% Toyota, πάρε τουλάχιστον το C-HR να γουστάρεις.
Σε έναν άλλο φίλο εδώ μέσα που ήταν μεταξύ Corolla και C-HR πρότεινα το Citroen C4, και τελικά κατέληξε εκεί. Κοίτα το μήπως σε ενδιαφέρει.
-
... Α προς στιγμη καθώς το διαβάζει νόμιζα έγραφες.... 'Κοιτα μη κάνεις το ίδιο λάθος'...
Είπα και γω!
-
kirilas wrote:
Οταν διαβάζω:
Καταρχάς έχω πάρει τηλ να σε βρούνε άτομα με κουκούλες για αυτά που είπες για την corolla χαχαχχα. Black χιούμορ.
Πάντως έχεις δίκιο κατά 50%, εδώ αρτα όλα είναι χωρισμένα στα 2,πασοκ vs ΝΔ(τώρα σύριζα vs ΝΔ αλλά πολύ φλωρικες αντιπαραθεσεις παλιότερα έπαιρνες φραπε και πέθαινες στο γέλιο) , Ολυμπιακός vs παναθηναϊκός και toyota vs vw και μην σου πω πως κερδίζει η vw λόγω μεταναστών οι περισσότεροι μαζί και οι δικοί μου η Toyota εδώ κερδίζει με διαφορά στα hilux
-
Καταρχάς έχω πάρει τηλ να σε βρούνε άτομα με κουκούλες για αυτά που είπες για την corolla χαχαχχα. Black χιούμορ.
Πάντως έχεις δίκιο κατά 50%, εδώ αρτα όλα είναι χωρισμένα στα 2,πασοκ vs ΝΔ(τώρα σύριζα vs ΝΔ αλλά πολύ φλωρικες αντιπαραθεσεις παλιότερα έπαιρνες φραπε και πέθαινες στο γέλιο) , Ολυμπιακός vs παναθηναϊκός και toyota vs vw και μην σου πω πως κερδίζει η vw λόγω μεταναστών οι περισσότεροι μαζί και οι δικοί μου η Toyota εδώ κερδίζει με διαφορά στα hilux
Παναγία μου θα φάω ξύλο ε? χαχαχαχα
Αδικο δεν έχω καθόλου, και η μεγαλη πλειοψηφία των ταξιτζίδων αγοράζουν skoda octavia και το ίδιο ισχύει για παππούδες και την corrola συγκεκριμένα. Ειπα και πριν ότι δεν το αγοράζουν ΜΟΝΟ αυτοι αλίμονο είναι ενα συχρονο αυτοκίνητο με πολλά καλά και ευκολίες.
ΥΓ Ναι ζηλεύω τα hybrid της toyota στην οικονομια γιαυτο τα κοροιδεύω κυρίως. Δεν μαρεσουν καθόλου και δεν θα έπαιρνα, αλλά.............. θα ήθελα να καιει τόσο και το δικό μου αυτοκίνητο που πάω στην δουλεια καθημερινά που δεν με ενδιαφέρουν οδηγικές συγκινήσεις. Δυστηχώς μεγαλώνω και σε καμια 10ετια μπαίνω στο target group και φοβάμαι μην καταλήξω και γω εκεί. Αντεξα το ταξιτζης με το SKODA OCTAVIA 7 χρόνια που το είχα, ελπίζω να μην καταλήξω σε TOYOTA κλαψ.....
ΥΓ Οσοι καταλαβαίνουν τον τρόπο γραφής μου και το χιούμορ μου καλώς. όσοι παρεξηγούνται πρόβλημα τους........ (προφανώς δεν πάει σε σενα alex
)
-
alex mix wrote:
Παναγία μου θα φάω ξύλο ε? χαχαχαχα
Αδικο δεν έχω καθόλου, και η μεγαλη πλειοψηφία των ταξιτζίδων αγοράζουν skoda octavia και το ίδιο ισχύει για παππούδες και την corrola συγκεκριμένα. Ειπα και πριν ότι δεν το αγοράζουν ΜΟΝΟ αυτοι αλίμονο είναι ενα συχρονο αυτοκίνητο με πολλά καλά και ευκολίες.
ΥΓ Ναι ζηλεύω τα hybrid της toyota στην οικονομια γιαυτο τα κοροιδεύω κυρίως. Δεν μαρεσουν καθόλου και δεν θα έπαιρνα, αλλά.............. θα ήθελα να καιει τόσο και το δικό μου αυτοκίνητο που πάω στην δουλεια καθημερινά που δεν με ενδιαφέρουν οδηγικές συγκινήσεις. Δυστηχώς μεγαλώνω και σε καμια 10ετια μπαίνω στο target group και φοβάμαι μην καταλήξω και γω εκεί. Αντεξα το ταξιτζης με το SKODA OCTAVIA 7 χρόνια που το είχα, ελπίζω να μην καταλήξω σε TOYOTA κλαψ.....
ΥΓ Οσοι καταλαβαίνουν τον τρόπο γραφής μου και το χιούμορ μου καλώς. όσοι παρεξηγούνται πρόβλημα τους........ (προφανώς δεν πάει σε σενα alex
)
Εννοείται ρε φίλε σε έχω καταλάβει που αστειεύεσαι αλλιώς και γω δεν θα έγραφα αντίστοιχα, θα ήμουν ποιο σοβαρός. Λες εσύ για το octavia που να έβλεπες όταν είχα το rover το 45 και κάθε βδομάδα ερχόταν express servis για φορτωτική τι καζούρα έτρωγα, αυτό το αμάξι έπρεπε να ήσουν εφοπλιστής για να το κρατήσεις χαχχα
-
Εννοείται ρε φίλε σε έχω καταλάβει που αστειεύεσαι αλλιώς και γω δεν θα έγραφα αντίστοιχα, θα ήμουν ποιο σοβαρός. Λες εσύ για το octavia που να έβλεπες όταν είχα το rover το 45 και κάθε βδομάδα ερχόταν express servis για φορτωτική τι καζούρα έτρωγα, αυτό το αμάξι έπρεπε να ήσουν εφοπλιστής για να το κρατήσεις χαχχα
Ο χριστος ρε φίλε rover είχες πάρει???? χαχαχαχαχαχα οχι ενταξει 1000 φορες toyota
πρέπει να ήταν από τα ποιο ζημιάρικα αυτοκίνητα. Θυμάμαι και ενα φίλο μου που είχε πάρει το MG το cabrio όταν του έλεγα τότε να πάρει το mx5 το mazda και δεν με άκουσε. 100 ζημιες του έβγαλε και η ατιμη η οροφή την έφτιαξε 50 φορές και πάλι έσταζε χαχαχαχχαχααχ μονο με αυτο μπορω να συγκρινω το rover
-
alex mix wrote:
Ο χριστος ρε φίλε rover είχες πάρει???? χαχαχαχαχαχα οχι ενταξει 1000 φορες toyota
πρέπει να ήταν από τα ποιο ζημιάρικα αυτοκίνητα. Θυμάμαι και ενα φίλο μου που είχε πάρει το MG το cabrio όταν του έλεγα τότε να πάρει το mx5 το mazda και δεν με άκουσε. 100 ζημιες του έβγαλε και η ατιμη η οροφή την έφτιαξε 50 φορές και πάλι έσταζε χαχαχαχχαχααχ μονο με αυτο μπορω να συγκρινω το rover
Χαχα άστα φίλε. Το πήρα κούτα 5.5 εκατομμύρια, με το που φεύγω από αντιπροσωπεία χαλάει το κασετόφωνο, μετά από 1 εβδομάδα καίγεται ο εγκέφαλος, κάθε εβδομάδα καιγόταν η ασφάλεια από το πίσω παράθυρο, είχαν φουσκώσει όλες οι ταπετσαριες από το 2ο χρόνο, καλώδια μπροστά τράβαγα ε υγρασία και δεν έπαιρνε μπροστα(το κορυφαίο! Οι μηχανικοί της αντιπροσωπεία υπόψιν ήταν και της BMW γιατί τότε την είχε πάρει η BMW μου είχαν πει να βάζω πιστολάκι λόγω υγρασίας εδώ αρτα στον κινητήρα πριν ξεκινήσω), μια φορά έμεινε φρεναρισμενος ο πίσω τροχός και το αποκορύφωμα έκαψε φλάντζα κεφαλής στα 90χιλ χλμ το φτιάχνω και μου λέει ο μαστορας(γιατί εννοείται είχα φύγει από αντιπροσωπεία) πως αφού το έπαθε μια φορά θα το ξαναπάθει, οκ του λέω σε πόση ώρα, όχι ώρα μου λέει αλλά σε 20χιλ χλμ, ρε του λέω μέχρι την toyota εδώ δίπλα πάει? ναι μου λέει, Το αφήνω μια μέρα και λέω δεν πάω να δω το civic? Πάω λέω ανταλλαγή κάνετε? Ναι μου λέει τι έχετε? Ροβερ. Ααα όχι όχι. Γενικα όλες οι αντιπροσωπείες μόλις το βλέπανε έτρωγα πόρτα και στην toyota έβαλα μέσον για να το πάρουν χαχαχα
-
Κρίμα δεν είχε αυτοματο κιβωτιο aisin .... Να είχε κάτι πονω του που να έμενε στην θέση του.
Αυτο με το πιστολάκι... Με έκανε να γελάσω δυνατά.... Να σαι καλά ρε Alex.....
Αχ θεέ μου....Να βλέπεις τον γείτονα να ζεσταίνει με σεσουάρ τον κινητήρα πριν φύγει για δουλειά.... Αξία ανεκτίμητη...
Αχαχαχα...ακομα γελάω.
Μη με παρεξηγήσεις... Δεν γελώ μαζί σου... Με την rover γελάω.
-
Χάχα όντως παίδες το ληγω εδώ γιατί έχω πολλές ιστορίες να γράψω για το ροβερ.
Lap φίλε δεν παρεξηγώ τίποτα μην αγχώνεσαι.
Μονο σκέφτητε λίγο το δικό σας βλέμμα γιατί εμένα δεν με ξέρετε αν σας το λέγανε. Εγώ ειλικρινά είχα γούρλωσει τα μάτια είχα ανοίξει στόμα και για 20δευτερα είχα μείνει έτσι χωρίς να λέω τίποτα.... Μετά είπα πολλά... Παααρα πολλά. Σορρυ για το offtopic
-
Ρε φίλε... Του είπε να το ζεσταίνει με σεσουάρ τον κινητήρα.....ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ...... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΌ...
ΩΧ ΘΕΈ ΜΟΥ, το στομάχι μου.
ΣΟΡΡΥ MODS.... Σορρυ φίλε νηματοθετη.....τουλαχιστον έμαθες πως παίρνουν μπροστά τα rover οτα έχει υγρασία..
Αχαχαχα...ουφ...
-
Χαχα άστα φίλε. Το πήρα κούτα 5.5 εκατομμύρια, με το που φεύγω από αντιπροσωπεία χαλάει το κασετόφωνο, μετά από 1 εβδομάδα καίγεται ο εγκέφαλος, κάθε εβδομάδα καιγόταν η ασφάλεια από το πίσω παράθυρο, είχαν φουσκώσει όλες οι ταπετσαριες από το 2ο χρόνο, καλώδια μπροστά τράβαγα ε υγρασία και δεν έπαιρνε μπροστα(το κορυφαίο! Οι μηχανικοί της αντιπροσωπεία υπόψιν ήταν και της BMW γιατί τότε την είχε πάρει η BMW μου είχαν πει να βάζω πιστολάκι λόγω υγρασίας εδώ αρτα στον κινητήρα πριν ξεκινήσω), μια φορά έμεινε φρεναρισμενος ο πίσω τροχός και το αποκορύφωμα έκαψε φλάντζα κεφαλής στα 90χιλ χλμ το φτιάχνω και μου λέει ο μαστορας(γιατί εννοείται είχα φύγει από αντιπροσωπεία) πως αφού το έπαθε μια φορά θα το ξαναπάθει, οκ του λέω σε πόση ώρα, όχι ώρα μου λέει αλλά σε 20χιλ χλμ, ρε του λέω μέχρι την toyota εδώ δίπλα πάει? ναι μου λέει, Το αφήνω μια μέρα και λέω δεν πάω να δω το civic? Πάω λέω ανταλλαγή κάνετε? Ναι μου λέει τι έχετε? Ροβερ. Ααα όχι όχι. Γενικα όλες οι αντιπροσωπείες μόλις το βλέπανε έτρωγα πόρτα και στην toyota έβαλα μέσον για να το πάρουν χαχαχα
Σταματα γιατι 1ον το χεσαμε το θέμα του φίλου με το οφφ τοπικ
και 2ον κλαίω από τα γέλια να είσαι καλά. πραγματικα ομως δακρυσα από το γέλιο.... εμπειρία το rover όμως θα έχεις να λες στα εγγονια σου να γελάνε.
Αυτο με το πιστολάκι είναι EPIC να στο λέει μαστορας. Ειναι σαν να το βλέπω μπροστά μου σε ΑΜΑΝ τα καθάρματα με καλυβάτση μάστορα και κανακη στη θέση σου.
-
Δες οπωσδήποτε το vitara , AWD , 130 αλογάκια με εξαιρετικές επιδόσεις, αρκετά οικονομικό σε κατανάλωση λόγω βάρους και mild hybrid , πολύ καλό για suv σε οδηγική συμπεριφορά , καλό σε χώρους για τις ανάγκες σου και πολύ αξιόπιστο . Σε μια ωραία διχρωμία είναι και πανέμορφο . Τίμιο , με πολύ καλό εξοπλισμό που δεν υπάρχει αλλού σε αυτή την τιμη και κυρίως τετρακίνητο , σκέψου πόσα ωραία μέρη θα εξερευνήσεις χειμώνα - καλοκαιρι στις λίγες αποδράσεις σου εκτός πόλης . Δεν θα ξαναυπαρξουν τέτοια αυτοκίνητα στο άμεσο μέλλον ,δες τα μοδάτα puma , 2008 , captur , mokka κλπ απλά προϊόντα marketing χωρίς την παραμικρή ουσία.
Διαφορετικά μόνο corolla σε μια καλή έκδοση με διχρωμία , style ή black edition , αξίζει την υπέρβαση εμφανισιακά , πάρα πολύ όμορφο , πάρα πάρα πολυ καλό οδηγικά , μην ακούς αυτούς που μιλάνε για παππούδες και γιαγιάδες ,πολύ καλά εξοπλισμένο για την τιμή του ΜΕ...ΔΩΡΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ , future proof, πραγματικά οικονομικό με το δοκιμασμένο hybrid σύστημα ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ειδικά σε επαρχιακούς δρόμους εκτος από εντός πόλης -επίσης εδω μην ακούς αυτούς που κινούνται με 120-130 με ντίζελ σε ευθείες και κατηφόρες της Εθνικής με 5 άρια κατανάλωση , εσύ θα έχεις το πολύ 6.5 με 140-150 στις ίδιες ακριβώς συνθήκες λόγω καταπληκτικού κιβωτίου μετάδοσης-, από επιδόσεις 120 αλογα είναι αυτά με την συνδρομή της μπαταρίας είναι γρηγορότερο παντού από οποιοδήποτε diesel των 100 ίππων η τουρμπακια του ενός λίτρου. Αξιοπιστία δεδομένη , χώροι επαρκεστατοι για τις ανάγκες σου , ξέχνα το yaris cross , ανήκει και αυτό στην μόδα της εποχής . Το CHR θα το συζητούσα μόνο λόγω εμφάνισης αλλά ξεπερνά τα 25.000 σε τέτοιες καλές εκδόσεις.
Αφήνω και σαν outsider το νέο C4 cross , ολοκαίνουργιο , πανέμορφο , με πάρα πολύ καλούς χώρους , κορυφαία άνεση , και σε πολύ καλή τιμη / εξοπλισμό το χειροκίνητο βενζίνης με πολύ καλές επιδόσεις.
Τρεις επιλογές με διαφορετική φιλοσοφία , πάρε τον χρόνο σου , δοκίμασε τα εκτενώς και δες ποιο σου κάνει κλικ περισσότερο . Το κυριότερο είναι να μην τα δεις απλά στην έκθεση αλλά να τα οδηγήσεις αρκετά για να δεις τι σου ταιριάζει σαν φιλοσοφία , ακόμη και αν αυτό σε οδηγήσει να ανοίξεις και άλλο τις επιλογές σου και σε άλλα μοντέλα / μάρκες . Εγώ πάντως από αυτά τα 3 θα ξεκινούσα.
-
Διαφορετικά μόνο corolla σε μια καλή έκδοση με διχρωμία , style ή black edition , αξίζει την υπέρβαση εμφανισιακά , πάρα πολύ όμορφο , πάρα πάρα πολυ καλό οδηγικά , μην ακούς αυτούς που μιλάνε για παππούδες και γιαγιάδες ,πολύ καλά εξοπλισμένο για την τιμή του ΜΕ...ΔΩΡΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ , future proof, πραγματικά οικονομικό με το δοκιμασμένο hybrid σύστημα ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ειδικά σε επαρχιακούς δρόμους εκτος από εντός πόλης -επίσης εδω μην ακούς αυτούς που κινούνται με 120-130 με ντίζελ σε ευθείες και κατηφόρες της Εθνικής με 5 άρια κατανάλωση , εσύ θα έχεις το πολύ 6.5 με 140-150 στις ίδιες ακριβώς συνθήκες λόγω καταπληκτικού κιβωτίου μετάδοσης-, από επιδόσεις 120 αλογα είναι αυτά με την συνδρομή της μπαταρίας είναι γρηγορότερο παντού από οποιοδήποτε diesel των 100 ίππων η τουρμπακια του ενός λίτρου. Αξιοπιστία δεδομένη , χώροι επαρκεστατοι για τις ανάγκες σου
ψιτ και γω αν δεις την COROLLA του πρότεινα στο πρώτο ποστ όταν διάβασα τι θέλει ο φίλος. Ποτε δεν προτείνω με βάση τα δικά μου κριτήρια σε άλλον
Ασχετως που το κοροιδεύω γιατι ενα μεγαλο μερος των πωλήσεων του είναι παπούδες είναι καλό αυτοκίνητο.
Εκτος πόλης και με μεγαλες ταχύτητες βεβαια ένα diesel είναι καλύτερο σε καταναλωση αλλά αυτό είναι αλλο.
Νομίζω για την περίπτωση του φίλου είναι οτι καλύτερο
Και στο C4 που έγραψες συμφωνω επίσης.
καλα για τις μοδες θα διαπιστώσεις με τα χρόνια μόνος σου ότι εχεις 100% λάθος δεν χρειαζεται να πω κάτι. Εδω και 5χρονια λέτε για μόδα και αυξανονται μόνιμα οι πωλήσεις στα SUV ψευτοSUV γιατί έχουν μεγάλα πλεονεκτηματα αλλά δεν λέτε να το καταλάβετε. Δεν πειραζει σιγα σιγα θα το καταλάβετε. Τωρα εχουν κατακλύσει την αγορά τα B SUV και σύντομα πιστεύω θα έχουμε και τα A SUV που θα βγάλουν ολοι. Το ύψος βοηθαει να έχουν μεγαλύτερους χώρους με μικρες διαστασεις και αυτό το θελουν ολοι και θα το θέλουν όλοι ΜΟΝΙΜΑ από εδω και πέρα ειδικα αυτοι που ζουν σε αστικά περιβαλλοντα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ οποιος δεν το καταλαβαίνει δεν πειράζει θα τον διαψεύσει ο χρόνος.
-
Νταξ', εγω πάντως γέλασα που τα διάβαζα οπότε μην αγχώνεστε. Έτσι κι αλλιώς έχουν ακουστεί καλές εναλλακτικές μέχρι τώρα.
PS: Συνταξιουσism is a state of mind
-
Νταξ', εγω πάντως γέλασα που τα διάβαζα οπότε μην αγχώνεστε. Έτσι κι αλλιώς έχουν ακουστεί καλές εναλλακτικές μέχρι τώρα.
PS: Συνταξιουσism is a state of mind
Γιατί έχεις χιουμορ αγορίνα γιαυτό
Οτι και να πάρεις καλορίζικο θα πούμε και θα ευχηθούμε τα καλυτερα. Και που λέω ότι λέω για πλακίτσα δεν σημαίνει απόλυτως τίποτα για τα πολύ καλά αυτοκίνητα που βγαζει η TOYOTA. Εγω ξαναλέω ότι σε καλύπτει η corola πλήρως και στην προτείνω, είναι πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο και έχει όλα οσα έχεις βάλει σαν απαιτήσεις.
-
Toyota Corolla Hybrid σε έκδοση Active Plus! Σαφώς καλύτερο αυτοκίνητο από ta υβριδικά Yaris, Yaris Cross, Jazz και το καλύτερο VFM της κατηγορίας των υβριδικών. Επίσης και αρκούντως νεανικό για ένα νέο άνθρωπο και με ικανοποιητικές προοπτικές για να καλύψει μελλοντικές ανάγκες μιας μικρής οικογένειας.
-
Toyota Corolla Hybrid σε έκδοση Active Plus! Σαφώς καλύτερο αυτοκίνητο από ta υβριδικά Yaris, Yaris Cross, Jazz και το καλύτερο VFM της κατηγορίας των υβριδικών. Επίσης και αρκούντως νεανικό για ένα νέο άνθρωπο και με ικανοποιητικές προοπτικές για να καλύψει μελλοντικές ανάγκες μιας μικρής οικογένειας.
Ετσι ακριβώς συμφωνώ είναι όντως στην καλύτερη δυνατή τιμή και hybrid και ο φίλος θα το κρατήσει και πολλά χρόνια όπως ζητούσε με συμβίωση απροβλημάτιστη όχι όπως με το corsa που είχε πριν .
Ασε που αν το κρατήσεις καμιά 20ρια χρόνια που έγραψες μπορεί να φτάσεις και το όριο ηλικίας για να μπεις στο club της TOYOTA COROLA και να συμμετέχεις στα φανταστικά event με bingo που έχουν
(Χρειάζεται αποδεικτικό σύνταξης όμως μην πας να τους κοροιδέψεις τα διπλοτσεκάρουν όλα)
Επιλογή καινούργιου αυτοκινήτου